WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 24. joulukuuta 2012

LYHYT ENERGIAPÄIVITYSJatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com)
22.12.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hei ystävät! Sain juuri tämän viestin Jatkuvilta seuralaisilta:

"Kuten olette jo vahvistaneet, tulevat energia-aallot eivät ole vielä laantuneet. Kaikki tämä herpaantumaton takominen ajaa pois historianne viimeisetkin jäänteet ja valmistelee teidät astumaan uuteen juuri sellaisena - uutena ja minkään vanhan kahlitsematta, mikä voisi vielä pidätellä teitä. Teidän on kestettävä näitä intensiivisiä energiaryöppyjä muutama lisää, mutta se alkaa hiljentyä, kun lähestytte joulupäivää. Siis taas kerran, pysykää tyynenä ja keskuksessanne ja tietäkää, että kaikki on hyvin. Osoitamme teille kunnioitusta taas kerran, kun sanomme, että olette todella rohkeimmista rohkeimpia ja onnistuneempia pyrkimyksissänne, kuin ehkä voitte kuvitella tällä hetkellä. Tässä on kaikki tällä erää, mutta palaamme pidemmän epistolan kanssa, kun nämä voimakkaat aallot ovat vähän hellittäneet. Kiitos, lähdemme."

Toivottavasti sinnittelette kaikki edelleen mukana! Eilinen oli kaunis päivä, mutta ehdottomasti palattiin taas asiaan viime yönä. Kuitenkin auttaa, kun ajattelee kaikkea sitä rakkautta, mitä ympärillämme oli, kun yhdistyimme päivänseisausenergioihin. Nuo energiat ovat edelleen täällä, mutta niitä ei ole helppoa havaita nyt, kun fyysinen kehoni taas kerran kiukuttelee.

Rakkautta ja valoa, Aisha


-----------

LYHYT ENERGIAPÄIVITYS
  Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: