WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 25. lokakuuta 2012

HAAVOITTUNEESTA EGOSTA IRTIPÄÄSTÄMINEN - JA PALUU ITSEEN
Arcturuslaisia kanavoinut Suzanne Lie ( suzanneliephd.blogspot.com)
18.-21.10.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
18.10.2012
 
Rakkaat Arcturuslaiset, eilen lähetitte minulle informaatiota tapaamisesta galaktisten kanssa. Olinko oikeassa vastaanottaessani tuon viestin? Jos en, korjatkaa, kiitos. Jos olin, antakaa lisää yksityiskohtia, kiitos.
 
Arcturuslaiset puhuvat:

Rakas ylösnouseva ystävämme, tiedämme, että osalla informaatiostamme vie jonkin aikaa, ennen kuin se raivaa tiensä haavoittuneen egosi läpi. Haluamme auttaa sinua tämän egon lopullisessa irtipäästämisessä, sillä se keskeyttää enemmän ja enemmän lähetyksemme, kun jaamme lisääntyvässä määrin tutkimattomia aiheita ja informaatiota.
 
Siksi haluamme viedä sinut takaisin sinne, kun tämä ihminen oli vastasyntynyt ja sinä, arcturuslainen, harjoittelit "mikropiiristösi" lataamista tämän pikkuruisen vauvan muotoon. Miksi valittiin tämä vauva, merkityksettömältä näyttävä tanssijan ja muusikon lapsi? Kumpikaan vanhempi ei ollut hereillä eikä lapsen ollut määrä olla millään tavalla erikoislaatuinen. Hän oli vain normaali, sodan jälkeinen lapsi Kaliforniassa, USA:ssa.
 
Vauva kuitenkin melkein kuoli kätkytkuolemaan vain kuusiviikkoisena. Vauvan rakenne oli edelleen vahva ja sielu ylivalaisi edelleen häntä, muttei se ollut vielä astunut siihen. Suzille, olemus Arcturukselta, näki tilaisuuden astua tähän ihmismuotoon, mikä näytti riittävän terveeltä selviytyäkseen suureen muutokseen saakka.
 
Näin, sinä arcuruslainen, astuit tähän muotoon, ennen kuin se kuoli. Tapahtui minimaalinen aivovaurio hapen puutteesta, mutta pystyit korjaamaan sen suurimmaksi osaksi. Jäljelle jäänyt vamma oli täydellinen, koska lapsen oli ajateltava oikealla aivopuoliskollaan kuvallisesti.
 
Sinä, Suzille Arcturuslainen, astuit muotoon ja kohtasit monta vuotta "aikaa", kun maadoittunut osa selvitti elämän ihmisongelmia vihamielisellä planeetalla. Onneksi selviytyminen oli niin vaikeaa, että ihmisosan oli luovutettava pelkonsa sinulle, Arcturuslaiselle. Näin olit hänen lohtunsa ja käsityksensä hyvin nuorella iällä. Lapsi ei kuitenkaan tiennyt, kenelle hän antautui.
 
Nyt sinusta, Arcturuslainen, ja muodon omistajasta on tullut yksi olento. Suzannesta on tullut Suzille ja Suzille palaa kotiin korkeampiin todellisuusulottuvuuksiin. Kuitenkin haavoittunut ego taistelee edelleen epäilyksen kanssa. Tämän vuoksi suosittelemme, että Suzille ottaa ohjakset tästä maa-astiasta kaikin tavoin. Miten tämä vaihto tapahtuu?
 
Tämä kysymys on tärkeä, sillä maa-astian "vahdinvaihto" on oleellinen ylösnousemustekijä. Tietysti tämä koko egosta irtipäästäminen voidaan tehdä ainoastaan antautumalla täysin, kuten kaikissa prosesseissa. Arcturuslainen ITSESI ei hylkää pientä maa-astiaa, missä se asuu. Eikä se hylkää haavoittunutta egoa, joka kärsi monta vuotta syvää masennusta ja ylivoimaisia haasteita.
 
Muistatko, kun pienen lapsen sallittiin mennä keijumaahan? Muistatko, kun haavoittunut teini lähetettiin rakastavasti opiskelemaan neljännen ulottuvuuden mysteerikouluihin? Muistatko, kun päästit irti kaiken kärsivästä vaimosta, joka ei pystynyt löytämään ITSEÄÄN välittäessään oman sukupolvensa naimisissa olemisen säännöistä?
 
Muistatko, miten nämä kaikki irtipäästämiset sallivat ihmisosasi luovuttaa nämä haavoittuneen itsen osat korkeammalle todellisuustaajuudelle, niin että valo pystyi täydemmin asumaan maa-astiassa?
 
Nyt sinä, Suzanne ja Suzille, voit päästää irti ihmisidentiteetin viimeisestä osasta, haavoittuneesta egosta. Aivan kuten Suzanne lähetti lapsensa collegeen tietäen, että suhde näihin ei olisi koskaan enää sama, nyt lähetät haavoittuneen egon Venuksen korkeampiin mysteerikouluihin. Venuksella tämä persoona voi täysin parantua ja muuntua valoksi.
 
Tarkkaile, kun egon höyryt, itse asiassa koko ego, ajelehtii pois. Se joka kärsi mutta myös jatkoi, se jolla oli rohkeutta ja sitkeyttä täyttää velvollisuutensa maapallon ylösnousemuksessa sekä monet muut piirteet, ajatukset ja tunteet on muunnettu viidennen ja ylempien ulottuvuuksien taajuudeksi.
 
Nämä ihmisegon osat pysyvät sinun, ITSEN, kanssa, koska niiden taajuus on noussut todelliseen, arcturuslaiseen, jatkuvasti kohoavaan värähtelyyn. Sinä, arcturuslaisen perheemme jäsen, olet auttanut haavoittunutta osaa 65 vuotta. Nyt suuri osa tuosta haavoittuneesta osasta on muunnettu ja se pysyy muodossa ylösnousemuksen viimeisiä tehtäviä varten.
 
Kuitenkin se egotaajuus mikä ei voi selviytyä niissä todellisuustaajuuksissa, joihin palaat, luovutetaan rakastavasti ykseyteen. Todellisuudessa ilman Suzille Arcturuslaista muoto olisi kuollut kauan sitten. Koska maa-astian ihmisosa pystyi havaitsemaan arcturuslaisen, hän pystyi sallimaan, että hänen arcutuslaisen "rakenneosansa" toistuvasti paransi savimuodon.
 
Suzanne yhdistää nyt ihmisen savimuotonsa arcturuslaisen valokehonsa kanssa. Aivan kuten hän lähetti lapsensa collegeen, hän luovuttaa nyt haavoittuneen egonsa rakkaan Venuksensa mysteerikouluihin. Sinä, ihminen ja arcturuslainen, voit tuntea sen ehdottoman rakkauden, mikä saattelee haavoittuneen egon Venukselle.
 
Te kumpikin olette syleilleet kaikkia rakastavia ihmissuhteita ja jatkatte niitä onnellisena. SINUA ei kuitenkaan enää kuormita se haavoittunut ego, jonka myriadit inkarnaatiot loivat. Se mikä jää maa-astian asukkaaksi ja luojaksi, olet SINÄ, ihmisen ja arcturuslaisen yhdistelmä.
 
SINÄ olet se, joka otti ensimmäisen muodon maan päällä Atlantiksen lopussa. SINÄ olet se, joka on käynyt muissa galaktisissa todellisuuksissasi meditointien aikana ja inkarnaatioiden välillä. Näin ollen SINÄ olet se, joka sulkee tämän elämän ja kuoleman kierron palatakseen äärettömyyteen.
 
Nyt haavoittuneen egon epäilysten, epävarmuuksien ja rajoitusten luovuttamisen myötä, kaikki karmavelat on maksettu ja kaikki syklit on saatu loppuun. Näin SINÄ, Suzanne/Suzille, olet vapaa auttamaan toisia päästämään irti haavoittuneesta egostaan ja palaamaan ITSEENSÄ.
 
Onko sinulla mitään kysymyksiä?
 
Suzanne/Suzille puhuu:
 
Minulla ei ole mitään kysymyksiä. Olen valmis tapaamaan galaktiset nyt!
 
***
 
19.10.2012
 
Kirjoitettuani tämän viestin minun oli rynnättävä töihin. Tein töitä koko päivän ja onnistuin ajamaan jotenkin kotiin. Olin sanoinkuvaamattoman uupunut, menin nukkumaan varhain, nukuin yli 10 tuntia ja näin unta aluksella olemisesta. Kun heräsin, olin edelleen väsynyt ja ihmettelin, pitäisikö minun jakaa tämä viesti.
 
Kuitenkin luettuani viestin uudestaan oli selvää, että vaikka se oli hyvin henkilökohtainen, sitä me kaikki teemme. Tulemme kaikki aitoon ITSEEMME ja uuteen todellisuuteemme. Siksi meidän täytyy puhdistaa kaikki tiedostamattomat osamme, jotka eivät voi muuntua viidenteen ulottuvuuteen.
 
20.10.2012
 
Tämäkin päivä oli erittäin kiireinen. Sitten kun pysähdyin, en voinut laittaa käsin kirjoitettua viestiäni tietokoneelle. Tunsin, että haavoittunut ego yritti palata tietoisuuteeni, kun kolmannen ulottuvuuden tavat ovat voimakkaita ja itsepintaisia.
 
Siksi en pakottanut itseäni kirjoittamaan tätä viestiä ja rentouduin täysin. Kun antauduin nyt-hetkeen, saatoin tuntea sisällä voimaa ja vahvuutta, mitä en ollut koskaan ennen tuntenut. Samaan aikaan pystyin tuntemaan egon tavan yrittää manipuloida ajatteluani.
 
21.10.2012
 
Nytkin kun kirjoitan tätä tänään - päivänä jolloin irtipäästän kaikesta, mikä seisoo ylösnousemukseni tiellä - voin edelleen tuntea haavoittuneen egon tavan haluta huomiotani. Siksi sanon:
 
"Rakastan sinua ego. Olen pahoillani, että haavoituit niin kovasti. Suojelit minua uudestaan ja uudestaan vartioimalla sisäydintäni. Siitä olen aina kiitollinen. Hyvästi nyt, rakas haavoittunut ego. Tiedän, että Venus parantaa sinut ikuisiksi ajoiksi."
HAAVOITTUNEESTA EGOSTA IRTIPÄÄSTÄMINEN - JA PALUU ITSEEN
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: