WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 9. lokakuuta 2012

YLEISIÄ KYSYMYKSIÄ
Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
26.2.2012, Monterey, Kalifornia
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Miksi Kryon ottaisi kysymyksiä niiltä, jotka eivät usko mitään tästä? Syynä on, että nämä kysymykset ovat usein parhaimpia, koska ne haastavat sen todellisuuden, mihin me uskomme, ja tuottavat usein hyviä perusvastauksia. Miksi ihmiset ovat niin onnettomia? Mitä tapahtuu, kun kuolemme? Onko toisilla planeetoilla elämää? Entä salaliitot? Näihin kaikkiin vastataan tässä Kryonin kanavoinnissa Montereyssä.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Montereyssä, Kaliforniassa 2012.


*********

Tervehdys, rakkaat ystävät. Olen Kryon Magneettipalvelusta. Huoneen energia on pohjustettu. Jos olette poistaneet tuon älyllisyyden kilpenne ja päästäneet sisään mahdollisuuden enemmästä totuudesta, mihin se jättää teidät? Oletteko sallineet kylvettävän siemenen, sen mahdollisuuden että tämä planeetta on itsensä uudelleenkalibromisprosessissa? Kenties ajattelette, että tämä kaikki on sattumaa eikä se vaikuta teihin?

Sanon sinulla taas kerran, rakas ystävä, että saatat olla shamaani, joka istuu täällä, etkä edes tiedä sitä. Kenties sinut on tuotu tähän tuoliin yhden kerran eikä sitä tapahdu sinulle enää koskaan. Tämä on siksi nyt alku, tilaisuus mahdollisuuksiin.

Tiedän, keitä täällä on, ja tiedän, ketkä kuuntelevat tätä viestiä. Vastaamme muutamiin kysymyksiin, joita ovat esittäneet sellaiset, jotka eivät ole vanhoja sieluja. Vastaukset palvelevat sekä teitä että niitä, jotka näkevät, lukevat ja kuuntelevat tämän viestin teidän tulevaisuudessanne - minun nyt-hetkessäni. Tämä on hämmentävää ja olen sanonut sen monta kertaa aiemmin: tiedän, kuka kuuntelee, ja tiedän, kuka lukee, sillä minun puolellani verhoa ei ole aikaa. On vain mahdollisuus ja tuo mahdollisuus on siksi ilmentynyt nyt-hetkessä. Tämän viestin puhtaaksikirjoitus voi viedä viikkoja. Mutta puhtaaksikirjoituksen, kaiken editoinnin ja julkaisemisen jälkeen se tulee kirjoitettuun muotoon. Tosiaankin joku lukee juuri nyt ja näen tuon ihmisen tekevän sitä. Kaikki tämä kuulostaa oudolta teille, jotka istutte tässä huoneessa.

On lukija, jonka täytyy nähdä nämä sanat juuri nyt, ja tiedän, kuka tämä on. Mahdollisuus on niin voimakas, että voin sanoa sen olevan minun todellisuuttani. Minulle se on jo ilmentynyt. Näetkö, sinä luet, eikö vain? Olen siis oikeassa! Tunnen sinut. Huoneessa oleville se on tulevaisuutta. Tämä on minun todellisuuttani - sitä moniulotteista todellisuutta mitä te ette jaa. Siksi pystyn antamaan ennusteita - ei kokemusperäistä faktaa, vaan todellisuusmahdollisuuden - koska tiedän, mitä ajattelette ja mitä saatatte tehdä.

KYSYMYKSIÄ
Tässä on kysymyksiä, joita ovat esittäneet tavalliset ihmiset eivätkä välttämättä valotyöntekijät tai vanhat sielut. Noin viikko sitten annoin kanavoinnin nimeltään "Kuusi kysymystä". Kumppanini joka on insinööri, nauhoitti sen, mutta laite petti. Tämä turhautti häntä, koska hän osaa tehdä näitä teknisiä asioita - kuitenkaan se ei toiminut. Hän oli ymmällään sen vuoksi, koska hänestä tuntui, että hän oli tehnyt hyvää työtä tuossa kanavoinnissa. Kaikki ei kuitenkaan ole sitä, miltä näyttää, ja fyysinen nauhoituslaite pysähtyy helposti. Hän halusi tämän kanavoinnin sen sijaan - eikä ainoastaan kumppanini halunnut. Luette siis tätä kanavointia. Sitä, mitä halusimme.

Kysymys 1: Miksi olemme niin onnettomia?
"Kryon, tällä planeetalla on onnettomuutta. Onnettomuus synnyttää onnettomuutta. Ihmiset kulkevat turhautuneena. Se ei näytä parantuvalta planeetalta, missä on näin paljon kärsimystä. Puhut niille, jotka ovat menettäneet kotinsa tässä maassa, ja puhut niille, jotka ovat menettäneet sukulaisia tsunamissa. He vääntelevät käsiään ja kysyvät, mikä on pielessä. Miksi on niin paljon onnettomuutta? Miten tämä voi edustaa planeetan hyviä uutisia?"
Vastausta tähän on hyvin vaikea antaa, koska se vaatii teitä ymmärtämään todellisuuden erilaisia toimintamalleja, joita alkaa tapahtua. Todellisuuden toimintamalli minkä olette tunteneet ja mitä kutsumme "3D-malliksi", on niin pinnallinen, ettei se ehdottomasti salli sitä iloa, minkä moniulotteinen todellisuus voi antaa. Tätä on vaikeaa selittää. Olette mustavalkoisuudessa, mutta maapallo on värillinen.

Jumalan rakkaus ei keskity 3D:hen. Jumalan rakkaus keskittyy moniulotteiseen tilaan, missä enkelit elävät. Jokainen mestari tietää tämän. Jokainen ihminen joka on nähnyt enkelin tulevan luokseen, tietää, että se energia pyörähtää seinän läpi ja on sateenkaarenväristä. Ei ole ihoa, siipiä ja haloa ja tämän moniulotteisen energian näkeminen on usein pelottavaa 3D-ihmiselle, joten ihmiset putoavat monesti polvilleen pelosta.

Riippumatta siitä, oliko kyse Muhammedista luolassa vai Mooseksesta ja palavasta pensaasta, nämä enkeliominaisuudet eivät ole 3D:ssä eikä ole myöskään jumaluus sisällänne. Haluatko onnellisuutta, ihminen? Sinun on parasta löytää moniulotteinen Jumala sisältäsi.

Toimintamalli muuttuu. Se on moniulotteinen, ei yksi ulottuvuus. Teidän on alettava siirtyä siitä toimintamallista, mikä rajaa kaiken tekemisenne samanlaisuuden ja yksittäisyyden todellisuuteen, sellaiseen mikä avaa muutosmahdollisuudet kaikelle. Nämä mahdollisuudet voivat muuttaa elämäänne - sitä miten reagoitte asioihin, kuka luulette olevanne ja kuka synnyitte olemaan. Kaikki tämä informaatio on kirjoitettavissa uudestaan sieluenergiassanne toimintamalliksi, mikä on moniulotteinen ja mikä sisältää Jumalan rakkauden ja ilon hetkessä.

Mitä sanon teille? Sanon, että pysyt onnettomana, rakas ystävä, kuka tahnansa oletkin lukemassa ja kuulemassa tätä, ellet päätä kääntyä sisäänpäin ja löytää sitä, mikä on jumalaista. Tämä vaatii uutta ajattelua älyllisen 3D-laatikon ulkopuolella. Se vaatii ajattelemaan moniulotteisesti ja aloittamaan prosessin, mistä olemme puhuneet uudestaan ja uudestaan. Muuten vain vellotte teitä ympäröivän draaman myllerryksessä.

Planeetan mestarit näyttivät teille tämän. He leikkivät fysiikalla ja elämällä. He jopa herättivät henkiin kuolleita. Sitten he kääntyivät teidän puoleenne ja sanoivat: "Tätä Jumala tekee ja te olette Jumala." He kertoivat teille, että voisitte siirtää vuoria, ja te voitte. Olemme puhuneet tietoisuusmuutoksesta, planeetan muuttamisesta sellaisesta, joka on aina sotinut itsensä kanssa, sellaiseksi joka on lopulta rauhassa itsensä kanssa.

Luuletteko tämän tapahtuvan helposti ja yhdessä yössä? Tämä on ensimmäinen vuosi (2012) ja teillä on vielä 18 vuotta siementen kylvämiseen ja kaksi sukupolvea sen näkemiseen toiminnassa. Näin ihmistietoisuus toimii. Se on hidasta, mutta te olette kärsimättömiä. Myös tästä syystä tällä hetkellä on hyvin paljon onnettomuutta. Se on vanhan energia kärsimättömyyttä, väärinkäsitystä, halua välittömään tyydytykseen ja jalkansa naputtamista maahan, samalla kun ajattelette Jumalan auttavan teitä. Sitten kun se ei tapahdu tavalla, millä ajattelette, että sen pitäisi, sanotte: "No, tiesin, ettei sitä tapahtuisi."

Kertokaa siis minulle: onko tämä sitoutumista vai onko tämä vain toiveajattelua? Onko tämä kommunikointi liian voimakasta teille? Sanon rakkaudella teille, että olette kauniita sisältä ja teidän on aika löytää se. Ja kun löydätte sen, asiat muuttuvat sisällänne. Ette suutu yhtä paljon, ette masennu yhtä paljon ettekä reagoi yhtä paljon. Sitten kun ihmiset ympärillänne näkevät teidät tuossa uudessa tilassa, he sanovat: "Tiedätkö, olet erilainen. Et ole yhtä vihainen. Et reagoi. Mitä olet löytänyt? Haluan sen." Ja niin se alkaa.

Silloin kun säteilette viisauden ja myötätunnon valoa, toiset näkevät sen ja haluavat omansa, koska se on kaunista, rauhallista ja tyydyttävää. Kysymme teiltä uudestaan: miltä teistä tuntui, silloin kun kuljitte mestarien kanssa - jonkun heistä? Katsoivatko mestarit teitä ja laittoivat matalaksi? Sanoivatko he pahoja asioita teille tai saivat teidät tuntemaan itsenne pieneksi? Vastaus on "ei". He katsoivat teitä, rakastivat teitä ja te olitte sanattomia. Jotkut teistä olivat paikalla ja muistatte. Halusitte olla vain heidän seurassaan, heidän jalkojensa juuressa. Heillä oli ikään kuin kenttä ympärillään ja jos pystyitte olemaan heidän lähellään, tekin saitte sen. Tämä on Jumalan rakkautta ihmisessä, joka säteilee jumaluutta ja kylvää ylösnousemuksen siemeniä.

Vastaus siis on "todellisuuden hahmottaminen". Silloin kun mestarit kulkivat maan päällä, oli vielä pimeämpää. Mutta he näkivät vain Jumalan rakkautta. On siis vapaa valintanne olla onneton, uhri ja velloa draamassa. Mutta totuus on, että Jumalan myötätuntoa on kaikkialla ympärillänne ja odottaa vain teidän löytävän sen. Se oli kysymys numero yksi.

Kysymys 2: Mitä tapahtuu, kun kuolee?
Tämä on hyvin monimutkaista, mutta jaan sen kahteen osaan, kumpikin henkisiä. Ihmisen kuolema jonka jokainen teistä tässä huoneessa on kokenut, ei ole loppu. Tämä on intuitiivista tietoa sisällänne, koska olette käyneet sen läpi aiemmin, mutta totuus siitä kätkeytyy vain pinnan alle. Ette ole oikein varma, mitä teille tapahtuu, mutta intuitionne kertoo, ettei se ole loppu.

Kuolema ei kirpaise. Ei teitä. Mutta ympärillänne olevia se kirpaisee. Niinpä ensimmäisenä haluan kertoa teille kuolemasta sen, että ympärillänne olevat usein kärsivät. Joskus se on tarkoituksenmukaista, sillä se tuo heidät polvilleen, erityisesti lähtiessänne liian pian. Joskus sen vuoksi he löytävät, mitä heidän sisällään on - uskomatonta henkistä lohtua - ja käsittävät sitten, että kuolemanne oli katalyytti heidän valaistumiselleen. Ymmärrättekö tuon prosessin? Joskus olette kumppaneita tässä ja teillä on etukäteissopimus mahdollisuuksista auttaa toisianne myös ihmiskuoleman kautta. Se ei siis ole lainkaan surtavaa. Usein se on kauniin sopimuksen täyttämistä.

Mitä tapahtuu fyysisesti, kun kuolette? Se on helppoa: palaatte planeetan tomuksi. Mitä vielä haluatte tietää? Ruumis? Helppoa. Se on vain osa Gaian prosessia. Mutta minäpä kerron teille siirtymähetkestä. Teiltä katoaa 85 grammaa jotain, mistä kukaan ei tiedä. Nuo grammat ovat kvantti-informaatiota. Se on henkisen ytimenne kvanttiosa - kaikki mikä koskaan oli teitä - eikä se mene ylös, se menee alas. Se menee takaisin Luomisenluolaan ja sen ulkopuolelle.

Olemme kertoneet teille tästä aiemmin. Osa siitä menee myös kristalliverkkoon. Osa siitä menee myös maapallon valaisiin ja delfiineihin. Tässä on järjestelmä, mikä sallii Gaian muistaa elämänne, ja se on tallennettuna planeettaan. Henkenne tulee kotiin, mutta ei akaasinen tiedostonne. Se pysyy planeetalla, koska planeetta omistaa sen. Olette muuttaneet planeettaa sillä, mitä olette tehneet, mutta ette tuo sitä kotiin mukananne. Silloin kun tulette kotiin, meillä on kuitenkin juhlat. Olemme kertoneet sen teille aiemmin. Voi, rakkaat ystävät, kuolema ei kirpaise. Ei omasi. Tiedät sen oitis, kolmessa päivässä. Siihen mennessä olet täysin tietoinen, että olet osa Jumalaa. Sinä muistat. Kuulet taas musiikkia.

Sitten pian tulette takaisin tänne (maapallo) ja kun tulette, se on joskus nopeampaa, mitä teille on kerrottu, sillä asiat nopeutuvat. Joskus synnytte takaisin omaan perheeseenne, lapsenlapsiksi samaan karmaryhmäänne. Se on valotyöntekijän prosessi, jotta isovanhempanne voivat opettaa teille asioita, joita vain he voivat opettaa teille.

Ja silloin kun vedätte ensimmäisen kerran henkeä, otatte jotain. Otatte sen kaiken sieluenergian Luomisenluolasta ja kristalliverkosta, minkä tallensitte niihin lähtiessänne. Tätä kutsutaan akaasiseksi perinnöksi. Taitelijoista tulee taitelijoita. Poliiseista tulee poliiseja. Se on geeneissänne. Se on DNA:ssanne, mitä olitte ennen. Myös taipumus asioihin, joista pidätte ja joista ette - kuten ruoka, valinnat - tulevat mukaanne menneisyyden akaasisesta perinnöstä.

Joskus esitetään kysymys: "Pitäisikö minun olla kasvissyöjä? Mikä on oikein keholleni henkisesti?" Kerron sinulle, mikä on oikein kehollesi henkisesti - se juttu, missä sinussa on järkeä! Jos olette viettäneet elämiä Tiibetissä tai Intiassa, luultavasti kaipaatte erilaisia ruokia, mitä on USA:ssa. Näin homma toimii, rakkaat ystävät. Kehonne reagoi siihen, mitä se muistaa, ja jos teitä palvelee olla syömättä lihaa, niin sitä teidän pitäisi tehdä terveydeksenne. Älkää heijastako sitä ystäviinne, sillä heillä on oma akaasinen terveysperintönsä. Heillä on oma järjestelmänsä, mikä toimii heillä.

Ihmiset rakastavat kaiken lokerointia ja siksi jonkun löytäessä jotain hyvää itselleen, hän haluaa kaikkien tekevän sitä. Älkää kritisoiko toisia, koska heillä ei ole teidän ainutkertaista muistianne. Tämä pätee myös toisten uskomusjärjestelmiin. Ne jotka ovat löytäneet Jumalan tai ilon järjestelmästä, mikä toimii heillä, johtuu siitä, että he ovat virittyneet siihen. Kenties he olivat mestareiden opetuslapsia! He ovat virttyneet siihen ja haluavat kaikille sen, mikä toimii heillä. Suuri osa siitä on vilpitöntä, muttei se ehkä toimi teillä.

Mitä tapahtuu kuollessa? Se on järjestelmä - kauneutta, kunnioitusta - ja teistä tulee se Jumalan osa, mikä tiedätte olevanne. Silloin kun Elia ylösnousi, saitte nähdä sen Elisan silmillä. Elia muuttui niin kirkkaaksi valoksi, että Elisa ei voinut edes katsoa. Sitten se hajosi osiin. Elisa näki merkaban, kentän ihmisen ympärillä, vaunut joilla Elia ajoi. Hän näki sen ja raportoi sen. Mitä luulette sen olleen? Ihminen sai nähdä ylösnousemuksen. Sitä on kuolema.

Kysymys 3: Onko toisilla planeetoilla elämää?
Lasketteko leikkiä? Elämää on kaikkialla. Kaikkialla! Tällä hetkellä tiedemiehenne etsivät mikrobielämää aurinkokuntanne kaikilta planeetoilta ja niiden kuista ja lopulta he löytävät sitä. He odottavat löytävänsä sitä. He ymmärtävät lopulta, että elämän siemeniä on kaikkialla.

Kuinka paljon elämää siellä ehkä on? Miten kauan sitä on ollut siellä? Sitten kun tiede alkaa käsittää, miten kauan elämää on ollut galaksissanne, aletaan nähdä jotain evoluutiolle vaistonvastaista - oma ihmishistorianne. Miten vanha universuminne on? Kysykää tiedemiehiltä ja he vastaavat "noin 13 miljardia vuotta". Se on ok. Käytetään heidän lukujaan. Miten vanha on oma planeettanne? Kenties 4-5 miljardia vuotta. Oikein. Mutta miten vanha on ihmiskunta? Miksi teitä ei ollut täällä dinosauruksien kanssa? Luuletteko, ettei maapallo ollut valmis? Luuletteko kenties, että se mikä kontrolloi evoluutiota, oli vähän liian tyhmä tehdäkseen aiemmin ihmistä, mutta tuo prosessi pystyi tekemään jo dinosauruksen? Oletteko koskaan ajatelleet näitä asioita?

Jos maapallon koko historia laitetaan 24 neljän tunnin kelloksi, elämä alkoi vasta viimeisen tunnin aikana ja ihmiskunta, kaikki sivilisaatiot, tulivat vasta viimeisten sekuntien aikana. Eikö se ole kummallista teistä? Siksi universumissa mikä on ehkä 13 miljardia vuotta vanha, olette saapuneet vasta muutaman viime sekunnin aikana. Oletteko koskaan ajatelleet, että olette uusimpia tulokkaita? No, olisitte oikeassa.

Jos universumi on tosiaan niin vanha, luuletteko, että galaksissanne on kenties sivilisaatioita, jotka ovat miljardi vuotta tai enemmän vanhempia kuin te? Jos niin on, että ne ovat kenties käyneet läpi jotain, mitä te käytte läpi? Luuletteko, että millään niistä on ollut teidän DNA-ominaisuuksianne? Kenties nekin kävivät läpi sen, mitä te käytte läpi henkisesti? Kenties ne menivät myös kvanttiylösnousemustilaan? Vastaus on "niitä on tuhansia".

Tunnette ne jo ja olette luetelleet niitä julkaisuissanne. Niitä jotka kylvivät suoraan teidät, kutsutaan plejadilaisiksi. Ne jotka kylvivät heidät, olivat ehkä octurialaisia ja nämä kylväneet olivat kenties orionilaisia. Heitä on kaikkialla ja heitä kaikkia on myös täällä. He katselevat teitä, sillä te olette seuraavia ja te välitätte tätä muutosmerkkiä eteenpäin.

Voi, rakkaat ystävät, siihen menee pitkän aikaa, ennen kuin oikeasti tiedätte minkään näistä olevan todellisuuttanne. Ensimmäinen askel on maapallon rauha. Seuraava on uudenlaisen ihmisen kehittyminen, mikä lisää DNA:nne tehokkuutta 100%:iin ja elätte kauan. Joka kerta sanoessani tämän, on ihmisiä, jotka älyllisessä mielessään sanovat: "No, tapahtuu geometristä syntyvyyden kasvua. Emme selviydy siitä. Tulee ylikansoitusta ja meiltä loppuu ruoka. Niinpä se mitä sanot, Kryon, ei voi olla hyvä asia. Kärsimme kaikki ja tapamme toisiamme ruuan vuoksi."

Minäpä puhun tästä, sillä jos tämä on ajatuksesi, ihminen, oletat, että ihmiset ovat tyhmiä eivätkä ole tajunneet, mitä tapahtuu ja miksi ihmisiä syntyy niin paljon. Oletatteko, etteivät he pysty kontrolloimaan sitä, koska he eivät ole tajunneet sitä? Haluan kertoa teille, että näette jotain, mitä ette ole odottaneet. Näette syntyvyyden vähentymistä, koska ihmiset ovat fiksuja ja heistä tulee fiksumpia. He näkevät, että elämänlaatu on yhteydessä heidän lapsilukumääräänsä, ja he keksivät ratkaisun. Kyse ei ole siitä, miten monta lasta heidän kirkkonsa sanoo, että heillä pitäisi olla. He tekevät sen intuitiivisesti. Näette sitä ennemmin kuin myöhemmin.

Näette planeetan monilla alueilla viisautta, mitä kukaan sosiologinne ei olisi koskaan ennustanut. Yllätätte heidät kaikki ja se tapahtuu ilman mitään hallituksen ohjelmaa. Se tapahtuu, koska päätätte haluta sitä. Se tapahtuu kollektiivisesti ja näette ehkä sitä pian. Etsikää negatiivisia syntyvyyslukuja ensimmäisen maailman maista. Silloin kun ihmiset pystyvät näkemään suuremman kuvan ja heillä on vapaasti informaatiota, tilanne ei ole se, mitä olette ennustaneet.

Onko muilla planeetoilla elämää? Tiedemiehet sanovat: "Menee pitkään, ennen kuin pääsemme tähtiin. Meidän on mentävä tähän pieneen metallipurkkiin ja laitettava ilmaa siihen ja sitten matkustettava siinä vuosia ja vuosia, ennen kuin pääsemme edes seuraavaan tähteen." Samaan aikaan plejadilainen voi tehdä sen silmänräpäyksessä! Mitä luulette olevan tekeillä siinä? Uskotteko edes minua?

Jos halusitte melko vähän aikaa sitten kommunikoida jonkun kaukana olevan kanssa, lähetitte kirjeen. Se kannettiin hevosella. Vastauksen saaminen vei kuukauden. Nyt kommunikoitte välittömästi! Miksi tämä on niin uskomatonta teille matkustamisessa?

Kerron teille, että niin kauan kun pysytte 3D:ssä, menette edelleen pienissä metallipurkeissa ja avaruuspuvuissa planeetoille. Kuitenkin heti kun aloitatte kvanttiajan, te vain toivotte itsenne sinne, koska olette kietoutuneet kaikkeen ja voitte mennä aikomuksella. Jos ette usko tätä nyt, uskotte myöhemmin, sillä se mitä sanon teille, on totta. Se voi mennä elämien ja elämien päähän tästä, mutta ryhmä mikä istuu edessäni, tulee takaisin uudestaan ja uudestaan ja uudestaan. Ero on siinä, että olette saaneet valmiiksi palaamisen vanhassa energiassa. Tulette takaisin uudessa energiassa.

Sitten kun tulet takaisin, rakas ystävä, kaikki mitä tiedät, on DNA:ssasi ja käytettävissä. Sinun ei tarvitse käydä läpi sitä, minkä kävit läpi aiemmin. Heti kun päätät katsoa ympärillesi ja avata oven [vertauskuva vapaasta valinnasta herätä], kaikki mitä olet oppinut tällä kierroksella, on aivan siinä.

Tämä on sen ominaisuus, mitä sanoisitte "uuden tietoisuuden lapseksi", minkä olette nimittäneet väriksi - indigo. Tuo lapsi muistaa, kuka hän on. Hän on käsitteellinen ja te uskotte, että häntä on opetettava alusta pitäen! Tuskin vaan! Hän muistaa! Ymmärrättekö, mitä tapahtuu? Kerroimme tämän teille viime kerralla, mutta haluamme tarkastella jotain uudelleen kanssanne.

Eläin pudottaa preerialla vasikkansa ja muutamassa tunnissa vasikka on jaloillaan ja juoksee lauman mukana. Tiedättekö, että tuo vasikka tietää intuitiivisesti, keitä sen viholliset ovat, ettei juoda vettä, mikä ei tuoksu oikealta ja mitä marjoja syödä, jotteivät ne ole myrkyllisiä? Mistä se tuli? Mistä tuo eläinvauva tiesi nämä asiat? Vastaus on, että tämä informaatio perittiin biologisesti. Kutsutte sitä vaistoksi. Mutta kun kyse on ihmisvauvasta - ei mitään! Se ei tiedä mitään paitsi, että sillä on nälkä. Se vaatii 20 vuotta opettamista! Ettekö ole väsyneet siihen? Oletteko koskaan ajatelleet, miksi eläimillä on alkujaan niin paljon tietoa ja teillä niin vähän? Näyttääkö tämä olevan oikein evoluutiotikkaiden huipulla olevalle? Sen on aika muuttua.

Alatte nähdä sitä, myös indigoilla. He tulevat sisään tietäen. Siksi he ovat niin kärsimättömiä. Yritätte opettaa heille asioita, jotka he tietävät jo vaistomaisesti. Aivan kuten vasikka preerialla, he tulevat tietäen. Jotkut heistä yrittävät opettaa teitä. Se ei aina mene hyvin. Se oli kysymys numero kolme.

Kysymys 4: Entä salaliitot?
"Kryon, entä kaikki nämä planeetan salaliitot?"

On kaikenlaisia asioita, joita olette kuulleet vuosikymmeniä. En aio nimetä niitä. Annan teidän nimetä ne mielessänne. Olette kuulleet näitä asioita kauan. Mitä ihmiset tekevät ihmisille, mitä hallitukset tekevät ihmisille, energia mitä tulee sieltä ja täältä, mielen kontrollointi, salainen hallintajärjestö - kaikkia näitä asioita. "Kyllä, Kryon, onko niin?"

Annan teille salaliittojen lakmustesti ja pyydän teitä päättämään. Tämän keskustelun jälkeen monet eivät edelleenkään välitä, sillä he haluavat uskoa, että he ovat jonkin suuremman älykkyyden uhreja ja että heitä valvotaan ja manipuloidaan. Tämä on vanhan energian ominaisuus, mikä on vaikea muuttaa ihmismielessä. Vastuu itsestä on kuin poista-näppäin salaliittoajattelulle.

Kerroin teille noin vuosikymmen sitten siitä, mitä näette tänään. Sanoin: "Tulee päivä, jolloin kaikki puhuvat kaikille eikä voi olla mitään salaisuuksia." Alatte nähdä sen, ettei voi olla mitään salaisuuksia. Niitä vuodetaan avoimesti koko ajan. Puhutaanpa siis jättimäisestä salaliitosta, mikä on ollut vuosikymmeniä. Päätätte itse mistä. No niin, luuletteko, että voi olla jokin järjestö tai hallitus, missä on suuri ihmisryhmä - kenties satoja tai enemmän - ja mikä pitää tätä jättisalaisuutta? He kaikki iskevät silmää toisilleen ja sanovat: "Älä varmasti kerro kenellekään "tiedät kyllä mistä"." Sitten tämä salaisuus kestää vuosikymmeniä koskaan paljastumatta? Edes kuolinvuoteellaan he eivät kerro kenellekään? Jos luulette niin, teillä ei ole kosketusta todellisuuteen.

Kuulette vain toisista ihmisistä, jotka kertovat teille, että sitä tapahtuu, ja he antavat teille todisteluaan siitä, mitä he ovat nähneet ja mitä he ovat kuulleet. Haluan kertoa teille, ettei homma toimi näin. Ei tänä päivänä. Ihmiset eivät voi pitää salaisuutta. Silloin kun kaikki puhuvat kaikille, tällaisia salaliittoja ei voi olla planeetalla. Tämä on lakmusteksti. Jos se on totta, niin kaikki tietävät sen pian. Ja kyllä, on joitain salaliittoja, jotka ovat totta, ja kyllä, kuulette niistä. Tässä maailmanlaajuisen kommunikoinnin ja sosiaalisen median energiassa kukaan ei voi pitää tällaisia salaisuuksia, erityisesti jos on monia ihmisiä. Ymmärrättekö, mitä sanon?

On aika käyttää henkistä logiikkaa pelon sijasta. Jotkut ihmiset ovat hyvin viehättyneitä tähän. He kieppuvat kaiken tämän uhrina olemisen draamassa ja he rakastavat sitä. Tiedätte, keitä he ovat. He jatkavat samaa salaliittoa vuosikymmenestä toiseen, vastoin kaikkea logiikkaa tai totuutta näistä ajoista.

Kysymys 5: Miksi eivät useammat ihmiset näe, mitä sanot?
Viides ja viimeinen kysymys on: "Rakas Kryon, jos uuden ajan informaatio on totta ja täsmällistä ja jos nämä totuudet ovat niin voimallisia, kuin sanot, miksi niin harvat ovat mukana? Jos se on hyvä asia, niin eivätkö paljon useammat ihmiset näkisi sen?"
Tiedättekö miksi? Se johtuu siitä, että tämä informaatio mene ihmisen nykytodellisuutta vastaan. Tässä on esimerkki. Minäpä vien teidät muutaman vuoden taaksepäin lääketieteessä. Teille annettiin ajatus, että käsissänne oli "pikkuötököitä", kuten niitä kutsun (se tuli kumppanini mielestä). Ette voineet nähdä niitä, koska ne olivat näkymättömiä ja ne kantoivat sairauksia. Niinpä esitettiin, että teidän pitäisi steriloida kaikki mahdollinen estääksenne näitä pikkuötököitä pääsemästä toisiin ihmisiin, silloin kun kosketatte heitä ja kun lääkärit operoivat heitä - ja se oli hassua! Kaikki biologit ja lääkärit nauroivat ja nauroivat. Kuvitelkaa nyt sellaista ajatusta! Näkymättömiä olentoja, joita kannatte mukananne!

Sana on "bakteerit" ja sitten ne löydettiin. Niitä ei voi nähdä, mutta niitä on kaikkialla kehossanne. Niitä on hiuksissanne, ihollanne, suussanne! Sitten tiede oivalsi, mitä sterilointi voisi tehdä ja miksi tiettyjä asioita tapahtui infektioissa. Mutta tämä informaatio ei ollut intuitiivista. Itse asiassa se oli hassua, koska se käsitteli asioita, joista ette tienneet ja joita ette voineet nähdä. Mihin olen siis menossa tässä? Vaaditaan tietoisuutta uskoa johonkin, mitä ei tapahdu intuitiivisesti, jotta siitä tulee todellisuutta. Itse asiassa, se on vastoin niitä periaatteita, mitä pidätte todellisena, ja se on naurettavaa tietämättömyyden perspektiivistä.

Ihmiset syntyvät henkiseen todellisuuteen, mikä kertoo, että he ovat pieniä eivätkä ole mikään arvoisia. Vanhan energian toimintamalli kehottaa teitä palvomaan jotain suurempaa, koska te olette pieniä ja arvottomia. Jos katsotte ympäri planeettaa, se on totuus melkein kaikista henkisistä uskomuksista. Heittäydytte maahan Jumalan edessä, polvistutte, itkette, kärsitte, kiipeätte askelmia ja teette katumusharjoituksia. Ette ole arvokkaita. Tämä on ihmiskunnan energia. Onko mikään ihme, ettei ihmiskunta tunne vetoa sellaiseen, mikä opettaa: "Jumala on sisällä ja olet kaunis ja suurenmoinen"? Se on kuin pikkuötököitä käsissänne. Siinä ei ole järkeä ajankohdan tietämättömässä todellisuudessa. Tällä hetkellä se on tyhmää ja typerää. Mutta se on ok nyt.

Te jotka olette tässä huoneessa ja kutsutte itseänne valotyöntekijöiksi, pidätte energiaa yllä tälle planeetalle ja tiedätte Jumalan rakkaudesta elämässänne. Olette juosseet periaatteita vastaan pitkään, koska useimpien ihmisten ajattelumalli ei ole teidän eikä se ole ollut teidän itsennekään ennen, mutta tämä on muuttumassa.

Tämä teidän uskomusjärjestelmänne on tosiaan erilainen, koska sillä ei ole rakennetta eikä rakennuksia mihin raportoida, ei mitään mihin kuulua eikä mitään maksettavaa. Se on pelkästään uskomusjärjestelmä, mikä on henkilökohtainen ja intuitiivinen ja mikä sanoo: "Jumala on minussa. Olen suurenmoinen ja elämäni muuttaa planeettaa ja se mitä teen, muuttaa kaikkea seuraavalle sukupolvelle." Se on hidasta, rakas ystävä, koska jokaisen ratkaisemasi arvoituksen energia on pysyvää energiaa, mikä pysyy ja muuttaa planeetan värähtelyä. Jos vellot edelleen vanhoissa arvoituksissa, et ole ratkaissut mitään.

Ne jotka kuuntelevat ja lukevat, ovat osa muutosta, sillä heidän huomionsa tähän aiheeseen ratkaisee arvoituksia heidän elämässään. Jos istutte täällä, muutatte planeetan energiaa. Useimmat ihmiset eivät näe todellisuutta niin kuin te. He eivät näe kauneutta tai suurenmoisuutta. He ovat sokeita sille ajatukselle, että ihminen on yhtä suuri kuin Luoja. Ei ole mitään henkistä maalaisjärkeä siitä, että on ehkä järjestelmä, mikä tekee Jumalasta kumppanin todellisuuteenne.

Tästä syystä siis istun täällä jalkojenne juuressa ja tämä seurue tässä huoneessa pitää kädestänne. Se johtuu siitä, että tiedämme, mitä olette tehneet. Tiedämme, minne tämä on menossa, ja mahdollisuudet ovat suuret. Mutta se ei tapahdu yhdessä yössä ja saattaa olla muutamia sotia lisää. Saattaa tulla surua ja kyllä, voi tulla lisää tsunameja ja kaikenlaisia asioita osana planeetan uudelleenkalibrointia, kun se käy läpi tuskaa siirtymisestä korkeamman ulottuvuuden todellisuuteen. Tämän kerroin teille 23 vuotta sitten ja tästä pidän kiinni tänäkin päivänä. Tulee aika, jolloin kumppanini on poissa ja jolloin voitte edelleen kuulla ja lukea näitä sanoja. Mutta samalla kun mietitte asiaa, hän palaa takaisin tekemään sitä taas. Hän tietää, minne hän on menossa, koska olemme kertoneet hänelle.

Vie vielä kaksi kokonaista sukupolvea, ennen kuin voitte todella huomata sen, mistä Kryon-työ puhuu. Mutta sitten kun näette, planeetta on tiellä saamaan "Planeetan rauhan päivän", sillä maapallo käsittää, mitä on tehty, ja juhlii tietoisuusmuutosta. Sille tulee myös lippu. Se on vasta alussa.

Siunattu on se ihminen, joka alkaa ymmärtää ja tunnistaa näennäisesti mahdottoman - sen ettei sodan, erimielisyyden, vihan, draaman ja hämmennyksen vanha toimintamalli ole ihmiskunnan tie ikuisesti. Kun Jumalan rakkauden kauneus näyttäytyy todellisuutena DNA:ssanne, tietoisuus alkaa hitaasti muuttua ja henkinen kehitys alkaa lisääntyä.

No niin, menkää tekemään tällä jotain. Eläkää eri tavalla sen vuoksi. Olette ainoita, jotka voivat, vanha sielu.

Ja niin se on.

Kryon

YLEISIÄ KYSYMYKSIÄ
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: