WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 17. joulukuuta 2012

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 238Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com)
15.12.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 

Kun päivät kuluvat, intensiivisyys lisääntyy niin, että monilla teistä on vaikeuksia pysyä tahdissa mukana. Siis teistä tuntuu siltä, että teillä on vaikeuksia pysyä mukana, tai paremminkin kehostanne tuntuu. Mutta olkaa vakuuttuneita, ettei ketään jätetä tässä taakse, ja vaikka toisinaan tunnettekin kamppailevan mahtavasti pysyäksenne tahdissa mukana, te ette jää mitenkään jälkeen. Nimittäin tällä kertaa te ette aseta enää tahtia, sillä kun olette astuneet tähän muutospyörteeseen, teitä vetää tähän syvään madonreikään gravitaatio ja se tapahtuu tietyllä tahdilla. Teidät kaikki siis viedään tämän portaalin läpi riippumatta siitä, tunnetteko osallistuvanne siihen aktiivisesti vai ette.

Yrittäkää siis pysyä vain tyynenä ja keskuksessanne ja olkaa myötätuntoisia itseänne kohtaan, kun tällä vetämisellä ja puristamisella on melko intensiivisiä sivuvaikutuksia monille teistä. Taaskin muistutamme teille, ettei tämä vahingoita teitä mitenkään, ja vaikka kehonne näyttääkin valmiilta irtisanoutumaan koska tahansa, se on suunniteltu ottamaan vastaan kaiken sen stressin, mikä siihen kohdistuu tällä jaksolla. Muistakaa, että teidät on hyvin valmisteltu tähän ja aivan kuten astronautit valmistautuvat kuukausia ja jopa vuosia ensimmäiseen avaruusmatkaansa, teidätkin on hyvin valmisteltu kestämään se, mitä tahansa seisoo edessänne tällä matkalla pyörteen läpi toiselle puolelle.

Pysykää siis rauhallisena, kun taas kerran muistutamme teille, että kaikki on hyvin ja olette juuri siinä, missä teidän on tarkoitus olla. Antakaa mielenne levätä ja antakaa itsellenne tarvitsemaanne hoitoa ja lohtua, tehdäksenne tästä matkasta mahdollisimman siedettävän. Sillä tiedämme, ettei se ole aina mukava, mutta tätä ei tehdä pahansuovasti, vaan kaikella rakkaudella, mitä voisitte koskaan haluta. Olette tosiaan pioneereja ja menette tästä läpi myös meidän kaikkien puolesta, joten teemme kaiken voitavamme sen varmistamiseksi, että pystytte katsomaan taaksepäin tätä jaksoa sanoen: "Tein sen ja niin tekivät miljoonat muutkin, emmekä yhdessä muuttaneet ainoastaan sitä maailmaa, missä elämme, vaan autoimme myös muuta luomakuntaa saavuttamaan sen kirkkauden, millä se loistaa tänä päivänä."

Niinpä taas kerran lähdemme luotanne näiden sanojen kera, jotka tunnette jo erittäin hyvin: olette rohkeimmista rohkeimpia, kaikkein vahvimpia ja onnistutte niin suuressa hankkeessa, millaista ei ole tähän mennessä nähty koko luomakunnassa. Kiitämme teitä kaikkia ja teemme teille kunniaa taas kerran, kun sanomme näkemiin tällä kertaa ja jätämme teidät jatkamaan tätä matkaa taas yhden päivän. Tässä kaikki tällä erää, lähdemme.
 

-----------
SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 238
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: