WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 15. lokakuuta 2012

Kysymys


Kysymys:
Mestarit, tiedän tulleeni tänne parantajaksi - todellinen kutsumus - ja tekemään sitä tietyllä tavalla ammatillisesti, mutta minun on vaikea "asemoida" itseni. Minun on vaikeaa mainostaa itseäni. Olen väsynyt lukemaan loputonta tehomarkkinointia. Asun yksin, kamppailen taloudellisesti ja näytän suurimman osan ajasta viivyttelevän. Mikä minua pidättelee? Mitä oikein odotan? Silloin kun hoidan ihmisiä, he reagoivat hyvin positiivisesti. Tunnen olevani todella eksynyt tällä hetkellä. -Jane, Espanja

Vastaus:
Mikä pidättelee sinua? Sinä! On helpompaa olla tekemättä mitään ja vain puhua, kuin ottaa muutama askel ja tehdä jotain. Elämänoppitunteihisi sisältyy yhdistyminen omaan vahvuuteesi ja siirtyminen eteenpäin. Sen tekemiseksi sinun on rakastettava itseäsi. Kysyt, miksi. Koska jos et rakasta itseäsi, et usko ansaitsevasi minkään saavuttamista, ja näin vain istut kuin avuton uhri ja puhut, ettet voi tehdä mitään.

Aloita sen perusteista, kuka olet. Olet Lähteen osa - kaikkivoimainen, kaikkitietävä ja suurenmoinen. Luot maailman, missä elät. Jos näet negatiivisuutta, luot negatiivisuutta. Jos näet epäonnistumista, vedät sitä puoleesi. Jos ajattelet, että sinun on saatava jatkuvasti neuvoja toisilta ja he sanovat sen, minkä jo tiedät, se vahvistaa sinulle, ettet voi siirtyä eteenpäin. Jos et luota itseesi asiakkaiden saamisessa, olet talousvaikeuksissa.

Olet parantaja. Olet ollut parantaja monissa menneissä elämissä. Se ei ole ongelmasi. Ongelmasi on usko omiin kykyihisi. Kyseenalaistat sen, että voit auttaa ihmisiä, siihen saakka kun teet sen ja tulos on fantastinen (jos asiakas makaa pöydällä parantuneena).

Lakkaa käyttämästä aikaa ajatteluun. Ala lähettää positiivista energiaa niille, jotka voivat käyttää kykyäsi. He löytävät sinut. Aloita asiantuntemukseesi liittyvillä affirmaatioilla. Se on helppoa tehdä joutumatta liian kauas viivyttelystäsi. Sitten kun nuo toteamukset sytyttävät kipinän sinussa työn tekemiseen, energia mitä olet lähettänyt ulos työtä varten, tuo tuloksia. Haluat palvella niitä, jotka tulevat luoksesi, ja kehität uuden uskomusjärjestelmän, mikä on täynnä menestystä.

KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (www.mastersofthespiritworld.com)
25.9.-2.10.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ei kommentteja: