WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 12. joulukuuta 2012

ELÄMÄÄ VALAISTENKirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 10.12.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Vaihdoitko paristot?
Sain kaapelitelevision vuonna 2000 ja muutaman kuukauden jälkeen se lakkaisi toimimasta, joten soitin asiakaspalveluun, jotta se korjattaisiin. Kaveri tuli paikalle, otti käteensä kaukosäätimen, paineli muutamia nappuloita ja kysyi minulta: "Vaihdoitko paristot kaukosäätimeen?" Sanon: "En tiennyt, että se vaatii paristoja, luulin sen toimivan televisiosta." Hänen ansiokseen on sanottava, ettei hän nauranut ääneen, mutta ilme hänen kasvoillaan kertoi, ettei hän voinut uskoa, mitä olin juuri sanonut. Niinpä hain paristoja, hän laittoi ne kaukosäätimeen ja kaikki toimi hienosti. Olen varma, että hän on kertonut tuon tarinan monta kertaa, saanut hyvät naurut siitä ja asiakaspalvelun ihmisiä kehotettiin pyytämään asiakkaita vaihtamaan paristot kaukosäätimeen, ennen kuin lähetetään joku korjaamaan kaapelia.

Olen melko älykäs ja tiedän, miten asiat toimivat, mutta koska kaukosäädin toimi osoittamalla televisiota, luulin, että jokin televisiossa antoi virtaa kaukosäätimelle. (En myöskään koskaan katsonut kaukosäätimen taakse, koska nappulat ovat yläpuolella.) Ongelma ei ollut lainkaan televisiossa tai kaapelissa, minun täytyi vain vaihtaa paristot kaukosäätimeen. Ja elämämme toimii samalla tavalla. Luomme todellisuutemme, joten sille mitä todellisuudessamme tapahtuu, ei anna virtaa itse todellisuus, ja me lähetämme energiaa, mikä luo tilanteen. Jos katsomme ulkopuolelle ja ihmettelemme, mikä siinä on vikana, sivuutamme tarpeen tehdä muutoksia siinä energiassa, mitä käytämme tuon tilanteen luomiseen.

Ulkopuolisella maailmalla ei ole voimaa meihin, koska se on meidän luomuksemme, aivan kuin televisiossa näkemämme kuvat. Jokainen haastava tilanne minkä koemme, alkoi energiasta, jonka laitoimme itse liikkeeseen, ja jos haluamme muuttaa sen, meidän on tehtävä muutos ulosvirtaavan energiamme tasolla, aivan kuten meidän täytyy painaa nappulaa kaukosäätimessä tv-kanavan vaihtamiseksi. Televisio ei anna virtaa kaukosäätimeen, kaukosäädin kontrolloi televisiota. Ja silloin kun tilanne ei enää toimi, se ei tuo meille iloa eikä palvele tarpeitamme, kaukosäädinkontrolli saattaa tarvita uudet paristot tai toisin sanoen, meidän täytyy muuttaa sitä energiaa, mitä käytämme todellisuutemme luomiseen.

Tämä nähdään myös yhdessä suosikissani universaaleista laeista, syyn- ja seurauksenlaissa, mikä toteaa, että kaikki todellisuudessamme on seurausta tai lopputulos ja me olemme luoja, syy. Ja luojana meillä on voima luoda jotain erilaista joka tilanteessa. Kun lähestymme kosmista tapahtumaa tällä viikolla, tarkastele elämääsi kiintymättömänä ja erottelukykyä käyttäen, ja jos et pidä näkemästäsi, tarkista paristot, koska saatat tarvita uudet. Ja muista, että kaukosäädin antaa vallan televisioon ja voit aina vaihtaa kanavaa, mutta jos kaukosäädin ei toimi, älä syytä televisiota.

-----------
ELÄMÄÄ VALAISTEN
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: