WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 9. lokakuuta 2012


Lokakuun energiaennuste
UUSI VAHVUUS SYNTYY HAAVOITTUVUUDESTA

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
5.10.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

(Puhtaaksikirjoitus Leen videolla puhumasta viestistä)

Hei kaikille ja tervetuloa lokakuun energiaennusteeseen.

Viime kuussa mainitsin, ettei minulle ole enää jostain syystä oikein kirjoittaa kolmen päivän aikana ennustetta, jonka sitten luen ja selitän.

En tiedä miksi, mutta ajat muuttuvat meillä kaikilla ja minulla homma on mennyt tähän tällä hetkellä. Niinpä tässä kuussa toimitan viestin läsnä olevassa hetkessä kuten viime kerralla ja sitten kirjoitamme sen puhtaaksi, jotta kirjoitettuja sanoja haluavat voivat lukea ja katsoa, onko viestissä jotain satoa, jonka he voivat korjata itselleen.


Siis ensinnäkin, jos olet edelleen täällä katselemassa, onneksi olkoon sinnittelystä mukana hullussa vuodessa maaplaneetalla! Intensiivisyys jota on ollut kaikkialla, tavallaan jakautuu ihmisten kokemistavassa. Voit olla intensiivisissä korkeuksissa tai sinulla voi olla intensiivisiä haasteita tai intensiivinen pohjanoteeraus. Ja niinpä teille jotka olette raportoineet näistä korkeuksista, sellaisista rauhan, yhdistyneisyyden, rakkauden, ilon ja vapauden kokemuksista, joita teillä ei ole koskaan ollut - se on hienoa. Ja se jatkuu, mutta tulee taas joskus myös alas. Niin me toimimme. Menemme ylös ja alas omissa ydintunteissamme ja -ajatuksissamme vakiinnuttaaksemme uuden laajentumistason.

Halusin puhua kahdesta teemasta, jotka tulevat esiin lokakuussa: haavoittuvuus ja syventyminen. Niinpä kaikki mitä koet tässä kuussa, voidaan jäljittää näille kahdelle alueelle. Se keskittyy omiin kokemuksiisi haavoittuvuudesta ja siitä, mitä tunnet omasta haavoittuvuudestasi itsessäsi ja maailmassa - ja syventymisestä, johon sallit itsesi mennä. Ja tämä syventyminen on raakaa intensiivisyydessään.

Niinpä jos syventyminen näkee sinun syventyvän haasteeseen tai elämässäsi alueelle, jolla isket päätäsi seinään etkä opi kääntymään ympäri tai tekemään muutoksia, niin tilanne pahenee. Ja varmasti käymme läpi tilanteita esim. terveysasioissa, joissa kehollamme on oma liikeratansa ja joskus asioiden on ensin pahennuttava parantuakseen.

Niinpä teille jotka kamppailette tunnepuolen tai käytännön asioissa tällä hetkellä, syvenemistä tapahtuu tässä kuussa nähdäksenne, miten paljon voitte nousta siitä ylös polttamalla niin paljon tunnekokemuksia, kuin voitte.

Olen viime aikoina alkanut nähdä sen paikan, jossa olemme maailmassa tällä hetkellä, vähän kuin suhteen katkeamisena, erona. Silloin kun käyt läpi eroa jostakusta, jota olet rakastanut tai jonka kumppanina olet ollut, kaikenlaisia sirpaleita ilmestyy esiin sinussa, koska eroat ykseydestä mitä ylläpidit tämän ihmisen kanssa - tai ykseydestä jota koit itse toisen ihmisen kautta. Ja voimme katsoa tätä maailmanlaajuisesti samalla tavalla.

Useimmilla meistä kuin koskaan on vähemmän uskoa rakenteisiin, joihin ennen luotimme, niiden asioiden vuoksi joita on tullut valoon noin viimeisen kymmenen vuoden aikana niistä syistä, miksi sotia käydään. Ja hallituksen järjestelmistä jotka ehkä tukevat rahoituksellisesti tai muuten yrityksiä, jotka vahingoittavat planeettaa.

On siis vaikea kokemus käydä läpi suhteen katkeaminen, koska tapahtuu kaksi asiaa. Toisaalta sinulla on vapaus ja palaat itseesi kaiken sen kanssa, mitä suhde on opettanut. Tai sinulla on tilaisuus alkaa integroida kaikkea, mitä suhde on opettanut sinulle, ja siirtää itsesi uuteen paikkaan, jotta voit olla uudessa suhteessa itsesi kanssa - ja toisen ihmisen kanssa jossain kohtaa, jos niin valitset.

Mutta eron toinen puoli kattaa kaikki ne piirteet, joita hyvin monet meistä ovat kokeneet parin viime vuoden aikana henkilökohtaisessa heräämisessä ja maailman tasolla. Surua, hämmennystä, epäilyä, voimattomuutta - eroamisen varjopuolia, tuskapuolta. Ja tätä kärsimyskehon osaa käymme kollektiivina läpi heräämisprosessissa. Ja herääminen on rajua tällä hetkellä, koska siinä missä ihmiset ennen etsivät heräämistä - henkiset menivät retriitteihin tai lukivat tiettyjä kirjoja tai meditoivat päivittäin katalysoidakseen omaa henkilökohtaista heräämistään - olemme nyt maailman massaheräämisessä. Tämä kuulosti monille meistä - jotka monta vuotta sitten kuulimme tästä ajasta - upealta, loistavalta ja lopputulos kuulosti loistavalta, jos tarkastelimme sitä vain mielen näkökulmasta. Ja luulen, että monet meistä ovat nyt tavallaan nähneet: "Vau - tämä on intensiivistä toisinaan."

Siis jujuna on aina keho. Monet itsensä kehittymiskentässä puhuvat "muuta ajatuksesi, muuta mielesi" ja kunnioitan paljon tuota työtä ja ymmärrän, mistä se tulee, mutta on sanottava, että omalta kannaltani siitä on aina puuttunut osa, kun ihmiset puhuvat vain mielestä, koska mieli on kehon "hallinto" ja keho on tunne-energiakenttä, mikä on syntymästä ohjelmoitu omilla henkilökohtaisilla selviytymismekanismeillamme. Jos katsotaan tätä, niin kohdussa ja sen ulkopuolella elämämme ensimmäisten kuukausien aikana meillä on kokemuksia, jotka on geneettisesti ohjelmoitu niillä vanhempiemme kehoilla, joiden kautta tulimme, mutta myös omalla sielumallinnuksellamme ja sillä, mitä olemme päättäneet tulla kokemaan. Mallit alkavat hyvin, hyvin varhain ja sitten ne kasvavat ja tulevat hienostuneemmiksi, kun vanhenemme, tai ne pakkautuvat meihin.

Niinpä hyvin monilla meistä on tällä hetkellä tilaisuus päästä todella kosketuksiin syvän haavoittuvuutemme kanssa - selviytymishaavoittuvuutemme. Ulkopuolinen maailma peilaa tätä kaikkialla, minne katsot. Meillä on maailmankriisi luonnossa. Meillä on maailmankriisi myös järjestelmissä, jotka ovat meitä varten - selviytymistämme varten ihmisinä ja koko planeettana. On paljon kysymyksiä ja väittelyä ja tanssit edestakaisin tuntien laajentumista ja vapautta ja mennen sitten omiin henkilökohtaisiin ydinkipuihisi, jotka liittyvät selviytymiseen ja haavoittuvuuteen.

Niinpä jos ja kun näitä asioita tulee esiin, mene kehoon, jos voit. Olen puhunut tästä periaatteesta aiemminkin, mutta mieli alkaa kiertää kehää suuressa määrässä ajatuksia, jos sisällämme on jokin häiriintynyt tunne. Jos ajattelet asiaa aina, kun olet rauhassa, olet laajennut ja tunnet turvaa, mielesi ei tule hulluksi. Mutta mielesi alkaa tulla, silloin kun joudut pois tasapainosta energeettisesti tai fyysisesti. Ja olen kuullut toistuvasti omien kanavieni kautta - ja voin mennä siitä takuuseen omasta kokemuksesta - miten hidas fyysinen keho on. Energiakeho ja henki voi olla hyvin nopea, mutta fyysinen keho on hidas liikkumaan ja muuttamaan malleja.

Fyysisen kehon huomioon ottaminen on elintärkeää ja kannattaa tehdä siinä parhaansa ravinnolla, liikunnalla ja varmistamalla, että saat ilmaa. Jos olet todella stressaavassa tilanteessa tällä hetkellä - joko perhe- tai työkriisin tai oman henkilökohtaisen kriisisi vuoksi - sinun on saatava aikoja, jolloin poistut tuosta kriisistä. Tämä on itsensä johtajuutta. Vaikka kriisi olisikin intensiivinen, sinulla on oltava hetkiä, jolloin sanot: "Ok. Lähden pois ryhmästä ja seison ulkona viisi minuuttia katsoen taivasta, vaikkei pääni pysähtyisikään tuon viiden minuutin aikana." Harjoitus ja tämän kurinalainen tekeminen alkaa antaa kehollesi tilaa, jolloin se menee (hengitä sisään): "Olen turvassa. Voin itse asiassa hengittää."

Tämä on teille, jotka olette kriisissä. Teille joilla ei ole tällaisia ulkoisia vaikeuksia, jujuna kehon osalta on tulla vain kehoon ja hengittää itsellenne aina, kun käytte läpi näitä tunteita tai pelkoja tai monia, monia ajatuksia. Vedä syvään henkeä ja voit käyttää itsellesi oikealta tuntuvaa affirmaatiota, kuten "Olen turvassa. Sallin kaiken. Olen turvassa. Sallin kaiken." Vie tämä kehoon hengittämällä sisään ja sitten hengittämällä ulos hyvin tietoisesti, keskittyen vain hengitykseen. Ja taaskin mielesi saattaa ajatella kaikkea muuta. Mutta mitä enemmän harjoittelet tätä päivittäin, niin sitä enemmän keho alkaa saada tilaa ja karistaa sitä haavoittuvuutta, mitä kannetaan kollektiivissa tällä hetkellä.

On paljon haavoittuvuutta ja meidät on yhteiskuntana koulutettu tukahduttamaan ja välttämään haavoittumistamme tai valehtelemaan siitä, koska se ei ole turvallista tai koska ihmiset eivät halua kuulla siitä. Niistä osa jotka ovat enemmän puhuneet ääneen, sanoneet reaktioista huolimatta sen, miltä heistä tuntuu, osuu nyt kohtaan, missä on mentävä vähän pidemmälle. Kyse ei ole vain sen sanomisesta, mitä haluatte, tai sen sanomisesta, mitä teidän täytyy sanoa vastauksena siihen, mitä joku heittää. Kyse on myös oman haavoittuvuutenne ilmaisemisesta ja tuntemisesta turvalliseksi tehdä se.

Ja teen itse työtä tämän kanssa tällä hetkellä - että vain sanon, miltä minusta tuntuu - ja olen tehnyt tätä paljon koko elämäni ajan ja saanut kaikenlaisia reaktioita ihmisiltä ympärilläni. Mutta teen siitä nyt myös sen valinnan, että jos ilmaisen itseäni totuudenmukaisesti ja aidosti, niin minut siirretään niiden ihmisten luo, joiden luo minun pitäisi siirtyä, ja muut siirtyvät pois tieltä. Oman haavoittuvuutensa ilmaiseminen on siis tärkeää.

Toinen puhuttava asia on uhrina oleminen. Yhteiskunnassa on ollut kauan malli siitä, kuka on ohjaksissa, kuka ei, kuka on voimaantunut ja kuka ei. Vaikka olisitkin tietoinen tästä älyllisellä tasolla, vie jonkin aikaa työstää se kehon läpi.

Ja näemme tapahtuvan sitä tällä hetkellä. Ja se korostuu useista syistä. Maissa ympäri maailmaa on käynnissä asioita, jotka ovat vaikeita ja jotka liittyvät valtaan tai vallan väärinkäyttöön. Amerikassa on vaalit, mikä nostattaa kaikenlaisia kysymyksiä taas ihmisillä. Tässä siis olemme maailmana. Video jonka tein tammikuussa "2012 - Voiman vuosi", puhui siitä, että käsittelisimme tänä vuonna voimaa ja sen varjopuolia. Tarkastele siis tätä energiaa yksilönä. Tarkastele, missä syytät ulkoista maailmaa tai muita ihmisiä.

Yksi asia josta pidän kiinni kerta toisensa jälkeen, on ihmisten hyvyys. Kyllä, planeetalla on ihmisiä, jotka tekevät tuhoisia asioita, mutta mediamme ja muut lähteet saavat meidät uskomaan, että noita ihmisiä on enemmän kuin hyviä ihmisiä. Ja jos katsot mitä tahansa maailman kriisitilannetta, se hyvyys jota tulee ihmisistä, jotka liittyvät yhteen auttamaan toisiaan, on kiistämätöntä.

On siis tärkeää vahvistaa omia yhteisösiteitämme ihmisiin ja tarkastella omaa tuntoamme sisäisestä voimasta liittyen elämään, mikä meillä on. Koska tulee muutama haastava vuosi - siitä ei ole epäilystäkään. Mutta sen haasteen tasalle voimme kaikki nousta. Ja tulee hetkiä, jolloin emme tunne kykenevämme nousemaan, ja se on ok, joten palvele niitä ja hengitä tuo tunne kehon läpi. Sen tekemällä luot lisää tilaa ja vapautta kehoon. Sitten voit palata takaisin maailmaan tai suhteisiisi ja olla läsnä ja tuoda elämänvoimaa niihin muutoksiin, joihin meidän on tuotava elämänvoimaa yhteisönä.

Viha liittyy syyttelyyn ja uhrina olemisen tunteeseen. Parin viime vuoden aikana olen tavannut hyvää tarkoittavia ihmisiä, jotka ovat vihaisia asioista. Ja viha voi olla mahtavaa toiminnan polttoainetta. Mutta jos viha loppuu vain sormella osoitteluun, syyttelyyn ja puhumiseen siitä, miten masentava maailma on tai miten kaikki on helvetinmoisessa sotkussa, emme pääse minnekään. Ja vihan pointti on, että voit muuttaa sen positiiviseksi toiminnaksi. Jos olet vihainen jostain maailmassa tapahtuvasta, niin se on merkki, että sinulla on polttoainetta siihen liittyen - mene tekemään sillä jotain. Mene antamaan energiaasi tai aikaasi tuolle alueelle.

Tätä viestiä saan jatkuvasti: voimme muuttaa positiiviseksi ulkoiseksi voimaksi minkä tahansa tunteen, mikä sisällämme tuntuu supistuneelta tai pakkautuneelta. Tämä on todella tärkeää. Katso siis, pystytkö tunnistamaan sisälläsi, mistä olet vihainen, ja kysymään itseltäsi: "Olenko ollut vihainen kuukausia ja kuukausia vai vuosia ja vuosia?" Tässä tapauksessa sinun tarvitsee katsoa tätä vihaa ja kuljettaa se lävitsesi ja löytää sen juuret. Tai käyttää sitä johonkin positiiviseen ja tämä auttaa sinua kanavoimaan tuota energiaa. 

Yksi juttu lopuksi on: älä unohda, miten läheisessä yhteydessä pelko ja innostus ovat. Se on mielenkiintoista. Omalla matkallani voin tanssia näiden kahden asian välillä, kun käyn läpi sitä omaa evoluutioprosessiani, mitä voitaisiin kutsua "henkilökohtaiseksi elämäksi". Vaikken enää ajattele, että sellaista on kuin "henkilökohtainen elämä". Ennen ajattelin olevan ja nyt näen sen kollektiivisena elämänä ja sellaisena, mitä käymme kaikki läpi yhdessä. Mutta karistaessamme henkilökohtaisen elämämme kerroksia ja palatessamme taaksepäin muistojen läpi, palatessamme taaksepäin tunteiden läpi, vapaudumme enemmän kollektiiviin. Lakkaamme olemasta yksilö ja meistä tulee enemmän yhtä yhdessä.

Prosessi on siis raaka, mutta jos voit tukea itseäsi ja pystyt työskentelemään toisten kanssa, jotka tukevat sinua, se on upeaa. Ja jos sinulla ei ole halua tai keinoja tehdä sitä, on hyvin monia asioita, joita voit tehdä itsesi hyväksi, ja on olemassa ilmaista ja halpaa tukea, minkä kautta voit löytää tekniikkoja.

Viimeisenä käsiteltävänä asiana tulee esiin särkynyt luottamus. Särkynyt luottamus tulee esiin monilla teistä ja siksi haluan käsitellä tuota suhdeosaa, mikä on vähän kuin eroprosessin läpikäymistä. Ja noilla hetkillä tulee esiin kaikenlaisia asioita, mutta jos olet eron varjopuolella - et vain vapautumisessa "tässä sitä mennään upean suhteen seuraavaan inkarnaatioon" - luottamus voi särkyä. Ja totuus on, että silloin kun eroon liittyy surua ja olet edelleen siinä, luottamus särkyy. Vaikka siitä voidaan joskus osoittaa kumppania, siihen pääsee paljon nopeammin, jos osoitat itseäsi.

Kysy itseltäsi, missä kohtaa menetit luottamuksen itseesi sen vuoksi, mitä ilmensit.

Tästä syystä toisten sinua tukevien kanssa työskenteleminen auttaa, silloin kun käyt läpi jotain, erityisesti jos kyse on kriisistä tai traumasta tai olet kadottanut luottamuksen yksilöön tai maailmaan. Toisen kanssa työskenteleminen - on se sitten ystävä tai terapeutti tai joku muu - auttaa, koska se tuo takaisin ajatuksen, että ihminen voi auttaa sinua ja ihminen voi rakastaa sinua ja tuo ihminen haluaa kasata sinut taas tai tukea sinua kasaamaan itsesi taas. Tämä on tärkeää teille, jotka olette olleet eristyneenä kauan - mistä olen puhunut pitkin vuotta muissa energiaennusteissa.

Tässä on siis niitä energiamahdollisuuksia, missä olemme tällä hetkellä ja mitä näemme tulevan esiin seuraavien kahden, kolmen viikon kuluessa. Toivon siis, että pystyt löytämään energiakehosi omissa elämäsi yksityiskohdissa. Mutta älä unohda fyysistä kehoa. Jatkaa palaamista kehoon. Ja jos vain teet tuota hengitysharjoitusta kerran päivässä tai pari kertaa tai jopa viisi kertaa, jos siltä tuntuu, se liikuttaa paljon asioita sinussa. Ja joidenkin teistä täytyy muistaa ne periaatteet, joista olen puhunut muutaman viime kuukauden aikana, eli mikä on teidän ja mikä on ympärillänne olevien. Jos et siis saa tarpeeksi aikaa ja tilaa itsellesi, varmista, että alat ottaa "aikataskuja". Koska sen tunneintensiivisyyden vuoksi mitä tapahtuu kaikille, voit pakahtua.

Toivotan teille kaikille paljon rakkautta. Huolehtikaa itsestänne. Huolehtikaa toisistanne. Jos sinun on oltava hiljaa, ole hiljaa. Jos tunnet tarvetta olla aktiivinen, ole aktiivinen. Tee sitä, miltä tuntuu, ja muista, että kaikki on täydellistä. Jos huomaat tuomitsevasi itseä, niin upeaa, näe se, tarkkaile sitä. Hyvin suuri osa tuomitsemisestamme on yhteiskunnan ohjelmoimaa. Se ei ole omaamme. Olet ottanut sen omaksesi kulttuurista, joten paljon sitä tulee esiin irtipäästettäväksi.

Siis tarkkaile sitä. Ole vain tarkkailija tuomitsemiselle tai kovuudelle itseäsi kohtaan, kun opettelet avautumaan lisää sille, mitä on täällä (rinnassa). Siivoa asioita vähän. Puhdista pois se, mitä ei tarvita, ja hengitä sitten sisään, jotta voit hengittää enemmän sitä, mitä halutaan. Ilmaise aikomuksesi. Sano, mitä haluaisit tulevan elämääsi, ja luota, että nuo sanat ovat energiaohje sinulle.

Paljon Rakkautta Kaikille. 

Nähdään ensi kuussa. Pidä huolta itsestäsi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: