WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 22. lokakuuta 2012

UUSI TYÖ, UUSI ROOLI JA MONIA PELKOJA


Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
16.10.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Rakkaat Ystävät,
 
Monia teistä pelottaa. Teille on tapahtunut niin paljon tunteellisesti ja fyysisesti viime kuukausien, viikkojen ja päivien aikana, että hermonne tuntuvat olevan ikään kuin kehon ulkopuolella. Teistä tuntuu ehkä jopa siltä, että yksikin tapahtuma, yksikin pelon tai tuskan hiven vielä työntää teidät reunan yli.
 
Se ei ole totta, mutta te ette vielä usko sitä. Aionien aikaisten uskomustenne tarkasteleminen ja karistaminen saa olonne tuntumaan äärimmäisen haavoittuvalta. Teillä on ns. avointa tilaa olemuksessanne. Niinpä tunnette ikään kuin - kenties alitajuisesti - luopuneenne jostakin mukavasta - vaikkakin tuskallisesta - ilman vastiketta.
 
Ydinolemuksenne muuttuu, niin että nuo tyhjät tilat täyttyvät lopulta ilolla ja rakkaudella. Monet edistyneistä valotyöntekijöistä ja tiennäyttäjistä kokevat noita ilon ensivaiheita - ei niin, että elämänne on välttämättä kovinkaan paljon erilaista kuin viime kuussa tai viime vuonna, mutta hahmotatte tai tunnette myös iloa kokemuksissanne.
 
Monille tuo ilon tuntemisen alkaminen ei vaikuta kaiken ponnistelun arvoiselta. Olette luopuneet hyvin paljosta ja kulkeneet äärimmäisen tuskan läpi oppiaksenne vain, että myös edistyneet valotyöntekijät ja tiennäyttäjät kokevat minimaalista iloa. Odotitte tämän siirtymän olevan nopeaa - kenties muutamia epämukavia päiviä.
 
Tämä siirtymä on prosessi. Teidän on epärealistista odottaa niiden uskomusmallien muuttuvan päivissä, joita olette ylläpitäneet aioneita.
 
Monet kanavat ovat kannustaneet, jopa anoneet teitä löytämään iloa - tekemään ilosta tuskaa vallitsevampaa elämässänne maan päällä. Olette lukeneet sellaista materiaalia tai kuulleet siitä vuosia, kuitenkin teidän on edelleen keskityttävä tarkoituksella iloon tunteaksenne sitä.
 
Paljon kuin polkupyörän ajamisen opettelua. Pitääksenne pyörän pystyssä, teidän on ensin keskityttävä vaadittaviin toimintoihin. Sitten yhtenä päivänä teidän ei enää tarvitse ajatella paljon asiaa - se on luonnollinen osa olemustanne. Sama pätee siirtymisessänne iloon.
 
Teitä pommittavat yhteiskunta, kun se siirtyy negatiivisuuden läpi ja ulos siitä, ystävät ja sukulaiset joita muutos pelottaa ja ne, joilla ei ole mitään kiinnostusta siirtyä uuteen aikaan.
 
Ilosiirtymänne ei tunnu vielä luonnolliselta ja se on huolenaiheenne. Teidän on keskityttävä liian ahkerasti. Haluatte ilon tuntuvan helpolta ja olevan helppoa - ja niin tulee olemaan. Mutta teidän on harjoiteltava, jotta se on totta.
 
Joulukuun 2012 päivämäärät ovat monien teidän toiveissa loppuunsaattamista - ylösnousemuksen tai ilon - ja näin saatte liittyä juhlaan. Nuo päivämäärät ovat kantoraketteja ylösnousemiseenne - ei toiseen maailmaan, vaan toiseen elämään.
 
Tunnetteko tuskaa noiden päivämäärien jälkeen? Kyllä, mutta vähemmässä määrin kuin ennen - aivan kuten te ette nyt tunne samaa tuskan syvyyttä kuin vuosi sitten. Jatkatte tuskan tai pelon kokemista, mutta siirrytte sen läpi tunneissa tai päivissä, ette kuukausissa tai vuosissa. Joulukuun jälkeen tuskanne ja pelkonne vähenee taas kerran.
 
Haluamme puhua niille, jotka tuntevat elämänsä olevan niin tuskallista ja kaoottista, että heillä on tuskin energiaa jatkaa. Lajittelette uskomuksianne - aivan kuin lajittelisitte tavaroitanne muuttaessanne uuteen kotiin. Mitä tavaroita/uskomuksia haluatte ottaa mukaanne? Mitä tavaroita/uskomuksia haluatte jättää taaksenne? Ja nyt surette sitä, mikä oli osa olemustanne.
 
Kenties joku teistä suri kotikaupungista lähtemistä, silloin kun valmistuitte lukiosta - ei siksi, että halusitte asua kotikaupungissanne, vaan koska se oli tuttua. Näin teillä on nytkin. Teillä on tyhjää tilaa, mikä ole ennen täynnä pelkoa, tuskaa, kontrollia, uhrina olemista ja huolehtimista. Nuo alueet haihtuvat pois jättäen reikiä tunneolemukseenne - ettekä ole vielä täysin ottaneet vastaan iloa.
 
Ette jätä ainoastaan huolehtimista ja uhrina olemista taakse, vaan ilo korvaa monia tunteita, jotka tunsitte mukaviksi. Ja ilo on tunne, minkä tutkimisesta teillä on vain vähän kokemusta. Uusi työ, uusi rooli ja monia pelkoja.
 
Jotkut teistä tuntevat, että tämä muutos on liikaa - aivan kuten teistä tuntui, silloin kun yrititte ensimmäistä kertaa tasapainoilla pyörällä. Pian liu'utte ilopolkuanne pitkin.
 
Jos ette olisi niin sotkeutuneet irtipäästämiseen tuskastanne ja/tai sen jättämien reikien täyttämiseen, huomaisitte, että ilo alkaa olla suurempaa kuin tuska, ettei tuska kestä yhtä kauan kuin ennen.
 
Älkää pakottako itseänne uuteen elämään, vaan tietäkää, että pääsette sinne pian sen avulla, kun ryhmähuomio keskittyy päivämääriin 11.11., 12.12. ja 21.12. Vakiinnutitte nuo päivämäärät auttamaan teitä keskittymisessä tyhjien tilojen täyttämiseen, kun vähennätte pelon ja tuskan valta-asemaa olemuksessanne.
 
Te ette epäonnistu. Te ette epäonnistu. Opettelette vain ajamaan polkupyörää. Tehtävä mikä saattaa näyttää aivan liian pelottavalta tänään, mutta siitä tulee aivan helppoa. Monet teistä lentävät jo uudella pyörällään. Toiset teistä haluavat jonkun pitämään kiinni ensiyrityksissänne korttelin ympäri ja toiset tuntevat tarvitsevansa apupyörät.
 
Edistyneet valotyöntekijät ja tiennäyttäjät havainnollistavat, että ilman halki lentäminen pyörällänne ei ole ainoastaan mahdollista, vaan myös hauskaa. Aivan kuten vanhemmat sisaruksenne tai naapurinne tekivät, silloin kun te vasta opettelitte ajamaan pyörällä ilman apupyöriä. Niin olkoon. Aamen.

UUSI TYÖ, UUSI ROOLI JA MONIA PELKOJA
 
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: