WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 4. lokakuuta 2012

JOS OIKEASTI HALUAT MUUTOSTA, SINUN ON OLTAVA VALMIS KOKEMAAN UUSIA ASIOITA

JOS OIKEASTI HALUAT MUUTOSTA, SINUN ON OLTAVA VALMIS KOKEMAAN UUSIA ASIOITA

Mikaelia kanavoinut Ron Head ( oraclesandhealers.wordpress.com)
1.10.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Hyvää huomenta, rakkaat ystävät. Luotamme siihen, että nautitte täysikuusta ja kaikista sen teille tuomista energioista. Tiedämme, että monet teistä näkevät nyt niiden asioiden ilmentymistä elämäänne, mitä olemme luvanneet teille. Joku heräsi tänään havaitakseen, että asiat ovat todella alkaneet päästä vauhtiin hänellä.

Päästäkää irti mukavasta elämästänne ja olkaa valmiita "menemään virran mukana", kuten sanotaan, jos oikeasti haluatte saada uneksimanne elämän. Jos oikeasti haluatte muutosta, teidän on oltava valmis kokemaan uusia asioita. Muistakaa vain pysyä sydäntilassanne ja teitä opastetaan parhaaseenne, kuten olemme luvanneet, mutta ette voi pitää kiinni tunnetun turvallisuudesta ja silti kurkottaa kohti tuntematonta.

Tänäänkin näemme raportteja, jotka on tarkoitettu huolestuttamaan teitä kaikenlaisin tavoin. Olemme hyvin iloisia nähdessämme, että useimmat teistä näkevät tarkoituksellisen pelottelun taakse, siihen muutoslupaukseen mitä ne todellisuudessa kuvastavat. Ja taas kerran kehotamme teitä nauttimaan lyhyestä hengähdystauosta ja hiljaisesta tulevasta virtauksesta, kun asiat valmistautuvat seuraavaan suureen aaltoon - lähestyvän 10-10-portaalin avautumiseen.

Alatte tuntea sen pian. Meidän tehtävämme ei ole selittää teille kaikkia näitä asioita, rakkaat ystävät. Käytössänne on monia hyvin lähteitä, jos etsitte niitä. Meidän tehtävämme on pelkästään osoittaa teille niiden aiheuttamia sisäisiä tuntemuksia. Taaskin sanomme, että tärkeitä asioita tänä aikana ovat ne, joita tapahtuu sisällänne, eivät ne mitä näette tai mistä voitte lukea ulkopuolellanne. Ne asiat ovat, mitä ovat - kaikesta huolimatta. Ne ovat vain heijastuksia siitä, mitä teistä on tulossa.

Toivomme niin kovasti, että tuntisitte yhtä paljon odotusta sisäisestä kehittymisestänne, kuin tunnette niistä asioista, joita teille on kerrottu tapahtuvan ulkoisessa maailmassanne. Ilo siitä haalistuu, mitä ehkä tunnette jonkin tapahtuessa ympäristössänne, kuten on aina haalistunut. Mutta ilo siitä vain kasvaa jatkuvasti, kun löydätte, kuka ja mitä oikeasti olette. Se on luonnollinen olotilanne.

Viettäkää vähän aikaa yksin itsenne kanssa ja rentoutukaa siihen, mitä tunnette. Tehkää, mitä on tehtävä, jos tilaisuuksia on tullut. Teidän ei tarvitse pakottaa mitään. Kuten sanoimme, "menkää vain virran mukana". Voitte astua nyt ulos itseluottamuksen kera. Olemme kanssanne.

Olkaa rauhassa sydämessänne, sisaret ja veljet. Hyvää päivän jatkoa.


JOS OIKEASTI HALUAT MUUTOSTA, SINUN ON OLTAVA VALMIS KOKEMAAN UUSIA ASIOITA
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: