WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 31. lokakuuta 2012

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 215Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com )
29.10.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kuten monet teistä ovat jo todistaneet, muutaman viime päivän aikana on tapahtunut merkittävä muutos. Monille se tuntuu vapautumiselta ja juuri sitä on tapahtunut. Emme puhu ainoastaan tämän merkittävän energiakohotuksen henkilökohtaisesta vaikutuksesta, vaan viittaamme myös kollektiiviin. Nimittäin olette juuri käyneet läpi niin merkittäviä tasovaihdoksia, että sillä on joitain kauaskantoisia seuraamuksia, joita eivät monet ole aivan vielä pystyneet arvioimaan.

Puhumme sellaisesta laajamittaisesta tapahtumasta, mikä menee historiakirjoihin "päivinä, jotka muuttivat maailmaa iäksi". Etsitte massamediasta turhaan mitään vihjeitä tästä ennenkuulumattomasta tapahtumasta, mutta jos etsitte syvältä sisältänne, luulemme teidän kaikkien tuntevan joitain jälkivaikutuksia tästä. Sillä juttu on niin, että olette juuri menestyksekkäästi onnistuneet vapautumaan joistain olennoista, jotka ovat olleet vastuussa vapautenne menettämisestä, ja tarkoitamme tätä hyvin kirjaimellisesti. Sillä nyt joukkolähdön aika on jo alkanut ja ensimmäiset vangitsijanne ovat jo lähteneet ilmakehästänne.

Tiedämme, että joillekin tämä kuulostaa vain hölynpölyltä, kun näiden sanojen taustaviesti näyttää järjettömältä harhakuvitelmalta. Mutta se mihin viittaamme, on vain faktoja, kun olette vapautuneet vanhoista järjestelmistä, jotka ovat pitäneet ihmiskuntaa lumottuna aionien ajan. Tämä vapautuminen ei tapahdu yhdessä yössä, mutta nyt on käynnistetty ns. "ei-haluttujen kohteiden" poistaminen.

Tämä ei ole sellaista, mitä jotkut ovat kuvitelleet jonkinlaisina massakuljetuksina tai pidätyksinä - kaukana siitä - koska se mihin viittaamme, ovat tapahtumia kaukana ns. tavallisten ihmisten ulottuvilta. Sillä se mihin viittaamme, ovat todella tapahtumia sellaisella olemassaolon tasolla, mikä on ns. normaalien aistien ulkopuolella, ja siksi tämä menee näkemättä ja kuulematta valtaosalta ihmisiä, jotka elävät tällä planeetalla. Mutta teille jotka olette jo mukana tässä prosessissa, tulee joitain signaaleja ja joillekin ne ovat äänekkäitä ja selkeitä, kun taas toisille ne ovat hienovaraisempia.

Siksi pyydämme teitä yhdistymään syvälle ja yrittämään rekisteröidä, mitä tunnette, sillä voimme taata, että tämän planeetan energiat ovat muuttuneet sellaisiksi, mitä ette ole koskaan ennen tunteneet. Ja jos onnistutte tuntemaan sen, tunnette myös ensimmäisen vapauden tuoksahduksen leijuvan koko olemukseenne. Ja kun näin tapahtuu, tietäkää, että tämä ei tietenkään ole harhaa, vaan pieni edeltäjä sille, mitä teille on varastossa tulevana aikana. Sillä nyt maapallon ja sen asukkaiden tuominen takaisin siihen puhtaaseen ydinolemukseen, mistä jokainen teistä kerran ilmentyi, alkaa todenteolla ja näin tunnette niiden painojen alkavan hellittää enemmän ja enemmän, jotka ovat pitäneet teitä alhaalla. Ja pian pystytte hengittämään taas vapaasti - ensimmäistä kertaa hyvin pitkässä elämäjonossa tässä pikkumaailmassa, mitä kutsutte kodiksi.
SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 215

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: