WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 18. lokakuuta 2012

LOPPUKILOMETRITOte Solaran tyrskyraportista (www.nvisible.com)
Lokakuu 2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Lokakuu on voimakas 'A Mu'a -kuukausi, jossa monet asiat siirtyvät huomattavasti eteenpäin. Vaikka olemme superkiireisiä koko kuukauden, intensiivisyystasot eivät ole niin hurjasti "taulukon ulkopuolella" kuin muutaman viime kuukauden aikana.

Lokakuu tuo meille voimakkaan Ho'o Pono Pono -hyökyaallon. Monet meistä tuntevat pakkoa oikaista asioita taso toisensa jälkeen. Kun asumme lisääntyvässä määrin jatkuvasti laajentuvassa uudessa maisemassamme, olemme vihdoin valmis päästämään irti kaikista alitajuisista motiiveista, tunnekainalosauvoista, rajoittavista uskomuksista, kätketyistä pelkotaskuista, itsesabotoinnista ja vanhoista asioiden tekemistavoista.

Olemme nyt uppoutuneet voimakkaaseen virtaukseen, mikä työntää meitä vanhan tiemme maaliviivalle. Emme ainoastaan voi päästä pois tästä syöksyvästä vedestä, vaan emme myöskään halua sitä. Uiminen tässä voimakkaassa virrassa on ehdottoman täydellistä meille nyt. Ja tiedämme, että meidän oikeasti täytyy tehdä tämä viimeinen pyrähdys kuolevan, kaksinaisuuteen perustuvan todellisuuden loppuun.

Tänä aikana kaikesta tulee todellisempaa tai ainakin näkemyksemme asioista tulee todellisemmaksi. Loppukilometriemme syöksyvän virtauksen hurjuudessa, intensiivisyydessä ja kiviä vasten iskeytymisessä on jotain, mitä tarvitsemme. Se raapii vanhojen tapojen, vanhanaikaisten uskomusten ja kamppailu- ja kyynelvuosien kerrokset pois. Ne harhakuvien takiaiset jotka ovat pitkään peittäneet olemustamme, irrottavat otteensa meistä ja putoavat pois.

Monet elämämme tekijät ovat sekä ultratodellisia että surrealistisia samanaikaisesti. Tätä tapahtuu, koska harmonisoimme nyt olemustamme suuresti laajentuneeseen maisemaan. Tämä todellisen ja surrealistisen sekoitus estää meitä eksymästä moniin tapahtumiin, joita on kaikkialla ympärillämme. Elämäämme ilmestyy kiireellisiä tilanteita, jotka vaativat välitöntä huomiotamme - aikana mitä pidämme huonoimpana ja epämukavimpana, mitä voi kuvitella. Kuitenkin nämä tilaisuudet ovat täsmälleen sitä, mitä tarvitsemme eniten nyt. Ne eivät voisi olla täydellisempiä.

On voimakas tunne, että asiat jotka ovat olleet pitkään jumissa, liikkuvat viimeinkin eteenpäin sen korostuneen 'A Mu'a -hyökyaallon myötä, mikä on nyt räjähtänyt täyteen fyysiseen ilmentymiseen. Nämä voivat olla tekijöitä, jotka olivat todella jumissa, tai tekijöitä jotka vain hahmotimme jumiutuneeksi. Sillä ei todellisuudessa ole merkitystä, koska jumiutuneisuuden tunne on yhtäkkiä poissa. Ruosteinen ratas mikä on juuttunut kiinni, on öljytty ja nyt se pyörii vaivattomasti. Vaihde mikä on napsahtanut esteeseen, on nyt vapautettu liikkumaan oikeaan asentoonsa.

Lokakuu on syventymisen kuukausi, mikä vaatii meitä olemaan superrehellinen ja aito kaikessa, mitä teemme. Se vaatii, että tasapainotumme jatkuvasti uudestaan ja säilytämme tasapainontunteen joka hetki riippumatta siitä, mitä ympärillä tapahtuu. Toisinaan tuntuu siltä, että olemme nuorallakävelijöitä vaarallisesti tärisevällä narulla ja asetamme jalan varovasti toisen eteen, kun appelsiineja, komeettoja, kukkia, pommeja ja elefantteja heitellään meille jongleerattavaksi kävellessämme.

Maailman ja kansalliset tapahtuvat ovat enemmän keinotekoisia, elokuvamaisia ja surrealistisia. Voimme nähdä ne nyt epätoivoisesti rakennettuna harhana, jotta ihmiset järjestetään ristiriitaan toistensa kanssa ja heidät pidetään kaksinaisuuden koukussa. Tänä aikana pitkään sinetöitynä olleet negatiivisen energian taskut avautuvat. Nämä ovat kaikki oireita romahtavan todellisuusjärjestelmän viime päivistä. Niiden on tultava nyt esiin, jotta ne
voidaan poistaa planeettamatriisista.

Toinen tärkeä kehityskulku on irtipäästäminen vanhoista tarinoistamme. Nämä vanhat tarinat on kirjoitettu ja tallennettu fyysiseen, mentaali- ja tunnekehoomme. Jotkut meistä kokevat sisäistä ristiriitaa vanhojen tarinoiden ja niiden täysin uusien tarinoiden välillä, jotka kohta alkavat. Tätä tapahtuu, koska vanhat tarinamme täytyy poistaa, ennen kuin uusia tarinoita voidaan kirjoittaa. Jos olemme vielä kiinni vanhojen tarinoidemme vanhoissa rooleissa ja epäröimme päästää niistä irti, emme voi kirjoittaa uusia tarinoitamme. Uudet tarinamme ovat osa ikuista ja loputonta tarinaamme ja ne ovat paljon laajemmalla aitousasteikolla kuin vanhat tarinat. Ne odottavat, että alamme kirjoittaa niitä. Meidän täytyy vain ottaa kynä käteen …

LOPPUKILOMETRIT
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: