WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 7. joulukuuta 2012

Joulukuun energiat

ELÄMÄÄ VALAISTEN 
Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 3.12.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

 
Joulukuun energiat
 
Olemme hyvin pitkän matkan viime taipaleella - miltä tuntuu? Jotkut ovat helpottuneita ja toiset epäuskoisia, että olemme jo tässä. Olemme tehneet hyvin paljon ja kuitenkin tuntuu, että on vielä hyvin paljon tehtävää. Voiko 21.12.2012 olla näin lähellä ja kuitenkin tuntuu, että matkamme on saanut niin vähän aikaan? Mutta jos tuomitsemme, mitä luulemme jääneen tekemättä, sivuutamme syvällisemmän kysymyksen: miltä tämän matkan pitäisi näyttää ja kuka sanoi niin olevan? Onko mahdollista, että olemme täydelliseen aikaan juuri siinä, missä meidän tarvitsee olla?
 
Tämä on kauan odotettu hetki, monien elämien kulminaatio ja tässä kuussa koemme tämän vuosikymmenen viimeisen kolmoispäivämäärän 12-12-12, 13 vuoden kierron lopun (2000-2012) sekä galaktisten ja universaalien syklien ja Maya-kalenterin lopun 21.12.2012. Nämä loppumiset eivät kuvasta ihmiskunnan loppua - yksi ihmisen sykli loppuu, jotta uusi voi alkaa. Todistamme henkisen ihmisen syntymää ja ihmiskunnan kehittymistä kolmannesta ulottuvuudesta viidenteen ja sen yli. Yksi ihmispiirre on tullut tiensä päähän ja sen korvaa jokin muu. 
 
Merkuriuksen perääntyminen marraskuussa sekä jatkuva Uranuksen ja Pluton neliö ja monet planeetat Skorpionissa, kuoleman ja uudestisyntymän merkissä, ovat ruopanneet olemuksemme sameita syvyyksiä. Skorpionissa on kolme aspektia - skorpioni, feenix ja kotka - jotka edustavat sielumatkamme eri puolia. Missä satutamme itseämme ja sabotoimme omia ponnistelujamme? Voimmeko sallia sen, mikä ei enää palvele, tulla tuhkaksi, mistä nousemme feenix-lintuna? Voimmeko kohota korkeuksiin kuin kotka, joka näkee tarkkaan kaukaa, vai keskittyykö näkökykymme kaikkiin negatiivisiin yksityiskohtiin? Tässä kuussa näemme hyvin yksityiskohtaisesti, mitkä skorpionin aspektit ovat läsnä elämässämme, tarkoituksenaan uudestisyntymämme aktivoiminen.
 
Kun astumme tähän ratkaisevaan kuukauteen, meidän on tarkasteltava useita teemoja. Yksi on päättää, mitä aiomme tehdä: kehittyä uuteen alkuun vai pyöriä menneisyyden ympärillä. Siirrymmekö eteenpäin vai jahtaamme omaa häntäämme? Tämä on astinkivi seuraavaan teemaan: minkä polun valitsemme ja miten sitoutunut olemme siihen? Mitä itsemme, elämän, elämisen, rakkauden ja olemisen aspekteja olemme valmis vastaanottamaan? Mistä olemme valmis päästämään irti polttaaksemme pois erillisyyden valheen, jotta voimme syntyä totuuteen jumaluudestamme? Pystymmekö elämään sydän avoimena? Mihin tai kehen sydämemme on sitoutunut? Näitä kysymyksiä joulukuun energiat valmistelevat meille, kun päätämme nämä tärkeät syklit.
 
Mutta se ei ole lainkaan vakavaa työtä. Joulu on yksi harvoista kerroista vuodessa, jolloin suuri osa maailman väestöstä juhlii samaa asiaa samana päivänä. Voimme käyttää tämän yhdistymisenergian keskittyäksemme todella rauhaan ja hyvään tahtoon ihmisille ja muistuttaaksemme maailmalle, että olemme yhteydessä, olemme yhtä ja siirrymme eteenpäin ihmisperheenä. Olemme odottaneet näitä aikoja innolla ja nyt kun ne ovat täällä, emme tiedä, mitä tekisimme, koska ne eivät näytä tai tunnu sellaisilta, kuin ajattelimme. Olemme niitä luojia, jota olemme etsineet. Olemme niitä, jotka asettavat uuden maapallon uudet energiat, toimintamallit, pyörteet ja verkot. On meidän aikamme ja olemme nyt valmiita tähän.
 
Syleile jokaista askelta, mene pelottomasti uudelle polulle, avaa sydämesi täysin, jotta voit saada kaikki siunaukset, joita sinulle tulee, ja ole rauhassa kaiken tämän läpi, koska jumaluutesi on koko ajan odottanut sinun tunnistavan sen läsnäolon ja päästävän sen energiatilaasi. Tunnista henkinen ihmisyytesi - sinulla on paljon töitä tehtävänä ja paljon iloa koettavana.
 
Upeaa kuukautta.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: