WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 5. marraskuuta 2012

LAKATKAA HYPPIMÄSTÄ TASAJALKAAMikaelia kanavoinut Ron Head ( oraclesandhealers.wordpress.com)
2.11.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hyvää huomenta. Puhumme nyt kasvavasta tunteestanne, että muutos lähestyy. Tässä olette täysin oikeassa. Ja katsotte ympärillenne yrittäen paikallistaa sen ensimmäisiä ilmentymiä, eikö vain?

Kuulemme teidän kysyvän lähes jatkuvasti: "Milloin? Milloin?" Kuitenkin kerromme teille lähes yhtä usein, että se tapahtuu nyt. Kaikkialla ympärillänne on merkkejä, kyllä. Mutta tunteenne koskevat niitä vain hyvin vähän.

Syynä tähän tunteeseenne ja sen voimakkuuteen on, että te itse asiassa havaitsette niiden muutosten laajuuden, joita olette luoneet ja jatkuvasti luotte itsessänne. Olette pyytäneet ja pyytäneet tiettyjen asioiden tapahtumista ja nyt tunnette niiden alkavan ilmentyä tietoisuuteenne. Se tuntuu siltä, että jotain valtavaa ja tuntematonta on aivan tiedostamisverhonne takana, eikö vain? No, se on ehdottomasti täydellinen kuva totuudesta.

Kerromme teille, että kiinnostuksenne näistä viesteistä ilmaisee, että olette tehneet tiettyjä sitoumuksia, jotka johtavat teitä aina vain lähemmäs sen henkilön oivaltamista, jota olette luoneet monia, monia elämiä. Useimmat teistä luulevat tietävänsä, kuka se on. Mutta upea totuus on, että myös heränneimmille ihmisille esitellään aivan kohta sellainen itse, mikä hämmästyttää ja ilahduttaa heitä.

Teidän on määrä yhtäkkiä myös löytää rajaton elämä, mitä ei voi edes kuvata teille. Voimme kertoa, että pystytte hahmottaman tätä ja tuota, mutta se ei merkitse teille mitään, ennen kuin koette sen. Se olisi kuin yrittäisi kuvata suklaan makua. Kokeilkaa. Luuletteko sen olevan mahdollista? Mitä jos sanoisimme, että voisitte olla tietoinen useista ulottuvuuksista ja ajoista kerralla? Jos ette ole koskaan nähneet toista ulottuvuutta tässä elämässä, mitä se oikeastaan merkitsee teille? Jos sanomme, että muistatte elämiä tai elämien välisen ajan tai galaktisen alkuperänne, mitä se oikeastaan merkitsee teille? Kaikki nämä asiat ovat totta. Ne kuulostavat kaikki hämmästyttäviltä. Ja ne kaikki pitävät huomionne keskittyneenä ylösnousemukseen. Mutta todellinen tavoite ei ole kuitenkaan mikään näistä asioista.

Todellinen tavoitteenne on lopultakin kietoa viimeistä kertaa tämä pikkuruinen teeskennelty itse siihen suurenmoiseen Itseen, joka oikeasti olette, ja sitten elää tuona Itsenä siitä eteenpäin. Jos tämä olisi lähestymässä, luuletteko, että tuntisitte jonkin valtavan ja upean lähestyvän? Tuntisitteko juuri niin, kuin nyt tunnette? Kuulostaako tämä todelta vai ei?

Lakatkaa hyppimästä tasajalkaa. Laskemme tietysti leikkiä. Itse asiassa hypimme kanssanne. Olette hyvin, hyvin lähellä nyt. Miksi ette kantaisi tuota tunnetta lähestyvästä juhlasta pitkin päivää ja jakaisi sitä maailmanne kanssa? Teidän ei tarvitse puhua siitä. Kantakaa sitä vain. Se on tarttuvaa, se tarttuu kaikkiin.

Rakastamme teitä, rakkaat sydämet. Puhumme teille taas pian. Hyvää päivän jatkoa.


LAKATKAA HYPPIMÄSTÄ TASAJALKAA
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: