WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 15. lokakuuta 2012

PITÄISIKÖ TEIDÄN OLLA PIITTAAMATTA TOISTEN PELOISTA?Kanavoinut Brenda Hoffman ( www.lifetapestrycreations.com)
9.10.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Toiset ovat nyt aloittamassa matkansa sillä tiellä, mitä te olette kulkeneet kuukausia, vuosia tai jopa vuosikymmeniä. Pelko täyttää heidän elämänsä.

Aivan kuten kuka tahansa hukkuva - tässä tapauksessa tunteisiin - monet tuntevat tarvetta jakaa pelkonsa tai tulla jonkun pelastamaksi - merkillepantavammin teidän, jotka olette tyyniä. Toiset jotka aloittavat polullaan, käyttävät vanhan ajan tarvetta syyttää toisia omasta kurjuudestaan - ja taaskin ne jotka ovat tyyniä, ovat todennäköisiä maalitauluja.

Sellaisten ajatusten ei ole tarkoitus pelotella teitä, vaan auttaa ymmärtämään, miten maailmanne kehittyy. Ettei kaaoksessa, pelossa ja vihassa ole kyse teistä, vaan niiden peloista jotka ovat aloittaneet omalla polullaan.

Muistakaa, miten te ette voineet tajuta tämän uuden ajan henkilökohtaisen muutoksen suuruutta - puhumattakaan yleismaailmailmallisesta muutoksesta - silloin kun aloititte oman matkanne kuukausia tai vuosia sitten. Omistitte energianne sen löytämiseen, miksi tämä kamaluus (mikä tahansa) tapahtui teille. Tunsitte vähän iloa ja paljon pelkoa.

Nyt ilon ja tyyneyden tunteenne on sekä balsamia että ärsytystä niille, jotka aloittavat omaa matkaansa.

Miksi te ette ymmärrä heidän tuskaansa? Miksi te ette ole kiinnostunut, kun he haluavat purkaa pelkojaan? Miten te voitte olla niin iloinen, kun heidän maailmansa on niin synkkä?

Tämä ei ole helppo jakso teille edistyneille valotyöntekijöille ja tiennäyttäjille. Ette voi ymmärtää, miksi toisia järkyttää se, mitä itse pidätte upeana. Ja ne joita rakastatte, ovat luultavasti tämän muutoksen loppuun kuluttaneita ihmisiä.

Haluaisitte heidän tuskansa häviävän yhdessä yössä. Kuitenkin tiedätte, että heidän on paljastettava syvimmät pelkonsa, ennen kuin he löytävät ilonsa.

Mitä teidän pitäisi tehdä auttaaksenne toisia heidän tiellään iloon? Ei mitään - paitsi olla oma itsenne. Olemme voimakkaasti kannustaneet teitä laajentamaan ilosolujanne, iloelämäänne. Kaikki muu toiminta on hukkuvan ihmisen pelastamista, joka peloissaan yrittää vetää teidät pinnan alle.

Te olitte riittävän vahva kulkeaksenne omien pelkojenne läpi. Niin on jokainen olento universumeissa.

Pitäisikö teidän sallia heidän hukkua, olla piittaamatta heidän peloistaan? Kyllä ja ei. Jatkamalla iloelämänne laajentamista, olette valon ja toivon majakka niille, jotka aloittavat polulla. Voitte myös kertoa - jos pyydetään - joistain tai kaikista kamppailuistanne auttaaksenne heitä paremmin ymmärtämään, miten te saavutitte ilopisteenne. Mutta älkää olettako olevanne guru, joka ratkaisee kaiken. Sillä tosiaankaan te kaikki ette opi samoista materiaaleista.

Jotkut teistä vannovat, että meditointi on ainoa polku iloon. Toiset, että tietyt lukumateriaalit. Ja vielä muut, että ilon löytää, silloin kun istutte puun juurella kuuntelemassa lintuja.

Ei ole yhtä polkua ilotielle - jokaisella teistä on erilaisia taitoja ja kiinnostuksia. Ainutlaatuisia polkuja, jotka ovat tuoneet teidät iloon. Niin on niilläkin, jotka nyt alkavat herätä.

Teidän roolinne tiennäyttäjänä ja valotyöntekijänä on kertoa niille, joita kiinnostaa, että ilo on heidän pelkopolkunsa päässä ja että he kykenevät siirtymään iloon - aivan kuten te ja tuhannet muut ovat siirtyneet. Että vaikka te ette nauttineetkaan syvimpien pelkojenne läpi kulkemisesta, ilo sen toisella puolella on niin tyydyttävää, ettei teillä ole mitään tarvetta palata vanhaan aikaan.

Se mitä rakkaanne haluavat tehdä tuolla informaatiolla, ei ole teidän asianne. Olette apu - ette SE apu. Teidän roolinne ei ole pelastaa heitä itseltään. Silti saatte monia pyyntöjä sen tekemiseen.

Silloin kun olitte pelottavimmassa paikassanne, ettekö olisi maksaneet melkein mitä tahansa päästäksenne pois tuosta pelosta? Ja näin on rakkaillanne nyt. He tarttuvat kiinni mistä tai kestä tahansa, mikä näyttää tekevän heidän prosessistaan helpomman.

Mutta kuten olette oppineet, puhdistuminen voi olla vain niin nopeaa, kuin yksilön fyysinen olemus sallii.

Teidän ilonne on, että autoitte viitoittamaan sitä tietä, mitä kohti rakkaanne nyt siirtyvät. Olette eläneet läpi syvimmän tuskanne. Tiedätte, ettei ilo ole ainoastaan mahdollista, vaan se on kaikkien tavoite, jotka osallistuvat uuteen aikaan.

Rakkaanne löytävät tiensä teidän avullanne tai ilman sitä. Hekin ovat uutta aikaa - eivät vain edistyneen joukon jäseniä kuten te. Ette voi auttaa heitä siinä kierimällä mudassa heidän kanssaan. Kyse on heidän matkastaan. Te olette majakka. Olette tehneet tien ja tasoittaneet sitä, mutta te ette ole se tie. Sallikaa heidän löytää oma tiensä, aivan kuten te löysitte omanne vähemmän informaation kera.

Ei niin, että heidän täytyy kärsiä yhtä paljon, kuin te kenties kärsitte. Teidän roolinne oli luoda tasainen polku heidän seurattavakseen. Olette täyttäneet sen roolin. Nyt on aika vaihtaa majakkarooliinne ja valaista heidän polkuaan ilolla.

Ette voi palata vanhan ajan tuskaan.

Mutta koska olette sivuuttaneet puolivälimerkin tuskan ja ilon asteikolla, ette myöskään voi täysin ymmärtää rakkaidenne tuskaa. Olette ohi siitä syvästä tuskasta, mitä he jatkuvasti tuntevat. Taatusti tunnette tuskaa ja pelkoa, mutta ette samalla tasolla kuin vielä muutama kuukausi sitten.

Olette heidän ilomajakkansa ja valonsa ilotiellä, jonka loitte.

Miten teidän pitäisi suhtautua rakkaidenne tuskaan? Niin kuin sisäinen olemuksenne ohjaa teitä. Jotkut teistä ehkä itkevät rakkaidensa kanssa, kun he kokevat tuskaansa. Toiset eivät halua tulla vaivatuksi. Ja vielä muut tuntevat surua muutaman hetken ja sitten siirtyvät johonkin iloiseen ajatukseen tai toimintaan.

Sisäinen olemuksenne on tunne-GPS-järjestelmänne. Tunteitanne eivät enää ohjaa rakkaat, yhteiskunnan säännöt tai entiset käyttäytymismallit.

Sallikaa itsenne tietää, että sisäinen olemuksenne ohjaa teitä siinä, miten parhaiten auttaa toisia, jos he pyytävät apua. Muuten ainoa roolinne on olla valomajakka heidän polullaan iloon. Niin olkoon. Aamen.

PITÄISIKÖ TEIDÄN OLLA PIITTAAMATTA TOISTEN PELOISTA?Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: