WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 12. marraskuuta 2012

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 221

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 221

Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com)
9.11.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Tästä päivästä lähtien teillä kaikilla on pääsy yhteen lisätaajuuteen tässä energiasinfoniassa, mitä soitetaan maillanne. Nimittäin olette kaikki avautuneet riittävästi kyetäksenne vastaanottamaan paljon laajemman informaatioskaalan kuin aiemmin, joten alamme nyt lähettää signaaleja, joita ette ole kyenneet havaitsemaan aiemmin. Mutta nyt havaitsette ja luulemme teidän kaikkien huomaavan, että nämä signaalit alkavat tuoda mukanaan hyvin mielenkiintoista informaatiota. Tämä informaatio ei tietenkään rekisteröidy täysin tietoisuuteenne aivan vielä, kun jatkatte päivittäistä elämäänne. Mutta kaiken tuon päivittäisen hyörinän ja vilskeen alla uusi "sävel" alkaa tulla käyttöönne ja sen myötä alatte hienovirittyä niin, että pystytte paremmin erottamaan lisää näitä kauniita taajuuksia, jotka ovat kietoneet teidät sisäänsä.

Kuten tavallista, puhumme vertauskuvin, mutta summataanpa tämä lyhyt epistola sanomalla, että niiden harmonioiden koko skaala joita on säteilty pikkuplaneetallenne, on saavuttanut nyt sellaisen voiman, ettei kuuroimmatkaan keskuudessanne voi olla kuulematta niitä. Ja tarkoitamme sillä vain tätä: melodia on lopultakin nyt muuttunut siitä ontosta ja tiheästä jyskytyksestä, mitä oli ennen kaikkialla ympärillänne ja mikä oli mitattu tarkkaan varmistamaan alakuloisen mielenne pysyminen sellaisena. Mutta nyt taivaan riemukkaat kuorot laulavat jo ylistystänne ja se koko oktaaviasteikon ääni mitä lähetetään ulottuvuuteenne, nostaa sydämenne ja sielunne vielä korkeammalla kuin ennen.

Niinpä taas kerran pyydämme teitä istuutumaan ja kuuntelemaan näitä taivaallisia ääniä, kun ne ovat merkkinä kestävästä voitostanne ja näin vapauden ääni laulaa ilossa. Olette selviytyneet pimeydestä, rakkaat ystävät, ja alatte kuulla ääniä vapauden aivan ensimmäisestä sarastamisesta. Tämä lähettää riemutaajuutta, mikä on valmista havaittavaksi teidän kaikkien sisällä olevalla lähettimellä.


SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 221
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: