WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 4. lokakuuta 2012

Lokakuun energiat


ELÄMÄÄ VALAISTEN
Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 1.10.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Lokakuun energiat

Siirrymme lähemmäs odotettua päivämäärää 21.12.2012. Mutta meidän täytyy todellisuudessa ajatella päivämäärää 22.12., koska elämä, maapallo ja universumi jatkavat eteenpäin. Kysymys kuuluu, minne haluamme niiden menevän ja mitä haluamme tehdä. On tärkeämpää kuin koskaan, että keskitymme matkaamme päivästä toiseen, kun jokaisella askeleella, valinnalla, oppitunnilla ja kokemuksella muutamme koko ylösnousemuspolkumme dynamiikkaa. Ja lokakuu tuo meille tärkeää energiaa kannustamaan toimenpiteisiin ryhtymistä sen perusteella, mitä olemme oppineet. Itse asiassa tämän kuukauden avainsanat ovat "takaisinottaminen" ja "uusi tarkoitus".

Lokakuussa on useita merkittäviä tapahtumia, jotka antavat meille tilaisuuden ottaa takaisin energiamme ja antaa sille uuden tarkoituksen. Ensimmäinen on Saturnuksen siirtyminen Skorpioniin Vaa'asta, missä se on ollut lokakuusta 2009. Tämä tuo meidät myös täyden ympyrän edellisestä Saturnuksen siirtymästä Vaa'asta Skorpioniin joulukuussa 1982. Mitä päätöksiä, valintoja, tilaisuuksia tai tapahtumia oli silloin, jotka nyt toistuvat? Saturnus Vaa'assa näytti meille, miten paljon henkilökohtaisten ja kollektiivisten todellisuuksiemme on sallittu joutua epätasapainoon. Seuraavat kolme vuotta voimme kääntyä sisäänpäin löytääksemme, missä voimme kunnostaa itseämme sisäisesti, jotta kohtaamme maailman tasapainoisemmasta ja voimaantuneemmasta paikasta. Opimme maailman tapahtumista, että ulkoinen voima on harhaa, jos sillä ei ole sisäistä lähdettä. Myös Merkurius astuu varjoonsa 18.10., kun se valmistautuu perääntymään marraskuussa. Ja meillä on Uranuksen ja Pluton neliön jatkuvia vaikutuksia, mitkä ravistelevat kaikkea, mikä ei ole vilpitöntä ja harmoniassa korkeimman tarkoituksemme kanssa, vaikkemme oikeastaan halua nähdä sitä. Kaikki haavamme, epävarmuutemme, epäharmoniamme, väärät yhteytemme ja pelkomme esittäytyvät irtipäästämistä varten. Päätä antaa niiden mennä, koska ne kuluttavat valtavasti energiaa, mikä vaikuttaa energiatasoosi ja siihen, miten prosessoit uusia energialatauksia.

On siitä sitten kaksi minuuttia tai 20 vuotta, jokainen traumaattinen tilanne pitää osaa energiastamme ja valostamme ja ylläpidämme noita yhteyksiä tarkoittamatta ja tiedostamatta. Sitten energiamme tuntuu pirstoutuneelta ja tasapainottomalta, koska emme voi keskittyä nykyiseen matkaamme, kun niin paljon energiastamme on liimattuna kauan sitten menneisiin tapahtumiin. Myös uusista energialatauksista vuotaa näihin entisiin traumoihin, joten tämä estää sinua kokemasta energiataajuusmuutoksen, koska et ole täysin integroitunut uusiin taajuuksiin ja niitä vuotaa pirstoutuneisiin energiaosiisi. Silloin kun otamme takaisin voimamme, kutsumme takaisin ne valo- ja energiaosat, jotka ovat ylläpitäneet todellisuuksia, joita emme enää halua kokea. Annamme tälle energialle uuden tarkoituksen sillä hetkellä, kun päätämme, että olemme valmis tekemään eri valintoja.

Energian uusi tarkoitus merkitsee pelkästään, että käytämme sitä eri tarkoitukseen kuin menneisyydessä. Jos aiempi tarkoituksemme on ollut parantua, niin uusi tarkoituksemme on siirtää parantumisemme toimintaan. On helppoa jäädä jumiin parantumiskiertoon, toistaa parantumistamme ja olla koskaan siirtymättä eteenpäin. Olemme oppineet, puhdistaneet, parantaneet ja päästäneet irti hyvin paljon, nyt on aika antaa tuolle energialle uusi tarkoitus ja alkaa ajatella elämäämme parantumisen tuolla puolen. On aika ilmaista voimallisia aikomuksia, koska meillä on kaikki tarvittava niiden ilmentämiseksi. Meitä voi rajoittaa ainoastaan se, ettei koko energiamme tue aikomustamme, kun energiaa vuotaa menneisiin traumoihimme. Kun selvitämme ne, olemme vapaita siirtymään eteenpäin.

Mestaruuspolkumme vaatii energiamme 100%:sti, joten kun siirrymme lokakuuhun, kiinnitä huomiota kaikkiin alueisiin, mihin energiaasi ehkä vuotaa - kaikki katumuksen, tuomitsemisen, pelon, itsensä rakastamisen puutteen, vihan tai kritiikin paikat. Muista, että vuodat energiaa kaikkiin noihin paikkoihin, ja ota energiasi takaisin, jotta voit käyttää sen täysin elämäsi voimaannuttamiseen tällä hetkellä. Ja kun otat takaisin energiasi, muista antaa sille myös uusi tarkoitus - asettaa sille uusi aikomus, mikä antaa voimaa unelmillesi, tukee sielusi halua korkeimpaan hyvääsi, suurimpaan energiailmaisuusi ja olemiseen ilossa taivaassasi maan päällä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: