WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 29. lokakuuta 2012

TUNTEITA, PELKKIÄ TUNTEITA …Kirjoittanut Geoffrey Hoppe (www.crimsoncircle.com)
Marraskuun 2012 Shaumbra-uutiskirjeestä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Muistatko vuoden 1975 hittilaulun "Feelings" (= tunteita)? Useimmat ihmiset arvaavat väärin laulun esittäjäksi Barry Manilow'n, valjujen sanojen ja melodian vuoksi. Mutta itse asiassa Morris Albert, brasilialainen laulaja ja yhden hitin ihme, teki laulusta suositun. Näyttelijä ja esiintyjä Julie Andrews totesi kerran, että tätä laulua on vaikea laulaa, koska siinä ei ole mitään merkitystä.


Shaumbroina puhumme usein tunteista, mutta se on jotain täysin erilaista kuin emootiot tässä siirappisessa laulussa. Tobias määritteli jumalaiset tunteet aistitietoisuudeksi, mitä tulee intuition ja gnostin kautta. Adamus sanoo, ettei mielellämme ole todellisia tunteita (aistitietoisuutta), paitsi fyysinen stimulointi ja tuska, joten mieli/aivot loivat emootiotunteet halvoiksi kopioiksi jumalaisista tunteista. Emootiota ovat mm. suru, viha, mielialat, pelot, onnellisuus, yllättyminen jne. Emootioiden psykologia liittyy läheisesti hermojärjestelmän kiihottumiseen.

Englannin kielen sana "emotion" omaksuttiin ranskankielisestä sanasta "émouvoir", mikä merkitsee "nostaa, lietsoa". Tätä juuri emootiot tekevät. Ne lietsovat muistoja ja laukaisevat sen seurauksena hermoimpulsseja, kuten nopeampi sydämen syke ja hengitys, hikoilu ja lihasjännitys. Kemiallisia reaktioita tapahtuu aivoissa ja kehossa, kun jokin emootio ilmenee. Silloin tiedostat, että sinulla on emootioita.

Jumalaiset tunteet (aistitietoisuus) tulevat ei-biologisesta ja ei-älyllisestä taidosta sisällämme. Se on korkean tietoisuuden aisti, mitä käytetään tarkkailemiseen ja tiedostamiseen. Toisin kuin mielemme, se ei tuomitse tarkkailemaansa. Se vain havaitsee energiaominaisuuksia, mukaan luettuna sellainen ei-fyysinen energia kuin syvyys, tiheys, intensiivisyys, yhteensopivuus, resonanssi, värähtely ja selkeys.

Jumalaiset tunteemme kykenevät tuntemaan myös tietoisuutta. Jos muistat Adamuksen luennoista, niin tietoisuus ei sisällä energiaa. Sen sijaan se vetää energiaa ilmentämään intohimojaan ja halujaan. Toisin sanoen, tietoisuus vetää energiaa luomaan leikkikentän, jolla sielu voi kokea itseään. Jumalaiset tunteemme voivat tuntea toisen olennon läsnäolon, niin kuin silmämme näkisivät toisen ihmisen, ja tarkkailla tuon olennon tietoisuuden piirteitä. Toisin sanoen, jumalaiset tunteet kykenevät tuntemaan olennon viisauden tuomitsematta ja vertailematta. Näin voit ymmärtää myös olennon kokemuksia ja sukulinjan. Tiedät, mistä se tulee ja miten se pääsi siihen pisteeseen, missä on.

Työpajoissamme Adamus viittaa usein jumalaisiin tunteisiin. Se on yksi vaikeimmista asioista selittää ja perimmiltään se täytyykin kokea. Jumalaiset tunteet tulevat luonnollisesta paikasta meidän jokaisen sisällä. Sinulla on ne jo, joten niitä ei tarvitse hankkia. Et voi opiskella tunteita, niin kuin voit opiskella chakra-järjestelmää. Chakrat on kartoitettu tiettyihin paikkoihin kehossa ja niiden toiminta on reaktio jumalaisiin tunteisiin ja ihmisen emootioihin. Jumalaiset tunteet eivät liity biologiasi tiettyyn osaan. Ne on integroitu tietoisuuteesi, ne ovat "minä olen" -olemuksesi puoli. Se on luontainen taito eikä jokin rakenne tai järjestelmä.

Ajattele jumalaista tunnettasi suureksi ja kaiken sisältäväksi aistiksi. Sinulle ovat tuttuja ihmisaistit - kosketus, maku, näkö, kuulo ja haju. Jumalainen tunne on vielä yksi aisti, mutta hienostuneempi kuin ihmisaistisi. Fyysiset aistisi liittyvät suoraan aivoihin - oletko huomannut, että neljä niistä sijaitsee hartioidesi yläpuolella? - kun taas jumalaisella tunteella on vähän tai ei mitään yhteyttä aivoihin. Yleisesti ottaen aivot eivät edes tunnista tätä aistia.

Olet tietoinen jumalaisesta tunneaistista aina silloin tällöin, mutta tavallisesti et luota siihen. Se on tunne, minkä saat ajatellessasi jotakuta, ja sitten hän soittaa. Jumalainen tunteesi voi aistia hänen tulevan tilaasi, ennen kuin hän soittaa. Olet luultavasti kokenut, että mennessäsi johonkin huoneeseen jokin oli epätavallista. Vaikka silmäsi ja korvasi eivät havainneet minkään olevan pois tasapainosta, sinulla oli vain tunne, että jokin huoneessa ei resonoinut kanssasi. Niinpä kohautit olkapäitäsi ja ajattelit, että ehkä olit vain hullu. Luultavasti tunsit energiapyörteen, inkarnoitumattoman olennon tai energiajäämän jostain ihmisdraamasta (eli murha), mikä tapahtui tuossa huoneessa.

Voit harjoitella jumalaisia tunteitasi sulkemalla silmät, hengittämällä muutaman minuutin ja sitten sallimalla itsesi tuntea. Muuten, Adamus sanoo, että silmät ovat suurin huijarimme, koska odotamme "näkevämme" jotain. Luultavasti et näe. Tunnet jotain tai vain tiedät jotain, mutta hyvin harvoin näet, kuulet tai haistat mitään. Mene fyysisten aistiesi yli ja salli itsesi tuntea jotain… ja luota sitten siihen! Se mitä tunnet, on todellista. Luottamuksen ja harjoituksen myötä ymmärryksesi ja tulkintasi siitä jalostuu, mitä tunnet. Harjoituksen myötä saat lisää selkeyttä ja paremman ymmärryksen, miten aidot tunteesi voivat palvella sinua.

Kun harjoittelet tuntemista, vältä sen tuomitsemista mielessäsi. Älä liitä sanoja tai nimilappuja tuntemaasi, koska silloin ajattelet. Mene määrittelemättömään, yli ihmisen 3D-määritelmästä koolle, värille, painolle, muodolle jne. Ensin tämä on haastavaa, koska sinut on kasvatettu hahmottamaan todellisuus ihmisaistien ja ihmiskielen perusteella, mutta kärsivällisyydellä ja harjoittelemalla avaat täysin uuden tunteiden maailman elämääsi.

Äh! Nyt en saa tuota idioottimaista laulua pois päästäni. "Feelings, nothing more than feelings, woo-o, woo-o, woo-o, feelings…"


TUNTEITA, PELKKIÄ TUNTEITA …
 
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: