WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 3. toukokuuta 2010

Tämä päivä


Miekkojen kolmonen

Miekkojen kolmonen on eron kortti. Uudet sopimukset syrjäyttävät vanhentuneet ja rajoittuneet näkemykset. Ajatteluun tulee kolmas ulottuvuus tai elämääsi kokonaan uusi tekijä, joka syrjäyttää olemassa olevat. Nyt on päätettävä, miten jatkat tästä eteenpäin.

Sain tämän vastauksen esittämääni kysymykseen? Hieno vastaus... Kiitos.
Lähde: Astro.fi

Kesäkuu 2010

Saturnuksen vaikuttaessa vielä merkkisi viimeisissä asteissa, olet taatusti sinäkin tavallista kovemman muutospaineen alla kesäkuun alusta saakka. Kuulostele, mitkä osa-alueet tuntuvat nyt raskaimmilta ja valmistaudu henkisesti jättämään ne kokonaan tai ainakin osittain pois elämästäsi. Marsin ja Vestan saapuessa merkkiisi, saat merkittävän energialisäyksen kaikkeen sellaiseen tekemiseen ja sellaisiin suunnitelmiin, joihin tunnet olevasi koko sydämestäsi sitoutunut. Tehtyäsi ratkaiservat vapauttavat ratkaisut Juhannukseren mennessä, tulet etenemään valitsemallasi polulla erittäin vauhdikkaasti ja menestyksellisesti koko loppuvuoden. Kerää rohkeutesi ja toimi.

Ei kommentteja: