WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 30. marraskuuta 2012

NÄHKÄÄ IHMEELLISEN MUUTOKSEN ENSIPUROT JA TIETÄKÄÄ SYDÄMESSÄNNE, ETTÄ VALTAVIA TULVIA SEURAAMikaelia kanavoinut Ron Head (oraclesandhealers.wordpress.com)
27.11.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Havaitsemme tällä hetkellä kauniin odotuksenne ja ponnistelunne valmistautuaksenne 12-12-12-porttiin. Älkää antako itsenne stressaantua tästä, rakkaat ystävät. Halunne ja aikomuksenne asettaa kurssinne.

Työskentelemme kanssanne joka hetki, erityisesti uniaikananne. Olette nyt virrassa niin tiukasti, että teidän pitäisi pystyä vain sallimaan itseänne kannettavan virtauksen myötä. Pyytäisimme teitä käyttämään kolmea kuvaa muutaman seuraavan päivän.

Ensin varmistakaa, että maadoitutte tiukasti rakkaan äiti maanne energioihin, niin usein kuin voitte ajatella sitä. Kanavamme käyttää kuvaa valtavasta juuristosta, kuin suurella puulla. Tämä toimii todella mukavasti, jos teillä ei ole omaa kuvaanne.

Seuraavaksi, kun tunnette ehdottoman rakkauden upean virran ympäröivän teitä, nähkää itsenne jakamassa se koko valotyöntekijäverkoston kanssa ympäri planeettaa.

Ja lopuksi, hengittäkää sydämeenne, löytäkää rakkautenne ja kiitollisuutenne kaikkea tapahtuvaa kohtaan ja lähettäkää tuota kiitollisuutta elämänne lähteeseen. Olkaa kiitollinen kaikesta, mitä olette, ja kaikesta mitä teistä on tulossa. Sallikaa itsenne olla ja kellua siinä ja imekää se olemuksenne joka soluun, mitä tunnette noina hetkinä.

Jotkut teistä - useimmat teistä - saavat hetkellisiä vilauksia, aavistuksia ja ahaa-elämyksiä siitä, mitä on ehkä lähestymässä teitä. Nämä laajenevat - hitaasti joillain, räjähdyksenomaisesti toisilla. Nauttikaa niistä ja riemuitkaa niistä, mutta kenties pitäkää ne nyt hiljaa sydämessänne. Antakaa niiden energian kasvaa sisällänne. Tiedätte, milloin jakaa niitä.

Kun sisäinen muutostsunami lähestyy, odottakaa sitä ilolla ja rakkaudella. Onhan se vastaus kollektiivisiin rukouksiinne ja miljardien toiveisiin valtavan pitkällä aikajaksollanne. Nähkää ihmeellisen muutoksen ensipurot ja tietäkää sydämessänne, että valtavia tulvia seuraa.

Pitäkää kädestämme tiukasti nyt ja valmistautukaa astumaan tulevaisuuteenne. Pitäkää meitä sydämessänne, kun me pidämme teitä omassamme. Hyvää päivän jatkoa.
 

-----------
NÄHKÄÄ IHMEELLISEN MUUTOKSEN ENSIPUROT JA TIETÄKÄÄ SYDÄMESSÄNNE, ETTÄ VALTAVIA TULVIA SEURAA
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: