WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 15. lokakuuta 2012

Voima on oivaltamisessa


ELÄMÄÄ VALAISTEN

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 8.10.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Voima on oivaltamisessa

Toisinaan tuntuu siltä, että matelen eteenpäin tällä matkalla, kun oikeasti haluan tehdä sen loikkien. On aikoja, jolloin huomaan kysyväni itseltä: "Enkö ole vielä oppinut tätä?" ja sitten on naurettava, koska oivallan tuon kokemuksen tarkoituksen, ja sitten kaikki loksahtaa paikoilleen. Vaikka näyttää siltä, että mitä pidemmälle pääsemme henkisellä polullamme, sitä vaikeammiksi ja monimutkaisemmiksi asiat tulevat yrittäessämme sovittaa kaikkia paloja yhteen, niin totuus on, että matka on helpompi ja nopeampi, silloin kun yksinkertaistamme, pyydämme ja vastaanotamme. Voima on sen oivaltamisessa, että näin voimakkaita ja yhdistyneitä oikeasti olemme. Joskus yritämme kovasti tehdä prosessista paljon vaikeamman, mitä se oikeasti on.

Minulla on ollut viime aikoina useita mielenkiintoisia ilmentämiskokemuksia ja se mitä halusin, ilmestyi eteeni sillä hetkellä, kun päätin löytää etsimäni. Ensin minun oli oivallettava, että haluamani oli suoraan henki- tai energiasilmieni edessä, ja sitten avata fyysiset silmäni ja nähdä se. Kaikissa tapauksissa se ei ollut ainoastaan edessäni, vaan törmäsin siihen kirjaimellisesti. Oliko se aina ollut siinä enkä ollut nähnyt sitä aiemmin? Oliko minulla niin kiire etsiä, etten nähnyt sitä? Mitä jos avain kaiken ilmentämiseen oli oivaltaa, että se on jo edessämme, ja sitten avata fyysiset silmämme täysin auki nähdäksemme sen?

Ilmentämisen voima on oivaltamisessa, mutta tuo prosessi tapahtuu ennen sitä eikä sen jälkeen. Uskon, että yhdistymme johonkin energeettisesti ja sitten näemme sen - ei toisinpäin. Olemme hyvin tottuneet uskomaan, että se on siinä, silloin kun näemme sen. Nyt meidän täytyy muuttaa ajatteluamme uskoaksemme ensin, jotta voimme nähdä sen. Prosessi liikkuu energiaulottuvuudesta fyysisyyteen - ei toisinpäin. Tämä on osa uutta moniulotteista toimintamalliamme. Silloin kun toimimme monissa ulottuvuuksissa ja korkeammilla energiatasoilla, suhteemme kolmanteen ulottuvuuteen muuttuu ja siihen sisältyy se, miten luomme todellisuutemme. "Näkeminen on uskomista" on menneisyyteen perustuvaa todellisuutta. Uskominen voidakseen nähdä on tarkoituksellista ilmentämistä.

Mitä jos sitä, minkä haluamme nähdä, ei ole (vielä)? Se, että halumme nähdä, merkitsee, että olemme jo yhdistyneet siihen energeettisesti. Nyt meidän täytyy sallia fyysisten silmiemme avautua näkemään se. Tapahtuuko oivaltaminen, silloin kun saamme fyysisen todisteen vai energiayhteyden? Jos olemme 3D:ssä, se tapahtuu fyysisyydessä, mutta korkeammissa ulottuvuuksissa asetimme tuon energian aikomuksellamme ja se sallii sen ilmentyä fyysisyyteen. Oletko valmis välittömään ilmentämiseen ja taianomaiseen luomiseen (tämä ei ole taikuutta, ihmeet ovat energiamuutos)? Silloin kun olet energeettisesti täysin linjassa sen kanssa, mitä haluat luoda, oivaltaminen on aloituspiste ja ilmentyminen tapahtuu niin, kuin olet aikonut.
 

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: