WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 14. joulukuuta 2012

KETKÄ PITÄISI "PELASTAA" 12.12.12 TAI 21.12.12?Kanavoinut Brenda Hoffman ( www.lifetapestrycreations.com)
11.12.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Mitä luulet tapahtuvan 12.12.12 tai 21.12.12?

Sinun uskomuksesi luovat sinun todellisuutesi.

Ne jotka kuolevat tai siirtyvän pois maapallolta, luovat ympäristön, minkä he uskovat olevan totta ennen maallista siirtymäänsä. Jotkut uskovat kuuluvansa helvetinkaltaisiin puitteisiin, joten he luovat sen. Toiset leijuvansa pilvien päällä soittaen harppua (mutteivät koskaan pikkurumpuja tai akustista kitaraa!). Niin sitten on.

Mutta tämä tila maan ja todellisuuden välillä ei kestä kauaa useimmilla. Äskettäin siirtymän tehneet oivaltavat pian ilon uusien alueiden tutkimisesta.

Sama pätee siihen, mitä uskot tapahtuvan 12.12.12 tai 21.12.12. Kenties uskot, että ylösnouset eri tasolle. Tai että ne jotka jäävät kolmanteen ulottuvuuteen, häviävät maan päältä.

Tällaiset uskomukset ovat yhtä rajoittavia kuin niiden uskomukset, jotka odottavat tylsän ikuisuuden soittavansa harppua.

Kenties pelkäät, että luot maallisen siirtymän tai kuoleman nykyisillä ylösnousemususkomuksillasi. Näin tilanne ei ole. Korkeampi itsesi ei salli sinun kuolla 3D-uskomustesi vuoksi. Yhtään sen enempää kuin universumi sallii sinun leijua pitkää aikaa pilvissä, ennen kuin yhdistää sinut seuraavaan jännittävään seikkailuusi.

Tai kenties olet pettynyt, ettei rinnakkaismaapalloa luoda, ettet ylösnouse tai ettei ilotulistusta tapahdu. Monille 12.12.12 ja 21.12.12 eivät eroa kovasti mistään muusta päivästä.

Tietysti ne jotka ovat kiinnostuneita avaamaan olemuksensa toisille ulottuvuuksille, voivat saada merkkejä sellaisen tapahtumisesta. Kenties surinaa päähänsä, päänsärkyä tai samanlaisia vähemmän hälyyttäviä tuntemuksia, jotka osoittavat jonkin muuttuvan.

Voitko kuvitella sen maailmanlaajuisen tuskan, jos maapallo jaettaisiin kahteen osaan - niihin jotka haluavat osallistua toisiin ulottuvuuksiin ja niihin, jotka eivät halua? Kuka päättää, millä olennoilla on riittävästi kiinnostusta ollakseen erilaisella maapallolla? Pitäisikö sen tapahtua ensimmäisenä päivänä, kun kyseenalaistetaan 3D-elämä? Vai ensimmäisenä päivänä, kun yksilö uskoo kuoleman jälkeiseen elämään? Vai silloin kun olento aloittaa ulottuvuushyppelyn?

Näetkö vaikeuden sen määrittelemisessä, ketkä pitäisi "pelastaa" tai sijoittaa uudelle maapallolle ja milloin? Ymmärrätkö, miten tällainen jakaminen viivyttäisi kaiken sen kehittymistä, mitä toivotte ja mihin uskotte? Ne jotka on suuntautuneet tieteellisemmin, vähemmän todennäköisesti hyppäisivät uuden ajan tai uuden maapallon villitykseen, mikä jättäisi aukkoja maailmanlaajuiseen muutosprosessiinne. Tai jos vain samalla tavalla ajattelevat otettaisiin mukaan, kukaan ei kyseenalaistaisi kokemuksen oikeellisuutta - tai paremmin sanottuna lisäisi kipinää kehittymisprosessiin.

Monet ovat jokseenkin tekopyhiä siinä, mitä tapahtuu uskoville.

Mutta sitten on jakautumista ns. uskovien keskuudessa. Jotkut uskovat, että ainoa polku uuteen ulottuvuuteen on meditointi tai tietty ruokavalio. Toiset uskovat, että kumpaakaan ei tarvita. Kuitenkin kumpikin ryhmä on varma, että he ovat niitä, jotka pelastetaan. Eivätkö tällaiset ajatukset ole samanlaisia kuin hengellinen 3D-herätys?

Uusi maa ja uusi aika on vapautta. Vapautta edetä sillä tahdilla ja siihen elämään, mikä tuntuu oikeimmalta itselle. Mutta sitten toisaalta, kumpikaan ei ole todennäköistä useimmille maan päällä tällä hetkellä, sillä muodostatte ja muutatte edelleen uutta olemustanne. Taatusti te valotyöntekijät voitte olla vähän aikaanne edellä noilla alueilla, mutta mitä hyvää teidän prosessoinnissanne ja puhdistamisessanne olisi, jos jättäisitte taakse ne, jotka eivät ole teidän kehitysvaiheessanne?

Kaikki ovat tasavertaisia.

Te kehittyneet valotyöntekijät hyväksytitte pelkästään eri roolin kuin ne, jotka eivät vielä ala herätä. Tämä siirtymä on kaikille, ei vain niille harvoille, jotka uskovat tietävänsä totuuden.

Teidän roolinne ei ole siirtyä toiselle maapallolle, jotta voitte onnitella itseänne kyvyistänne ja varhaisesta kiinnostuksestanne tässä siirtymässä, vaan sen sijaan loistaa uusissa taidoissanne ja kiinnostuksissanne sillä tavalla, että niillä jotka haluavat herätä uuden maan ja uuden ajan rooliinsa, on monia rakastavia roolimalleja, joista valita. Erittäin tärkeä toteamus teille kaikille.

Sillä ei ole merkitystä, että sisäinen olemuksenne ilmoittaa lihan sopimattomaksi ja toisten ei. Vain sillä on merkitystä, että seuraatte sisäisiä viestejänne. Ei median viestejä eikä ystävienne viestejä, vaan omianne.

Sisäinen olemuksesi on ainoa opas, mitä tarvitset siirtyäksesi iloiseen elämääsi. Sinä et ole viisaampi tai vähemmän viisas kuin kukaan.

Te kaikki siirrytte samaan loppupisteeseen - rakkauteen. Mikä tärkeintä, rakasta itseäsi. Se ei ole mahdollista, jos uskot, että olet parempi tai et yhtä hyvä kuin joku muu. Tämä on pelkästään vanhan ajan ajattelua.

Ihmeellinen siirtymä tapahtuu. Sisäinen olemuksesi antaa sinulle oman roolisi tässä siirtymässä. Roolin mikä on osa suurempaa kudelmaa kuin vain te, jotka olette nyt kiinnostuneita uudesta maasta ja uudesta ajasta tai osallisia siinä. Te olette roolimalleja, ette guruja.

Sinä olet ihmeellinen, mutta niin ovat kaikki, jotka ovat riittävän rohkeita ollakseen maan päällä tänä aikana tai auttaakseen toisista ulottuvuuksista, kun maapallo ja sen olennot siirtyvät uuteen henkiseen heräämiseen.

Olet rakastettu ja lahjakas, kuten kaikki. Tässä siirtymässä ei ole luokkaeroja. Siihen uskominen, että vain jotkut ovat mukana uudella fyysisellä maapallolla, on niiden luokkaerojen uudelleenluomista, mikä on tehnyt elämisestä maan päällä hyvin epämiellyttävää.

Kaikki jotka haluavat osallistua uuteen maapalloon tässä elämässä, osallistuvat - on se sitten ennen 21.12.12 tai sen jälkeen. Niin olkoon. Aamen.


-----------
KETKÄ PITÄISI "PELASTAA" 12.12.12 TAI 21.12.12?
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: