WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 24. lokakuuta 2012

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 212Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com)
22.10.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 

Vuodenaika vaihtuu ja niin myös energiat. Kun vuosi taittuu ja alatte lähestyä tämän jakson loppua, paljon asioita heitetään ilmaan sen vuoksi. Kuten olette jo huomanneet, energiat pyörittävät ylös paljon sellaista, mikä on ollut piilossa ja unohdettuna, ja nyt teidän kaikkien on kohdattava enemmin tai myöhemmin se, mikä olisi mieluummin pidetty piilossa. Emme sano tätä millään tapaa moitteena, vain muistutuksena siitä, että teidän kaikkien siirtymiseksi kehityksenne seuraavaan vaiheeseen, se läpikotainen talon siivous mitä olette kestäneet hyvin pitkän aikaa, saavuttaa nyt huippunsa.

Joillakin tämä ei ole kovin selvää, koska olette onnistuneet jollain tapaa jo hankkiutumaan eroon kaikista jäämistä, joita vaanii kaappien syvissä sopukoissa. Mutta toisille tästä jaksosta voi tulla vähän haastavampi. Taas kerran, on tärkeää muistaa, että minkään nyt pintaan tulevan kysymyksen kanssa ei tarvitse painia - se täytyy vain tunnistaa ja vapauttaa. Niinpä emme arvioi tämän olevan pitkittynyt "likapyykin tuulettamisjakso", vaan paremminkin viimeinen sienen puristus kaiken likaveden saamiseksi ulos. Haluattehan olla putipuhtaita ennen astumistanne huomisen mahtaviin saleihin. Sillä haluaisitte näyttää aidon sinun - sen joka on karistanut tämän pinttyneen lian ja pölyn pintakerrokset, joita on kerääntynyt vierailunne aikana tälle planeetalle. Ja vaikka ehkä kuulostaakin melko haastavalta prosessilta poistaa viime tahrat, joita olette hankkineet kaikissa elämissänne täällä, tietäkää, että pystytte tekemään sen hyvin lyhyessä ajassa.

Taaskin on tärkeää muistaa, että kaikki asiat joita saattaa tulla esille, on vain sitä varten, että voitte paremmin nähdä, minkä kanssa olette kamppailleet täällä olemisenne aikana, eikä kyse ole minkäänlaisesta tekojenne syyttelystä. Se on vain inventaari haasteista, joita olette käyneet läpi ollessanne fyysisessä kehossa tällä planeetalla, joten se on monin tavoin ollut tärkeä osa koulutustanne täällä. Mutta nyt on tärkeää päästää irti kaikesta tästä kerääntyneestä kuormasta ja näin valmistautua astumaan uuteen rooliinne.

Tämä ei ole minkäänlaista noitavainoa kaikkien niiden vastenmielisten tekojen savustamiseksi ulos, joihin olette osallistuneet, niin että teidän pitäisi tuntea itsenne huonoksi - paremminkin päinvastoin. Se on vain tapa varmistaa, että te ette ota mukaan mitään, mitä olette tukahduttaneet siksi, että se oli tuskallista teille. Tulevaisuudessa ei ole enää mitään, mikä täytyy kätkeä, koska häpeä, katumus ja nöyryytys ovat sanoja, jotka kuuluvat menneisyyteen, eivät tulevaisuuteen.

Vetäkää siis syvään henkeä, rakkaat ystävät, ja kun hengitätte ilman ulos, varmistakaa, että annatte itsellenne luvan poistaa kaiken, minkä olette onnistuneet kätkemään syvälle. Sillä te kaikki kannatte haavoja asioista, joita teille on tehty tai joita te olette tehneet toisille, ja joillakin nämä haavat tarvitsevat enemmän ilmaa puhdistuakseen täysin. Antakaa siis itsellenne se lupa, jonka tarvitsette vapautuaksenne näistä vanhoista taakoista, ja tietäkää, että minkä tahansa muodon ne ottavatkin matkallaan ulos, ne tulevat vain ulos vapautettavaksi kerta kaikkiaan - eivät vainoamaan teitä taas.

Muistakaa, että joillakin teistä saattaa olla paljon asioita tulevina aikoina, mutta toisille tämä prosessi tuntuu paljon kevyemmältä ettekä kenties huomaa paljon mitään "oksentaessanne" vanhaa detritusta, mikä on tukkinut osan elimistöänne. Mutta tärkeintä on olla kärsivällinen tässä - ei ainoastaan itsenne, vaan myös ympärillänne olevin osalta - sillä ei koskaan tiedä, mitä saattaa tulla eteen edessä olevina aikoina. Ja tarkoitamme tätä kirjaimellisesti, koska teillä kaikilla saattaa tulla sisältä esiin yllätystapahtuma jostain, mikä on talletettu niin syvälle teihin, ettei teillä voisi olla mitään tapaa tietää sen olemassaolosta.

Muistakaa, että mikään pintaan tuleva mönjä ei ole merkki "pakittamisesta" prosessissanne ja sukeltamisesta takaisin vanhaan epätoivon suohon - se on vain selkeä merkki, että kevennätte itseänne. Ottakaa tämä siis merkkinä siitä, että otatte jättiaskeleen eteen- ja ylöspäin, vaikka itse prosessi voidaankin joillain teistä tulkita päinvastaiseksi. Taaskin sanomme muistutuksena, että negatiivisten tunteiden tai ajatusten ilmestyminen edessä olevana aikana ei ole merkki astumisestanne tiheämpään kerrokseen. Se on todellisuudessa merkki tiheämmän kerroksen jättämisestä, kun annatte itsellenne mahdollisuuden keventää taakkaanne riittävästi, jotta voitte siirtyä uuteen pykälään asteikolla.

Niinpä taas kerran muistutamme teitä vetämään syvään henkeä ja ottamaan avosylin vastaan, mitä ikinä tulee esiin, mutta sitten päästämään siitä irti ja sanomaan sille hyvästi, sillä se ei enää koskaan ole osa elämäänne.
 

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 212
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: