WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 28. lokakuuta 2012

JUMALATAR-ENERGIAA


Kuthumin seitsemän sisarta
Suvituuli Siikasaaren kanavointi sunnuntaina 21.10.2012

Varmaankin moni on kuullut Jumala-sanan lisäksi myös sanan Jumalatar. On siis olemassa maskuliininen Luoja ja feminiininen Luojatar. Usein tosin Jumalatar-sanan kuulee entisaikojen vanhan kansan luonnonuskontojen yhteydessä tai jonkinsorttisissa rituaalimenoissa. Mutta nyt emme puhu vanhan kansan tavoista vaan universaalista naiseuden olemuspuolesta, feminiinienergiasta jota myös miehissäkin on. Joillakin enemmän, joillakin vähemmän. Universumin tasapainon vuoksi olisi tärkeää saattaa oma maskuliini- ja feminiinienergiansa tasapainoon mutta siitä voimme puhua hieman myöhemmin. Nyt keskitymme Jumalattaruuteen ja sen ihanuuteen ja siihen, oletko valmis näyttämään sen koko maailmalle!


Naiset, olette jokainen oman elämänne Luojattaria. Teillä on jokaisella valta, voima ja kyvyt muuttaa elämässänne sellaisia tilanteita jotka ovat ehkä uuvuttaneet teidät tai jotka ovat saaneet teidät hämmennyksen valtaan. Olette voimakkaampia kuin mitä olette uskaltaneet kuvitella. Jumalatar-energia on sisäsyntyistä voimavaraa jota riittää muillekin. Tämä voima ei lopu koskaan kesken joten sitä voi huoletta "tuhlata" myös muihin antamalla ja jakamalla itsestään asioita tai apua. Etenkin allekirjoittaneelle ei voi tarpeeksi usein painottaa tätä aspektia hänen omassa Jumalatar-energiassaan; 

"Se ei lopu koskaan kesken joten sitä ei tarvitse pantata, pihdata tai piilotella. Se on Sinun omaa elämänenergiaasi, omaa DNA:tasi, omaa iloasi ja nauruasi, se on Sinun liikkeesi ja sinun äänesi, rytmien tasapaino ja harmonia läpi elämien ja tietoisuuksien." Jumalatar-energia on siis naisen oma paras ystävä ja oma paras kumppani. Se on kuin toisinto omasta sielusta, valosta pimeässä, majakasta myrskyssä. Jumalatar-energia on apuväline etenkin silloin, kun oma naiseus pelottaa ja sitä on pitänyt piilotella tai elämässä on ollut hyvin hankala olla juuri se voimakas nainen joksi syntyi.

Olette eläneet useiden myriadien ajan ulottuvuuksissa, jossa kenties naiseus on ollut syntinen asia. Monissa uskomuksissa ja kulttuureissa, vieläkin, nainen nähdään pahan siemenenä sillä nainen on vahva. Naisella on synnynnäinen kyky avata henkimaailmaa tavalla joka on ominaista vain feminiinienergialle. Nainen synnyttää elämää ja siten avaa henkimaailman portit konkreettisesti syntymän aikana. 

Nyt ihmisplaneetta on siirtynyt feminiiniseen ajanjaksoon, jolloin tunteet ja käytösmallit alkavat pikkuhiljaa pehmetä ja ihmissydämet ovat avoimempia kuin koskaan kokemaan Jumalaista rakkautta ja Suurta suunnitelmaa. Mutta jossain vaiheessa koimme, että Maataso tarvitsi myös kokea maskuliinisen ajanjakson. Silloin maaplaneettaa vallitsi tiukat säännöt, kylmä energia joka edesauttoi maallisen mammonan keruun ja mahdollisti uskonnollisten johtajien kyseenalaistamattoman vallan. Monia elämiä käytettiin sotimiseen, uhrautumiseen ja hyvän nimessä taisteluun. Nyt, rakkaat ystävämme, tuo aika on päättynyt ja on aika siirtyä harmoniseen olotilaan jossa feminiinen olemuspuoli saa kukkia ja kukoistaa ilman pelkoja tai tiukkoja käytösmalleja. 

Hurraa ihmiset!
 
Mutta palataksemme naiseuden pelkoon, sitä emme osaa tarpeeksi ehkä teille selittää mutta kyseessä on ollut kokonaisvaltainen ihmisjoukon alistaminen mutta samalla olemme olleet suuresti ylpeitä niistä rohkeista sieluista, jotka avaavat tiukkoja sääntöjä ja kunnialla tuovat naiseuden voimaa ihmissydänten tietoisuuteen. Nytkin maapallon toisella laidalla sairaalassa makaa tyttö, joka rohkeasti halusi mennä kouluun oppimaan asioita siitäkin huolimatta, että hänet haluttaisiin nähdä luku- ja kirjoitustaidottomana kahdeksan lapsen äitinä happohyökkäyksiä peläten. Naisen voiman aika on todellakin tullut.

Naisen voiman aika ei tarkoita sitä, että miehet pitäisi alistaa. Tai että jotkut uskontokunnat olisivat tuhoontuomittuja. Ehei, kyse on naiseuttaan pelkäävien naisten voimauttamisesta. Jotkut valotyöntekijät ja sosiaalitoimen edustajat ovatkin jo tässä asiassa hyvinkin pitkällä ja haluamme kannustaa kaikkia ihmisiä tukemaan naisia. Naisia, jotka haluavat elämässään enemmän.

 
On tullut aika lopettaa uhritietoisuus. On tullut aika lopettaa muiden syyttely ja uhrautuneisuus. Naisen paikka ei ole kotona, vaan se on missä tahansa nainen toivoo sen olevan. Niinkuin kaikilla ihmisillä, vapaan tahdon nimissä kokekaa elämänne vapaaksi ja rikkaaksi! Uskokaa siihen, että hankalammatkin elämäntilanteet aina selkiytyvät ja uhrautumisen aika on nyt ohi. On aika niittää itäneet siemenet joista kasvoi suuria hedelmällisiä palkoja Sinun nautittavaksesi. Miehet eivät enää alista naisia sillä ette, rakkaat siskomme, tarvitse sitä kokemusta. Joidenkin naisten kohdalla on vielä niin, että on tarpeen löytää oma voima ja oma Luojatar-energia miehen voimasta vapautumisen kautta mutta mikään ei teitä sido epätasapainoiseen ja huonoon parisuhteeseen, huonoon työhön tai olemaan oman itsenne pahin vihollinen.

On aika rakastaa itseänne juuri sellaisena ihanana naisena kuin miksi tänne synnyitte. Nyt on aika kohdata teitä sitovat asiat ja päästää niistä irti. Nyt on aika vapautua elämään tätä ihmiselämää korkeimmalla potentiaalilla. Kukaan ei enää vie teiltä mitään pois. Kukaan ei enää ota teiltä mitään pois.  

Kukaan ei enää tuo teille mitään muuta kuin kasvun mahdollisuuksia ja hetkiä jotka osoittavat teille miten voimakkaita olentoja te olette. Ehkä te synnyitte alistavan isän tyttäriksi, jatkoitte alistavien miesten keräilyä elämässänne ja nyt olette ymmärtäneet miten vapaita ja kykeneviä naisia te olette. Ehkäpä synnyitte itseään inhoavan, marttyyrimaisen äidin lapseksi ja olette nyt valmiita antamaan hänelle anteeksi ja näyttämään omalla energiallanne miten kaunista on syntyä naiseksi jota kukaan mies ei voi alistaa. Ehkä synnyitte keholtanne mieheksi ja koitte olevanne täydellistä feminiinienergiaa ja nyt olette niin sydämeltänne kuin koko keholtanne naisia. Olette nyt kokonaisia ihmisiä. KokoNaisia.

Rakkaat naiset, siskot ja tyttäret, äidit ja isoäidit, nykyiset ja entiset vaimot, yhdistykää NYT! Kokoontukaa, auttakaa toisianne, voimauttakaa sanoin, kosketuksin ja teoin. Aika on otollinen kaikelle rakkaudelle ja täydelliselle eheytymiselle. Me autamme teitä, Maatason siskomme, aina. Teidän tarvitsee vain sallia ja pyytää. Olette täydellisen valon ja rakkauden siunaamia olentoja sekä sieluenergiassanne täysin yhteydessä Kotiinne. Tuokaa tuota valoa siis nyt tähän hetkeen, naapureillenne, kaupan kassoille, väsyneille bussikuskeille ja oman kotinne asukkaille. Olkaa kotonanne Kodissanne nyt ja aina.


Rakkaudella teille, kiitos kun saimme tilaisuuden avata kanavaa ja sydämiämme yhdistää

Mestari Kuthumin seitsemän sisarta Siriuksesta, Plejadeilta ja Venuksen olemuspuolesta

JUMALATAR-ENERGIAA


ADONAI

Kanavoinnit 

Ei kommentteja: