WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 29. joulukuuta 2012

OLET ILON PILLIPIIPARI


 
Kanavoinut Brenda Hoffman ( www.lifetapestrycreations.com)
25.12.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

 
Rakkaat ystävät,
 
Monet teistä juhlivat siirtymäänne tällä viikolla. Monet eivät. Tämä on oikein ja totuudenmukaista, sillä kaikki eivät todellakaan voineet siirtyä toiseen ulottuvuuteen kerralla - eivätkä halunneetkaan. 
 
Te jotka aistitte tai tunnette eri tavalla, olette ensimmäinen suuri ryhmä, joka sai valmiiksi tämän siirtymän. Ajatelkaa siementä, joka kypsyy ja puhkeaa auringonpaisteessa. Jotkut teistä kokivat sen. Toiset pelkästään kylvivät siemenensä joulukuussa. Ja toiset pohdiskelevat, haluavatko tehdä sen.
 
Tämä kanava puhuu niille, joiden siemen on puhjennut upeaksi uudeksi olemukseksi.
 
Näytättekö erilaiselta, toimitteko tai tunnetteko eri tavalla? Kenties, kenties ette. Kuitenkin olette hyväksyvämpi 3D-toimille ja -toiminnoille.
 
Tätä viime lausetta monien on vaikea ymmärtää. Mutta sitten toisaalta, emme puhu niille, jotka asuvat kaksinaisuudessa.
 
Te jotka olette tehneet siirtymän, hyväksytte kaksinaisuuden, mutta ette ole kiinnostuneita siitä. Te tarkkailette - ette osallistu ja luultavimmin ette tuomitse.
 
Kaksinaisuus on, mitä on. Hyväksytte sen ja tiedätte, että toiset tuntevat samoin lähitulevaisuudessa. Ennen luultavasti sotkeuduitte poliittisiin väittelyihin tai "hän sanoi hänen sanoneen" -keskusteluihin. Vaikka saatatte edelleen osallistua tällaiseen toimintaan, teette sen ilman samaa kiihkoa tai kiinnostusta kuin ennen. Ikään kuin nuo keskustelut tai uskomukset olisivat olleet leikkitoimintaa - aivan kuten leikitte lääkäriä tai palomiestä lapsena.
 
Kyse ei ole siitä, että teistä tulee hetkessä jotain ulottuvuusolentoja tai sivuutatte heidät, jotka haluavat jäädä päättäväisesti 3D-maailmaansa - te olette vaan enemmän tarkkailija.
 
On aikoja, jolloin edistyneet valotyöntekijätiimiläiset ovat taas mukana 3D-traumoissa ja -kaaoksessa. Kun näin tapahtuu, tunnette tuollaisen toiminnan olevan väärin teille - ei toisille, mutta teille. 
 
Mitä jos ympärillänne olevat jatkavat teidän pommittamistanne 3D-peloilla, -kaaoksella ja -traumoilla, jos he yrittävät palauttaa teidät heidän 3D-maailmaansa? Tietysti se on aina vaihtoehtonanne, mutta teistä ei tunnu oikealta tehdä sitä. Muistatteko, miltä teistä tuntui, silloin kun teitte jotain vanhempienne kieltämää? Useimmiten tunsitte syyllisyyttä tai surua. Näin on nyt edistyneillä valotyöntekijöillä. Erona on, että tunteenne generoituvat sisältä - ei yhteiskunnasta, perheeltä tai ystäviltä. 
 
Kyse ei ole siitä, että teidän tarvitsee eristäytyä tai ympäröidä itsenne vain niillä, jotka ovat siirtyneet neljänteen ulottuvuuden tai sen yli - te olette vaan tämän siirtymän uuden ajan aikuisia. Haluatte kokea maailman, mihin ei sisälly sitä kaksinaisuutta, mikä on ollut elämäänne aionien ajan.
 
Pidetäänkö teitä outona? Kenties. Mutta sillä ei ole merkitystä teille. Sillä jos ympärillänne on niitä, jotka haluavat teidän palaavan heidän 3D-maailmaansa, havaitsette tarvetta siirtyä tuosta ryhmästä yli. Vähän kuin jonkin poliittisen puolueen kannattajat tuntevat olonsa epämukavaksi niiden seurassa, jotka järkähtämättä puhuvat vastapuolueen puolesta.
 
Jotkut teistä tuntevat, että ovat yksin uskomuksissaan, että elämässänne olevat uskovat 3D-maailman olevan kaikki, mitä on.
 
Ette ole yksin. Jos 3D-olentoja on ympärillänne fyysisesti, voitte laajentaa yhteyksiänne internetin, kirjojen, kurssien ja yhteisönne samanmielisten ryhmien kautta. On monia resursseja, mitkä auttavat teitä ymmärtämään paremmin itseänne ja tätä siirtymää.
 
Tämä ei tahdo sanoa sitä, että teidän täytyy kieltää niiden olemassaolo, jotka ovat 3D:tä. Sen sijaan te pelkästään tarkkailette, mutta ette enää halua osallistua siihen kaksinaisuuteen, mikä on heidän elämäänsä. Löydätte toisia, jotka tuntevat ja toimivat niin kuin te. Tämä siirtymä on ryhmätoimintaa. Toisin kuin muilla mestareilla jotka ovat auttaneet maata aiemmissa siirtymissä, teillä on monia tasavertaisia - henkisiä tai maan ulkopuolisia auttajia ja nopeasti lisääntyvä määrä maaolentoja, jotka haluavat siirtyä 3D:n yli. 
 
Te olette uusi maa. Te olette trendikkäitä. Te ette ole yksin - ja olette aina vain vähemmän joka päivä, kuukausi ja vuosi. Ajatelkaa niitä ensimmäisiä olentoja, jotka uskoivat, ettei Vietnamin sota ollut oikein USA:lle. Noiden muutamien uskomukset lopettivat USA:n osallistumisen tuohon sotaan. Jotain samankaltaista, mutta kunnioitusta herättävämpää, on tapahtumassa nyt. 
 
Maailman koko väestöön verrattuna vain harvat teistä tuntevat eri tavalla. Toiset haluavat tietää, miksi teistä 3D-tavat ja -käyttäytyminen ei ole enää kiinnostavaa. Kun he tekevät sen, he haluavat kuulla enemmän tästä siirtymästä. Ja niin tämä jatkuu muutaman kuukauden, kunnes enemmistö maaolennoista siirtyy uusiin ulottuvuuksiin.
 
Kyse on prosessista, mikä on hyvin käynnissä. Huipennus olivat se rakkaus ja ilo, minkä jaoitte 12.12.12 ja 21.12.12. Nauroitte sen hauskuudelle ja hämmästelitte kokemuksia.
 
Toiset seuraavat. Eivät siksi, että heidän täytyy. Eivät siksi, että se on tyylikästä. Vaan koska tuntuu niin upean iloiselta olla tuomitsematta itseään tai toisia. Olla noudattamatta yhteiskunnan "pitäisi"-asioita. Olla olematta joku, joka heidän mielestään pitäisi olla, vaan olla itsensä koko uudessa komeudessaan.
 
Mene leikkimään. Älä pelkää vuorovaikutusta kaikkien ihmisten kanssa - ovat sitten he 3D:tä tai muita ulottuvuuksia. Sinulla on sisäinen tunne siitä, mikä on oikein sinulle - ei kenellekään muulle mutta sinulle.
 
Nyt kun teillä on tapahtunut huipentuminen uuteen aikaan, sisäinen tuntosi toimii täysillä. Jos sinusta jokin tai joku tuntuu epämiellyttävältä, kysy itseltäsi miksi. Saat vastauksesi ja suunnan. Ja kun seuraat tuota sisäistä ääntä, löydät itsesi enemmästä ja enemmästä ilosta. Ilosta joka houkuttelee niitä, jotka ovat kietoutuneet 3D:hen tai vasta alkavat säteillä valoaan.
 
Sinä olet tulevaisuus. Sinä olet loistava majakka, mikä vetää toisia puoleensa katsomaan, mikä saa sinut loistamaan, mikä saa sinut nauramaan, mikä antaa sinulle iloa. Sinä et ole guru. Sinä et ole sääntöjen laatija. Sinä pelkästään naurat ja hyppelet katua pitkin kuin ilon pillipiipari. Niin olkoon. Aamen.
 
-----------

OLET ILON PILLIPIIPARIViestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: