WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 31. joulukuuta 2012

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 244
Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com )
28.12.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Tämä aika, yhden vuoden loppuminen ja uuden alkaminen, on täynnä monia tunteita. Eihän monilla teistä ole ollut tilaisuutta tai edes halua edes ajatella sitä, että tarunhohtoisen vuoden 2012 jälkeen tulee uusi vuosi 2013. Joillekin se tosiasia, että kaikki - myös kalenterinne - näyttää jatkuvan, ikään kuin ei mitään olisi tapahtunut, on suuren pettymyksen aihe. Mutta tosilla sen odotus, mitä tällä uudella vuodella on varastossa, on todella suurta. Sillä nyt astutte kartoittamattomalle alueelle. Koskaan aiemmin ihmiskunta ei ole seissyt tällaisen aikakauden edessä, missä astutte uuteen vuoteen sellaisella energia-arsenaalilla varustettuna kuin tänään.

Seisotte siis mitä suurimmalla kynnyksellä, rakkaat ystävät, ja vaikka jotkut tuntevatkin edelleen vähän pettymystä tämän viime viikon toiminnasta tai toiminnattomuudesta, antakaa meidän muistuttaa, ettei mikään voisi olla kauempana totuudesta. Sillä se mitä on tapahtunut näinä päivinä 12.12.12:n ja 21.12.12:n jälkimainingeissa, on todella elämää muuttavaa - eikä vain teille yksilöinä, vaan myös maailmalle kokonaisuutena. Sillä olette tänä vuonna multiversumin kansalaisia, ette pelkästään oman maailmanne tai maanne kansalaisia. Olemme tietoisia, että monille tämä näyttää vähemmän ilmeiseltä, mutta tiedämme myös, että jotkut teistä ovat jo alkaneet kulkea tässä uudessa maailmassa, mikä on kirjaimellisesti alkanut avautua edessänne, ja se jatkaa laajentumistaan yli kaikkien horisonttien, mitä ehkä viitsitte yrittää kuvailla.

Tiedämme, että tämä kuulostaa vain uudelta annokselta korkealentoisia sanoja, joita tarjoillaan lepyttelemään teitä kaikkia, mutta antakaa meidän sanoa niille, jotka ovat edelleen tämän rakkaustunnelin ansassa, mikä on toisinaan vähintäänkin haastavaa - tietäkää, että nämä seinät alkavat pian hävitä ja saatte maistiaisen todellisesta vapaudesta, mikä tulee sen myötä. Toisin sanoen, tästä yhteydestä kaikkeen tulee selvempi ja selvempi, kun nämä tunnelimaiset seinät alkavat hävitä, ja tiedämme olevan jo joitain, jotka voivat vahvistaa tämän tosiasian.

Kehotamme siis teitä käyttämään erottelukykyä näinä viime päivinä siirryttäessä vuodesta toiseen ja tarkoitamme tällä, että on tärkeää pitää fokuksenne niissä osissanne, missä voitte jo tuntea muutosta tapahtuneen. Joillekin tämä on helppoa, kun tuo heidän osansa on jo alkanut vahvistua. Toisille se on vaikea tehtävä, kun heidän eilisvuoteen jumiutunut osansa näyttää olevan ylivoimaisesti jumissa. Mutta tiedämme, että jos annatte itsellenne luvan, pystytte yhdistymään tuohon sisäiseen kipinään, mikä on sytytetty viime päivinä. Ja vaikka mielenne ja fyysinen kehonne yrittää kääntää fokuksenne pois tuosta sisäisestä hehkusta, teidän ei pitäisi antaa sen estää teitä kurottamasta sisäänpäin ja yhdistymästä siihen.

On todella tärkeää tehdä niin, jotta te ette antaisi oman sisäisen tuomarinne vakuuttaa teille, että te ette selviytyneet kokeesta, mikä teille annettiin, kun tämä vuosi alkaa haihtua pois. Te ette ole reputtaneet mitenkään missään kokeessa, rakkaat ystävät, sillä olette täällä ja astutte kohta uuden laskennan ensimmäiseen vuoteen, jolloin todella löydätte oman äänenne ja annatte sen kuulua selvänä ja kovana.

-----------

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 244
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Ei kommentteja: