WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 14. joulukuuta 2012

ONKO SINUN VAIKEA RAKASTAA ITSEÄSI?


Henkeä kanavoinut John Cali ( www.greatwesternpublishing.org)
Uutiskirjeestä 13.12.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Kun siirrymme lähemmäs juhlapyhiä, näen useampien ja useampien ihmisten stressaantuvan ja pakahtuvan. Siitä ei hanukassa, joulupäivässä, kwanzaassa, tapaninpäivässä jne. ole kyse. Niissä on kyse vuodenajan, toistemme ja itsemme juhlimisesta.

Kuitenkin ihmiset laittavat itsensä pitkän juhlapyhäluettelonsa loppuun. He eivät ota aikaa hidastaa ja nauttia tästä ajasta. Lyhyesti sanottuna, heidän on vaikea rakastaa itseään raivokkaassa ryntäyksessään saada kaiken tehtyä.

Kuulostaako tämä sinulta?

Tämä Hengellä on sanottavana asiasta:

Itsenne rakastaminen ehdottomasti on tärkein asia, minkä voitte tehdä tässä elämässä.

Jos te ette voi ensin juhlia sitä ihmettä, joka olette, niin teillä on usein vähän iloa tai syytä juhlia ketään tai mitään muuta maailmassanne. Kaikki alkaa teistä. Kykynne rakastaa, arvostaa ja juhlia itseänne on avain tässä.

Sitoutukaa huolehtimaan itsestänne. Monet teistä eivät huolehdi kovin uskollisesti omista tarpeistaan ja haluistaan. Jos te ette kuitenkaan huolehdi itsestänne ensin, teistä ei ole paljon hyötyä kenellekään muulle. Parasta mitä voitte antaa toisille ja maailmalle, on laittaa oma onnellisuutenne ja hyvinvointinne etusijalle.

Kuulostaako tämä itsekkäältä? No, se on itsekästä. Tai paremmin itseä - keskittyen itseenne ja rakastaen itseänne niin, että voitte sitten rakastaa toisia hyvin. Myös valtavirtauskontonne kehottavat teitä rakastamaan Jumalaa ja toisianne niin, kuin rakastatte itseänne. Mutta tuo viesti usein vaimenee ja katoaa. Itsenne rakastamisen osa katoaa. Ikään kuin se olisi jonkinlainen kamala synti.

Haluamme teidän näkevän sen ihmeen ja kauneuden, mikä olette. Haluamme teidän tuntevan olevanne rakastettu. Haluamme teidän tuntevan olevanne arvokas. Haluamme teidän näkevän itsenne sen suuren rakkauden kera, mitä me tunnemme teitä kohtaan. Sen suuren rakkauden kera, mitä Jumala tuntee teitä kohtaan.

Rakastakaa itseänne ehdottomasti, niin kuin me rakastamme teitä.

(Ote "Spirit Oracle Cards")

-----------
ONKO SINUN VAIKEA RAKASTAA ITSEÄSI?
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: