WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 8. toukokuuta 2010

Kuudes aisti


Elämä

Elämä tai energia ei ole yksi asia, vaan se on energioiden moninaisuus. Se on eri energioiden vuorovaikutusta.
Elämä on sähköä ja virran tuottamiseksi tarvitaan aina negatiivinen ja positiivinen napa, hengen ja substanssin määrätty yhdistelmä.
Kaikissa osissa ja kaikilla tasoilla läsnä on aina lukuisia energioita ja vähintään kaksi pääenergiaa.

Esoteria, tiede energioista

Esoteerikko havainnoi ja tutkii ilmiöitä ja energioita sisäisessä maailmassa. Huomio ei ole silloin suunnattu viiden aistin kautta saavutettavaan informaatioon. Kun aistihavainnot unohdetaan, tietoisuus on itsessään esoteerinen aisti, kuudes aisti, jos niin halutaan sanoa. Ihmisen tietoisuus, joka toimii hänen energiakehonsa kautta, aistii ja kokee erilaisia energioita, joilla on tietty laatu, värähtely, toiminta, väri, sävel ym. ja vaikutus ihmisen käytökseen. Mieli on tulkki ja välittäjä tässä tutkimuksessa. Mieli, joka on ajattelua ja muistia ym. ja joka toimii omalla erityisellä tasollaan, ei ilmeisesti suoranaisesti aisti tai koe mitään energioita. Mieli kyllä yrittää hahmottaa ja tulkita sisäisiä kokemuksia ja havaintoja ja se voi luoda niistä kuvia ja malleja. Ihmisen psykofyysinen kokonaisuus aistii nämä energiat. Kysymys mikä on mielen osuus näiden energioiden kokemisessa, on kuitenkin varsin vaikea, joten asia jää vielä avoimeksi. Se riippuu myös siitä miten mieli määritellään suhteessa ihmisen kokonaisuuteen ja muihin olemuspuoliin. Ilmeisesti kaikki ulkoiset ja sisäiset havainnot ja kokemukset välittyvät mielen kautta.

Hienot energiat

Hengen muuntaman ihmisen kyllästää hyvin kirkas ja puhdas energia. Toisinaan hänen koko ruumiinsa on täynnä valoa. Se tuo mukanaan hyvin miellyttävän ja harmonisen olotilan. Tämä energian myötä saavutetaan täydellinen vapautuminen alemmista tasoista ja energioista. Ne eivät ole enää olemassa hänelle. On kuin koko sisäinen ihminen olisi mielen läpäisemä ja myös hengen kyllästämä. Se on kirkkaan ja tietoisen energian läpäisemä. Ihmisen mieli ohjaa energioiden virtaamista hänen kehossa ja elimistössä niiden toiminnan lakien puitteissa. Ei voida sanoa, missä mieli alkaa ja loppuu suhteessa koko ihmiseen. Tämä kirkas ja usein lämmin energia ja laatu ilmenee hänen suhteissa toisiin ihmisiin lämpönä, rakkautena ja säteilynä.
Kun kaikki ihmisessä on tietoista, kirkkaiden hengen energioiden kyllästämää, hän hallitsee koko luontoaan. Hänellä on runsaasti energiaa ja elinvoimaa. Hänen mielensä on selkeä. Hengen kautta hänestä tulee lopulta universaali ihminen.

Kosmiset energiat

Monilla kosmisilla energioilla, joilla on tunnettuja tai tuntemattomia lähteitä, on varsin ihmeellinen ja ihastuttava laatu. Ne ovat usein hyvin kirkkaita. Joskus ne ovat luonteeltaan ilmamaisia tai eteerisiä, joskus hyvin kiinteitä. Ne voivat sisältää autuutta, rakkautta, lämpöä ja pehmeyttä, monia määrittelemättömiä laatuja. Ihmisen tietoisuus on silloin hyvin kirkas. Hänen kaikki aspektinsa, tahto, tunne ja äly ovat silloin tasapainossa. Hänen koko luontonsa on kohotettu valoon eikä mikään riko täydellistä harmoniaa.

Lähde: Uuden Ajan Elämänviisaus

Ei kommentteja: