WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 25. lokakuuta 2012

Miten voin auttaa poikaani kääntämään elämänsä suuntaa?Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 17.10.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymyksiä ja vastauksia

Miten voin auttaa poikaani kääntämään elämänsä suuntaa?

Kysymys:
Poikani tekee erittäin huonoja valintoja tällä hetkellä enkä tiedä, miten auttaa häntä. Hän menetti työpaikkansa, joten annoin hänen muuttaa asumaan kanssani ja maksan hänen laskunsa. Nyt hän on masentunut eikä tee muuta, kuin istuu kotona. Hänellä on tyttöystävä, joka ei kohtele häntä hyvin, ja hän on vihainen siitä koko ajan. Hän on erittäin vähän yhteydessä isäänsä ja minusta sekin tuntuu pahalta. Olen yrittänyt auttaa häntä, muttei minulla ole varaa antaa hänelle yhtään enempää rahaa enkä halua hänen asuvan täällä ikuisesti. Miten voin auttaa häntä kääntämään elämänsä suuntaa?

Jenniferin vastaus:
Yksi vaikeimmista asioista mikä meidän on kohdattava indigosukupolven vanhempina, on, etteivät lapsemme ole samanlaisia kuin me itse heidän iässään. He eivät saa työtä, mene naimisiin ja hanki lapsia 22-vuotiaana. Joillakin heistä vie vuosia löytää oma paikkansa elämässä ja masennus on jatkuvasti läsnäoleva ongelma heillä. Olemme yrittäneet olla painostamatta heitä kasvamaan aikuiseksi ja ihmettelemme, tukeeko se heidän kyvyttömyyttään keskittyä ja alkaa elää omaa elämäänsä. Vaikka emme ole vastuussa mistään tästä, on paljon karmaa ja sen parantamista tapahtuu kaikilla.

Vaikka ajattelet tässä olevan yksi ongelma, kyse on itse asiassa useammasta. Ensinnäkin on sielusopimus poikasi kanssa, missä lupaat opastaa ja tukea häntä, jotta hän voi kukoistaa tässä elämässä. Sitten on yhteinen karmanne, mikä pakottaa sinut varmistamaan, että hän käyttää nämä tilaisuudet parhaaksi edukseen. On myös karmaa, mitä hänellä on isänsä kanssa ja missä sinä et ole osallisena, sekä hänen oma karmapolkunsa, jolla hänen on opittava kääntämään ongelmat tilaisuuksiksi parantua ja transformoitua. On rankkaa nähdä lastemme käsittelevän karmaa, mutta heillä on oma karmansa meidän ja toisten kanssa.

Et voi auttaa poikaasi tekemään parempia valintoja, kääntämään elämänsä suuntaa tai tekemään mitään, mikä pakottaa hänet tekemään toisin, mitä hän nyt tekee. Olet hänen elämässään auttamassa sen tietämisessä, että on muita vaihtoehtoja, mutta et voi laittaa häntä tekemään mitään. Voimallisinta mitä voit tehdä hänen hyväkseen, on lakata ylläpitämästä energiaa hänen uhritilalleen, koska niin sinä teet. Yksi pelkosi on - keskinäisen karmanne vuoksi - että hän kuolee, ja haluat estää sitä tapahtumasta. Mutta jos hän valitsee tuon polun, se tapahtuu parhaista ponnistuksistasi huolimatta.

Näe sen sijaan hänen elämänsä todellisuutena, minkä hän on luonut itselleen, ja auta häntä kuvittelemaan erilaisia ratkaisuja. Aloita keskustelu työpaikoista kysymällä, mistä hän on kiinnostunut, ja kannusta häntä tavoittelemaan sitä. Anna hänen itse käsitellä tyttöystävä, heillä on oma yhteiskarmansa. Sama pätee isään - se on karmakysymys heidän välillään ja hänen tarvitsee menestyä isänsä tukemattomuudesta huolimatta. Nämä ovat kaikki hänen oppituntejaan, jotka hänen täytyy oppia ja integroida, jotta hän näkee itsensä voimallisemmin eikä uhrina.

Ja päästä irti vastuutaakastasi, koska sen lisäksi, että suostuit hänen äidikseen ja osallistumaan hänen elämänmatkaansa, sinulla ei ole suoraa vaikutusta lopputulokseen. Sinäkin työstät karmaasi hänen kanssaan, joten tutki pelkojasi ja anna anteeksi itsellesi se, mitä on tapahtunut välillänne menneisyydessä. Voit antaa hänelle ekstrakannusimana sen, että näet hänet voimakkaana, onnellisena, tyytyväisenä ja menestyneenä elämässään. Tämä lähettää "tiedän, että pystyt tähän" -viestin, sen "toivon, ettet epäonnistu" -viestin sijasta, minkä hän tuntee ja mikä saa tilanteen tuntumaan pahemmalta.

Tällä sukupolvella on paljon tehtävää ja he osallistuvat yleiseen karmaparannukseemme, mikä on oleellinen osa ylösnousemuspolkuamme. Pidä mielessä, että hän auttaa sinua parantamaan myös omaa karmaasi, ja näet tilanteen erila
isena ja toivottavasti se tuntuu sinusta paremmalta.
Miten voin auttaa poikaani kääntämään elämänsä suuntaa?
 

-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: