WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 15. toukokuuta 2010

Kristallitähti

Sininen lootussydän -vihkimys

Olemme astuneet henkisen vihkimyksen ulottuvuuteen, mikä aktivoi henkikehon seuraavan ketjun ja johtaa ihmiskunnan yhteen planetaariseen ylösnousemusaaltojaksoon. Tämän vuoden planetaarinen ylösnousemusaalto liittyy indigo-kristallitähteen, mikä sytytettäessä järjestää uudelleen kuudennen chakramme, kuudennen "aksiatonaalilinjamme", kuudennen DNA-leimamme ja sen prosessit, jotka kontrolloivat kolmatta silmäämme ja korkeampaa aivotoimintaamme. Se kontrolloi myös indigoulottuvuustaajuuksien pyörimisvauhtia ja sitä, miten ne moduloituvat siihen kuudennen kerroksen valokehomme, mikä yhdistää fyysisen kehomme taas sen sielumatriisienergioihin (sielumatriisikehot ovat 4D-5D-6D).
Tämä indigo-kristallitähti on valokehomme toiminto ja se on korkeammassa sydänkeskuksessa, kateenkorvachakrassa. Tämä aktivointi syventää sydänchakran täydempään laajentumiseen, kun se transformoi sydänkanavat vihreästä 4D-energiasta juokseviksi taajuuksiksi sinivihreästä siniseen. Tätä prosessia nimitetään esoteerisesti aktivoidun lootus-kristallisydänvalokehon siniseksi lootuskukaksi, kuten on kuvattu egyptiläisissä ja hindulaisissa henkisissä vihkimyskulttuureissa. Sininen lootuskukka egyptiläisen temppelin hieroglyfeissä viittasi henkisesti vihityn ihmisen sydänchakraan ikuisena ja elävänä Jumalan kristallimatriisina. Monet temppelipiirrokset kuvaavat egyptiläisiä pitämässä sinistä lootuskukkaa kädessään. Suojelijoiden näkökulmasta tätä symbolia ei alun perin tarkoitettu edustamaan oikeaa "sinistä kukkaa", jota käytettiin joidenkin egyptologien mukaan hallusinogeeninä. Lootuskukan pyhää öljyä käytettiin korkeiden papitarten rituaaleissa ja sitä hierottiin sydänchakraan edustamaan vihittävän halua avata kukkaan lootus, mikä on kristallisydänmatriisissa. Kun sininen lootus syttyi, vihittävä olisi ikuisesti yhdistynyt Jumallähteen elävän hengityksen kautta.

Lähde: Kanavoinnit 2010

Ei kommentteja: