WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 20. joulukuuta 2012

KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLEHenkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger
(www.mastersofthespiritworld.com)
18.12.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:
Mestarit, vaikka tiedän, että kaikki on hetkellistä, olen hyvin pois tolaltani. Isäni vetää vain negatiivista energiaa itsensä ja koko perheen puoleen. Yritämme ja annamme rakkautta ja hän on aina ärtyisä ja valittaa hyvistä teoistamme. Hän on vaikea ja itsekäs. Hän ei vain halua minun ostavan taloa kaupungista, missä käyn töissä. Minun on vaikea kävellä joka päivä eikä minulla ole yksityisyyttä elämässäni. Minun on muutettava tämä, mutta tunnen, että vastustavat voimat yrittävät hyökätä kimppuuni kaikin tavoin. Opin rakastamaan itseäni ja taistelemaan ihanteideni puolesta itse. Ja tämä huuto vapaudesta … kukaan muu ei voi viedä minua … Haluaisin tietää sekä ammatillisesta että tunne-elämästäni. -Luna, Brasilia

Vastaus:
Olet kaunis, rakastava ja voimakas sielu. Elämänmatkasi on tuonut sinulle monia oivalluksia. Olet terävästi tietoinen erosta negatiivisten ja positiivisten energioiden välillä ja tunnet epämukavuutta negatiivisuuden läsnä ollessa. Pystyt tunnistamaan sen negatiivisuudeksi etkä ainoastaan toisen epämiellyttäväksi luonteeksi. Sen tuleminen isästä tekee tunnistamisesta normaalisti vielä vaikeampaa, koska se on usein osa niiden uskomusjärjestelmien oppimista, mitkä saadaan vanhemmilta.

Jatka oman elämäsi elämistä. Sivuuta ne uskomukset, jotka eivät palvele sinua, ja tee valintoja, jotka sallivat sinun siirtyä eteenpäin. Vastustavat voimat joita tunnet, ovat positiivisia ja negatiivisia energioita, jotka taistelevat huomiostasi. Negatiivisuus tekee äreäksi, onnettomaksi ja saa valittamaan kaikesta, mitä yrität. Positiiviset energiat vahvistavat päätöksiäsi ja sallivat sinun löytää rauhaa ja onnellisuutta.

Itsesi rakastaminen on suurin valinta positiivisuuden tuomiseksi elämääsi. Älä ole huolissasi toisten ajatuksista, edes perheesi. Tämä matka on sinun eikä kenenkään muun polku. Vapaushuudostasi on tullut huutoa toimintaan. Tee se, minkä tunnet olevan parhaan etusi mukaista. Elämä on yksinäinen tehtävä. Aloitat ryhmässä perheen kanssa, mutta sitten kun "koulutuksesi" on valmis, sinun on menestyäksesi uskaltauduttava kartoittamattomille vesille.

Pyrit ilmentämään tulevaisuutesi. Tiedät jo, miten voimakas olet, selvitäksesi perhe-elämästäsi. Nyt on aika päättää, mitä haluat, ja mennä hakemaan sitä. Visualisoi täydellinen asemasi maailmassa, elämä minkä haluat kehittää oppiaksesi lisää itsestäsi ja laita sitten positiivista energiaa tuon maailman luomiseen.

Kysymys:
Mestarit, olen kamppaillut tunteideni ja mieleni kanssa. Minusta tuntuu, että olen hukannut itseni. Minun ja ystävieni välillä on kasvavaa etäisyyttä. Minusta tuntuu, etten halua juuri puhua kenellekään, ja kuitenkin syvällä sisälläni kaipaan seuraa. En oikein ymmärrä, mitä tarvitsen tai haluan ihmisiltä. Parhaalla ystävälläni, jota arvostan kovasti ja jota kohtaan minulla on erityistunteita, on ollut usein väärinkäsityksiä ja tappeluja kanssani. Pelkään ystävyytemme puolesta, koska haluan pitää sen kuolemaani saakka. Toivon teidän valaisevan vähän elämänkokemuksiani ja suhdettani häneen. Kaikista niistä esteistä huolimatta, mitä olemme kohdanneet, miksi hän näyttää juuri nyt etääntyvän minusta? Vai onko kyse vain vääristyneestä näkemyksestäni elämää kohtaan? -V., Singapore

Vastaus:
Olet muuttunut uhriksi ja tunnet aiempien ystäviesi kohdelleen sinua kaltoin ja pettäneen sinut. Maailmastasi on tullut minä, minä ja minä. Etääntyminen ystävistäsi johtuu siitä, että he väsyivät jatkuvaan puheeseen itsestäsi ja siitä, mitä ajattelit ansaitsevasi ja mitä sinulle ei ole tullut. Kaipaat seuraa omilla ehdoillasi ja juokset karkuun normaalia vuorovaikutusta toisten kanssa, missä kaikki jakavat parrasvalon.

Erityisystäväsi on täynnä negatiivista puhettasi asioista, joita et pidä edullisena sinulle. Hän on hämmentynyt, koska et ole enää se ihminen, kenen kanssa hän ystävystyi kauan sitten. Avoin jakamisesi on hävinnyt ja oma etu on ottanut sen paikan. Erimielisyytenne kumpuaa siitä, että sinä et enää halua antaa mitään arvoa hänen mielipiteilleen ja haluilleen, jos ne eroavat omistasi.

Näkemyksesi elämästä on vääristynyt, koska katsot asioita "putkinäkölaseilla". Nämä lasit ottavat huomioon vain omat ajatuksesi, halusi ja tunteesi. Jatkuva eläminen nämä silmillä ajaa pois kaikki, jotka kommunikoisivat tai yrittäisivät olla vuorovaikutuksessa kanssasi. On aika ottaa nämä lasit pois. Katso ympärillesi 360 astetta. Näe, miten muu maailman käsittelee samoja kysymyksiä, mitä itse kohtaat. Ymmärrä, että voidaksesi toimia toisten kanssa sinun on tehtävä kompromisseja etkä voi olla se, joka tekee kaikki päätökset. Päätös tehdä näin tai olla tekemättä, riippuu sinusta.

Kysymys:
Mestarit, kuluneet kaksi vuotta olen tuntenut olevani itseni ulkopuolella, eksynyt, surullinen, masentunut ja samaan aikaan hyvin toiveikas ja henkinen. Törmäsin muutamaan kirjaan, jotka tuotiin minulle ja jotka kertoivat henkisestä matkastamme tässä kauniissa elämässämme, ja ne ovat muuttaneet elämäni iäksi. En kuitenkaan tunne rentoutta, ikään kuin tarvitsisin jonkun opastamaan minua siihen rauhalliseen paikkaan, mihin kaipaan. Miksi tunnen tällä tavalla? Mitä minun pitäisi tehdä tyydyttämään tämän tunteen, että olisin osa jotain itseäni suurempaa? Minusta tuntuu, että minun tarvitsee auttaa jotakuta tai pelastaa maailma. Minulla on myös syviä ja kaipaavia rakkaustunteita ystävää kohtaa, joka on hyvin onnettomassa tilanteessa, ja minusta tuntuu, että minun on autettava häntä kaikesta riippumatta. -Liliana, USA

Vastaus:
Näet itsesi riippuvaisena ihmisenä, joka ei halua ottaa vastuuta omista teoistaan. Siksi kaipaat jotakuta johtamaan sinua ja tekemään päätökset puolestasi, niin että jos olet tyytymätön tuloksiin, se ei ole sinun vikasi vaan sen vika, joka johti sinua. Tämä on mahdollisuus, mutta se on henkisen kasvun vastakohta.

Tietoisuuden lisäämiseksi sielustasi ja matkastasi täällä maan päällä, sinun on ensin hyväksyttävä, että sinulla on täydellinen valinnanvapaus kaikissa elämän päätöksissä. Ilman näiden päätösten tekemistä et opi sisäisestä voimastasi.

Sinut vedettiin tuon kirjallisuuden luo pelkästään esimerkkinä yhdestä tavasta, miten sielun kehittyminen voi tapahtua, ei ainutlaatuisena mallina siitä. Kaikkien kokemus on erilainen. Tästä syystä jokaisen sielun on tehtävä omat päätöksensä, jotta ymmärrys ja viisaus voi kasvaa.

Sinun tarvitsee nyt auttaa itseäsi. Et voi auttaa tai rakastaa ketään yli sen, miten autat ja rakastat itseäsi, erityisesti tuota miestä jota kohtaan tunnet vetoa. Löydä etsimäsi rauhallinen paikka sisältäsi, siitä ehdottomasta rakkausenergiasta, mikä on ihmiskehosi elävöittävä sielu. Sulje pois kaikki häiriötekijät ja äänet ja etsi sisältä tuo hiljainen paikka. Se vaatii työtä, yksinäistä työtä. Kukaan muu ei pysty tekemään sitä puolestasi. Sitten kun löydät ydinolemuksesi, olet osa suurempaa asiaa - universumia!
 
-----------
KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE
 

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: