WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 9. lokakuuta 2012

EHOSTAKAA UUSIA ILOSOLUJANNE
Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
2.10.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,


Monet teistä uskovat, että elämänne on vähän erilaista kuin muutama viikko sitten. Toiset teistä jatkavat edelleen jonkin ilo- tai valomerkin odottamista.

Muistakaa, että vaikka iloenergiaa onkin nyt helposti saatavilla, sisäinen olemuksenne hyväksyy ilon fyysiselle olemukselle sopivalla tahdilla. Ne jotka haluavat elää unelmaelämäänsä nyt, pitävät tällaista toteamusta huijauksena - lupasimme iloa ettekä te välttämättä tunne lupaamaamme.

Vaikka kokisittekin enemmän iloa kuin muutama viikko sitten, ette ole vielä tottuneet panemaan merkille tuota iloa.

Olemme kertoneet teille, että kokemanne ilon määrä liittyy kovasti havaintotapaanne. Ja niin se on. Uusien havaintotekniikkojen oppimisen lisäksi universumit ja sisäinen olemuksenne ovat tehneet yhteistyötä ja luoneet ilosoluja olemukseenne.

Tämä siirtymä on mikro- ja makro-operaatio. Jos muuttaisitte pelkästään havaintotapaanne, joka sukupolven jokaisen yksilön täytyisi toistaa sellainen oppitunti tai prosessi. Ilo olisi samanlainen ulkoa ohjattu oppisuunnitelma, mikä on ollut totta useiden sukupolvien ajan valmisteluna tähän siirtymään.

Teidän ei enää tarvitse opetella iloa - kuten algebraa tai kemiaa. Ilo on nyt annettu, sillä olette ohittaneet "tuska-ilo" -asteikon puolivälin.

Tosiaankin, ennen sitä kun tiennäyttäjät tai valotyöntekijät sivuuttivat tuon puolivälin, iloa voitiin saavuttaa vain ponnistelemalla. Joiltakin se vaati melkoisesti ponnistelua - he olivat niin kietoutuneet tuskaan, etteivät he voineet ymmärtää koko ilokäsitystä. Niille jotka päättivät hyväksyä ilon ja odottaa sitä, se oli helpompaa.

Iloa virtaa nyt soluihinne. Kokevatko kaikki maan päällä iloa? Eivät välittömästi. Mutta tiennäyttäjien ja valotyöntekijöiden työ on tehnyt kaikille mahdolliseksi muuttaa omaa solurakennettaan, silloin kun halutaan.

Eikö toteamuksemme, että iloa syöksyy soluihinne, ole sama kuin todeta, että teille kasvaa siivet lentämiseen? Eikö kumpikin käsitys ole enemmän satua kuin todellisuutta?

Saanemme olla eri mieltä. Solurakenteenne, DNA:nne ja fyysisen olemuksenne kaikki muut osat kaatavat iloa olemukseenne. Tunne- ja henkiolemuksenne on hyväksynyt ilon. Fyysisen olemuksenne on aika tehdä sama.

Vaikka kunnioitammekin niiden vakaumusta, jotka ovat päättäneet elää tuskassa riippumatta mistään, mitä he lukevat tai tuntevat, niin se ei ole enää mahdollista. Sillä jos luette näitä tai samanlaisia materiaaleja, henki- ja tunneolemuksenne etsii sitä iloa, mitä annetaan tässä siirtymässä. Teillä ei olisi ehdottomasti mitään kiinnostusta näihin materiaaleihin, jos haluaisitte pysyä tuskassa tai vanhassa ajassa.

Ette kenties usko, että kukaan päättää pysyä vanhan ajan tuskassa. Muistutamme teille, että te kaikki olette yksilöjä, joilla on ainutlaatuisia rooleja esitettävänä tässä siirtymässä. Maan päällä on tosiaankin nyt olentoja, joilla ei ole ehdottomasti mitään kiinnostusta ottaa vastaan iloa.

Älkää tuomitko toisten todellisuutta. Tietäkää pelkästään, että syvällä olemuksessanne solut muuttuvat juuri tällä hetkellä niin, että ilo esitellään hitaasti mutta mukavasti fyysiselle olemuksellenne.

Kenties pidätte tällaista toteamusta pelkästään taikurin temppuna - ettei mitään tapahdu fyysisessä olemuksessanne tai elämässänne, että olette olleet tuskassa ja olette tuskassa maa-aikanne loppuun. Kuitenkin tunnette vetoa tähän blogiin ja toisiin samanlaisiin materiaaleihin toivoen toivon vastaisesti, että jollain on ratkaisu tuskaanne. Koko ajan sisäinen olemuksenne tekee uutterasti työtä muuttaakseen fyysisen kehonne ilomoodiin.

Taas kerran, olette saaneet valmiiksi henkisen ja tunnesiirtymänne iloon. Teidän täytyy saattaa loppuun pelkästään fyysinen osanne.

Teille on hyödyllistä panna merkille jokainen iloripaus, mikä virtaa olemukseenne - vaikka kuinka pieni. Sillä koulutatte solujanne ottamaan vastaan ja odottamaan iloa.

Tuntuuko viimeinen ajatus epärealistiselta? Miten voitte kouluttaa solujanne? Muistutamme teille, että olette aina kouluttaneet solujanne. Jos ette olisi opettaneet soluillenne, että kuuma liesi voisi vahingoittaa, laittaisitte kätenne levylle uudestaan ja uudestaan. Jos ette olisi kouluttaneet solujanne luomaan ajatuksia ja lauseita, ette pystyisi puhumaan tai lukemaan mitään kieltä. Koulutatte jatkuvasti solujanne. Erona on, että ennen korostitte tuskaoppitunteja ja opetitte soluillenne, että ilo oli vain ohikiitävä mahdollisuus.

Solunne ovat vaihtamassa tuskasta iloon. Auttakaa niitä tekemään se panemalla merkille kaikki ilo, mitä koette - upeasta elokuvasta, kauniista kukasta, kikattavan lapsen katselemisesta auringossa. Kaikki ilo auttaa solujenne kouluttamisessa uuteen olemistapaan.

Nyt on aika venyttää ja sen myötä laajentaa noita uusi ilosoluja käyttämällä niitä. Paljon samaan tapaan kuin pikkulapsena tutkitte mattoa, hyönteisiä, leluja ja äitinne kasvoja minuutteja ja teitte sen suurella ilolla. Siis siihen saakka kunnes satutitte itsenne tai teitä nuhdeltiin jonkin sellaisen tekemisestä, mikä teki kipeää tai oli väärin vanhempienne mielestä. Ja kun sukupolvien ajan soluja oli koulutettu odottamaan tuskaa ja hyväksymään se, tuska oli helpompi oppitunti pikkulapselle kuin ilossa oleminen.

Kun universumit ja olemuksenne esittelevät uusia ilosoluja fyysiselle kehollenne, aloitatte myös uuden oppisuunnitelman, mikä varmistaa, että ilo opitaan helpommin kuin tuska. Ja tulevat sukupolvet rakentavat niille oppimistyökaluille, joihin te nyt perehdytte.

Opettelette ikään kuin hengittämään uudestaan - hengittäen iloa sisään ja ulos tuskan sijasta. Sillä juuri tätä tapahtuu. Ilma mitä hengitätte, ympäristö missä asutte ja elämä mitä elätte, on täynnä iloa. Ja kun useammat ja useammat teistä tekevät tietoisen ponnistuksen venyttää uusia ilosolujanne, teidät ja maapallo kiedotaan iloon.

Opettelette hengittämään taas kerran maan päällä. Ja tulevat sukupolvet hengittävät iloa sisään ja ulos yhtä helposti kuin te ennen tuskaa. 

Niin olkoon. 

Aamen.
EHOSTAKAA UUSIA ILOSOLUJANNE

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: