WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 22. lokakuuta 2012

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 211


 
Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com)
20.10.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 

Haluaisimme käyttää tämä tilaisuuden puhuaksemme niille, jotka kamppailevat todella kovasti nyt. Teistä tuntuu, että tämä ylämäki on ollut liian pitkä ja liian jyrkkä, ja tuntuu siltä, että saatatte jo alkaa liukua taaksepäin. Olemme täällä muistuttamassa teille taas kerran, että te ette ole yksin tällä matkalla ja haluamme teidän varmasti pyytävän apua aina, kun meno tuntuu liian rankalta. Nimittäin vaikka teillä on joka puolellanne olentoja, jotka haluavat vain auttaa teitä tässä valtavassa tehtävässä, minkä olette ottaneet itsellenne, voimme auttaa vain pyynnöstänne. Älkää siis ajatelko, että teidän on purtava hammasta ja kiskottava ponnistuksenne yhteistaakkaa yksin, koska niin tilanne ei ole.

Mutta ihmismieli on ennen kaikkea jääräpäinen, joten velvollisuutenamme on muistuttaa teille tästä uudestaan ja uudestaan, kun jotkut ovat saaneet päähänsä, että avun pyytäminen on tappion myöntämistä. Se ei ole eikä tule koskaan olemaan, koska tämä matka on suunniteltu aivan alusta saakka yhteisponnistukseksi ja vain yhteisponnistuksella pystytte tekemään sen. Kurkottakaa siis apua, olkaa kilttejä - niiltä jotka ovat konkreettisesti ympärillänne, mutta muistakaa pyytää apua myös meiltä, näkymättömiltä. Koska emme halua mitään muuta enemmän kuin onnistumistanne ja teemme kaiken voitavamme keventääksemme taakkaanne ja saadaksemme rinteen tuntumaan edes hieman vähemmän haastavalta.

Niinpä sanomme tämän taas: älkää langetko siihen ansaan, että pidätte itseänne liian pienenä ja merkityksettömänä kyetäksenne onnistumaan tässä pyrkimyksessä, sillä te ette ole pieniä. Olette todellakin suurenmoisia, mutta silti ei ole tarkoitus, että teidän on tehtävä tämä nojaten ainoastaan luontaiseen voimaanne. Se ei riittäisi kenelläkään teistä. Ei, ainoa tapa pelata tätä on nähdä itsenne joukkuepelaajana, joten älkää unohtako niitä joukkuetovereitanne, jotka uurastavat rinnallanne. Sillä aina kun onnistutte yhdistymään sekä kanssaihmisiinne että meihin, näkymättömämpiin auttajiinne, lisäätte panostanne tässä suuressa suunnitelmassa. Siis vaikka teidän onkin vaikeaa nostaa katsettanne maasta tällä hetkellä, kun tunnette kaiken tämän kuormittavan lähes liikaa, muistakaa tehdä se ja tunnistaa ne, jotka ovat ympärillänne valmiina auttamaan teitä sen sisäisen liekin sytyttämisessä uudelleen, mikä ehkä häilyy nyt.

Teitä rakastetaan kovasti, joten älkää antako itsenne ylenkatsoa tuota rakkautta siksi, että teillä on rankkaa tällä hetkellä. Sillä nyt tarvitsette sitä ehkä enemmän kuin koskaan ja nyt myös ansaitsette sen enemmän kuin koskaan. Älkää siis unohtako kerätä sitä, mikä on vain ansionne mukaista. Te luotte uutta maailmaa, mutta voimme kaikki yhdessä auttaa tuon taakan jakamisessa tavalla, mikä oli tarkoitus aivan alusta saakka. Älkää soimatko itseänne, jos kompuroitte ja kaadutte toisinaan - älkää etenkään kieltämällä itseltänne sitä apua, minkä niin kernaasti ansaitsette. Muistakaa, että jos ette pyydä, emme voi antaa sitä teille, sillä te - ja vain te - voitte avata oven sydämeenne ja päästää meidät sisään.
SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 211
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: