WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 9. lokakuuta 2012

Milloin löydän valaistumisen?


ELÄMÄÄ VALAISTEN
Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 3.10.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymyksiä ja vastauksia

Milloin löydän valaistumisen?
Kysymys:
Rakas Jennifer, olen lukenut monia henkisiä kirjoja, osallistunut kursseille ja työpajoihin ja tutkinut kaikkea henkistä materiaalia, mitä olen löytänyt. Olen tehnyt tätä monta vuotta, mutta en tunne valaistuneeni kaiken sen myötä. Miten kauan minun on opiskeltava ja työstettävä tätä, ennen kuin tunnen valaistuneeni?

Jenniferin vastaus:
Valaistumismatkassa ja matkassa valaistumiseen on eroa eikä kumpikaan ole loppumääränpää. Valaistumismatkallamme ei ole määränpäätä tai loppua. Sinusta ei koskaan tule valaistunutta, koska olet jo valaistunut. Jos näkisit sen yhdistymisprosessina jumaluuteesi, valoosi ja voimaasi, kenties löytäisit etsimäsi rauhan sen sijaan, että hämmennyt ja turhaudut tästä matkasta.

Ensihetkellä silloin kun aloit etsiä uutta totuutta, kääntyä sisäänpäin ja löytää uutta ymmärrystä, sait valmiiksi yhden valaistumistason ja aloitit toisen. Juhlitko itseäsi sen vuoksi?

Joka elämä on matka, jonka tarkoitus on parantuminen, oppiminen, kasvu ja transformaatio, mikä saattaa loppuun yhden valaistumistason. Tuosta paikasta aloitamme uuden tason. Ei ole yksittäistä määritelmää tai tapaa tämän tekemiseen, se on osa joka elämää ja jokainen yksilö on omalla polullaan.

Et ehkä löydä sitä, mitä etsit - eli löydät jonkun, joka voi sanoa sinulle, että olet valaistunut, tai luet tai kuulet yhden asian, mikä antaa sinulle varmuuden siitä, että olet saavuttanut tämän huipun. Voit löytää etsimäsi tämän polun joka askeleelta, jos tunnistat, mitä olet oppinut, missä kohtaa olet muuttunut - ne uudet totuudet jotka johtavat suurempaan iloon, rauhaan, valoon ja ymmärrykseen elämässäsi.

Minun on kysyttävä: mitä valaistuneena oleminen merkitsee sinulle? Mitä luulet, miltä sinusta tuntuu, miltä elämäsi näyttää ja kuka olet, kun tunnistat itsesi valaistuneeksi? Tätä kysymystä on tärkeää miettiä, koska on jokin odotus, minkä toivot täyttyvän. Se voi täyttyä, muttei lukemalla lisää kirjoja, käymällä lisää kursseja tai etsimällä muita väyliä pitkin. Se tapahtuu, sitten kun päätät, että olet siinä, ja luot tuon perustan elämääsi. Silloin sinulla on lähtökohta ja voit tunnistaa jokaisen uuden menestyksen, koska aloitat itseluottamuksen tilasta, et hämmennyksen.

Se minkä näet tuloksien puutteena - koska luulet, että pitäisi olla jokin loppupiste - on itse asiassa sarja menestymisiä, jos voit tunnistaa jokaisen uuden askeleesi. Mitä olet oppinut voimastasi? Oletko rauhassa jonkin tilanteen osalta, mikä oli ennen turhauttava? Pelkäätkö vähemmän ja olet yhdistyneempi omaan voimaasi? Nämä ovat kaikki valaistumisen tuloksia ja niitä pitäisi juhlia. Silloin kun juhlit pienimmänkin askeleen ottamista (eikä universumissa ole pieniä tai suuria askelia), tunnistat valaistumisesi ja sinulla on etsimääsi rauhaa, iloa ja tyydytystä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: