WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 1. toukokuuta 2010

Värähtelyä

MAAILMANSIELU

Ennen kuin sielu vajosi unohduksiin ja jäi meihin latenttina, kuin unessa, se oli liittyneenä maailmansieluun. Maailmansielu on korkeaa värähtelyä, joka käsittää koko kosmoksen ja säteilee kaikkialle valoa ja elämää. Se on värähtelyä, joka vastaa Jumalan valtakunnasta virtaavia säteilyarvoja. Ihminen, uuteen maalliseen ruumiiseen syntyneenä, liittyneenä puhtaan alkuperäisen sielun ytimeen, - se ihminen, se lapsi, kuuntelee maailmansielun laulua. Hän voi kuulla tuota laulua, koska hänen persoonallisuutensa ei vielä ole kehittynyt. Minuus, oma tietoisuus ei vielä ole saanut muotoa. Noin kolmen ensimmäisen elinvuotensa aikana voi lapsi näin ollen kestää tätä mahtavaa, ylevää sielua ja olla siihen yhteydessä. Näin ollen hän myös kehittää, yhdessä maailmansielun muotoa antavien voimien kanssa, ihmisen fyysisiä ominaisuuksia, kuten ajattelua, kävelyä, puhumista, vieden elämän evoluutioprosessia askeleen eteenpäin, ja mahdollisesti tehden myös omaa sieluaan täydelliseksi.
Mutta ihminen ei ole ihminen ellei hän saavuttaisi tietoisuutta itsestään. Hänen on pystyttävä ilmaisemaan itseään omassa ympäristössään, omana itsenään. Siksi on tietoisuus maailmansielun säteilyviisaudesta hänessä väistyttävä aisteilla havaittavan, häntä ympäröivän maailman tieltä. Tunnistaakseen itsensä siinä. Tästä itsestä voimme sanoa monia asioita: horoskooppimerkki, karma, kohtalo, perheeseen, kansaan ja rotuun vaikuttava verenperintö, - näillä kaikilla on osuutta ihmisenä olemiseen. Itsellä on, riippuen ilmapiiristä, jossa hän elää, kaikesta huolimatta valta antaa muoto ihmiselle. Koska ihmisellä on syntyessään ominaisuus olla sitä, mitä hän haluaa olla. 

Lähde: Pentagrammi -lehti 2/2008

Ei kommentteja: