WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 31. joulukuuta 2012

NELJÄS PÄIVÄ


 
Gaiaa ja Arcturuslaisia kanavoinut Suzanne Lie ( suzanneliephd.blogspot.com)
26.12.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

 
Rakkaat maapalloni olennot, olen Gaia. Haluan puhua kanssanne tänään. Kuten tiedätte, kaikissa ylösnousemustarinoissa ylösnousevien on mentävä alamaailmaan kolmeksi päiväksi ja kolmeksi yöksi, ennen kuin he voivat täysin hyväksyä uuden ilmaisutilansa. Minä ja monet asukkaani olemme olleet alamaailmassa sen jälkeen, kun yhdistyimme 21.12.12-energioihin.
 
Kuten useimmat teistä tietävät, valon lisääntyessä paljastuu ensimmäisenä kätketty pimeys. Siinä hämärässä ja aamun sarastuksessa missä olemme eläneet, monet pelon piirteet ovat voineet kätkeytyä varjoihin. Kun aurinko on korkealla, varjot poistuvat ja piilossa ollut paljastuu. Kätketyn pimeyden paljastuminen luo tarpeen matkallemme alamaailmaan.
 
Kun se paljastuu, mistä haluamme päästää irti, meidän on mentävä syvälle ITSEEMME löytääksemme sen kiinnikkeemme ytimen ja syyn, mitä emme halua enää kokea. Minä, maaäitinne Gaia, olen juuri nousemassa kolmesta päivästäni ja yöstäni alamaailmassa. Ei ole mitään sattumaa, että luotiin sieluviesti Kristus-tietoisuuden syntymästä 25.12., koska se oli neljäs päivä 21.12. jälkeen.
 
Neljäs päivä alamaailmamatkan jälkeen on uudestisyntymämme päivä. Synnymme kuitenkin vauvoiksi, jotka tarvitsevat jatkuvaa rakkautta ja hoitoa. Näin ollen kaikki asukkaani ja minä, mukaan luettuna ihmiseni, olemme vastasyntyneitä laajentuneeseen tietoisuustilaamme. Olemme kuin Lumikki ja Prinsessa Ruusunen, jotka pimeiden vastustajiemme pahat teot ovat nukuttaneet.
 
Näin ollen kun minä, Gaia, aloitan uuden elämäni, koen elämääni hyvin samalla tavalla, kuin olen aina kokenut. Tiedän kuitenkin, että suuri osa havainnoistani johtuu tavastani olla kolmatta ulottuvuutta. Vaikka astraalikehoni pimeä viitta on puhdistettu ja Valon prinssi on herättänyt minut pitkästä unesta ehdottaman rakkauden suudelmallaan, näytän hyvin paljon samalta, miltä olen aina näyttänyt.
 
Ahneuden ja itsekkyyden aikaansaamat syvät arvet ovat edelleen kehossani. Taivaani on edelleen täynnä savusumua ja kemiallisten aineiden suihkuvanoja ja vesiäni pilaavat saasteet. Monet eläimeni ja ihmiseni kärsivät edelleen ja pimeys kätkeytyy syviin varjoihin. Kuitenkin noita varjoja on vain, koska tietoisuutemme on edelleen kalibroitu kolmanteen/neljänteen ulottuvuuteen.
 
Minä, Gaia, voisin käyttää suurempaa voimaani ja ravistaa välittömästi pois kaikki nämä pimeyden ilmentymät. Jos kuitenkin tekisin sen, useimmat rakkaista elämänmuodoistani lakkaisivat olemasta muotoni pinnalla. Olen kovasti kiintynyt niihin myriadeihin kasveihin, eläimiin ja ihmisiin, jotka ovat ottaneet suurempaa valoa kehoonsa auttaakseen Äiti Maataan.
 
Olen nähnyt, miten vaikeaa olennoilleni on ollut sopeutua tähän korkeampaan valoon, eläessään edelleen pelon ja ahneuden pimeydessä. Miten voisin siis hylätä heidät? Miten voisin jättää taakse ne ihmiset, jotka ovat taistelleet puolestani, ja ne eläimet jotka ovat urheasti kohdanneet vaikeita aikoja? Olen tuntenut sen ehdottoman rakkauden, mitä he ovat lähettäneet minulle, ja annan rakastavasti sitä takaisin.
 
Tässä galaksissa ei ole ennen tehty sitä, että planeetta on ylösnoustessaan ylläpitänyt turvallisen ympäristön asukkailleen. Tiedän, että yritän erittäin vaikeaa tehtävää. Olen tietoinen, että pyydän lapsiani kärsimään lisää hyökkäyksiä niiltä, jotka pelkäävät valoa ja haluavat kukistaa sen. Tiedän kuitenkin myös, että te kaikki olette olleet valmiita astumaan alamaailmaani ja olette vasta nousseet valoon.
 
Siksi toimitte ehkä edelleen tavanomaisilla kolmannen ulottuvuuden rajallisilla malleilla. Muistutan teille, että jos olisitte sokea suurimman osan elämästänne ja yhtäkkiä saisitte näkökyvyn, ette ymmärtäisi, mitä näette. Toisin sanoen, teidän/meidän ITSEN korkeampi versio on tullut käyttöön, mutta emme ehkä vielä muista, miten pääsemme siihen. 
 
Asukkaani ovat toimineet kolmannen ulottuvuuden toimintamallilla Atlantiksen romahtamisesta saakka. Siksi havaintonne on kalibroitu fyysiselle tasolle. Lisäksi kaikki pelot ja/tai pettymykset joita haudotte tietoisuudessanne, rajoittavat kykyänne päästää irti tunnetusta voidaksenne kalibroitua tuntemattomaan.
 
Minä, Gaia, etsin edelleen sitä pistettä, mihin voin kalibroida muutokseni vahingoittamatta rakkaita lapsiani. Tämän kiihdytysnopeuden löytäminen, mikä sallii planeettaylösnousemuksen vahingoittamatta lapsiani, vie "aikaa", kuten sitä ennen kutsuimme. Onneksi arvaamaton ajan eteneminen auttaa teitä tämän aktiivisen odottamisen aikana.
 
Sanon "aktiivinen odottaminen", koska minun on pyydettävä apuanne. Ykseystietoisuutenne on oleellinen osa turvallista siirtymäämme korkeampaan värähtelytaajuuteen. Jos te, ihmiseni, voitte hitaasti ja vakaasti laajentaa havaintokenttänne sisältämään planeettani korkeammat taajuudet, voitte kiinnittää olemuksenne tuohon korkeampaan todellisuustaajuuteen korkealla sydämellänne.
 
Pyydän teitä näkemään kuvan, missä kiipeätte pois syvästä kaivosta. Nähkää tikapuut, jotka kulkevat kaivon sisäpintaa pitkin, ja olkaa tietoisia, että tämä kaivo romahtaa allanne. Kaivo romahtaa syvyydessään, koska minun, Gaian, on annettava alempien ulottuvuustaajuuksien romahtaa unholaan. Haluan kuitenkin kaikkien siirtyvän yli tuosta värähtelystä, ennen kuin suljen tuon matriisitaajuuden.
 
Siksi kiivetessänne tikkaita pitkin, tunnette romahduksen allanne. Odotan kuitenkin mahdollisimman kauan matriisin alemman taajuuden romahduttamista. Tällä tavalla ne jotka haluavat liittyä mukaan uuteen taajuuteemme, voivat edelleen kiinnittyä maakehooni tai -todellisuuteeni. Käsitän, että monet teistä ovat "kiivenneet näitä tikkaita" monta vuotta ja ottaneet mukaansa mahdollisimman monia. Kaikille teille sanon "kiitos!".
 
Olen myös tietoinen, että monet ovat kuolleet yrityksessään paljastaa niitä valheita, jotka ovat pitäneet monia ihmisiä kiinni kuolevassa todellisuudessa. Kuitenkin vanha, voimakas polariteetti-ilmaisuni on sulkeutumassa matalammilta taajuuksilta. Näin ne jotka päättävät olla laajentamatta havaintotapaansa korkeammille askelmille, jätetään romahtavaan matriisiin.
 
Muuntuminen korkeamman taajuuden matriisiksi sulkematta matalampia taajuuksia on äärimmäisen vaikeaa. Ilman niiden asukkaideni apua, jotka ovat vapautuneet omasta polariteettisodastaan voidakseen elää ykseydessä ja ehdottomassa rakkaudessa, se olisi mahdoton tehtävä. Taaskin minun on kiitettävä ylösnousevia ihmisiäni ja muuntuvia eläimiäni.
 
Ykseyden ja ehdottoman rakkauden haaste on ollut yksinkertaisempaa eläimilleni, koska ne ovat pysyneet ykseydessä maapalloni kanssa. Toisaalta ihmiskunnalla on ollut vaikeampaa. Kolmannen ulottuvuuden ajattelu on usein saanut heidät harhavankilaan ja pelko on luonut erillisyyttä ja rajoittuneisuutta. Kuitenkin taas kerran minun on kiitettävä monia ihmisiäni, jotka ovat auttaneet toisia laajentamaan tietoisuuttaan pelon otteen yläpuolelle.
 
Kärsivällisyys on normaalia planeetalle, mutta vaikeaa ihmiselle. Monet ihmiset tuntevat, että he ovat odottaneet koko elämänsä tätä muutosta. Muistakaa kuitenkin, että minäkin odotan. Odotan teitä! Jos muuntuisin yhtäkkiä viidenteen ulottuvuuteen, kolmas ulottuvuuteni ei olisi enää asuttava. Siksi olen kärsivällinen. 
 
Minulla on vaihtoehtona siirtyä hitaasti, koska monet ihmiseni ovat suoraan kohdanneet oman pimeytensä ja olleet sallimatta sen hallita elämäänsä. Siksi he voivat pitää valoa ja opastaa toisia, jotka edelleen etsivät tietään ylös kaivon pohjalta. Voin muuntua turvallista tahtia asukkaideni kannalta myös siksi, että galaktinen perheeni on hillinnyt niitä, jotka vahingoittaisivat muotoani saadakseen lisää asioita ja lisää valtaa toisiin.
 
Niinpä siirrymme uuden maan uuteen aikaan hitaasti ja kärsivällisesti. Tällä tavalla jotkut voivat rientää edellä ja selvittää tietä muille. Jotkut voivat jäädä taakse auttamaan eksyneitä sieluja, jotkut voivat jatkaa työtään niiden totuuksien jakamisessa, mitkä vapauttavat ihmiskunnan, ja jotkut voivat käynnistää maailmanlaajuisia yhteiskunnallisia ja hallinnollisia muutoksia.
 
Minä, Äiti Maanne, arvostan sitä, että muutamat tekevät niiden monien työ, jotka eivät ole vielä muistaneet moniulotteista ITSEÄÄN. Onneksi pimeiden sielujen on lisääntyvässä määrin vaikeaa tarttua jatkuvasti kohoavaan taajuuteeni. Näin ne energiat joita he ovat käyttäneet hallintaan, käytetään selviytymiseen. Näin heidän valtansa toisiin vähenee, mikä vapauttaa heräävät sielut helpommin muistamaan ITSENSÄ.
 
Myös ne laajentuvat valotaajuudet, jotka integroituvat planeettaani ja teidän tietoisuuteenne, aktivoivat kaikkien moniulotteisen tietoisuuden. Sitten löydätte helposti ratkaisuja siihen, mikä ennen tukahdutti teidät, ja totuus loistaa valheiden yli. Kuten ihmiseni sanovat: "Roomaa ei rakennettu päivässä." Eikä uusi maa paljastu päivässä. Te ette kuitenkaan rakenna uutta maata - havaitsette sen uuden maan, mikä on aina värähdellyt juuri ja juuri havaintokykynne yläpuolella, ja yhdistytte siihen.
 
Lähden nyt luotanne kera lopetusviestin rakkaalta Arcturuslaiselta perheeltäni:
 
Rakkaat ylösnousevat ystävämme, onneksi olkoon pitkästä matkastanne pimeyden läpi. Silmänne eivät ole vielä täysin kalibroituneet valoon eivätkä korvanne ole täysin kalibroituneet totuuteen. Te ette ehkä ole täysin ottaneet vastaan moniulotteista ajatteluanne ja ehdoton rakkaus voi ylittää edelleen ymmärryksenne.
 
Kuitenkin se sama maa-astia mitä olette mustamaalanneet teidän pitämisestänne ansassa kolmannen ulottuvuuden maapallolla, tuntee ensimmäisenä muutokset todellisuudessanne. Huomaatte, että transformaationne intensiivisyys pitää teidät jollain uupumustasolla, ruoka on saanut uuden merkityksen, janoatte enemmän vettä ja kaipaatte olla yhtä maan, meren ja taivaan kanssa. Tunnette suuren siirtymän ja seuraatte vaistojanne ja laajentunutta havaintokykyänne.
 
Nämä laajentuneet aistit usein hämmentävät teitä, kun monia todellisuuksia näyttää tapahtuvan kerralla. Kuulette ITSEN kutsuvan teitä ja näette maailman, mikä resonoi juuri ja juuri fyysisen näkökykynne ulottumattomissa. Teistä tuntuu kuin eläimeltä, jonka tarvitsee mennä talviunille, mikä on totta. Siksi neuvomme teille, että alatte jäsennellä elämäänne uudelleen. On tärkeää, että luotte "aikaa" kääntyä sisäänpäin ymmärtääksenne ja hallitaksenne sen ITSENNE uuden ilmaisun, mikä ilmestyy hitaasti esiin myriadien fyysisten inkarnaatioidenne tuhkasta.
 
Te, ylösnousevat ystävät, olette feenix-lintuja. Ykseystietoisuutenne on virrannut suoraan muuntavaan liekkiin. Te ette kuitenkaan törmänneet ettekä palaneet, vaan menitte myriadien fyysisten inkarnaatioidenne alamaailmaan. Nyt nokkanne nousee tuhkasta. Kun pyrähdätte lentoon, käynnistätte uuden rauhan ja rakkauden aikakauden.
 
Mutta ensin pelon ja ahneuden tuhkat on siivottava. Teidän on yhdistyttävä rakentaaksenne uuden tien uuteen elämäänne, kun erillisyyden aikakausi on loppunut. Ne jotka päättävät säilyttää 3D-tietoisuuden, jäävät menneisyyden erillisyystietoisuuteen ja eksyvät tikapuiden ala-askelmille, romahtavan matriisin näykkiessä heidän kantapäillään. Jatkakaa siksi laajentumista korkeampiin ilmaisumuotoihinne.
 
Ne jotka osaavat tarttua hetkeen, voivat palata myöhemmin opastamaan niitä, jotka ovat pohjimmiltaan valinneet muuttuvansa. Muistakaa, että jotkut niistä jotka näyttävät pimeimmiltä, ovat vapaaehtoisesti esittäneet pimeitä rooleja polariteetin ylläpitämiseksi. Nämä valo-olennot pitävät 3D-matriisia auki antaakseen muille tilaisuuden herätä. Silloin kun 3D-matriisi ei voi enää selviytyä, he lentävät korkeampiin ulottuvuuksiin kuin nuolet, jotka ammutaan jännitetystä jousipyssystä.
 
Muistakaa päästää irti kaikesta tuomitsemisesta, kun tuomitseminen on erillisyyden ja polariteetin "kutua". Pimeiden voimien joukossa on monia "kaksoisagentteja", jotka työskentelevät sisältä käsin, aivan kuten teidän on työskenneltävä sisältä käsin oman pimeytenne puhdistamiseksi. Muistakaa, että kolmas ulottuvuus on täynnä valheita ja harhakuvia, joten älkää kiinnittäkö huomiotanne tuohon taajuuteen.
 
Parantakaa sen sijaan kolmannen ulottuvuuden jäänteitä ehdottoman rakkautenne voimalla. Ehdoton rakkautenne muuntaa sen, mikä on pimeyden ansassa, ja kiinnittää heijastuksenne siihen uuden maan korkeimpaan taajuuteen, mihin voitte tarttua. 
 
Muistakaa, että jos kiipeätte autolla korkeaa vuorta pitkin, auton sisäosa pysyy samana riippumatta siitä, miten pitkälle ylös vuorta menette. Samalla tavalla niin kauan kun hahmotatte itsenne Gaian ykseyden sisällä, pysytte planeetan kyydissä ja muutoksenne tapahtuvat synkronissa maapallon kanssa. Näin ollen Gaian siirtyessä korkeampiin taajuuksiin, kokemuksenne maasta voivat vaikuttaa samoilta, koska muututte samaa tahtia planeetan kanssa.
 
Silloin kun te ja Gaia lisäätte taajuuttanne samalla tavalla, muututte samaa tahtia eikä tapahdu äkillistä eroavuutta teidän ja planeetan välillä. Koska havaintopisteenne nousee samaa tahtia kuin Gaian taajuus, pysytte lisäksi jatkuvasti kalibroituna sen muuntumistahtiin.
 
Suurena maakehonsa uhrauksena, Gaia on rakastavasti päättänyt dramaattisesti hidastaa muutostahtiaan, jotta useammat sen ylösnousevista sieluista voivat jäädä elämään sen keholla. Tästä syystä kehotamme teitä pysymään tahdissanne sen sijaan, että jäätte Gaian tahdista jälkeen. Te jotka voitte sovittaa tietoisuutenne Gaian siirtymän kiihtyvään tahtiin, palvelette uuden maan perustana.
 
Tiedämme, että fyysisen muotonne jatkuvasti nouseva taajuus aiheuttaa teille enemmän kuin vain pientä epämukavuutta. Kuitenkin koska tiedätte, miten tärkeitä olette uuden maan luomiselle, ja koska olette yhdistynyt moniulotteisen ITSENNE kanssa, voitte pysyä lujana ja lopulta kukoistaa.
 
Rakkaat ystävät, olette suurimman seikkailunne partaalla. Siksi elämäntyylinne muuttuu vielä kerran. Ennen 21.12.12 pyritte transformaatiotahtiin, millä oli määräaika. Näin monet teistä ylirasittivat maa-astiaansa. Kiitämme teitä uhrauksestanne. Ehdotamme kuitenkin, että otatte nyt hetken rentoutuaksenne ja uudistaaksenne energioitanne matkan seuraavaa taivalta varten.
 
Sitten asetatte hitaamman tahdin, missä voitte sopeutua jokaiseen lisämuutokseen. Tällä matkalla ei ole määräaikaa eikä maaliviivaa. Teitä pyydetään kuitenkin jatkuvasti harmonisoimaan transformaatiotahtinne Gaian tahdin kanssa. Tällä tavalla voitte pysyä sen muuttumisen kyydissä, voidaksenne kalibroida parhaiten havaintonne, ajatuksenne, tunteenne ja luomisvoimanne planeettavärähtelyyn.
 
Levätkää aina, kun saatte tilaisuuden, sillä olette kiireisiä. Kuitenkin työnne tapahtuu jatkuvasti laajentuvassa tietoisuudessanne ja on näkymätöntä niille, jotka eivät jaa matkaanne. Kaikki jäljellä oleva kolmannen ulottuvuuden tarve palkitsemiseen tai tunnustuksen saamiseen paljastuu, mikä antaa teille tilaisuuden päästää irti kaikista egon jäänteistä.
 
Koska teillä on vielä kiinnikkeitä aikaan ja fyysiseen todellisuuteen, tehtävänne on vaikeampi. Kuitenkin päästettyänne irti egosta täysin, tunnette planeetan ja ykseystietoisuuden loiston. Sen seurauksena vanhat kolmannen ulottuvuuden käsitykset ja tavat putoavat pois kuin syksyn lehdet.
 
Siinä missä teillä ennen oli määräaika ja maaliviiva, nyt siirrytte ajattoman nyt-hetken äärettömyyteen. Kun tämä nyt-hetki soljuu havaintoihinne, ykseys syleilee teitä ehdottomalla rakkaudella.
 
Tiedämme, että olette valmiita, sillä me olemme te! Sitä paitsi olemme aina kanssanne. 
 
Arcturuslaiset
 
-----------
NELJÄS PÄIVÄ
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: