WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 31. lokakuuta 2012

RAKKAUS VASTAA RAKKAUTEENMikaelia kanavoinut Ron Head ( oraclesandhealers.wordpress.com)
28.10.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Aiheenamme on tänään jatkuva tietoisuuskehityksenne. Näemme uusia valo- ja ymmärrystasoja saavutettavan joka päivä. Etenette hyvin merkillepantavasti. Planeetallenne lähetettävien valotaajuuksien ja -määrien lisääntymisessä ei ole nyt taukoa ja kuitenkin "sisäänottonne" ja integrointinne pysyy sen tahdissa.

Poikkeuksellisia määriä sitä matalampaa energiaa mikä on ollut loukussa maassa, vapautetaan ja siirretään pois. Huomaatte enemmän ja enemmän, että tunteenne kohoavat. Joillakin tapahtuu syvällä pidetyn pelon, vihan tai katkeruuden viime hetken selvittämistä ja he ajattelevat: "Miksi minun pitää nähdä tämä taas nyt ja miksi näin voimakkaana?" Tunnistakaa se vain ja antakaa sen mennä, rakkaat ystävät. Monille teistä se on viimeinen sellainen asia.

Muistakaa, että olemme kertoneet teille, että joitain melko kaoottisia asioita saattaa tapahtua vielä vähän aikaa. Olette myös sen keskellä nyt. Lyhyen aikaa saattaa näyttää siltä, että kaikki tapahtuu kerralla.

Tänä aikana teidän pitää varmistaa, että olette henkilökohtaisesti keskuksessanne ja keskittynyt omaan olemistilaanne. Hengittäkää valoa järjestelmäänne ainakin useita kertoja päivässä, edes muutaman minuutin. Maadoittukaa tukevasti. Olkaa kuin tuhat vuotta vanha puu, minkä juuret ovat upotettuna syvälle ja pysyvästi maahan riippumatta siitä, mikä oksien ympärillä tuulee.

Energiakenttänne laajenevat nyt niin kovasti, että vaikutuksenne alkavat limittyä toistensa kanssa. Teitä on monia, monia lisää joka päivä. Lumipallo jonka olette työntäneet mäkeä alas, kasvaa edelleen ja voitte nähdä nyt toisen asian alkavan tulla mukaan - vauhti. Kun asiat etenevät nyt, alatte nähdä enemmän ja enemmän tuloksia samasta ponnistelusta. Mutta paras on vasta tulossa: vetovoimanlain vääjäämätön vaikutus. Tuotte tälle planeetalle päivänselvän yhteensopivuuden sen kanssa, mitä teette, olette ja tunnette. Rakkaus vastaa rakkauteen.

Useimmilla teistä on tapahtunut jo riittävästi sisäistä muutosta ja kenties on myös ulkoisia todisteita vahvistamassa teille, että muutos on jo käynnissä. Muille sanomme: "Olkaa horjumatta vielä vähän lisää."

Puhumme taas pian. Hyvää päivän jatkoa, rakkaat sydämet.

RAKKAUS VASTAA RAKKAUTEEN
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: