WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 24. joulukuuta 2012

UUSI AIKA SYNTYY TÄNÄÄNJeesusta kanavoinut John Smallman (johnsmallman2.wordpress.com)
21.12.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 

Tämä päivä on erittäin merkittävä, koska te heräätte! Enää ette tunne olevanne kiitollisuudenvelassa niiden korruptoituneiden organisaatioiden vallalle ja auktoriteetille, jotka ovat hyvin kauan orjuuttaneet teitä epäoikeudenmukaisilla laeillaan ja määräyksillään. Energia mitä on virrannut muutaman viime vuoden voimakkaasti jumalaisesta rakkauskentästä auttamaan heräämisprosessianne, on voimistunut vuoden 2012 kuluessa ja saanut valtavan lisäpotkun 11.11.12 ja 12.12.12 ja vielä suuremman tänään. Tämä energia virtaa nyt vapaasti ja jatkuvasti ja yhdistyy hyvin positiivisesti omaan energiakenttäänne ja jokainen teistä lisää oman puumerkkinsä siihen, kun heräätte ja osallistutte siihen tietoisesti. Te ja maailmanne ette ole enää koskaan entisenne, koska uusi aika on saapunut. Siis riemuitkaa!

Joillakin teistä voi olla vielä ongelmia, jotka vaativat huomionne, mutta sen vaikutuksen valtavan lisääntymisen myötä, mikä jumalaisella rakkauskentällä on teihin kaikkiin, huomaatte oikeastaan hyvin helpoksi irrottautua kaikista jäljellä olevista rakkaudettomista kiinnikkeistä tai tuskallisesta tunnetaakasta, mistä ette ole vielä täysin päästäneet irti. Selkeällä aikomuksellanne sen tekemisestä ja enkelienne ja oppaidenne rakastavalla avustuksella, kaikki mikä ei henkilökohtaisessa kentässänne ole harmoniassa rakkauden kanssa, häviää nopeasti. Rentoutukaa ja tietäkää, että aito aikomus saavutetaan välittömästi.

Elämästä on tullut teille täysillä vaalittava ja nautittava kokemus, kun ne rajoitukset joihin harha oli kietonut teidät, putoavat pois ja paljastavat teille vapauden, mikä on aina ollut teidän, ja ne myriadit tilaisuudet ja mahdollisuudet, joita teillä on tutkittavana löydetyillä luomistaidoillanne ja lahjoillanne.

Vuorovaikutus ja yhdistyminen toisiin - perhe, ystävät tai täysin vieraat, jotka eivät enää ja oikeastaan koskaan ole olleet vieraita - ovat aina harmonisia ja kohottavia teille nyt, kun teitä ennen motivoineen ja erimielisyyttä aiheuttavan henkilökohtaisen kunnianhimon egoistinen kilpailuvietti on pudonnut pois. Kaikki kilpailut tai pelit joihin osallistutte, ovat kaikkien osallisten ystävällistä huvittelua ja ne johtavat suureen määrään spontaania naurua. Teette monia asioita vain tekemisen ilosta eikä taustalla ole mitään syyllisyyden tunnetta, mikä vihjaa, että teidän ei pitäisi tehdä sitä tai että teidän pitäisi tehdä jotain paljon tärkeämpää. Todellisuudessa mikään ei ole tärkeämpää kuin pitää hauskaa - riippumatta siitä, mitä teette!

Asioiden tekeminen puhtaasti hauskuuden vuoksi antaa teille iloisen ja uuden tavan keskittyä toimintoihinne, samalla kun ne lisäävät mittaamattomasti sitä taitoa, jolla osallistutte niihin. Raadanta- ja uupumuspäivänne ovat ohi, koska teillä on rajattomasti energiaa, millä osallistua elämään ja koska ne askareet, jotka aiheuttivat raadantaa ja uupumusta, eivät enää täytä päiviänne.

Uusi aika syntyy tänään ja kun totutte sen kipinöimään hyvinvoinnin ja innostuksen tunteeseen, avaudutte täydemmin ja täydemmin elämän iloille, koska ei ole enää sitä levotonta mutta melkein tiedostamatonta tunnetta, että jotain tapahtuu pian joko heikentämään tai tuhoamaan kokemanne leikkisät tunteet. Henkilökohtainen turvallisuus ei ole ongelma, koska mikään ei voi mitenkään uhata teitä.

Olette saapuneet uuteen aikaan, missä kaikki mitä edessänne on, syventää yhteenkuuluvuuden ja ilon tunnetta. Koti on siellä, missä sydän on, ja nyt kun Koti ja sydän ovat täysin yhtä, rauha ja äärimmäinen tyytyväisyys ovat ikuisesti teidän. Tervetuloa takaisin Kotiin, mitä olette kaivanneet ja missä tunnistatte itsenne taas kerran niiksi jumalaisiksi olennoiksi, jotka Isänne loi ikuisessa rakkaudessa kokemaan keskeytymätöntä onnellisuutta.

Rakastava veljenne Jeesus


-----------
UUSI AIKA SYNTYY TÄNÄÄN
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: