WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 18. lokakuuta 2012

Arkkienkeli Uriel: Kutsutte opettajanne


ELÄMÄÄ VALAISTEN

Kanavoinut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 15.10.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Arkkienkeli Uriel: Kutsutte opettajanne

Sielunne syleilee ihmispolkua tarkoituksenaan energian nostaminen korkeampiin taajuuksiin. Karmapolkua voidaan tarkastella sielunne työnä kolmannessa ulottuvuudessa, energioiden muuttamiseksi ja energiatilan luomiseksi ylösnousemukselle. Ylösnousemus ei ole yksi piste tai aika, jolloin koko ihmiskunta on samaa mieltä ja valmis. Se on vapaa valinta siirtää energia korkeampiin olemisulottuvuuksiin. Siirtyminen ylösnousemukseen tehdään niiden opettajien avulla, joita kutsutte osallistumaan ylösnousemukseen kanssanne. Jotkut näistä ovat kutsuja, jotka olette unohtaneet tai joita kadutte, mutta niiden kautta saavutatte ylösnousemuksen.

Opettajat ovat läsnä elämässänne omasta kutsustanne. He ovat tulleet auttamaan teitä niiden pelkojen, rajoitusten, uskomusten, tunteiden, taajuuksien ja kokemusten parantamisessa, jotka edustavat sitä tiheyttä, minkä olette ruumiillistaneet tunne-, fyysiseen ja eetterikehoonne. Heidän osallisuutensa on välttämätöntä, koska heidän kauttaan energialeimanne peilataan takaisin teille. Kaikki tunnekokemuksenne esitellään teille opettajien kautta, jotta tiedätte, mitä voitte parantaa salliaksenne ylösnousemuksenne tapahtua.

Vaikka opettajat voivat esitellä teille laajan kirjon kokemuksia, yhdistytte haastavimpiin opettajiin, koska näillä alueilla on suurinta tiheyttä ja yhteydettömyyttä. Tunnette niihin liittyen vihaa, katkeruutta, turhautumista, epäilyä tai hämmennystä, koska niiden peilaamat taajuudet eivät ole linjassa sielunne haluun saattaa teidät takaisin jumalaisen suunnitelmanne eheyteen. Opettajien antavat teille ne peilit, joita tarvitsette valaistumistanne ja oppimistanne varten. Opettajat ovat peilejänne parantumista varten ettekä te ole uhri, ellette päätä ruumiillistaa tuota energiaa.

Opettajat pitävät energiatilaa parantumistanne ja eheytymistänne varten peilaamalla kaikkia yhteydettömyys- ja epäharmonia-alueita. Vaikka teillä on ehkä houkutusta kritisoida ja tuomita heitä, kysykää sen sijaan, miksi kutsuitte heidät. Kun ilmaisette aikomuksen harmonisoutua korkeimpien energioidenne kanssa, kutsutte myös opettajia, jotka näyttävät, missä ette ole tinkimätön tämän aikomuksen kanssa. Käyttäkää heidän läsnäoloaan parantumiseenne ja tämä vapauttaa teidät ja heidät yhteisestä sielusopimuksestanne. Sitten te ja he olette vapaita ylösnousemaan korkeampiin ulottuvuuksiin. Siunatkaa ja arvostakaa opettajianne, kiittäkää heitä läsnäolosta ja vastaamisesta kutsuunne olla teille parantumisen, valaistumisen, transformaation ja ylösnousemuksen peili.
Arkkienkeli Uriel: Kutsutte opettajanne
----------- Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: