WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 15. lokakuuta 2012

Vapaus-sarja, shoud 1 KUTSU VAPAUTEEN


Adamusta kanavoinut Geoffrey Hoppe (Cauldre) (www.crimsoncircle.com)
6.10.2012 Crimson Circlen kuukausitapaaminen
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Huom.: Katsoaksesi valokuvia tilaisuudesta lataa pdf-tiedosto tai käy Crimson Circlen valokuva-albumissa.

Minä olen mitä olen, vapaa ja täysivaltainen Adamus Saint Germain.

Tervetuloa uuteen sarjaamme, shaumbra. Tervetuloa Vapaus-sarjaan. Hmm. Kuulostaa hyvältä. Siitä tulee rankka. (Naurua) Sanon niin ja te nauratte, mutta se on totta.

Puhumme vapaudesta tänään. Sanoisin, että se on tähän mennessä kenties tärkein viesti, jonka olette antaneet itsellenne kauttani - tärkein, kenties ei nerokkain tai viisain, mutta tärkein, kenties ei pisin, ehkä ei lyhin, mutta tärkein - koska kaikessa mitä elämässänne nyt tapahtuu, on kyse vapaudesta. Kaikessa mitä elämässänne tapahtuu, on kyse valaistumisesta. Kaikessa mitä tapahtuu vanhan aikakauden siirtymässä, on kyse vapaudesta. Kaikessa. Ette voi kieltää sitä. Voitte törmätä siihen. Hmm. (Vähän naureskelua, kun hän kävelee Dave Schemelin eli "Crashin" (= törmäys) ohi) Voitte teeskennellä, että puhun jollekin muulle. Mutta kaikessa, kaikessa mitä tämä planeetta käy läpi tällä hetkellä, on kyse vapaudesta.

Ei mikään ihme, että energia on vähän - mmmmmmmm - levotonta tänään, eikö vain? Luuletko tosiaan, että muistiinpanojen tekeminen auttaa? (Naurua) Tee vapaasti vaan.

SHAUMBRA 1 (nainen): Kiitos.

ADAMUS: Energia - vähän kireää. Mitä seuraavaksi tulee? Täh? Mitä tapahtuu näiden hyvin kriittisten kolmen kuukauden aikana elämässänne? Hmm. Hyvin kriittisten. Kyllä. Mitä sisällänne on tapahtunut? Miksi on ollut vähän hämmentävää viime aikoina? Miksi on ollut sumuista viime aikoina? Miksi vain on ollut viime aikoina? (Vähän kikatusta)

Hienoja asuja tänään. (Monet yleisöstä ovat pukeutuneet johonkin rooliasuun) Toivon, että voimme tehdä näin joka kuukausi. Kyllä. Miksi? Koska se osoittaa, että olette vapaita. Vapaita pukeutumaan, miten tahansa haluatte. Ei niin kuin kaikki muut kadulla. Ei sopeutuen mihinkään muuhun kuin oman vapautenne sallimiseen.

Avautuminen

Vedetäänpä syvään henkeä, rakas shaumbrani, ja avataan samalla sydän. Avataan sydän - fyysinen sydän.

Tunsitteko vähän levottomuutta, vähän jännitettä sydämessä, kun aloitimme tänään? Hmm.

Vedetään syvään henkeä ja avataan sydän. Miten se tehdään? Yksinkertaisesti valitsette ja sallitte.

Tuo sydän haluaa avautua. Voi, niin paljon kuin olette yrittäneet pitää sen suljettuna, niin paljon kuin olette ajatelleet, että te ette tienneet, mitä sydänenergia oli, olette teeskennelleet, että te ette tienneet suljettuna pitämisestä huolimatta, mitä se oli, koska pelkäsitte teitä sattuvan taas. No, teitä sattuu taas, joten voisitte aivan hyvin avata myös sydämen. Satutat itseäsi, Andy. Eikö olekin hyvä uutinen? (Adamus naureskelee)

Avataanpa sydän tänään. Lakatkaa ajattelemasta niin paljon (hän antaa suukon yleisössä istuvan naisen päähän), niin paljon. Ja kun puhumme siitä, avataan myös mieli. Joo. Nimittäin mieli ei ole oikeastaan ongelma. Te olette ongelma. (Adamus naureskelee ja jotkut muutkin)

SHAUMRA 2 (mies): Tavallisesti, kyllä.

ADAMUS: Tavallisesti, kyllä. Aina, ehdottomasti. Te olette ongelma ja sanon tämän hyvin rakastavasti. Teillä on tämä juttu nimeltään mieli. Olette jumiutuneet mieleen. Olette jääneet kiinni mieleen. Mutta kuka teidät laittoi sinne? (Joku sanoo "me)" Niinpä! En minä. (Adamus naureskelee) Kyllä, te laitoitte. Se oli mukava paikka. Se oli suljettu paikka. Se oli rajoittunut paikka saadaksenne mielenkiintoisia kokemuksia tällä planeetalla, mutta nyt siirrymme sen yli. Voitte siis avata myös mielen.

Voi, se on vielä vaikeampaa kuin sydämen avaaminen. Vaikeampaa. Hankalampaa. Miksi? Koska suljetussa mielessä voitte oikeasti kontrolloida, rajoittaa kokemuksianne. Voitte pitää ne mukavalla etäisyydellä itsestänne. Voitte määritellä yleisesti kokemuksenne ja tulkintanne niistä. Mutta silloin kun avaatte mielenne, tapahtuu hämmästyttäviä asioita. Kyllä. Hämmästyttäviä asioita tapahtuu. Ja on aikajakso, jolloin teistä tuntuu, että teistä tulee järjetön, muttei teistä tule. Saatte vain takaisin "sinut".

Vapauskysymys

Siis tämä on todellakin Vapaus-sarja. Katsokaa tarkkaan, tarkkailkaa itseänne ja kaikkea ympärillänne, erityisesti seuraavat kolme kuukautta, koska kaikki kohtaavat tämän vapauskysymyksen. Kaikki. Tarkoitan "kaikki".

Se on nimittäin kosminen kysymys. Kyse ei ole vain tästä jutusta täällä maan päällä. Kyse ei ole vain teistä. Tämä on kosminen kysymys. Tämä ei ole vain aikakauden loppu tällä planeetalla tai aurinkokunnassanne. On aikakauden loppu koko luomakunnassa. Hmm. Melko huumaavaa.

Vetäkää syvään henkeä. Avatkaa tuo sydän, avatkaa mieli.

Ja todella on. Siksi saatte paljon informaatiota, aistimuksia ja palautetta ja ihmettelette, mistä helvetistä sitä tulee tällä hetkellä. Sitä tulee kaikkialta. Henkiperheistänne - sitä tulee niiltä. Voitaisiin sanoa, että kaikkialla kosmoksessa on tätä heräämistä. On tätä halua vapauteen ja on myös voimakasta vapauden pelkoa, voimakasta levottomuutta. Voi, eikä ainoastaan tällä planeetalla väitellä tai riidellä. Sitä kutsutaan eri asioiksi, mutta periaatteessa kyse on vapaudesta. Sitä tapahtuu koko luomakunnassa tällä hetkellä.

Nimittäin silloin kun Ikuinen olento antoi teille täysivaltaisuusmahdollisuuden, ainutlaatuisen "minä olen" -olemuksenne, se sanoi: "Anna mennä. Löydä itsesi. Löydä "minä olen" -olemus". Teitte sen. Te kaikki teitte sen. Jokainen sieluolento teki. Mutta ne tulivat kohtaan, mikä on edelleen jumiutuneessa energiamuodossaan, jumiutuneen tietoisuuden vuoksi. Kaikkien enkeliolentojen tietoisuus leikki, piti hauskaa ja loi kosmisia ja enkelikokemuksia. Mutta tietyssä kohtaa tämä tietoisuus - teidän tietoisuutenne, enkeliperheidenne, Kaaren veljeskunnan ja kaiken muun tietoisuus - pysähtyi yhtäkkiä ja sanoi: "Seuraava askel on vapaus."

Vapaus mistä? No, periaatteessa vapaus Hengestä. Vapaus Kodista. Vapaus Jumalasta. Vapaus Ikuisesta olennosta. Nimittäin Jumalan lapsina tulemme kaikki myös siitä irtipäästämisen kohtaan.

Aa! Joidenkin nappeja painellaan. Jotkut teistä sanovat: "Mutta, mutta, mutta … miten voin mitenkään saada vapauden Hengestä? Enkö ole Henki? Mitä tapahtuu, jos hyväksyn vapauden Hengestä, Jumalasta?" No, hyväksytte yhtäkkiä "minä olen" -olemuksen ja oman täysivaltaisuutenne, vapautenne ja itsenäisyytenne - jotain mitä Henki aina halusi. Aina halusi.

Henki antoi jokaiselle meistä kaikkein suurimman lahjan - täysivaltaisuuden, vapauden, minä olen mitä olen. Henki ei tekisi sitä mitenkään toisin, ei tekisi sitä vain osittain, ei sanoisi: "Annan sinun olla olemassa, mutta laitan sille rajat. Annan sinun olla olemassa, mutta olet aina minun. Tulet aina minusta." Ei. Henki sanoi äärettömässä myötätunnossa ja rakkaudessa: "Annan sinulle näin paljon, Pete. Anna sinulle kaiken. Kaiken. Siinä määrin, että jonain päivänä sinulla on täydellinen vapaus myös minusta. Olemme aina kavereita. Tiedän aina kaiken, mitä olet koskaan tehnyt. (Vähän naurua) Rakastan sinua aina, mutta jossain kohtaa sinulla on vapaus myös minusta."

Se on todellista täysivaltaisuutta ja todellista sielun löytämistä ja kaikkien vaikein askel.

Silloin kun enkeliolennot jotka leikkivät luomisella, tulivat sen oivaltamiseen, että oli vapauden ja täysivaltaisuuden aika, tietoisuus rajoittui, supistui, kiristyi. Mitä sitten tapahtui? Energia lakkasi liikkumasta tai ainakin liikkumasta sillä vapaasti virtaavalla ja avoimella tavalla, millä se oli liikkunut. Tietoisuus loi tilanteen, mikä aiheutti energiaumpikujan. Energiaa on edelleen siinä, mutta se pyörii, virtaamisen, laajentumisen ja liikkumisen sijasta.

Energia alkoi mennä itseensä ja tiedätte, millaista on, silloin kun omalle energiallenne ei anneta sen vapautta ja ilmaisua, tiedätte täsmälleen, mitä tapahtuu. Se menee sisällenne. Se alkaa repiä teitä hajalle. Se alkaa tehdä teidät hulluksi, järjestää kaikenlaisia outoja asioita elämäänne ja vaikka sanottekin: "En tiedä, miksi tätä tapahtuu", niin kyllä te tiedätte. Se olet sinä. Energian on tehtävä jotain reaktiona tietoisuuteen, vaikka se merkitsisikin itsensä repimistä hajalle, vaikka se merkitsisikin sen tuhoamista, mikä oli valheellista. Voi, jotkut teistä ehkä ajattelevat, että se oli todellista. Hmm? Mutta se tuhoaa valheellisen.

Voitaisiin sanoa, että energia jatkaa liikkumista, mutta se menee sisälle. Se repii alas noita muureja. Se tekee teistä sairaan, tekee teistä hullun, tekee teistä surullisen, tekee teistä masentuneen - kaikki muita vastaavia asioita. Se on vain energiaa ja se reagoi tietoisuuteenne. Ja kaikessa on kyse vapaudesta.

Kun energiat lakkasivat liikkumasta enkeliulottuvuuksissa kauan, kauan sitten, silloin te enkeliolentoina päätitte tulla tälle planeetalle - ymmärtääksenne tietoisuutta ja energiaa, ymmärtääksenne itseänne ainutlaatuisina olentoina, ymmärtääksenne itseänne sisältäpäin, hyvin syvällä kokemuksessa.

Tiesitte aivan alusta saakka, että ennemmin tai myöhemmin oma kutsunne vapauteen tulisi esiin ja tässä sitä ollaan. Ei ole vain Maya-kalenterin tai jokin kosmisen ja astrologisen syklin tai edes atlantislaisen syklin loppu. On sen aikakauden loppu, mikä sai teidät riippuvaiseksi jostain tai jostakusta muusta, mukaan luettuna Henki, sisar (Kathleenille jolla on nunnan asu). Voisit aivan hyvin ottaa pois tuon vanhan messupuvun, isä (Sartille jolla on papin asu). Antakaa niiden mennä.

Vapaus Hengestä

No niin, jotkut sanoisivat sitä jumalanpilkaksi. Jumalanpilkaksi. Miten voitte lähteä Hengestä? Miten voitte lähteä Jumalasta?

No, määritelläänpä ero. Jumala - ihmisen luomus. Olen kertonut teille, mitä täsmälleen ottaen tunnen Jumalasta. Se on ihmisen tekemä farssi. Se todella on. Se on vale. Voi, se on emävale ja sitä on kehitetty, muutettu, jalostettu vuosien saatossa. Kirjoitettu kirjoja - ikään kuin ne olisivat oikeasti Jumalan kirjoittamia? Ei. Jotkut ovat Jumalan inspiroimia, kyllä - omaa aikaansa varten, mutta tämä on uusi aika, uusi aikakausi.

Cauldre sanoo minun kävelevän heikoilla jäillä. Ei, ei ole mitään jäätä. Kävelen veden päällä. (Naurua) Ja rakas Eesan Lindani näyttää …

LINDA: Ihastuttavalta. (Hän ei ole kovin varma siitä)

ADAMUS: Hyvin onnelliselta tänään. (Adamus naureskelee)

LINDA: Se on ok.

ADAMUS: Siis Jumala - ihmisen luomus. Ja sitten käytätte "Henkeä" tavallaan samaa tarkoittavana. "Henki" voi olla vähän kivempi kuin "Jumala" - miksi tahansa kutsuttekin sitä, se on luojalähde sisällänne. Kyllä, se on myös ykseys sisällänne, mutta nyt on vapauden aika, jonkin mitä Ikuinen olento on aina halunnut. Miksi? No, ihmistermejä käyttäen voitaisiin sanoa, että tunteakseen todella Ikuisen olennon, Hengen, Isä/Äiti Jumalan "minä olen" -olemuksen, on oltava vapautta. On vapauduttava lopullisesti itsestä, päästettävä lopullisesti irti itsestä. Ei enää itsen kontrollia ja hyvin pitkään tuo itse on ollut myös sinä. Mutta perimmiltään kyse on irtipäästämisestä, vapautumisesta, jotta Henki, Ikuinen olento, voi todella tuntea itsensä. Kun opitte tuntemaan itsenne, hyväksymään vapautenne ja täysivaltaisuutenne, Henki ymmärtää oman täysivaltaisuutensa.

Tavallaan mielenkiintoinen ehdotus. Useimmilla ihmisillä on taipumusta ajatella, että Henki on korkealla, tietää kaiken, voi tehdä mitä vaan. Ei, ei. Kuten olen puhunut aiemmin, Henki on ehdotonta yksinkertaisuutta, ehdotonta puhtautta. Tavallaan se muistuttaa lasta viattomuuksineen. Henki ei tiedä, mitä seuraavaksi tapahtuu. Henki ei tiedä kaikkia ajatuksia, joita teillä on, koska voitte sulkeutua. Haluatteko todisteita? Sulkeudutte itseltänne, siksi voitte sulkeutua Hengeltä. Siksi henki voi sulkeutua teiltä.

Henki ei tiedä kaikkea. Se olisi sairasta peliä, jos kaikki tiedettäisiin - kaikki mitä koskaan tapahtuisi ja olisi. Se olisi sairasta peliä. Tämä on kokemus myös Hengelle. Silloin kun löydätte jotain itsestänne, Henki löytää jotain itsestään. Kun näette kauniin auringonlaskun, Henki näkee kauniin auringonlaskun. Henki ei nähnyt sitä ennen teitä ja sitten lähettänyt teidät katsomaan: "Katso tätä kaunista auringonlaskua, minkä loin". Henki pyysi teitä luomaan sen ja sitten Ikuinen olento näkee sen, tuntee sen ja kokee sen.

Voitaisiin siis sanoa, että Henki todella ymmärtää täysivaltaisuutensa, sitten kun te ymmärrätte omanne.

Vedetäänpä syvään henkeä.

Ja sama pätee vapauteen. Vapauteen. Henki - hmm (Adamus pitää juomatauon) - ymmärtää vapauden, silloin kun te ymmärrätte. Vapaus.

Menemme siihen tässä sarjassa. Tässä sarjassa. Vapaus - symboli on tässä (osoittaen symbolia puhujakorokkeessaan). Tässä. Ympyrä - loppuunsaattaminen, ympyrän sulkeutuminen. Pata (korttipakan maa) - ylösnousemus. Kääntäkää pata ja saatte sydämen. Pata - ylösnousemus. Ranskan lilja - integroituminen. Maskuliinisen ja feminiinisen, valon ja pimeyden, ihmisen ja Hengen integroituminen. Se on tässä. Se on tässä.

LINDA: Kaunis.

ADAMUS: (nostaen sen ylös) Tässä. (Vähän taputuksia)

Tämä on siis todella Vapaus-sarja. Kyllä! Kuulostaa upealta ja se on sitä ja seuraavat pari kuukautta - voitaisiin sanoa sen olevan 12.12., 21.12., 31.12. saakka, sillä ei oikeastaan ole merkitystä - ovat mielenkiintoisia. (Adamus naureskelee) Aa, kyllä. (Hän nappaa miekan, mikä on osa hänen asuaan) Mielenkiintoista. Hmm. Haastavaa - haittaako, että osoitan sinua? (Osoittaen jotakuta miekalla)

SHAUMBRA 3 (nainen). Ei.

ADAMUS: Kyllä. Vähän vaikeaa. Aa, näette planeetan tulevan todella vähän hulluksi. Kyllä. Näette itsenne tulevan hulluksi. Kyllä. Näette itsenne kokevan sellaista, mikä vapauttaa teidät. (Hän koskettaa Royta olkapäähän miekallaan) Aa, muistan päivän, jolloin teimme näin. (Naurua) Kyllä, kyllä. Pieni kastamisseremonia. Kyllä. Niin - voi, kyllä, kuvaa varten. (Adamus pitää miekkaansa ylhäällä) Hyvä.

Kyllä. Niin vapaa. Minusta on sopivaa, että minulla on oikea miekka tänään. Kyllä, koska … (Hän heiluttelee miekkaa vähän) joo, joo. Koska ethän oikeasti usko, että tökkäisin tällä sinua?

DAVID: Et tahallaan. (Naurua)

ADAMUS: En tahallaan. Joo, voisin vain liukastua ja kaatua. Olisit vapaa! (Naurua) Sopivaa, että minulla on oikea miekka tänään, kyllä, siteiden katkaisemiseksi. Kyllä. Ei kenenkään teidän rakkaiden ystävien silpomiseksi, vaan siteiden katkaisemiseksi. En enää huido tällä. Huomaan, että se hermostuttaa joitakin teistä. (Hän laittaa miekan pois)

Mitä vapaus on?

Vapaus. Katsotaanpa vähän. Mitä vapaus on? Linda, mikrofoni kiitos. Mitä vapaus on?

Vetäkää syvään henkeä. Tuntekaa sitä hetki. Mitä vapaus on? Kiva sana. Usein ylikäytetty sana, väärinkäytetty sana. Mitä vapaus on?

MARY: Se on kaiken sallimista tapahtua hetkessä.

ADAMUS: Kaiken sallimista tapahtua hetkessä. Hyvä, hyvä. Pidän siitä. Kirjoitan sen taululle. Sallitko kaiken tapahtua hetkessä, Mary?

MARY: En.

ADAMUS: Niinkö?! Miksi et?

MARY: Ajattelen, että mieleni menee tielle toisinaan.

ADAMUS: Ajattelet? (Naurua)

MARY: Joo, juuri niin! Tässä ei tapahtunut virhettä.

ADAMUS: Sinä sanoit nuo sanat!

MARY: Tässä ei tapahtunut virhettä.

ADAMUS: Sallimista hetkessä. Sallimista hetkessä. Miten upea asia. Miksi et salli hetkessä?

MARY: Pelko.

ADAMUS: Pelko. Minkä pelko?

MARY: Irtipäästämisen.

ADAMUS: Minkä pelko? Käytännön asia, oikeassa elämässä. Oikeassa elämässä. Minkä pelko?

MARY: Ettei ole rahaa. Ettei ole kotia. Ettei ole …

ADAMUS: No, roskaa. Sinulla on jo kaikki se! Tarkoitan … (Adamus naureskelee)

MARY: Joo, juuri niin. Juuri niin, joten mitä helvettiä. (Hän ja Adamus naureskelevat)

ADAMUS: Siis mitä sinun täytyy nyt pelätä? Joo. Mitä sinun täytyy pelätä? Kyllä.

MARY: Ei mitään.

ADAMUS: Voisinko kertoa, mitä pelkäät?

MARY: Ole hyvä.

ADAMUS: Kuulet näitä ääniä - äidin ääni, isän ääni, opettajan ääni - ja useimmat teistä kuulevat jossain määrin. Todella kuulet niitä.

MARY: Voi, kyllä.

ADAMUS: Pidät niistä. Rakastat niitä ja ne pyörivät koko ajan. Ne ovat aina maisemissa ja pelkäät noita asioita, koska ne sanovat sinulle: "Ei, Mary. Ole hyvä tyttö." Miksi et olisi paha tyttö joskus? (Joku sanoo "ooo") Vain … joo, ooo. (Naurua ja Adamus naureskelee) Joo, vain sen kokemiseksi. Vain sen kokemiseksi. Lakkaa yrittämästä olla niin hyvä. Nimittäin siinä kohtaa sinulta menee ohi tuo vapausjuttu.

MARY: Aivan.

ADAMUS: Joo.

MARY: Kiitos.

ADAMUS: Hyvä. Hienoa. Hyvä. Mitä vapaus on?

LADONNA: Pidin hänen vastauksestaan.

ADAMUS: Joo. Et voi saada hänen vastaustaan. Mitä vapaus on?

LADONNA: Olla pelkäämättä elämää.

ADAMUS: Miksi pelkäät elämää?

LADONNA: (hän on itkun partaalla) Paljon asioita vaan tulee esiin.

ADAMUS: Niin tulee.

LADONNA: On ollut kova vuosi ja …

ADAMUS: Aa, muutama seuraava kuukausi ovat …

LADONNA: … tuskin maltan odottaa, että se on ohi. Vielä kolme kuukautta.

ADAMUS: Joo. Voi, ja mitä luulet tapahtuvan vuoden lopussa?

LADONNA: Toivon energian muuttuneen tarpeeksi, jotta pääsen takaisin …

ADAMUS: Mikä saa energian muuttumaan?

LADONNA: Kerro meille. (Naurua)

ADAMUS: Minä! Ei enää! (Adamus naureskelee) Tietoisuus. Tietoisuus. Mitä tietoisuus on?

LADONNA: Vain paljon pelkoa. Minä vain … koko pelkojuttu oli hyvä asia.

ADAMUS: Joo, joo. Paljon pelkoa. Mitä tietoisuus on?

LADONNA: Hmm …

ADAMUS: Adamuksen aakkoset.

LADONNA: Hmm, voi pojat. Vain olla …

ADAMUS: Te! Te! Tiedostaminen!

LADONNA: Tiedostaminen. Joo, tiedostaminen.

ADAMUS: Sinun tiedostamisesi.

LADONNA: Joo. Tiedostaminen.

ADAMUS: Kaikki mahdollisuutesi. Kaikki mahdollisuutesi. Tietoisuus siis stimuloi energiaa. Tietoisuus loi alun alkaen energian ja se stimuloi sitä ja siksi se luo todellisuutesi. Mutta jos tietoisuus - jos et edes tiedä, mitä tietoisuus on - on hyvin suljettu tarkoituksella, pidättelet etkä saa paljon ja energia menee työstämään sinua. Se alkaa lyödä sinua. Ainoa syy: se haluaa sinun liikkuvan. Se haluaa sinun pääsevän yli. Ja se tuo esiin kaikki demonit ja lohikäärmeet ja pimeyden ja kaiken muun ja sanot: "Miksi, rakas Jumala, käyn tätä läpi?" Jumala sanoo: "Jotta voit olla vapaa!"

Minusta se oli hauskaa. (Adamus naureskelee) Ratkiriemukasta! Miksi? Jumala ei tee sitä sinulle tai puolestasi - Henki tai miksi tahansa haluat kutsua sitä …

LADONNA: Mutta ajattelen kyllä, että tämä energia tapahtuu perheessäni tällä hetkellä, koska meidän on liikuttava. Puhuimme siitä tauolla.

ADAMUS: Kirjaimellisesti.

LADONNA: Syynä kaikkeen tähän energiaan on, että meidän täytyy muuttua.

ADAMUS: Joo.

LADONNA: Mutta se on vaikeaa, kun käyt sitä läpi.

ADAMUS: Todella vaikeaa. Mutta kuvittele hetki - vain hetki, sydän ja mieli avoimena - että voisit olla vapaa. Voisit olla vapaa. Hämmästyttävä ajatus. Hämmästyttävää, hyvin yksinkertaista, mutta kuitenkin on erittäin helppoa jäädä jumiin ja erittäin helppoa sanoa: "Miksi minä?" On hyvin helppoa teeskennellä, ettet tiedä vastausta, jotta voit jatkaa tuon pelin pelaamista.

(Tauko, Adamus naureskelee)

Sanon sen uudestaan. (Vähän naurua) (Adamus puhuu nyt hyvin kiihkeästi) On hyvin helppoa teeskennellä, ettet tiedä vastausta, jotta voit jatkaa tuon pelin pelaamista! Juuri niin! Juuri niin! Sitten kun tunnustat, että sinulla on vastaus … (Hän kurkottaa taputtamaan jotakuta mikrofonilla) Aa, anna minun tehdä se kädelläni. Hmm, hmm.

Sitten kun tunnustat, että sinulla on oikeasti vastaus, peli on ohi. Sinulla on vapaus. Peli on ohi ja sinulla on vapaus.

Rakas shaumbra … Mm, mm, mm, mm. Rakastan puhujakorokettani ja vapauden merkkiä (viitaten siinä olevaan symboliin).

Rakas shaumbra, tämä on hyvin tärkeää. Hyvin yksinkertaista ja hyvin helppoa, mutta voin kertoa teille nyt, että ellei jokin muutu täällä tänä iltapäivänä tai tänä iltana tai aamuna - mikä ajankohta teillä sattuukin olemaan - tulee rankkaa.

Sanon sen uudestaan. Rakas shaumbra, tämä on hyvin helppoa, hyvin helppoa. Tarkoitan oikeasti, tiivistetäänpä se. Mennään ydinolemukseen. Tämä on hyvin helppoa, mutta ellei jokin muutu tässä shoud-kokoontumisessa, missä on kyse oikeasti vain teistä - minä vien vain ajatuksenne muualle. Pidätkö asustani tänään? (Joku sanoo "joo!") Joo! Joo, joo. Haluisin oikean kultakruunun. Ellei jokin muutu, tulee vaikeaa. Pari kuukautta todellisia, sisäisiä, henkilökohtaisia haasteita eikä niin tarvitse olla.

Mutta voi! Minulla on vain tämä enteellinen tunne - ja pateettinen tunne (naureskellen) - että teette siitä sellaista. Joo, luultavasti. Luultavasti. Miksi? Miksi? (Joku sanoo "Se on meidän peliämme. Pidämme pelistämme") Peliä. Malleja. Ei tiedetä muusta. Ei olla oikein varma. Sanotaan: "Pidän ajanvietteestä tässä. Haluan kokoontua shambrojen kanssa. Pidän syömisestä, mutta voi, en tiedä. En tiedä. Jossain on oltava vastaus." Se on aivan tässä! Aivan tässä! Se olet sinä. Se tulee sinusta. Se tulee sinusta.

Voi olla erittäin helppoa tai voi olla erittäin vaikeaa. Voi, pari seuraavaa kuukautta todella kertovat.

No niin, kun tämä on sanottu … Voi, poikkean nyt aiheesta. Okei. Palataanpa siis taaksepäin. Mitä vapaus on? Mitä vapaus on? Linda, mikrofoni kiitos.

LINDA: Käännyn erityisvieraasi ja ystäväsi Jeffreyn puoleen.

ADAMUS: Kyllä. Mitä vapaus on? Nousisitko seisomaan?

JEFFREY: Tietysti. Vapaus tehdä muutoksia. Tehdä muutoksia elämässäni.

ADAMUS: Hyvä. Mitä haluaisit muuttaa elämässäsi? Ensimmäisenä listalla.

JEFFREY: Hmm, uusi tie … täysin uusi tie elämässäni.

ADAMUS: Täysin uusi tie.

JEFFREY: No, olen prosessissa … Irtisanouduin juuri työstäni, missä olin yli 30 vuotta ja …

ADAMUS: Ai, annetaanpa hetki aplodeja. (Yleisö taputtaa)

JEFFREY: Olen käytettävissä!

ADAMUS: Huomaan, ettei kumppanisi taputa, mutta … (Naurua)

JEFFREY: Voi ei! Kyllä, kyllä hän taputtaa.

ADAMUS: Ja nyt se on golf-taputusta.

JEFFREY: (naureskellen) Voi ei! Hän tukee kovasti.

ADAMUS: Ehdottomasti.

JEFFREY: Siltä näyttää ja olemme puhuneet siitä viime viikkoina tai viime kuukausina, hän on kokenut jotain samanlaista. Tein sitä vuosia ja viime kuukausina, viime viikkoina …

ADAMUS: Miltä sinusta tuntuu?

JEFFREY: No, minusta tuntuu todella hyvältä, mutta minua pelottaa.

ADAMUS: Miksi?

JEFFREY: Tiedän, etten lähtenyt sieltä ollakseni menestymätön elämässä, mutten tiedä, mitä menestys seuraavaksi on.

ADAMUS: Kyllä. Hyvä! Hyvä, hyvä!

JEFFREY: Siis …

ADAMUS: Se on tärkeä pointti. Pysäytän sinut tähän. "En tiedä, miltä menestys näyttää." Aa! Se on avainpointti, koska vanhat mallit, vanha mieli, vanhat perinteet ja urat saisivat sinut sanomaan: "No, tältä menestys näyttää."

On mielenkiintoista, pelottavaa, mutta kaunista sanoa: "En halua katsoa huomista tämän päivän mielellä tai tämän päivän silmillä. Tiedän huomisen olevan mahtava. Tiedän sen. Se on sydämessäni. Tiedän sen. Ja olen valmis sallimaan sen - mitä tahansa." No niin, tuo "mitä tahansa" on rankka juttu. Mitä tahansa - koska on taipumusta … Ja aion laittaa plakaatteja ja juttuja joka seinälle, julisteita ja puskuritarroja kaikkiin autoihinne.

Valaistuminen tai vapaus ei ole "tavallaan, kenties, vähän" -juttu. Ei ole. Se on "kaikki tai ei mitään" -juttu. Kysykää ylösnousseilta mestareilta. Se on "kaikki tai ei mitään" -juttu. Eikä se ole sellaista, että teette vähän valaistumista. Se joko on tai ei ole. Koska jos vain kokeilette vesiä, huomaatte siellä olevan haita.

Valaistuminen, vapaus - teillä ei voi olla vähän vapautta tai keskimäärä vapautta tai edes paljon vapautta. Se joko on tai ei ole ja tämä on osa ongelmaa. Tässä kohtaa mieli tulee mukaan - teidän kontrolloiva mielenne - ja sanoo: "Katson sitä. Lähden työpaikastani. Se on iso askel, mutta aion vain katsoa, mitä seuraavaksi tapahtuu. En tee mitään muuta. Otan vähän vapautta." Mutta vähän vapautta on itse asiassa vielä enemmän vankila.

Vähän vapautta on itse asiassa - minun mielestäni - pahempi kuin ei vapautta, koska nyt otatte vapauden ansaan. Nyt kontrolloitte vapautta. Vapauden pitäisi olla vapaata. Siksi sitä kutsutaan vapaudeksi. Nyt otatte vapauden ansaan, niin että yhtenä päivänä kun sydämenne sanoo teidän olevan valmis todelliseen vapauteen, tunnette ja olette kokeneet vääristynyttä vapautta - vapautta mitä olette kontrolloineet. Sitten mielenne tulee taas kerran sanomaan: "Katso, mitä sinulle tapahtui viime kerralla, kun kokeilit vapautta." Mielenne sanoo: "Et tiedä mitään vapaudesta. Sinun on mentävä opiskelemaan vapautta joltain toiselta." Eikä sitä voi tehdä. Ei voi. Vapaus on sellaista, minkä annatte itsellenne.

Se on siis kaikki tai ei mitään ja se on hyvin, hyvin pelottavaa. Hyvin pelottavaa, todella. (Adamus heiluttaa kameralle) Heilutan kaikille ystävilleni. Kyllä. On hyvin pelottavaa ajatella, että se on kaikki tai ei mitään, ettei se ole vain työstä lähtemisestä. Sanoit etsiväsi muutosta, Jeffrey, täysin erilaista tietä, täysin erilaista, mutta mikä pidättelee sinua tällä hetkellä? Mitä ovat pidäkkeet, epäröinnit, keskeytykset?

JEFFREY: Suunta.

ADAMUS: Suunnan tietäminen?

JEFFREY: Mitä …

ADAMUS: Ei sellaista ole. Ja se on hyvä uutinen. Se on erittäin hyvä uutinen, koska jos olisi suunta, se olisi kuviteltu vanhalla ihmistavalla, vanhan energian tavalla. Ei siis todellakaan ole suuntaa ja haaste ja kauneus on: voitko hyväksyä sen?

JEFFREY: Uskon niin.

ADAMUS: Uskot niin.

JEFFREY: No, haluan uskoa, että jos sydämeni on avoin ja minä olen avoin ja annan kaiken virrata, asioita tulee. Ilmennän tilaisuuksia tai mahdollisuuksia Terrille ja itselleni ja kaikki on ok.

ADAMUS: Kyllä. Ja silloin kun joku tekee tuon vapausvalinnan ja on oikeasti valmis siihen, kaikki ei järjesty aluksi, kuten jotkut teistä ovat ehkä huomanneet. Aluksi tapahtuu puhdistumis- ja muuttumisprosessi. Valitettavasti se voi usein johtaa sellaisiin asioihin kuin työpaikan menettäminen, kodin menettäminen, identiteetin menettäminen, uskomusten menettäminen, ystävien menettäminen - jos on ketään enää jäljellä (vähän naurua) - suhteiden menettäminen. (Adamus naureskelee) Minä olen aina ystäväsi.

JEFFREY: Kiitos.

ADAMUS: Menetetään mahdollisesti niitä asioita, joita ihminen on pitänyt läheisinä ja rakkaina, ja se on erittäin pelottavaa. Se on erittäin pelottavaa. Mutta kysykää keneltä tahansa ylösnousseelta mestarilta ja … He keksivät fraasin, mitä myöhemmin käytettiin laulusanoituksissa: vapaus on vain toinen sana sille, ettei ole enää mitään menetettävää. Minä nauran. Kuthumi nauraa. Vapaus on vain toinen sana sille, ettei ole enää mitään menetettävää. Miten syvällistä. Ehdottomasti.

Muuten, Cauldre haluaa tähän pienen nippelitietokilpailun (huokaisten). Okei. Kuka kirjoitti … (yleisö antaa vastauksia) Kuka kirjoitti sanat lauluun "Me and Bobby McGee"? Kuka kirjoitti sanat? (Joku huutaa "Kris Kristofferson") Kris Kristofferson. Kuka teki - Cauldren mukaan - ensimmäisenä suositun tuosta laulusta, sai sen listoille. (Joku sanoo "Janice Joplin") Yrittäkää uudestaan. Kuka teki ensimmäisenä suositun tuosta laulusta, sai sen listoille? (Joku sanoo "älä laita meitä käyttämään mieltämme!", Adamus ja yleisö nauravat) Tämä on Cauldren pikkupeli, ei minun. (On pieni tauko) Teiden kuningas, Roger Miller. Joo, ensimmäisenä. Myöhemmin Janis Joplin ja muut laulajat. Mutta kyllä, siirrytään siis eteenpäin. (Naurua, kun Adamus pyörittelee silmiään) Hän yrittää häiritä minua. (Adamus naureskelee) Siis hyvä. Vapaus on vain toinen sana …

Muuten, sana "vapaus" … vapaus … Jos tarkastellaan sanan alkuperää englannin kielessä ja myös saksan kielessä, vapaus merkitsee rauhaa. Mikä ajatus. Kun teillä on vapaus, teillä on rauha. Ja tukeva energia sen taustalla on Jumalatar Frita. Frita. F-R-I-T-A - niitä varten, jotka kirjoittavat puhtaaksi. Jumalatar Frita. Vapautumista. Se merkitsee oikeastaan vapautumista. Hyvä. Jatketaan.

Vapaus. Mitä vapaus on sinulle? Linda tuo mikrofonin. Mitä vapaus on sinulle? Nousisitko seisomaan, rakas?

LESLIE: Valintojen tekemistä vain omasta puolestani.

ADAMUS: Valintojen tekemistä vain omasta puolestasi. Erinomaista. Teetkö?

LESLIE: Tulen siinä paremmaksi.

ADAMUS: Missä olet asteikolla 1-10?

LESLIE: Öö, kuuden ja seitsemän välillä.

ADAMUS: Hyvä. Mikä pidättelee sinua lopusta?

EDITH: Hän on naimisissa. (Paljon naurua)

ADAMUS: Niitä varten jotka eivät kuulleet - Edith oli hyvin ystävällinen ja auttoi sanoen: "Hän on naimisissa."

EDITH: Hän on naimisissa!

ADAMUS: Hänen kanssaan! Hänen kanssaan! (Osoittaen John Kuderkaa, naurua)

LESLIE: Hänen kanssaan! Syytän siitä kaikesta sinua.

ADAMUS: Joo, kiitos. Kaikki syyttävät.

LESLIE: Ei. Tarkoitan, että se on osa sitä. Naimisissa oleminen on osa sitä.

ADAMUS: Varmasti.

LESLIE: Tunne, että on vastuu suhteesta.

ADAMUS: Oletko onnellisesti naimisissa?

LESLIE: Ehdottomasti.

ADAMUS: Hyvä vastaus. (Naurua) Hyvä vastaus.

LESLIE: Tänään. (Hän kikattaa) Tänään.

ADAMUS: Se oli parempi vastaus. Hyvä. Siis vastuu, toiset ihmiset. Itse asiassa se on elämän tosiasia. Muuttaako vapaus sitä? Muuttaako vapaus sitä vastuuta, mikä sinulla on toisista?

(Nainen pitää tauon)

Kyllä! Ilman muuta!

LESLIE: Joo.

ADAMUS: Silloin olet vapaa rakastamaan heitä, auttamaan heitä, olemaan heitä varten. Se ei ole velkaa tai velvollisuus. Se ei ole mitään, mistä tunnet, että sinun täytyy tehdä se, sinä yksinkertaisesti haluat. Tässä palataan yhteen keksimääni suosikkisanontaan: "Vain mestari voi olla palveluksessa. Kaikki muut ovat palvelijoita." Sama asia. Mestari on vapaa ja voi antaa ja jakaa toisten kanssa vapaasti ja avoimesti ja rakastavasti ilman velvollisuuden tunnetta tai tarvetta saada mitään takaisin.

Se on hämmästyttävä asia, mutta erittäin vaikea asia, erityisesti jos on lapsia, puoliso, muita ihmisiä jotka luottavat teihin. Yksi suurimmista ihmisen tekosyistä olla saamatta vapautta on: "No, lapseni tarvitsevat minua." Itse asiassa he eivät tarvitse. He eivät edes pidä teistä suuren osan ajasta. (Naurua) Suuren osan ajasta, ei aina. Totta. He rakastavat teitä, mutta joskus he eivät vain pidä teistä kovin paljon.

Se on yksi suurimmista tekosyistä ja se on mielenkiintoinen, hyvin, hyvin mielenkiintoinen dynamiikka. On havaintotapa - ja monet teistä ovat menossa tätä kohtaloa kohti - missä "olen vapaa, sitten kun ______" - täyttäkää tyhjä kohta. "Sitten kun lapset ovat aikuisia, kun puolisoni lähtee, kun voitan arvonnassa 10 miljoonaa dollaria." Joo. (Adamus naureskelee) Joo, "Tai olen kuollut. Kun lopulta päästän irti tästä fyysisestä kehosta ja siirryn tuonpuoleiseen, olen hyvin vapaa." Ei, et lainkaan. Oikeasti et. Hämmästyisit.

Haluaisin viedä teidät ulos joku yö. Meidän pitäisi tehdä se. Halloween - miten hyvä yö. Halloween-yönä. Mennään käymään maan lähiulottuvuuksissa - voi kyllä, mahtava idea! Miksi? Miksi ei? Ne tulevat tänne käymään, joten mekin menemme vain tapaamaan heitä sinne. Laitetaan se kalenteriin. Tehdään Halloween-erikoisuus … joo. Kaikkien pyhäinmiesten yö. Menemme astraaliulottuvuuksiin, muihin ulottuvuuksiin ja tunnemme todella sitä. Menemme hyvin salamyhkäisesti, jotta meitä ei tunneta tai nähdä. Voimme tehdä sen. Voimme verhoutua. Hyvä jumala, teette sitä joka päivä. Voimme mennä sinne ja katsoa, mistä haamumaassa on oikeasti kyse, ja opitte kokemuksesta … Saimmeko sen jo kalenteriin? Onko se nettisivuilla? (Naurua) Pitäisi olla!

LINDA: Se on tehty.

ADAMUS: Pitäisi olla. Hyvä. Se on tehty. Pitäkää sitä tehtynä. Erinomaista. Aa! Juomani. Minun pitäisi saada yksi sinun juomistasi, David. (Davidilla on olkanauha täynnä pieniä viskipulloja, hän tarjoaa niitä Adamukselle) Cauldre sanoo, etten ole vapaa tekemään tätä. (Naurua) Myöhemmin. (Marty sanoo "Näytä meille, mikä olet miehiäsi!") Kyllä. Näytä, mikä olet miehiäsi. Se on - pidän siitä! (Naurua) Tule tänne, Mofo. (Lisää naurua) Ajatko tänä iltana?

MARTY: En.

ADAMUS: Et, hyvä. David?

MARTY: Ajanko, kulta? (Naurua)

ADAMUS: Voi, sinä olet sitten niin vapaa. (Lisää naurua) David, saisimmeko ryypyn? Kyllä.

MARTY: Jotain mietoa, kiitos.

ADAMUS: Jotain mietoa. Voit saada pari.

MARTY: No, totta. Niin minustakin, joo.

ADAMUS: Joo, joo, joo. Laulat tänään myöhemmin, eikö?

MARTY: Voi kyllä!

ADAMUS: Ooo - ooo, joo, joo. Ota pari! Okei. Ottaisitko … Tässä, otan mikrofonin, jotta voit juoda.

MARTY: Oi vau!

ADAMUS: Joo, vau.

MARTY: Näkisipä äiti minut nyt! (Naurua)

ADAMUS: (naureskellen) Hän näkee. Kyllä. Hyvää ainetta. Mille …

MARTY: Vapaudelle!

ADAMUS: Vapaudelle. Vaaapaaauudelle! (Yleisö taputtaa) Ooo! Ooo! (Marty juo pikkupullon viskiä)

Vapaus. Kyllä, kyllä, kyllä ja sitten se on symbolisesti heitettävä, kyllä, takkaan. (Naurua kun Adamus heittää pullon) Hyvä. Ja sitten toinen pullo.

MARTY: Ai!

ADAMUS: Voi kyllä, kyllä.

MARTY: Oi oi.

ADAMUS: Oi oi! Joo, Mofo! Kyllä. Ja sitten juotuasi, sinä heität sen. Avaisitteko takan, jotta hän voi saada sen sinne?

MARTY: Vapaudelle! (Puhuen kuin juopunut, paljon naurua, sitten hurrausta ja taputusta, kun hän kumoaa sen)

ADAMUS: Oi! Imen höyryjä tästä. Kyllä.

MARTY: Luulen tämän olevan lasia.

ADAMUS: Se on ok.

MARTY: Onko?

ADAMUS: Toki, toki, toki. Joku nappaa sen. (Marty heittää sen takkaan, yleisö hurraa)

Kiitos. Kiitos. Missä olimmekaan? Vapaus. Sillä ei ole merkitystä. Vapaus. Voi, meidän täytyy rikkoa vakavuus. Voi! Oli tulossa niin raskaaksi! Se oli "oi, kuolettavaa!" Oi, kuolettavasta puheen ollen - niin Halloween, siinä olimme. Kyllä, silloin menemme ulos. Teemme pikku matkan maan lähiulottuvuuksiin.

Mutta on yleinen väärinkäsitys, että sitten kun kuolette, saatte yhtäkkiä vapauden. Ei. Ei lainkaan. Joskus se on pahempaa, helvetillisempää, koska yhtäkkiä oivallatte, ettei todellakaan käy niin. Aivan yhtäkkiä kaikki vastaukset eivät tulekaan teille. Teillä on edelleen ns. samat ongelmat, mitä teillä oli kun - viuh! - luiskahditte ulos kehosta. Teillä ei vain ole kehoa. Sitten aivan yhtäkkiä oivallatte, että kehossa on tiettyjä etuja. On tiettyä etua saada tällainen hyvin kiinteä kokemus 3D:ssä, missä voitte saada tilaisuuden hahmottaa, todella ymmärtää, mitä tapahtuu. Ja mitä sitten teette? Yritätte tulla takaisin ja tartutte oitis kehoon. Ja on ryntäystä.

Palataanpa siis siihen. Linda, mikrofoni. Mitä vapaus on? Ja annan teille vastauksen lopussa. Mitä vapaus on?

PAUL: Vain tee se.

ADAMUS: Vain tee se. Teetkö vain sen? Kaikkia näitä rohkeita ja uskaliaita sanoja, joo, mutta voisitko kuvitella olevasi oppilaidesi edessä - kuten olet, faarao (hän on pukeutunut faaraoksi) - ja sanovasi: "Vain tee se"? Kuulostaa upealta. Saa haluamaan tanssia, saa haluamaan kirjoittaa laulun. Mutta teetkö sen?

PAUL: Kun kokeilet sitä, tulee helpommaksi tehdä se uudestaan ja uudestaan ja uudestaan.

ADAMUS: Hyvä. Hyvä. Ja anna minulle esimerkki - tosielämän esimerkki.

PAUL: Vain tanssia, vaikkei siinä olisikaan paljon tolkkua.

ADAMUS: Kyllä. Tanssitko?

PAUL: Tanssin.

ADAMUS: Hyvä. Erinomaista.

PAUL: Ja rakastan sitä.

ADAMUS: Toisten ihmisten edessä?

PAUL: Kyllä.

ADAMUS: Hyvä.

PAUL: Kyllä. (Joku sanoo "Mene eteen!")

ADAMUS: Tule eteen. (Naurua) Laitammeko vähän musiikkia sitä varten? Tarvitsetko musiikkia?

PAUL: En.

ADAMUS: Ei, emme tarvitse musiikkia. Anna palaa. Anna palaa. (Paul alkaa tanssia, yleisö taputtaa) Faarao tanssii. Kävele kuin egyptiläinen. Tanssi kuin egyptiläinen. Mene alas kuin egyptiläinen! (Naurua, kun hän jatkaa tanssimista ja ottaa päähineensä pois) Luulen, että olemme menneet riittävän pitkälle tässä. Riittävän pitkälle! Tämä on perheohjelma. Kiitos. Siis vain teet sen - ja kiitos, että tosiaan teit sen.

PAUL: Kiitos.

ADAMUS: Kyllä.

LINDA: Puhut perheohjelmasta alkoholin jälkeen? Niinkö?! (Naurua)

ADAMUS: En minä juo. Te kaikki juotte. Olette yli 18.

MARTY: Joo.

ADAMUS: Joo, joo. Hyvä, hyvä.

Kerro minulle. Mitä haluaisit vain tehdä, muttet ole vain tehnyt?

PAUL: Viuhahtanut. (Paljon naurua Adamukselta ja yleisöltä) Ei ole aivan oikea lämpötila.

ADAMUS: Ei aivan … (Joku sanoo "täällä on lämmintä", lisää naurua) Täällä on lämmintä. Minun on kysyttävä joskus - siitä on jo vähän aikaa, kun olen ollut ihminen - miksi haluat viuhahtaa?

PAUL: Vapaus.

ADAMUS: Vapaus, hyvä. Hyvä. Kyllä, hyvä.

PAUL: Se on vapautta.

ADAMUS: Joo, vapautumista.

PAUL: Vapautumista.

ADAMUS: Voisit siis teoriassa vain mennä metsään ja tehdä sen yksin. Sen ei tarvitse …

PAUL: Olen tehnyt sen.

ADAMUS: Aha! Aha! Video? YouTube?

PAUL: Ei.

ADAMUS: Ei. Hyvä, hyvä. Kiitos. Hyvä, hyvä. Onko mitään muuta kuin viuhahtaminen? Tarkoitan, onko se suurin tavoitteesi elämässä? (Naurua)

PAUL: Hmm.

ADAMUS: Vain tee se. Vedä vain syvään henkeä kanssani hetki - te kaikki - "vain tee se". Mitä se olisi? Syvään henkeä. Vain tee se. Jotain mikä on todella sydämen toive. Vain tee se. Mitä se olisi?

PAUL: (laulaen) Vaapaaauuus!

ADAMUS: (myös laulaen) Ooliiiisiii? (Naurua)

PAUL: Vain laulaa se ääneen! Vain laulaa se ääneen!

ADAMUS: Vapaus.

PAUL: Vain laulaa se ääneen.

ADAMUS: Vain laulaa se ääneen. Hyvä, hyvä. Se on suurin tavoite, laulaa "vapaus"?

PAUL: Tällä hetkellä siis.

ADAMUS: Se on siinä. Hyvä. Erinomaista. Tehdään se sitten.

PAUL JA ADAMUS: Vaaaaaaapaaaaauuuuuuuus!

ADAMUS: Hyvä. Kiitos. Kiitos. (Yleisö taputtaa)

Teille jotka katselette ensimmäistä kertaa - voi olla viimeinen kerta - niin teemme täällä jotain erilaista ja mielenkiintoista. Kerääntyessämme tällä tavalla, pidämme hauskaa. Mikä ajatus elämässä, kyllä. Teemme paljon "häiriötekijöitä". Nimittäin silloin kun energiasta tulee raskasta, tylsää, älyllistä, teemme jotain hauskaa, eloisaa, jotain odottamatonta, jotain antamaan muuta ajateltavaa, häiritsemään mieltä, antamaan muuta ajateltavaa, pois jokapäiväisestä raadannasta, ongelmista. Sitä teemme täällä. Tämä on uuden henkisen energian luokkahuone.

Kiitos. Hyvä. Laulamme, ryyppäämme ja viuhahdamme myöhemmin. (Naurua)

PAUL: Kesällä.

ADAMUS: Joo, kesällä.

PAUL: Kesällä.

ADAMUS: Joo, mutta oikea viuhahtaja ei välitä - niin kuin oikea jääkarhu menee uimaan kylmimpänä päivänä.

PAUL: En ole jääkarhu.

ADAMUS: (naureskellen) Hyvä. Okei. Jatketaan. Vielä muutama kommentti. Mitä vapaus on? Mitä vapaus on, sisar?

KATHLEEN: Sisar!

ADAMUS: Mitä tapahtui? (Kathleen on pukeutunut raskaana olevaksi nunnaksi) Olit harjoituksissa … Nousisitko seisomaan? Tule tänne eteen. Tulisitko tänne eteen? Kyllä, kyllä. Vähän liian paljon vapautta nunnaluostarissa, vähän liian paljon … älä … Vähän liian paljon vapautta.

SART: (pukeutunut papiksi) Minä en sitä tehnyt! (Naurua)

ADAMUS: Se koira älähtää … (Lisää naurua ja Adamus naureskelee) Niin sisar, olen pahoillani. Synnitön hedelmöittyminen, olen varma siitä. (Joku sanoo "Se ei ollut synnitön") Aha, hyvä. Hyvä. Aiotko juoda sen?

KATHLEEN: En, aioin antaa sen sinulle.

ADAMUS: Ai, hyvä. Anna se minulle. Hyvä, hyvä.

KATHLEEN: (antaen hänelle pienen pullon Hpnotiq-likööriä) Sitä sanotaan hypnoottiseksi.

ADAMUS: Hypnoottisista. Hyvä, pirskotan sitä kaikkien päälle. Aa!

KATHLEEN: Se on Ranskasta! Se on Ranskasta!

ADAMUS: Ranskasta! (Hän pilkkaa naisen tapaa sanoa "Ranska") Älä sano "Ranska". Ranska (ranskalaisittain).

KATHLEEN: Ranska (sanoen ranskalaisittain).

ADAMUS: Ranska! Joo, kiitos. Ole hyvä, rakkaani. Ole hyvä. Vapaus. Mitä vapaus on?

KATHLEEN: Hmm, olemista vain hetkessä.

ADAMUS: Hevonpaskaa.

KAHTLEEN: Hevonpaskaa.

ADAMUS: Oikeasti, älä viitsi. Luette kirjoja ja saatte sieltä näitä lauseita - "Ollaan kaikki nykyhetkessä". Phyi! (Hän sylkäisee) Tarkoitan, että jos oikeasti teet sen, hyvä. Mutta ihan oikeasti, nykyhetki. Anna minulle jotain konkreettista. Anna minulle jotain, minkä voin mennessäni viedä toisille ylösnousseille mestareille ja sanoa, että sain tänään todella jotain merkittävää tässä luokkahuoneessa. Anna minulle jotain, mikä on todellista.

Vapaus. Mitä se on sinulle?

KATHLEEN: Kun kuulen sen, näen vain Braveheartin huutavan vapautta.

ADAMUS: Lisää paskaa.

KATHLEEN: Sen minä näen! Sen minä näen!

ADAMUS: Okei, hyvä. Olen iloinen, että näet sen, mutta haluan sinun soveltavan sitä omaan elämääsi. Pidä tätä miekkaa.

KATHLEEN: Omaan elämääni?

ADAMUS: Toisella kädelläsi. Ei, sinä vaihdat - tee näin. Ei, pidät mikrofonia, joo. (Naurua kun nainen yrittää vaihtaa mikrofonia ja miekkaa käsissään) Pidä sitä nyt ylhäällä, mutta älä osoita sillä minua, Aandrah'a, Onia, Lindaa ja Davidia.

KATHLEEN: Ai.

ADAMUS: Joo, käännä se poispäin. Seison täällä takana. (Hän menee huoneen takaosaan) Vapaus. Siis, se on Braveheart. Se on Braveheart. Anna mennä, tee se Braveheart-juttu.

KAHTLEEN: Vaapaauus! (Vähän heikosti)

ADAMUS: Hei, ihan oikeasti. Voi ei, odota hetki. Oikeasti?! Oikeasti?!

KATHLEEN: Oikeasti?

ADAMUS: Joo, ei. Sanoit Braveheart. Se tulee mielestä. (Adamus naureskelee) Minulla on liian hauskaa tänään. Se tulee mielestä, kun ajattelet vapautta. Tiedätkö miksi? Se on tässä pullossa. Hypnoosivaikutus, hypnoosi. Voi, mieli menee tähän Braveheart-kohtaukseen. Tee siis Braveheart, mutta laita siihen intohimoa! Nosta sitä miekkaa. Joo. Pidä mikrofonia ylähäällä. (Joku sanoo "Anna palaa, Kathleen") Kyllä. Älä osu valoon. (Adamus naureskelee)

KATHLEEN: Vaaaapaaauuuus! (Edelleen vähän heikosti)

ADAMUS: Ei, ei, ei. Se kuulosti enemmänkin ummetukselta. (Naurua) Ööööh! Öööh! Ööööh!

KATHLEEN: Ai.

ADAMUS: Tehdään se oikeasti. Minä pidän mikrofonia. Okei. Anna palaa.

KATHLEEN: Vaaapaaauuus. (Murisevammalla äänellä, yleisö naureskelee)

ADAMUS: Haluaisitko kaikkien liittyvän mukaan tässä?

KATHLEEN: Joo!

ADAMUS: Joo. Joo, joo, joo. Mutta he eivät liity. Tehdään se uudestaan.

KATHLEEN: Vaaapaauus! (Vähän kovempaa)

ADAMUS: Voi, sinä todella pelotit viholliselta paskat housuun. (Adamus naureskelee) VAPAUS! (Hän huutaa kovaa) Noin. Vapaus! Intohimolla! Se on ongelma, rakkaani.

KAHTLEEN: Okei.

ADAMUS: Öö, sinulla on se, mutta se on piilossa. Et päästä sitä ulos. Et … Et anna itsesi olla vapaa. Näyttämö on sinun. Kaikki katselevat. Kaksikymmentäviisituhatta ihmistä katselee linjoilla.

KATHLEEN: Kaksikymmentäviisituhatta?

ADAMUS: Tämä on tilaisuutesi. Älä osu valoon … Tämä on sinun … Tai televisioruutuun tai meihin. Mutta muuten olet täysin vapaa. (Naurua) Anna palaa.

KATHLEEN: Vapaus! (Hän tavallaan haukahtaa sen)

ADAMUS: Voi! Minä lähden. Olen valmis. (Naurua) Tämä riittää.

Mutta sinä sanot … Sinä sanot "Olen nähnyt tämän kohtauksen Braveheartista. Näen tämän kohtauksen ja se inspiroi minua. Vapaus." (Adamus sanoo sen vähän tyttömäisellä äänellä) Ole kiltti! Näettekö ristiriidan siinä - ei vain sinussa, vaan teissä kaikissa - mitä kuulen teidän sanovan joskus ja mitä todellisuudessa teette, välissä yleviä makyo-ajatuksia ja -uskomuksia? Ja nuo makyo-ajatukset ja -uskomukset (hän puhuu kiihkeästi) estävät teiltä vapautenne.

Vapaus! Vapaus! Vapaus!

KATHLEEN: Vapaus. (Hän tavallaan haukahtaa sen taas)

ADAMUS: No niin, älä … (Naurua) Ei, haluan sinun tekevän sen - ei minulle - vaan niin kuin tarkoittaisit sitä!

EDITH: Anna mennä, äänekkäästi.

KATHLEEN: Vaaapauus! (Hän huutaa)

ADAMUS: Voi jessus!

LINDA: Se oli vähän parempi.

ADAMUS: Vapaus. (Hän sanoo sen syvästi ja vahvasti)

KATHLEEN: Vapaus.

ADAMUS: Vapaus.

KATHLEEN: Vapaus.

ADAMUS: Vaapaaus!

KATHLEEN: Vaapaaus.

ADAMUS: Vap … (naureskellen) Vapaus.

KATHLEEN: Vaapaaus.

EDITH: Pudota äänesi vatsaan.

KATHLEEN: Vapaus (matalammalla äänellä).

ADAMUS: Vapauta se täältä (osoittaen "raskaana olevaa" vatsaa, naurua). Kyse ei ole edes mataluudesta, kyse on todellisuudesta. Sen ei tarvitse olla äänekästä. Vapaus.

KATHLEEN: Vapaus. (Joku sanoo "Rokkia, Kathleen") Vapaus.

ADAMUS: Vapaus.

EDITH: Kuvittele olevasi hevosen selässä. Ammut metsän läpi!

ADAMUS: Tule tänne, Edith. (Paljon naurua ja taputuksia) Te kaksi yhdessä! Ole hyvä. Ole hyvä.

LINDA: Sinun olisi pitänyt tietää paremmin.

EDITH: Haluan ottaa tunteja …

ADAMUS: Tulkaa tänne yhdessä. Te kaksi - vapaus. Vapaus. Ottaa tunteja minkä tekemisessä?!

EDITH: Sanoin haluavani ottaa tunteja suuni tukossa pitämisessä. (Naurua)

ADAMUS: Voisimme tehdä sen! Mutta ei, Edith, tässä, ota se (mikrofoni). Rakastamme sitä, mitä sinulla on sanottavana. (Yleisö on samaa mieltä) Olet henkinen rokkitähti ympäri maailmaa kamerassa tällä hetkellä. He kaikki sanovat: "Edith! Edith! Edith! Edith!" (Yleisökin huutaa "Edith! …", Adamus naureskelee) Tällä on Jerry Springer Show. (Naurua)

Voit laittaa miekan pois. Edith, vapaus.

EDITH: (kovaa) Vaaaapaaaaauuuuuus - aargh! (Yleisö taputtaa)

ADAMUS: Yhdessä. Yhdessä. Vapaus-siskot! (Adamus naureskelee) Edith ja Vapaus.

EDITH: Kolme, kaksi, yksi …

KATHLEEN JA EDITH: Vaaaaaapaaaaaauuuus! (Vähän taputuksia)

ADAMUS: Ööö. Kuulosti kuin kissalta saalistamassa tai … Kokeillaan uudestaan. Kokeillaan uudestaan, sillä kaikki katselevat …

EDITH: Reväytin …

ADAMUS: Niin. Ei, et reväyttänyt. Tehdään se uudestaan, mutta ilman kiekaisua lopussa. Okei. Okei. Mmmmmmm. (Hän hymisee) Mmmmmmm.

KATHLEEN JA EDITH: Vaapaauuus. (Tavallaan laulaen hiljaa)

ADAMUS: Olette kirkossa. Se kuulostaa kuin "Vapauuus. (Naurua) Hän antoi minulle vapauden."

EDITH: Käytän vapaata valintaani ja lähden pois tältä näyttämöltä. (Naurua)

ADAMUS: Kiitos. Se on vapautta! Aah! Aah! (Taputuksia) Sinulla ei ole vapaata valintaa (Kathleenille). Hyvä. Kiitos! Kiitos. (Kathleen menee istumaan) Kiitos, että lähdit vain pois. Se oli hyvä.

Missä olemme? Kuka on seuraava? Vapaus. Mitä vapaus on?

LINDA: Minusta meidän pitäisi tarkistaa Mofon tilanne. (Naurua)

ADAMUS: Yrittäisitkö nousta seisomaan?! Yritä nousta seisomaan.

MARTY: (puhuen kuin olisi todella juovuksissa) Tota, vapaus on sitä, kun menet vessaan, tavallaan … (Naurua)

ADAMUS: Joo! Joo! (Adamus naureskelee)

MARTY: (puhuen selvästi) Ei huolehtimista, ei odotuksia.

ADAMUS: Okei, hyvä. Pidän siitä. Tietysti. Ei … voisinko sanoa "ei keskeytystä"?

MARTY: Joo.

ADAMUS: Ei keskeytystä. (Hän kirjoittaa taululle) Okei, hyvä.

MARTY: Olet vapaa tekemään sen.

ADAMUS: Ei keskeytystä. (Naurua) Hyvä. Ei keskeytystä. Erinomaista. Kiitos.

Vapauden tunteminen

Haluaisin käyttää nyt hetken ... Puhumme vapaudesta. Pidämme vähän hauskaa, olemme kenties vähän typeriä toisinaan, mutta teemme sen energioiden pitämiseksi todella, todella liikkeessä. On erittäin tärkeää nauraa itsellemme, olla ottamatta itseämme niin vakavasti. Pikkunauraminen on hyvä juttu.

Vapaus on erittäin raskas aihe itse asiassa, koska sen tekemiseen on paljon vastustusta tällä hetkellä. Kaikki maailman tekosyyt olla saamatta vapautta. Kaikki syyt teeskennellä, että te ette tiedä, mitä vapaus on, että … Ja toinen asia on, että joskus kerrotte itsellenne olevanne vapaa, mutta te ette ole. En todellakaan tiedä yhtään ihmistä tällä hetkellä, joka on oikeasti vapaa.

Otetaan hetki ja vain tunnetaan tätä asiaa, mikä on erittäin tärkeä osa elämäänne parin seuraavan kuukauden aikana.

Minäpä iteroin - se merkitsee toistamista. Minun oli kerrottava Cauldrelle. (Vähän naurua) Minäpä toistan: seuraavien parin kuukauden aikana - ei ole tiukkaa loppupäivämäärää, mutta seuraavien parin kuukauden aikana kaikki mitä tulee elämäänne, jokainen kokemus, kaikki mitä tapahtuu, liittyy vapauteen. Kaikessa on kyse vapaudesta.

Energiat puhuttelevat teitä vapaudesta, ne tulevat suoraan naamallanne ja se voi olla hauskin, helpoin, tyydyttävin ja palkitsevin asia, mitä olette koskaan tehneet, tai vaikein. Ei, te ette halua. (Joku sanoo "ei") Ei. Sanotte niin. Sanotte niin, mutta laitetaanpa asiat tässä vain pöydälle eli ei oteta mukaan makyoa. Sanotte niin, mutta katsokaa, mitä luotte. Katsokaa, mitä luotte.

Teette upeaa työtä kaiken kaikkiaan, mutta on edelleen tämä epäröinti, tämä keskeytys. On edelleen tämä "En ole varma, tajuanko oikeasti" - tunne ja asenne. Odotetaan edelleen jotain tapahtuvan itsenne ulkopuolella, jotta voitte reagoida siihen sen sijaan, että luotte sen itsellenne. Se on todellista vapautta, kun luotte sen - kun ymmärrätte ja tiedätte kaikesta, mitä teille tapahtuu tästä eteenpäin, että te luotte sen. Se tulee teistä. Ette ihmettele sitä, ette vain päästele kivoja sanoja, vaan sanotte: "Aah, luomusteni kauneutta!"

No niin, luominen ei ole sellaista, mikä teidän on rakennettava mielessänne. Luominen ei ole sellaista, mitä teidän täytyy suunnitella. Ette todellisuudessa voi suunnitella luomista. Suunnitteleminen on erittäin ihmismäistä, erittäin ihmismäinen älyllinen juttu. Luominen on energioiden vapaan virtauksen sallimista - siinä ei ole mitään "jos", "ja" tai "mutta". Tapahtuu kuitenkin - vaikka se kuulostaa todella mukavalta, vaikka olette työstäneet tätä monta, monta elämää - että hyvin usein on paljon "jos", "ja" tai "mutta" - tai vielä pahempaa "En vain tiedä." Se on luultavasti vielä vaarallisempaa tai tuskallisempaa kuin "jos", "ja" tai "mutta".

Vapaudessa on tämä juttu: ei ole mitään "jos", "ja" tai "mutta". Se joko on tai ei ole. Niin yksinkertaista.

Vedetäänpä syvään henkeä ja tunnetaan vapautta.

Olemme puhuneet siitä. Olemme käyttäneet sanoja, mutta tunnetaan sitä nyt.

(Tauko)

Vapaus …

(Tauko)

Miltä se tuntuu?

(Tauko)

Vapaus …

(Tauko)

Miltä se tuntuisi elämässänne? Miltä se tuntuisi elämässänne?

(Tauko)

Ei vain vähän … vaan kokonaan.

Vapaus tuntea itsenne, ilman näitä muureja tai esteitä.

Vapaus tuntea ja muistaa ja olla tämä juttu, mitä kutsutaan sieluksenne. Se on aivan siinä. Se ei todellakaan ole jossain muualla. Vapaus olla tietoinen siitä, tietoinen sinusta.

Miltä se tuntuisi?

(Tauko)

Oi. Oi, oi! Pysähdytään tässä. Vain pysähdytään. Oiii! Erittäin paljon mielen energiaa! Todella! Todella.

No niin … (Adamus huokaa raskaasti) Se ei tarvitse olla sellaista. Niin paljon ajattelua. Luulin sanoneeni "tuntea"? Tuntea vapaus ja nyt alatte ajatella vapautta. Mikä on ero? No, jos ajattelette, päässään on jännitettä, koska ei energia virtaa läpi. Jos ajattelette, on rajoituksia.

Jokaisen teistä - ja myös teistä (katsoen kameraan) - olisi pitänyt hymyillä, kun sanoin "tuntekaa vapaus". Aa, tässä huoneessa ei näkynyt montaa hymyä. Toivottavasti kamera saa kaiken tämän. Kamerat. Ja teille siellä netissä - tavallaan sanotte: "Mitä siellä oikein tehdään tänään?!"

Pyysin teitä siis tuntemaan vapautta. Te ajattelette sitä. Te ajattelette lineaarisesti, millaista olisi lähteä huomenna ulos ovesta vapauden kera. Olkaa kilttejä, tunnetaan sitä vain ensin.

Kokeillaan uudestaan. Vetäkää oikein syvään henkeä. Itse asiassa aion pyytää Aandrah'n tulemaan hetkeksi tänne eteen. Tekisitkö muutaman minuutin vapaata hengitystä?

AANDRAH: Kyllä.

ADAMUS: Vapaata hengitystä.

AANDRAH: Kyllä.

ADAMUS: Kyllä, ehdottomasti.

AANDRAH: Siitä ilosta. Siitä ilosta. Tunne sitä. Sanoin aiemmin "kiitollisuus", anna itsesi tuntea sen ilo. Vapaus. Vapaus. Antaen sinun elää.

Hengitä. Hengitä hyvin syvään. Pane merkille sen virtaus sisään … virtaus sisään. Sinun on vain otettava vastaan, aivan ytimeesi saakka, hengittäen sisään ja hengittäen ulos.

Ota vastaan. Ota vastaan iloisesti, kyllä. Kyllä. Kyllä.

Hengittäen sisään … hengittäen ulos. Rakkaussuhde. Vapaus. Hengittäen sisään … hengittäen ulos.

Kyllä. Voi kyllä! Anna itsesi vastaanottaa. Hengittäen sisään … hengittäen ulos. Kyllä.

Hengittäen sisään … hengittäen ulos. Kyllä. Voi kyllä! Tunne se! Tunne, kuinka se virtaa jokaiseen kudokseesi, tämä värähtely mikä näyttää ehkä uudelta, mutta pysy avoimena ja hengitä.

Hengitä kyllä, mikä täyttää sinut syvälle. Vastaanottaen, hengittäen kyllä. Kyllä. Ilosta. Voi kyllä.

Hengittäen ulos, niin että voit vastaanottaa vielä lisää. Kyllä. Voi kyllä. Iloista, iloista elämistä.

Hengittäen sisään ja hengittäen ulos. Kyllä. Suuri rakkaussuhde. Elämistä todella! Elämistä. Sillä et elä, silloin kun sinulla ei ole vapautta. Kyllä! Voi kyllä!

ADAMUS: Hymyilettekö? Hyvä! Hyvä. Kiitos, Aandrah. Hymyilettekö? Joo, vapauden tunteen - (Aandrah tarjoaa hänelle mikkiä) voi, kenelle tahansa - vapauden tunteen pitäisi saada teidät hymyilemään. Onnellinen, ei niin vakava. Vapautumista, avoimuutta. Todellista vapautta. Todellista vapautta.

Nyt kysymys kuuluu: mikä estää teiltä vapauden? Mikä estää teiltä vapauden?

Mikä estää teiltä vapauden? Linda, mikrofoni kiitos. Pyydän muutamia vastauksia ja sitten annan oikean vastauksen. (Naurua) Kyllä, mikä estää sen teiltä?

TIFFANY: Sain pienen oivalluksen vapaudesta äskettäin. Joskus viime kuussa menin SES-kurssille, mitä todella suosittelen. Upea.

ADAMUS: Kiitos.

TIFFANY: Hieno. Ja sen myötä sitten "iso kyllä" …

ADAMUS: SES - seksuaalienergiakoulu.

TIFFANY: Seksuaalienergiakoulu. Joo.

ADAMUS: Cauldre pyytää minua selittämään sen. Kiitos.

TIFFANY: Ja sitten olen ollut "iso kyllä" tämän vapausjutun osalta jonkin aikaa. Vain tämä "iso kyllä" ja sitten viime kuussa menetin paljon ystäviä ja asiakkaita. Asiat muuttuvat enkä ajatellut, että tuntisin tyhjiön. En käsittänyt, että … On ollut vähän yksinäistä. Olen siis vähän huolestunut tänään. Olen edelleen "iso kyllä" - älä ymmärrä väärin - mutta on tämä tunne, että minä …

ADAMUS: Iso "kyllä, mutta …"

TIFFANY: Aivan. "Kyllässäni" on "mutta".

ADAMUS: Joo.

TIFFANY: Siinä on "mutta". On siis vähän pelottavaa.

ADAMUS: Kuulostaa kummalliselta. Pepussani on "kyllä". ("Mutta" kuulostaa samalta kuin "peppu")

TIFFANY: Joo.

ADAMUS: Voi ei, olen pahoillani. Sanoit, että "kyllässäsi" on "mutta".

TIFFANY: Joo, miten vaan. Miten vaan.

ADAMUS: Olen pahoillani. (Adamus naureskelee)

TIFFANY: Joo, se tunne minulla on, että olen täysin "Kyllä, mutta …"

ADAMUS: Voisimmeko saada oven auki sieltä takaa? Kuumennamme ihmisiä liikaa täällä. Kyllä, kyllä. Kyllä, mutta. Joo. Missä siis olimmekaan? Missä sinä olet?

TIFFANY: Olen siis tässä paikassa, missä kaikki on melko epämukavaa minulle.

ADAMUS: Joo.

TIFFANY: Ja, hmm … Hengitän sitä sisään …

ADAMUS: (laulaen pehmeästi) Vapaus on vain toinen sana sille, ettei ole enää mitään menetettävää.

TIFFANY: Hengitän sitä sisään, olen edelleen "kyllä" ja olen vähän peloissani.

ADAMUS: Oi, oi, odota hetki. Toista se, täsmälleen mitä juuri sanoit. Hengität sitä sisään …

TIFFANY: Hengitän sitä sisään ja olen edelleen "kyllä".

ADAMUS: Öö, ei, ei. Nimittäin joo, sanat sanovat sen, mutta siinä ei ole sitä energiaa. Hengität sitä sisään ja sanot: "Voi luoja, toivon. Toivon tämän toimivan! Kenties minun pitäisi kääntyä ympäri ja mennä toiseen suuntaan." Ei ole energiaa. Ei ole. Ja kyllä, saatat menettää kaikki ystäväsi ja kaikki rahasi. Saatat menettää …

TIFFANY: Menetin ne jo kauan sitten.

ADAMUS: Joo, joo. Itse asiassa et koskaan menetä oikeasti mitään. Kaikki vain muuttaa muotoaan ja laajentuu palatakseen suuremmalla tavalla - paitsi ystäväsi. (Adamus naureskelee) Saat uusia ystäviä. Saat uusia ystäviä, hyviä kavereita. Et oikeasti koskaan menetä mitään, mutta kyllä vapautumis-, irtipäästämisprosessin aikana - ja siksi toistan näitä sanoja: "Vapaus on vain toinen sana sille, ettei ole enää mitään menetettävää." Mutta mikä on tärkeämpää: kulkea tietä, mitä olet kulkenut, vai kokea vapaus kaikesta riippumatta? Kaikesta riippumatta.

TIFFANY: Kaikesta riippumatta.

ADAMUS: Yksinäisyys? Väliaikaista. Ei. Todellinen mestari ei täysivaltaisuudessaan ole koskaan yksinäinen. Hänen paras ystävänsä on hän itse. Miten upea juttu! Eikö se ole parasta - olla oma paras ystävänsä?! (Taputuksia) Ja hassu asia tapahtuu: silloin kun päätät pitää itsestäsi, kaikki muutkin pitävät sinusta. Joo, joo. Hyvä. Siis yksinäisyys. Oliko se siinä?

TIFFANY: Hmm, joo, mutta kun ajattelen suhteita, joita minulla oli, en halua niitä kuitenkaan takaisin. Kyse on vain siitä … Kyse ei ole oikeastaan yksinäisyydestä.

ADAMUS: Pysähdytään siihen. Minusta sanoit sen kauniisti.

TIFFANY: Se on totta.

ADAMUS: Oikeasti. Ja sinussa osa sanoo: "Voi, mutta minulla ei ole suhdetta." Kiitos Jumala! Alkaisitko vain lisätä "Kiitos minä - kiitos Jumala tai Henki" - kaiken loppuun, mitä sanot? "Kiitos Henki. Kiitos minä." Okei, nyt voit jatkaa. Kyllä.

EDITH: Ja sulkekaa ovi.

TIFFANY: Siirtymän tapahtuessa tyhjiö on vain epämiellyttävä ja olen sen keskellä.

ADAMUS: Kyllä. Kyllä. Miksi se on epämiellyttävä?

TIFFANY: Koska luovun siitä, mitä olen tuntenut, enkä ole vielä aivan varma, mitä tulee seuraavaksi.

ADAMUS: Juuri niin. On odotus siitä, mitä sinusta pitäisi tapahtua, olet puolivälissä, sinulla on edelleen ihmisen ajatuksia siitä, mitä pitäisi tapahtua - talosi koko, raha-asiat ja millaista elämäsi pitäisi olla. Olet astumassa täysin uudelle alueelle yli sen, mitä olisit voinut aiemmin kuvitella. Voitko sallia sen?

TIFFANY: Kyllä.

ADAMUS: Hyvä. Ja uskon, kun sanoit sen. Todella, todella uskon sen.

TIFFANY: Voin.

ADAMUS: Sitten yhtäkkiä jalka on poissa jarrulta. Sitten yhtäkkiä ei ole "kyllä pepussasi" tai "mutta kyllässäsi" ja yhtäkkiä sinun ei tarvitse käydä haasteita läpi. Sanoin aiemmin, että se olisi helpoin asia, mitä voisit koskaan tehdä - saada vapautesi - tai vaikein. Sinä päätät. Sinä päätät. Hyvä. Kiitos.

TIFFANY: Kiitos.

ADAMUS: Erinomaista. Kiitos. (Taputuksia) Ja upea asu. (Nainen on pukeutunut herttakuningattareksi)

Seuraava. Mikä estää sinulta vapauden?

SUE: No, pari viime viikkoa se on ollut yltäkylläisyys.

ADAMUS: Yltäkylläisyys. Joo. Voi, tuo yltäkylläisyysjuttu. Pysäytän sinut tähän.

SUE: Joo. Tiedän.

ADAMUS: Olen täysin järkyttynyt yltäkylläisyyden puutteestasi! Teidän kaikkien.

SUE: Joo! Niin minäkin! (Naurua) Niin minäkin!

ADAMUS: Mutta hassua, minun ei tarvitse maksaa laskuja!

Miksi?! Miksi?! Poikkeamme hetken aiheesta tässä. Miksi? Miksi? Miksi? Miksi? Miksi?

Poikkeaminen aiheesta yltäkylläisyyteen

Te nolaatte minut. (Vähän naurua) Tosi juttu. Te nolaatte minut toisten ylösnousseiden mestareiden joukossa. Silloin kun sanoin, että palaisin työskentelemään Crimson Circlen kanssa ja istuisin tässä uuden henkisen energian luokkahuoneessa, he nauroivat. He nauroivat ja sanoivat: "Ei sitä voi tehdä, Adamus." Ja sanoin: "Kyllä, uskon shaumbraan. Uskon rakkauteen." (Naurua ja Adamus naureskelee) Liioittelen. Sanoin: "Minun mielestäni … kyllä, mutta …" (Naurua) Sanoin: "Uskon shaumbraan."

Kun palaan takaisin, istuskelemme ryyppäämässä kuin kännikalat, muttemme tule koskaan juovuksiin! Se on hämmästyttävä asia! Meillä ei ole koskaan krapulaa. Se on upea asia ylösnousseena mestarina olemisessa. Joo! Voit juoda niin paljon … Katsokaa! Katsokaa Mofoa tuolla. Joo. Rakastelee! Ei edes kuuntele luentoa! (Naurua) Antakaa hänelle uusi ryyppy! (Naurua)

Kun siis palaan ylösnousseiden mestareiden klubiin ja istuskelemme poltellen savukkeita … kyllä, poltamme. Juomme alkoholia. Teemme kaikkia niitä asioita, joita te luulette, ettei teidän pitäisi tehdä. (Tauko) Kyllä, teemme sitäkin.

Kun siis palaan sinne, he sanovat: "Adamus, miten Crimson Circlen kanssa menee?" Ja he hihittävät ja potkivat toisiaan pöydän alla. (Naurua) "Miten Shaumbra-maassa menee?! Miten Edith pärjää?!" Sanon: "Hän pärjää hyvin. Hän ylösnousee tässä elämässä, vaikka minun täytyisi itse pakottaa hänet tekemään se!" (Naurua)

EDITH: Tein sen jo, joten ole hiljaa.

ADAMUS: Näettekö? Pum! Pum. Kerron heille tuon tänä iltana.

LINDA: Toista se. Toista se.

ADAMUS: Tekisitkö sen sitten mikrofoniin.

LINDA: Odota, odota. Tässä. Odota, odota, odota.

ADAMUS: Jotta maailma voi kuulla ja ylösnousseet mestarit. He eivät joskus usko minua. Ja niin - lavastan sen uudestaan - kun siis palaan takaisin ja sanon: "Hän ylösnousee tässä elämässä, vaikka minun olisi tehtävä se itse" ja sitten sinä keskeytät …

EDITH: Tein sen jo!

ADAMUS: Oi! Pum!

EDITH: Niin teki jokainen tässä huoneessa!

ADAMUS: Tietoisuus muuttui. Energia muuttui. Kyllä, mutta sinä sanoit sen ja tiedätkö mitä? Vaikket olisi tarkoittanutkaan sitä, se on ok! (Naurua)

EDITH: Tarkoitin sitä! Tarkoitin sitä!

ADAMUS: Haluan näyttää teille jotain.

EDITH: Et voi sanoa minua valehtelijaksi.

ADAMUS: Ei, uskon sen. Mutta vaikka te muut ette uskoisikaan sitä, sanokaa se joka tapauksessa. "Tein sen, Adamus! Ja hiton … " (Joku alkaa sanoa sen) No, anna minun sanoa loppuun. (Naurua) "Tein sen, Adamus ja hiton ylösnousseet mestarisi. Olen valaistunut ja pysyin fyysisessä kehossani maan päällä. Te ette pysyneet." (Adamus tekee uhmakkaan käsimerkin, naurua ja taputuksia)

LINDA: Mitä se oli?

ADAMUS: Se oli "hei". (Lisää naurua)

Äskettäisessä tilaisuudessa puhuin shambroille ja sanoin: "Kävelkää vaan kuin mestari, vaikkei teistä tänään tuntuisikaan mestarilta. Vaikka heräisitte aamulla ja ajattelisitte: "Voi, vatsaani sattuu. Päätäni särkee. Minun on mentävä haisevaan työhöni. Minun on oltava liikenteessä", pysähtykää hetkeksi. Vain pysähtykää, ennen kuin jatkatte pidemmälle. Vetäkää syvään henkeä, ja vaikka ette välttämättä uskoisikaan sitä, huijatkaa itseänne - valehtelette itsellenne kaikista eniten - ja kävelkää kuin mestari." (Naurua kun Adamus alkaa kävellä kuin mestari)

Kävelette vaan kuin mestari ja yhtäkkiä tapahtuu hassu asia: teistä alkaa tuntua mestarilta. Alatte muistaa, että olette mestari. Saatte vähän rehvakkuutta askeliinne - missä on miekkani? Aa - ja sitten yhtäkkiä teistä tuntuu voittamattomalta. Mikään ei voi seistä tiellänne. Kävelette kuin mestari. (Joku sanoo "vau!", kun Adamus heiluttaa miekkaa) Vau! Joo!

Kävelette yhtäkkiä kuin mestari ja riippumatta siitä, kannatteko miekkaa vai ette, yhtäkkiä teistä tuntuu - joo, läheltä piti? - että teillä on tämä suuri totuuden miekka ja kaikki häipyvät tieltänne pois. Ei niin, että leikkaat kenkään sievän pään irti, Dorothy, vaan yhtäkkiä sinusta tuntuu, että olet mestari, joten kävelet kuin mestari. Samuraimestari! Tota, ok, kävelet kuin "viileä" mestari, kuin Kuthumi-mestari.

Rakastan tätä uutta tuotetta - Studio K. Miksi minä en tullut ajatelleeksi sitä? Kävelette kuin mestari ja sitten yhtäkkiä osa teissä herää ja alkaa käyttäytyä kuin mestari, alkaa uskoa, että olette mestari.

Tällä hetkellä … Pitäisitkö miekkaani, rakas? Tällä hetkellä (naurua kun hän alkaa lyyhistyä) tämä on sitä kävelyä. Shaumbra-kävelyä. (Hän alkaa lyyhistyä alemmas ja alemmas, kunnes hän on polvillaan, yleisö nauraa) Nimittäin näin on tehty. Kävelette … Ai, teemme sen uudestaan, Crash. Joo, tämä on shaumbra-kävelyä. Teemme tämän vähitellen, nopeita kuvia, kiitos. Kävelette kuin shaumbra ja melko pian ryömitte lattialla kuin ihminen. (Adamus havainnollistaa uudestaan, jotta Dave voi kuvata) Tota, mihin minun täytyy mennä, miten pitkälle minun täytyy mennä, saadakseni asian ytimen läpi. Kiitos.

Kävelkää kuin mestari ja yhtäkkiä teette sen. Ketään vapaaehtoisia? Tehkää se. (Joku kulkee edes takaisin käytävää pitkin kuin mestari) Hyvä, hyvä. (Yleisö taputtaa) Erinomaista. Erinomaista. Shaumbra-muotinäytöksen käytävä. Kyllä. (Toinen nainen nousee ylös ja kävelee käytävää pitkin kuin mestari)

Hyvä, hyvä. (Yleisö taputtaa) Oikeasti. En pilaile ollenkaan.

LINDA: Voimmeko nähdä Mofon tekevän sen?

ADAMUS: (naureskellen) Älä kiusaa kaveriparkaa. Hän sammuu kohta!

Ei - oikeasti, oikeasti tehkää se ja yhtäkkiä alatte kävellä kuin mestari sen sijaan, että vähättelette tuolla pienellä äänellä. Yhtäkkiä puhutte auktoriteetin, eleganssin, merkityksen ja intohimon kera. Ihmiset vain odottavat teidän sanovan jotain. He ovat niin "sähköistyneitä". Joo, oikeasti. Teidän on liioiteltava vähän. Teidän on näyteltävä vähän. Teidän on laitettava vähän aistillista maustetta äänenne. (Hän havainnollistaa) Ei, oikeasti. Oikeasti aistillista. En sanonut "seksuaalista", senkin perverssit. (Naurua) Sanoin "aistillista". Aistillista. Vähän merkitystä ja ilmaisua. Ihmiset puhuvat niin latteasti. Käsitättekö, että lemurialaisina ja atlantislaisina te lauloitte! Hei Mary! (Laulaen) Mitä kuuluu!

MARY: (myös laulaen) Kuuluu upeaa. Minä olen mitä olen!

ADAMUS: Hyvä, hyvä. Näettekö? Se oli laulavaa kieltä eikä teidän tarvinnut käyttää paljon sanoja, koska se ei ollut älyllistä. Siinä oli tunnetta. Mutta poikkean aiheesta. Missä olimmekaan? Yltäkylläisyys. Voi! Olen niin järkyttynyt.

Menen siis kokoontumisiini, joista minulla on yksi tänä iltana ylösnousseiden mestareiden kanssa, ja he sanovat: "Mitä shaumbroille kuuluu?" Minä sanon: "Heille kuuluu hyvää. Heillä on kaikki hyvin, kaikki hyvin." Nimittäin nappasin sen teiltä - "Oi, hyvää kuuluu. Minulla on kaikki hyvin." (Naurua kun hän imitoi epäaitoja ihmisiä) "Miten menee?" "Voi, hyvin. Hyvin."

Ja aion sanoa sen tänä iltana ja he nauravat, kuten tekin nauroitte, ja sanovat: "Okei, A, mitä he tekevät?" (Joku sano "A?") Joo, A. Niin minua kutsutaan - A. Se on ennen kuin B, C, D ja Studio K. (Naurua) Ja he sanovat: "Mitä shaumbroille kuuluu?" "Tota, joo, hyvää. Hyvää. Hyvää, hyvää. Joo, joo. Mitä teille kuuluu?"

"Tota", he sanovat. "Ei, oikeasti, mitä siellä alhaalla tapahtuu?" "No, puhumme vapaudesta." (Hän yskii ja tuhahtelee, ikään kuin ylösnousseet mestarit pidättelisivät nauruaan)

"Niinkö?! Puhut jo vapaudesta heidän kanssaan?! Eikö sinulta ole jäänyt muutama askel väliin? Etkö yritä vähän puskea, A?" He kutsuvat minua myös herraksi. "Etkö yritä puskea, edetä vähän liian nopeasti?" Ja sanon: "Ei. He ovat valmiita. He ovat valmiita. Eivät he tarvinneet kaikkia niitä muita juttuja, joita te tarvitsitte. (Paljon naurua) He ovat jo valmiita FU:hun, vapauteen - F. (Suom. huom. sanaleikkiä, F voi merkitä "hylättyä" arvosanaa ja U "epätyydyttävää" tai "heikkoa", toisaalta FU on voi olla lyhenne "haista vittu" ja F on vapaus-sanan etukirjain) Olemme jo tuossa oppitunnissa." (Lisää naurua)

Ja sitten he naulaavat minut suoraan ristille. He sanovat: "Okei, A. Miten moni ajoi Mersulla?" Sanon: "No, eivät he pidä sitä tärkeänä." Ja he nauravat ja sanovat: "Hevonpaskaa! Miten moni ajoi Bemarilla? Miten moni ajoi vaunuissa? Miten moni ajoi limusiinilla?"

EDITH: Miten moni liftasi? (Paljon naurua)

ADAMUS: Eikä saanut kyytiä! (Naurua) Niin he sanovat. He sanovat: "A, tekivätkö he kaikki suuren lahjoituksen Crimson Circlelle, koska he ovat niin hemmetin yltäkylläisiä, ettei sillä ole merkitystä?" Ja sanon: "En pidä lukua noista asioista. Cauldre ja Linda tekevät sen." (Naurua)

Tajuatteko tilanteen?

Ja he sanovat: "Milloin he rakentavat uuden keskuksensa - keskuksen herääville ihmisille maan päällä?" Sanon: "Heillä ei ole yhtään rahaa. Heillä ei ole rahaa maksaa omia laskujaan. Heillä ei ole rahaa ostaa kivaa ruokaa. Heillä ei ole rahaa asua kivoissa hotelleissa tai lentää ensimmäisessä luokassa. Heillä ei ole rahaa tehdä asioita, joita he oikeasti haluavat. He tavallaan edelleen elävät selviytyen, saaden juuri ja juuri riittävästi. He eivät ole tajunneet tuota pointtia, mutta pääsemme siihen. Pääsemme siihen."

He sanovat: "Mekin rakastamme heitä ja tiedämme, että se on yksi vaikeimmista asioista." He sanovat: "Tuo yltäkylläisyysongelma, tuo yltäkylläisyysongelma on räkää. Se on vaikea asia", koska he oikeasti ymmärtävät. Ja niin paljon kuin vähättelenkin sitä korostaakseni asian ydintä, he todella ymmärtävät.

Mutta siitä huolimatta se edelleen ärsyttää minua. Se ärsyttää minua edelleen, koska mitään - ei mitään - oikeasti ole teidän ja yltäkylläisyyden välissä. Luulette olevan. Luulette, että teidän täytyy luoda jokin suuri bisnes tai suunnitelma tai juoni. Yltäkylläisyydessä on kyse vain itsenne rakastamisesta. Siinä kaikki. Sitten kun teillä on se, yltäkylläisyys virtaa.

Linda - voin kuulla hänen mielensä - ja muutama muu sanoo: "Milloin siis pidät yltäkylläisyyskurssin, Adamus?" Ja sanon: "Koska tahansa, kun he ovat valmiita, Linda. Koska tahansa, kun he ovat valmiita siihen." Ja se on todella melko yksinkertaista. Meidän ei tarvitse käyttää siihen paljon aikaa, mutta ihmettelen …

LINDA: Miltä "valmis" näyttää? (Vähän naurua)

ADAMUS: Erinomainen kysymys. Olen iloinen, että esitit sen. Miltä "valmis" näyttää tässä yltäkylläisyysasiassa? Ja muuten, se liittyy vapauteen. Minäpä selitän jotain - viitsisitkö, kiitos.

LINDA: Ilomielin.

ADAMUS: Tässä on tietoisuus. (Hän piirtää ympyrän ja pisteen sen keskelle) Tämä olette te, sieluolento. Olemme puhuneet siitä aiemmin - kaunis ympyrä ja piste. Melko pian peritte tuon pisteen. Siitä tulee teidän omanne. Ja ei, se ei ole perisynti. Se on ydinolemuksenne.

Tämä on siis tietoisuus. Tietoisuus ei sisällä energiaa - minun on palattava Adamuksen aakkosiin. Se ei sisällä energiaa. Energia luotiin syvästä intohimosta ja halusta joko palata Kotiin tai mennä vapauteen.

Tämä tietoisuus - tämä juttu joka teillä jo on eli tiedostaminen ja kaikki mahdollisuutenne - inspiroi energiaa. Kukaan muu ei antanut sitä teille, vaan annoitte sen itsellenne. Energia vain on. Neutraalina. Tässä huoneessa on riittävästi energiaa - aivan tässä kanssamme - antamaan polttoainetta tälle planeetalle seuraavaksi kymmeneksi vuodeksi. Koko planeetalle ja joka ihmiselle.

Energia on ilmaista/vapaata niille, jotka ovat vapaita. Se on toinen suuri sitaatti. Aion laittaa sen seinälle. Energia on - pystyn näkemään sen nyt - energia on vapaata niille, jotka ovat vapaita. Mikä ihmisissä on vikana tällä hetkellä? He eivät ole vapaita, joten energia ei ole vapaata. Niinpä on energiakriisi. Näettekö, tämä kaikki on todella yksinkertaista. Kaikki todella yksinkertaista. Tietoisuus inspiroi energiaa, saa sen ulos neutraalista tilastaan ja sitä on paljon. On vanha uskomus, että sitä on rajoitetusti. Ei ole.

Silloin kun tietoisuus on avoin ja vapaa, tuo energia on vau! (Hän piirtää energiaa säteilemään ympyrästä) Vapaata ja yltäkylläistä ja se näyttää tavallaan auringolta, näyttää tavallaan säteilevän. Se on vau! - se vain liikkuu. Sitä ei kontrolloida. Siinä ei ole mitään "muttaa". Se vain on. Se on hyvin spontaania. Hyvin, hyvin symbolista - ei aivan oikea sana, Cauldre - se on hyvin kirjaimellista. Hyvin kirjaimellista.

Tietoisuus luo vapaudessaan kaikkea, mitä se tarvitsee, haluaa ja valitsee - autoja, kivoja taloja, kaikkea vastaavaa, kaikkea vastaavaa - ja teillä pitäisi olla sitä. Teillä pitäisi olla sitä. Miksi? Miksi ei? Joo, miksi ei. Se on ensimmäinen syy. Toinen syy: jos aiotte olla todellinen standardi muille, esimerkki muille, kävellä kuin mestari, teillä täytyy olla kultakengät kulkiessanne, koska ei näytä kovin hyvältä … Olen pahoillani, mutta nämä on vuokrattu. (Cauldren vuokratut, asuun sopivat saappaat) Teillä pitäisi olla kultakengät jalassa. Ihmisten täytyy nähdä se.

Nyt ajattelette: "Kyllä, mutta olemme nähneet kaiken sen kohtuuttomuuden ja nämä televisioevankelistat kaikkine rahoineen". Mitä sitten? Se ette ole te. Te ette tee niin. Teillä voi olla suurta yltäkylläisyyttä. Suurta yltäkylläisyyttä. Käsittelemme sitä.

Kysyit, rakas Linda. Mikä on siis vastaus? Milloin teemme sen? Kun olette valmiita. Milloin olette valmiita? Kun pyydätte minua. (Monet yleisössä sanovat "Olemme valmiita") Se oli epäinnostunutta, epäinspiroitunutta. Se oli kuin … voi. Älkää ennen sitä käykö mitään yltäkylläisyyskursseja. Miksi? Ne ovat ei-yltäkylläisyyskursseja. Ne eivät ole yltäkylläisyyskursseja. Niissä opettavat ihmiset, joilla ei ole yltäkylläisyyttä, jotka eivät ymmärrä yltäkylläisyyttä.

Niinpä tietoisuuden ollessa vapaata ja avointa, energia liikkuu - vau! Hyvin helppoa. Silloin kun tietoisuutta rajoittavat uskomukset, kun tietoisuutta rajoittaa mieli, massa- tai ryhmätietoisuus, kun sitä rajoittaa oma vapautumisen pelko, saatte hyvin heikkoja, pienenpieniä energiaruiskauksia (hän piirtää), mikä on syynä yltäkylläisyyden puutteeseen, intohimon puutteeseen elämässänne, ystävien puutteeseen, itsetunnon puutteeseen, kaikkeen puutteeseen, puutteeseen, puutteeseen, puutteeseen, puutteeseen, puutteeseen eikä energia liiku. Ja sitten ihmettelette, mikä on pielessä.

Ja vielä pahempaa - silloin kun ihmettelette, mikä on pielessä, mitä teette ensimmäisenä? (Joku sanoo "Sanotaan 'en tiedä'") Myös se. Kyllä, "En tiedä". "Mikä minussa on vikana? Mitä teen väärin? Kaaduin ja katkaisin jalkani. Mitä tein väärin?" Te kaaduitte ja katkaisitte jalkanne! Se paranee! Tärkeintä ei ole "miksi katkaisitte jalkanne", vaan aiotteko parantaa sen nyt tuosta vaan? (Adamus napsauttaa sormiaan) Ei mitään pitkää ja masentavaa parantumista, mutta aiotteko parantaa sen? Se on se juttu.

Kenties, vain kenties, kyse ei ole yrityksestä tajuta, miksi katkaisitte sen, mitä Henki yrittää kertoa teille, koska Henki ei välitä hittoakaan sellaisista jutuista, oikeasti. Kyse ei ole siitä, mikä astrologinen juttu tapahtui tuolla hetkellä, jolloin katkaisitte jalkanne. Kysymys on oikeasti: "Voitko parantaa sen tuosta vaan, välittömästi, taianomaisesti?" Mikä ajatus! (Hiljaisuus, sitten naurua) Ai, meillä on pitkä tapaaminen tänä iltana ylösnousseiden mestareiden klubilla.

"Ja miten he reagoivat, Adamus, kun annoit heille tuon syvällisen viisauden?" "Ai, he, hmm, ottivat sen sisään. (Naurua) He hengittivät sen sisään." (Adamus naureskelee)

Missä olimmekaan? Energia siis hidastuu.

Siis tässä on pulma. Aion kasata tämän kaiken nyt yhteen, koska jotkut teistä ihmettelevät: "Mitä vittua tänään? Mitä vittua? Mihin tämä on menossa?" Yritän antaa teille muuta ajateltavaa, jotta voitte olla vapaa. Kiitos, joo ja vähän huumoria. Ja minulla on oltava tarinoita sitä varten, kun palaan klubillemme tänä iltana. (Vähän naureskelua)

Missä siis olimmekaan? Vapaus. Vapaus.

On … (Cauldre istuu) Kyllä, hän voi istuutua.

On luontaista vapauden pelkoa … (Naurua, kun Adamus nousee taas ylös) Hän parantui! Hän parantui!

Todellinen vapaus

On luontaista vapauden pelkoa kenellä tahansa sieluolennolla. Miksi? Erillisyys Hengestä, pohjimmiltaan. Erillisyys - hahmotettu erillisyys - Ikuisesta olennosta. Erityisesti hahmotettu pelko ja huoli siitä, että vapaudessa, itsenne irrottamisessa periaatteessa Ikuisesta olennosta, irtipäästämisessä, lakkaatte olemasta tai menette helvettiin tai jotain sellaista - jotain todella pahaa tapahtuu. Ei tapahdu! (Adamus naureskelee)

On valtava pelko, että jos otatte oman "minä olen" -olemuksenne, kompuroitte, teette virheitä. Tämä on kaikki ihmisen ajattelua. Ainoastaan ihminen ajattelisi näin. Ainoastaan vanha atlantislainen ajattelisi näin - "Teen sen ehkä väärin". Ei vapautta voi tehdä väärin. Sen voi vain tehdä, muttei sitä voi tehdä väärin.

Hahmotettu erillisyys Hengestä, Ikuisesta olennosta - hahmotettu erillisyys - irtipäästäminen tuosta linkistä Henkeen, on itse asiassa Hengen todellista integroimista, integroimista niin kuin näytetään Ranskan liljassa, yhteentulemista. Se on todellista integroitumista.

Pysähtykää hetkeksi. Tiedän, että se on vähän hämmentävää aivoille: "Mutta mitä hän juuri sanoi?" Sanoin vain, että silloin kun hyväksytte vapauden ilman "jos", "ja", "mutta" tai "en tiedä", kun teette sen pöyristyttävästi, rohkeasti, uskaliaasti - kuten Aandrah sanoisi - tuolla hetkellä integroitte Hengen itseenne. Lopullinen yhteensulautuminen, lopullinen yhteen tuleminen.

Tuolla hetkellä ette enää koskaan laita Henkeä tuonne jonnekin, tuonne ylös tai mihinkään muualle kuin itseenne. Aivan tänne (Adamus osoittaa pistettä) tietoisuudessanne. Ystäväni, se on vapautta. (Yksi ihminen taputtaa) Kiitos. Yksi taputtaa. (Yleisö taputtaa) Ja tänä iltana he sanovat: "Taputtivatko he, Adamus?" Ja sanon: "Panin teidät taputtamaan. Hypnotisoin heidät."

Se on pelottava ehdotus ja tämä ehdotus on pöydässä tällä hetkellä - ei vain teille, vaan ihmiskunnalle. He eivät ole samassa tietoisuudessa siitä kuin te. He eivät ole samassa ymmärryksessä, mitä vapaus on. He luulevat, että vapaus on virkamiesten valitsemista vaaleilla, menemistä äänestämään, mitä se ei todellisuudessa lainkaan ole. Tai he luulevat, että vapaus on kykyä valita, millaiseen autoon heillä ei ole varaa. (Vähän naureskelua) Mutta tämä pulma on planeetan edessä tällä hetkellä. Se on pulma. Jos katsotaan kaikkea, mitä tapahtuu, on se sitten politiikkaa tai erityisesti rahaa. Vau! Ooh! Siinä se todella näyttäytyy.

Vapaus ja raha. Katsokaa, mitä kontrolleja laitetaan rahalle tällä hetkellä. Typeriä, keinotekoisia kontrolleja, joita ei todellisuudessa tarvita. Mutta planeetalla on tällä hetkellä erittäin vahva siipi tai ihmisryhmä, joka ei usko, että olette riittävän vastuullisia käsittelemään rahaa - te ja kaikki muut - että heidän on kontrolloitava sitä. He eivät tee sitä, jotta he saisivat lisää rahaa, koska tietyssä kohtaa sillä ei ole merkitystä. He tekevät sitä, koska he luulevat auttavansa teitä - ja kenties he auttoivatkin. Ja kenties he auttoivat ja kenties he auttavat joitain. En usko sen olevan totta, mutta he uskovat.

He ajattelevat, että ihmiset ovat periaatteessa luonnostaan syntisiä. He todella ajattelevat. He uskovat, että ihmiset ovat viallisia ja työskentelevät jonkinlaista täydellisyystilaa tai ainakin pelastusta kohti - enkä puhu nyt vain uskovaisista ihmisistä. On myös ateisteja, jotka uskovat, että ihmiset ovat kehittyneet karjanlannasta ja aion - tiedän, että meiltä loppuu aika - esittää tämän ehdotuksen myös teille.

Teillä on yleiskäsitys, että asioita tapahtui jollain korkeammalla tasolla - ei oikeastaan totta, mutta niitä tapahtui jossain tuolla - ja luulette, että sattui alaslaskeutuminen tälle planeetalle. Hmm, tälle planeetalle tehtiin matka hyvin ylösnousseista syistä, mutta te luulette, että tultiin tuolta ylhäältä tänne alas ja nyt olette tulossa täyden ympyrän. Mutta … Aion heittää tämä ehdotuksen teille, koska tällaista teemme uuden maan filosofiakoulussamme.

Kuvitelkaa, että kaikki on vain evoluutiota. Kuvitelkaa, että se alkoi - en oikein tiedä - vain pienenpienestä rahtusesta ei-mitään ja kasvoi täksi, kasvoi kosmokseksi. Se kehittyi tyhjyydestä ja ihmiset kehittyivät - kuvitelkaa sitä hetki - eikä ollut mitään Jumalaa, joka ojensi sen tänne, ei ollut koskaan oikeasti Jumalaa. Oli vain outo asia, tuo pieni asia mikä sattui ja loi kaiken tämän.

On edelleen periaatteessa sama dynamiikka, koska on edelleen tietoisuus - ja kenties se tuli melkein ei-minkään kehittymisestä. On edelleen tietoisuus, mikä luo Jumalan, mikä luo tämän valaistumiseksi kutsutun jutun, mikä luo ylösnousemuksen. On edelleen jotain, mitä tapahtui, mikä loi rakkauden, mikä loi olemisen.

Niinpä vaikka voitaisiinkin väittää, että kaikki elämä vain kehittyi jostain oudosta pikku yhteentörmäyksestä, katsokaa, mitä te luotte. Luotte valistumisen. Luotte ylösnousemuksen ja loisitte myös täysivaltaisuuden ja vapauden. Riippumatta siitä, miltä kannalta sitä katsotaan, se on edelleen sama asia. Jotain ajateltavaa. (Vähän taputuksia) Kiitos. Ja tosiasia on, ettei kumpikaan ole oikeastaan totta. Jossain määrin kyllä, muttei kumpikaan ole oikeastaan totta.

Missä siis olimmekaan? Tällä planeetalla, suurimmassa asiassa mikä tapahtuu tällä hetkellä, kun jätämme vanhan energian aikakauden ja astumme uuteen, on todellisuudessa kyse vapauden aikakaudesta. Ovatko ihmiset valmiita käsittelemään vapautta? Me emme tiedä. Te ette tiedä. Oletteko te valmiita käsittelemään sitä? (Yleisö sanoo "kyllä!") Sillä ei ole minulle mitään merkitystä. Oikeasti.

Olen iloinen, olen onnellinen, olen ihastunut ja kaikkea muuta, mitä te olette, mutta sen myötä tulee vapaus. Sen myötä tulee vastuun ottaminen. Sen myötä tulee mestarin lailla käveleminen ja sitten mestarina oleminen. Sen myötä tulee sen oivaltaminen, että 95% kaikesta, mitä mielenne läpi kulkee, ei ole teidän. Nappaatte avaruusroskaa, avaruusolentoroskaa, ihmisroskaa, ympärillä leijuvia hiukkasia - ympärillä leijuvia ajatushiukkasia - jotka eivät ole teidän. Vapaus on niistä irtipäästämistä, koska ne eivät ole teidän. Käytätte erittäin paljon mielenne energiasta väitellen itsenne kanssa siitä, miten teette itsenne paremmaksi. Se ei ole vapautta. Se ei ole vapautta. Oikeasti, ei lainkaan.

Vapaus on sanoa: "Ainoat ajatukset mitkä ovat minun, ainoa tietoisuus mikä on minun, on se, mitä valitsen tässä hetkessä." Vapaus on sanoa: "Menneet elämäni eivät ole minun. Ne ovat sieluni kokemuksia." Vapaus on sanoa: "Perheeni, lapseni eivät ole minun. Olen saattanut synnyttää heidät, olen saattanut kuluttaa omaisuuden heihin, mutta hekin ovat sieluolentoja." Jos olette jossain tilanteessa - on se sitten työpaikka, suhde, uskonto, kultti tai … voi (hän naureskelee) … jotain muuta, mikä ei palvele teitä - vapaus on sanoa, että aiotte päästää siitä irti. Se on helpoin asia, mitä voisitte koskaan tehdä, tai haastavin. Se riippuu teistä.

Vapaus on kyky kävellä vain pois. Ei ajatella … No, vielä yksi asia vapaudesta. Vapauden ovella on tämän iso, iso ja ruma juttu. Sitä kutsutaan kuolemaksi. Sitä kutsutaan kuolemaksi. Siksi haluan viedä teidät ulos kävelylle Halloween-iltana, koska sanotte: "Voi kyllä, vapaus on upeaa. Se on ihanaa ja voin jättää työni ja voin tehdä kaikki muita asioita. Mutta voi hyvä luoja, mitä jos kuolen?" No, silloin olette vapaa. Täysin (tai kuoleman) vapaa! (Adamus naureskelee) Oikeasti.

Tarkoitan, että tämä on iso psykologinen kysymys. Olen sanonut sen aiemminkin, mutta kuoleminen on paljon helpompaa kuin syntyminen, oikeasti. Ja te olette kuolleet - mitä, noin 1000 tai jotkut teistä 1500 kertaa? Hyvin helppoa. Syntyminen on vaikeaa. Se on täysin eri juttu. Tiedätte, että teillä on 80-100 vuotta edessänne. Kuoleminen - huh! pääsette lepäämään. Mutta tässä vapausjutussa on "Mitä jos kuolen?"

Ensinnäkään sillä ei ole merkitystä. Kuolette joka tapauksessa. (Hiljaisuus, sitten Adamus naureskelee) Hiljaisuus laskeutui väkijoukon ylle. Aiotteko hyväksyä sen? Kysymys on, ongelma on: kuoletteko haluamallanne tavalla? Se on todellinen kysymys. Kyllä. Se on todellinen kysymys.

Muuten, minun on tehtävä tässä pieni lisäys. On eräs kuuluisa lause, mikä vääristyi, ja lauseen olisi pitänyt kuulua näin: vapautuako vai eikö vapautua. Se on kysymys. Minua siteerattiin väärin: "ollako vai eikö olla?!" Ei! "Vapautuako vai eikö vapautua?"

Takaisin kuolemaan hetkeksi. Näettekö, miten tein pienen häiriön? Energia oli menossa helvettiin ja teemme pikku häiriön - se on hämmästyttävää.

Kuolema. Sillä ei ole merkitystä. Sillä ei ole merkitystä. Sillä ei ole merkitystä. Te kuolette. Tärkeä asia on kuolla valitsemallanne tavalla - viuh! - kävelette ulos kehostanne. En tiedä - miten tahansa haluatte tehdä sen. Älkää vain tehkö sitä pitkän ja viipyvän sairauden kera. Se on halveksittavaa. Se on melkein samaa luokkaa yltäkylläisyyden puutteen kanssa - tai pahempaa. En ole päättänyt.

Vedetäänpä syvään henkeä.

Olemmeko valmiita?

Vapaus. Puhumme tästä erityisesti muutaman seuraavan kuukauden. Näette sitä nyt. Silmät apposen auki. Näette, että tämä on dynamiikka maan päällä. Ja voidaan puhua kaikesta muusta, mutta se on tulosta vapauskysymyksestä. Raha, politiikka, energia - kaikissa näissä asioissa on oikeasti kyse vapaudesta.

Onko ihmiskunta valmis ottamaan vastaan vapauden? Kansalaissodat joita syttyy, kahakat, jännite - kaikessa on kyse vapaudesta.

Ja muistakaa, että kun pohditte omaa vapauttanne ja sitä, oletteko valmis siihen, kyse ei ole edes vain ihmiskunnasta. Tämä on kysymyksenä koko kosmoksessa, koko luomakunnassa, henkiperheessänne, joka sieluolennossa ja Hengessä - ja Hengessä. Ja mielenkiintoinen asia on, että kaikki palaa tänne, teihin, siihen mitä te valitsette, koska kun te valitsette omasta puolestanne, kun te annatte itsellenne todellisen ja ujostelemattoman vapauden, sillä on syvällinen vaikutus koko luomakuntaan.

Mitä se tekee? No, se valaisee mahdollisuuksia ja luomakunnassa on tällä hetkellä alueita, missä ei ole valoa tälle asialle, mitä sanottaisiin vapaudeksi. Ei ole ymmärrystä siitä. Tällä planeetalla on tällä hetkellä paikkoja, missä ei ole mitään käsitystä siitä. Planeetalla on jopa kieliä, joissa ei ole sanaa "vapaus". Sitä ei ole olemassa. Sitä ei ole heidän tietoisuudessaan.

Se siis palaa teihin, tähän arvostettuun ryhmään täällä Cold Creek Canyonissa ja mikä katselee internetissä. Se palaa teihin - ei heidän vapaudessaan, vaan mahdollisuuden valaisemisessa ensin itsellenne ja sitten toisille. Tämä on kysymys ennen kaikkea nyt.

Ennen kuin jälleen tapaamme, haluaisin teidän katsovan elämäänne - ei tuomitsevasti, vaan valaistuneena tarkkailijana - mikä estää teiltä vapauden (miekka kaatuu taustalla) … häiriötekijä (naurua). Mikä estää teiltä vapauden? Mitkä asiat olette valinneet estämään teiltä vapauden? Ja ennen kaikkea, miltä vapaus tuntuu? Ei ajateltuna, ei jokapäiväisten rutiinitoimien osalta. Ne ovat vapauden sivutuotteita. Miltä vapaus tuntuu?

Näette unta vapaudesta - ei siksi, että sanoin niin, vaan koska tämä on käsillä oleva aihe. Kun näette unta vapaudesta, teillä on ei-vapausunia - toisin sanoen, olette vangittuna - auttamaan teitä ymmärtämään, millaista on, kun ei ole vapaa. Näette unia sielunne menneistä elämistä - toivottavasti ei enää teidän - millaista oli olla orjien omistaja tai orja, millaista oli olla atlantislainen yhteisömielessä. No, se oli vapauden puutetta. Kaikki oli tehtävä ryhmänä.

Näette unta ns. avaruusolentopaikoista, muista pakoista ympäri luomakuntaa, ympäri kosmosta, missä käytte joskus ryhmän kanssa, joskus yksin, paikoista jossa ei ole mitään - ei ehdottomasti mitään - tietoisuutta tai ymmärrystä vapaudesta, koska joskus auttaa, kun katsoo, ettei ole jotain asioita, auttamaan sen ymmärtämisessä, millaista on saada niitä.

Onko intensiivistä? Se riippuu teistä. Voi olla. (Joku sanoo "helppoa") Onko helppoa? Voi olla. Pitäisi olla. Pitäisi olla helpoin asia. Jokaisen teistä pitäisi vain kävellä ulos täältä täysin vapaana. Tai se voi olla haastavaa ja vaikeaa. Kiitos (Lindalle).

Adamuksen vastaus

Nyt haluan antaa oman vastaukseni siihen, mitä vapaus on - se on vähän outo vastaus. Tai erityisesti miten voitte antaa itsellenne vapauden tällä hetkellä. Yksi hyvin yksinkertainen sana - paremman sanan puutteessa. Hyvin, hyvin yksinkertainen. Pysähtykää hetkeksi ja tuntekaa vapautta … Tuntekaa vapautta.

(Tauko)

Kysymykseen joka on käsillä teillä, planeetalla, Hengellä, kaikilla, kaikella - todellinen siirtymä, vanhan maailman ongelman todellinen loppu - teillä pätee yksi asia elämässänne. Yksi hyvin yksinkertainen asia. Se on sana "anteeksianto". Se on siinä. Anteeksianto.

Ja tämän myötä, rakkaat ystävät, kaikki on hyvin koko luomakunnassa. Kiitos.

Aah! (Joku antaa hänelle laatan, mihin on maalattuna nuo sanat) Kaikki on hyvin koko luomakunnassa. (Yleisö taputtaa) Kiitos.

Nauttikaa elämästä, olkaa vapaita ja olkaa yltäkylläisiä. Kiitos.


-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: