WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 24. joulukuuta 2012

ELÄMÄÄ VALAISTENKirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 19.12.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 

Nyt olen vain minä, mitä teen seuraavaksi?
 
Kysymys:
Rakas Jennifer, yritettyäni monta vuotta yhdistää perheeni, olen päättänyt, että se oli tässä. Rehellisesti sanottuna en enää kestä tunnetuskaa niiden ihmisten torjunnasta, kritiikistä ja vihasta, joita olen yrittänyt kovasti rakastaa, tukea ja arvostaa. Nyt kun olen irrottautunut heistä, en ole varma, mitä tehdä seuraavaksi. Mihin keskitän energiani ja miten tiedän, mikä on oikein tehdä?
 
Jenniferin vastaus:
Onnittelut, vaikkei vaikutakaan siltä, että sinusta tuntuu kovin hyvältä tämän päätöksen vuoksi ja toivot, että olisit voinut saada erilaisen lopputuloksen perheesi kanssa. Miten paljon olet käyttänyt elämässäsi aikaa ja energiaa, kun olet yrittänyt tehdä heidät onnelliseksi, saada heidät tuntemaan hyvää itsestään ja näyttää heille, miten paljon rakastat heitä, toivoen, että hekin rakastaisivat sinua? Ole vakuuttunut siitä, että he kyllä rakastavat sinua, mutta eivät sinua palvelevalla tai tyydyttävällä tavalla. Ja se mitä seuraavaksi tapahtuu, riippuu täysin sinusta. Olet nyt koko energiasi kontrollissa ja se luultavasti tuntuu vähän kummalliselta. Se mitä aiot ja haluat tapahtuvan elämässäsi, tapahtuu seuraavaksi. "Oikea" asia on se, mikä tuo sinulle iloa.
 
Sinusta ehkä tuntuu, ettei perheesi rakasta sinua, muttei se ole totta. He rakastavat, mutta se mitä näet, heijastaa, miten paljon he rakastavat itseään. He eivät voi osoittaa sinulle yhtään enempää huomaavaisuutta, arvostusta, tukea ja rakkautta, kuin he osoittavat itse itselleen. Enemmän rakkautesi antaminen heille ei muuta heitä, se tekee heidät vain tietoisemmaksi omista puutteistaan. Koska olet kuluttanut niin paljon aikaa tukien heitä, näet nyt, missä olet jättänyt oman elämäsi tukematta, ja se on vähän pakahduttavaa. Se on vähän kuin olisit ollut siivoamatta taloasi vuoteen ja sitten yrität siivota sen tunnissa. Sinun pitäisi ottaa tämä askel kerrallaan.
 
Mitä sellaista et ole tehnyt tai minkä olet kieltänyt itseltäsi, mihin sinulla on nyt aikaa? Onko mitään asioita, joita et ole tehnyt ennen ja joita haluaisit tehdä nyt? Kaikki huomio minkä annoit toisille, voidaan nyt kohdistaa sinuun. Olisi hyödyllistä tehdä lista siitä, mitä ennen teit perheesi hyväksi, ja sitten katsoa, mitkä noista asioista on laiminlyöty omassa elämässäsi. Saatat yllättyä siitä, miten monia niitä on. Saatat myös löytää joitain lahjojasi ja kiinnostuksiasi, jotka olet hylännyt, koska sinulla ei ollut aikaa tai koska toiset ihmiset eivät pitäneet niitä tärkeinä.
 
Älä ole vihainen perheellesi tai loukkaantunut heidän käyttäytymisestään. He ovat tehneet hyvin tehtävänsä elämässäsi - heidän oli tarkoitus opettaa sinulle, miten laitetaan itsensä etusijalle ja ollaan itsekäs, mikä merkitsee itsestään huolehtimista. Heidän tehtävänsä on nyt valmis, joten voit alkaa keskittyä itseesi. Mitä arvostat itsessäsi? Äläkä vastaa tuohon kysymykseen muistamalla kaikki ne asiat, joita perheesi ei arvostanut sinussa. Heidän arvojärjestelmänsä törmää yhteen omasi kanssa, minkä vuoksi he eivät tukeneet tai arvostaneet sitä, mitä teit heidän hyväkseen. Tässä elämäsi seuraavassa vaiheessa on kyse sinusta ja perheesi saattaa lopulta arvostaa sinua ja lahjojasi - tai sitten ei. Ilmaise siihen saakka aikomukseksesi ilo, rauha, rakkaus ja yltäkylläisyys ja ala arvostaa itseäsi, vaikka ajattelisitkin tekeväsi sen yksin. Sitten alat vetää puoleesi toisia, jotka arvostavat sinua, ja luot uuden sieluperheen, mikä osaa arvostaa sinua, koska he arvostavat itseään samalla tavalla.
 
-----------
ELÄMÄÄ VALAISTEN
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: