WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 15. lokakuuta 2012

Voinko pelastaa avioliittoni?


ELÄMÄÄ VALAISTEN

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 10.10.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Kysymyksiä ja vastauksia
Voinko pelastaa avioliittoni?

Kysymys:
Rakas Jennifer, olen ollut naimisissa yli 20 vuotta ja on myönnettävä, että viimeiset viisi vuotta ovat olleet erityisen haastavia. Mieheni on alkanut juoda, hän ei ole enää halukas seurustelemaan kanssani, hänellä saattaa olla suhde ja olen ollut niin järkyttynyt, että olen lihonut melkein 20 kiloa. Minusta tuntuu, että avioliittoni ja elämäni ovat hajoamassa enkä pysty keskittymään mihinkään muuhun. Miten voin pelastaa avioliittoni ja palauttaa mieheni kiinnostuksen yhteiselämäämme?

Jenniferin vastaus:
Lukiessani kysymystäsi minulla on tunne, että tarinastasi puuttui jotain: mikä viisi vuotta sitten aiheutti tämän muutoksen suhteessanne. Vaikka ajattelet, että miehesi on muuttunut, niin hän reagoi pelkästään muutokseen, mitä olet tehnyt omassa energiassasi. Tämä on muuttanut energiaharmoniaa suhteessanne ja olet tietoinen hänen pelostaan, koska energiaharmonianne on muuttunut. Karmakiertosi hänen kanssaan on aktivoitunut ja se mitä teet seuraavaksi, on tärkeää kummallekin teistä. Vaikka sinusta ei siltä tunnu, niin sinulla on voima muuttaa tämä tilanne, jotta se aktivoi korkeimman hyvän kaikille.

Mitä enemmän keskityt pelkoon avioliittosi menettämisestä, sitä enemmän luot sen mahdollisuutta. Tiedän, että on vaikeaa olla keskittymättä siihen, kun se on edessäsi joka päivä, mutta vedämme puolemme sitä, mille annamme energiaa, ja tällä hetkellä sinun energiasi menee pelkoon avioliittosi puolesta. Minusta tuntuu myös, että sinä et kiinnitä huomiota elämäsi toisille alueille ja odotat näkeväsi, mitä miehesi tekee alkaakseen elää taas sinun elämääsi. Oletko miettinyt, että kaikki tämä, myös hänen käyttäytymisensä, on osa karmakiertoasi hänen kanssaan?

Silloin kun muutamme energiaamme, kaikkiin ympärillämme vaikutetaan, erityisesti elämänkumppaniimme. Hän ei torju sinua eikä se ole henkilökohtaista, olet vaan aikaansaanut vaikutuksen, mikä pakottaa hänet tutkimaan itseään ja omaa elämäänsä. Koska olet muuttanut sitä tapaa, millä hän voi yhdistyä kanssasi - mikä tapahtuu muuttaessamme energiaamme - hänkin tuntee olonsa epämukavaksi ja torjutuksi ja hän pelkää aivan yhtä paljon avioliiton loppumista kuin sinä, koska et ole enää sama ihminen. Mitä voit tehdä?

Lakkaa ensinnäkin lietsomasta omia pelkojasi ja hänen. Ilmaise aikomukseksesi saada rakastava, tyydyttävä ja hauska avioliitto. Herää joka aamu affirmoiden, miten upea elämäsi ja avioliittosi on, miten paljon hauskaa sinulla on miehesi kanssa, miten ystävällinen ja huomaavainen hän on ja miten paljon rakastat omaa elämääsi. Tee tätä joka päivä, pitkin päivää. Näet muutosta alkavan tapahtua heti, koska et enää pelkää ja annat energialle voimallisemman polun. Vakuutat myös miehellesi, että olet edelleen häntä varten, luot uusia energiaväyliä elämässänne ja kutsut häntä osallistumaan niihin.

Elä sitten elämääsi ja lakkaa odottamasta häntä. Seurustele, käy ulkona ihmisen kanssa, harrasta liikuntaa, tee asioita, joista pidät, ja kutsu häntä mukaan. Jos hän sanoo "ei", niin mene sinä joka tapauksessa. Kun hän lakkaa tuntemasta muutospainetta kanssasi, hänestä tulee halukkaampi liittymään seuraasi. Tämä ei ole lupaus, että avioliittosi pysyy kasassa - se voi pysyä tai olla pysymättä. Mutta jos hän ei voi kohdata sinua omalla energiatasollasi, pystytte kuitenkin kumpikin tekemään seuraavia valintoja ilman pelkoa, vihaa, katkeruutta tai katumusta.


-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: