WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 22. toukokuuta 2010

Kuka?


Minä Olen Se Joka Minä Olen.

Ihmisen 7 kehoa.

1. fyysinen -> jonka Jungin mukan on tietoisuus
2. eteerinen ->jonka Jungin mukaan on tiedostamaton
3. astraalinen
4. mentaalinen
5. spirituaalinen
6. kosminen
7. nirvana

Kristallisaatio (kiteytyminen) tapahtuu 5 kehossa, eli tulla tietoiseksi spirituaalisesta kehostamme (korkeampi minä).

Jos haluamme päästä tästä vielä eteenpäin (5 -> 6 ), se tapahtuu itsestään ja siihen ei liity mikään tietty
"harjoitus tai meditaation muoto tai menetelmä", se "vain tapahtuu" kun on sen aika.

Koska tuonne 5 kehoon saakka meillä on ego mukana auttamassa, eli harjoitamme jotain meditaatiota, suunnittelemme arkeamme jne.

On siis kyettävä kadottamaan/luopumaan "minästään" ja jäljelle siis jää puhdas "oleminen", ilman minä käsitettä vaan tiedostavana sieluna joka on osaa ykseyttä, eli jos puhutaan että "kukka" on "kukka jossa lehdet, värit jne" tuonne 5 kehoon saakka, niin 6 kehossa jää jäljelle vain "tuoksu" joka elää ja leviää, laajenee jne

Osho lähti liikkeelle siitä, että jos haluaa tiedostaa näitä kaikkia kehoja, on alettava siitä fyysisestä kehosta.

Ulkoisesti ollaan ensin tietoisia kehostamme ja kun käännämme katseemme tiedostamaan kehoamme sisäisesti, on seuraava askel kohti eteeristä kehoa jne, jatkuen aina tuonne absoluuttiseen pisteeseen, eli nirvanaan.

Kuitenkin kaikki kehostomme osat, ovat oma ulottuvuus jossa kykenemme liikkumaan vain tiettyyn/tiettyihin suuntaan/suuntiin.

Tässä omassa kehoston ulottuvuudessa on ihan omat unet myöskin.

Eli tarkkailemalla uniamme voimme olla tietoisia mistä kehosta ne kuvat
nousevat/muistot tulevat.

Jokaisessa kehossa on kaksi ulottuvuutta, ulkoinen ja sisäinen.(aivan kuten seinällä on kaksi puolta, joista toinen katsoo ulos ja toinen sisään)


Fyysinen= kun olemme tiedostaneet kehoamme myöskin sisäisesti, meihin kehittyy tietoisuus 2 kehostamme ulkopuolisesti.

Eteerinen= mikä liittyy taivaaseen ja avaruuteen (kuin tiivistynyttä savua), voimme irtaantua fyysisestä kehostamme, tässä kehostossa pelkkä toive on täyttymys (tämä keho on se jonka hypnoosin avulla saamme yhteyden) kaikki suggestiot kohdistuu tähän kehoon.

Joten sairauksista 75% on tämän kehosta lähtöisin
= mielen hallinta Smile ja puhdistaminen kehon terveyttä ajatellen.

Eli, tietoisesti on kyettävä totaalisesti toivomaan irtaantumista ruumistaan ja olemaan tämän 2 kehon sisällä, silloin aukeaa mahdollisuus tuntea 2 kehomme sisältäpäin.

Tuolloin kykenemme liikkumaan tietoisesti astraaliruumissamme minne toiveemme vie.

Kun olemme kyenneet tulemaan tämän kehon 2 sisäpuolelle ja olemaan tietoisia siitä, aukeaa 3 kehomme, astraalinen keho, jonne pelkkä toive olla sen sisäpuolella riittää, eli totaalisuus ei ole enää tarpeen.

Astraalinen keho on koostumuskeltaan höyrymäinen, mutta se on läpinäkyvä, eli tarkoittanee, ettemme tiedä olemmeko sen ulkopuolella vai sisäpuolella, koska rajapinta on läpinäkyvä.

4 keho on täysin seinätön. 3 kehon sisäpuolelta katsottuna sillä ei ole edes läpinäkyvää rajapintaa, pelkkä raja ilman seinämiä, joten sen lävistämiseksi ei ole vaikeuksia, eikä tarvita mitään emnetelmää.

4 kehon ylittäminen on jälleen yhtä ongelmmallista kuin 1 kehon ylittäminen, sillä silloin siirrymme pois mielen alueelta.
4 ja 5 kehon seinämä on eri ulottvuuksien välillä. Tämä estee sijaitsee kokonaan eri tasolla (kun muut on samalla tasolla ja jako niiden välillä on horisontaalinen). Nyt raja on psytysuunnassa, eli korkeampi kuin muut.

Vasta kun suuntaamme katseemme ylöspäin (kohti 3 silmää), me voimme siirtyä 5 kehoomme.

Mieli katsoo aina alaspäin.

On monia ihmisiä jotka ovat edellisissä elämissään työskenelleet 3 alemman kehonsa kanssa. 3 ensimmäistä on käytävä lävitse, sen jälkeen on 4 vuoro.

Raja-jooga lähtee liikkeelle 4 kehosta.

4 kehossa on tietoisuuden tultava tulen kaltaiseksi, suuntauduttava ylöspäin.

Eli, kun tunnistamme ja olemme tietoisia tässä arkisessa tietoisuudessa niistä 4 ensimmäisistä kehoistamme, voimme siirtyä kohti 5.

5 kehossamme tunnistamme ykseyden, enää ei ole kyse muusta kuin minä ja minättömyydestä, ja 5 kehossa tapahtuu "egon kiteytyminen".

Kristallisaation on siis kadottava tyhjiöön, kosmiseen. Näin päästään 6 tasolle.

Jos liian nopeasti siirtää katseensa tuonne ylöpäin, voi myöhemmin ilmenetä ongelmia, hermostollisia ja mielenhäiriöitä.

Mutta painotetaan että he jotka ovat jo työstäneet niitä alempia kehoja, tunnistaa ne nopeasti ja tietää jo kulkureitin tuonne 4 kehoon saakka.
 
Lähde: OSHO/ Esoteerinen Psykologia

Ei kommentteja: