WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 15. toukokuuta 2010

Säätiedote

KUUKAUSITTAINEN SÄÄTIEDOTE


Arkkienkeli Gabrielia kanavoinut Ron Baker ( www.childrenoflight.com)
1.5.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tämä säätiedote tutkii touko-elokuuta 2010. Tämä vuosi siirtää meidät keskikohdan yli yhdeksänvuotisessa (2004-2012) jaksossa, missä yhdistytään sielun mahdollisuuksiin. Kyse on kaksinaisuuden selvittämisvuodesta valmisteluna sielutietoisuuteen. Toisin sanoen, kaiken sen selvittämisestä, mikä on vastakohtaista omassa kehossamme ja energiassamme.


(Huom. Saadaksenne paremman tunteen siitä, miten nämä kuukaudet sopivat suurempaan kuvaan, kannustamme teitä ensin lukemaan vuoden 2010 yleiskatsauksen. Olemme sisällyttäneet tuohon artikkeliin suuren määrän tietoa, mikä on tärkeää kunkin vuosilohkon ymmärtämiselle. Emme toista tuota informaatiota tässä.)


Touko-elokuu on aikaa, jolloin siirrytte MERKITYKSEN syvyyksiin, kun siirrytte ulos sisäisen ja ulkoisen välisestä kaksinaisuudesta.


Tässä vuodessa on kyse tarkoituksen, merkityksen ja arvon toteuttamisesta. Tässä toisessa vuosikolmanneksessa on kyse merkityksen kehittämisestä - tunnekehon ja sen ulkoisten suhteiden transformoimisesta, sielun sisäiseen lähteeseen palaamisesta. Tämä johtaa aikaan, jolloin sielu opastaa persoonaa ja alempaa tahtoa.


Neljän ensimmäisen kuukauden aikana seitsemäs chakra siirtyi alaspäin ensimmäiseen chakraan. Tähän liittyi henkienergian liikkuminen asioiden muotoon. Toiset neljä kuukautta ovat nyt kuudennen chakran siirtymistä alaspäin toiseen chakraan.


Tämä on paikkanne Jumalan suunnitelmassa tulla suuremmaksi yksilölliseksi kokemukseksi, kun transformoitte tunnekehon ja kyvyn kokea elämää täydemmin. Tämä transformoi halunne ulkoisen maailman asioita kohtaan aidoksi suhteeksi asioiden kanssa. Tämän on alettava yhdistymisestä ensin itseen, joka sitten yhdistyy ja suhtautuu siihen, mitä on ulkopuolella.


Tämä on käännös elämään sellaisena, kuin olette tunteneet sen tähän saakka selviytymislähestymistavassann
e. Halutekijät yhdistyvät esineisiin ja tilanteisiin fyysisyydessä yrittäessään määritellä tunteen itsestä. Tämä ei ole toiminut. Kuitenkin itsetunnon kehittäminen sydänchakran kautta, kykenevänä yhdistymään antaen ja vastaanottaen, sallii teidän kehittää tasavertaisen suhteen sisäisen ja ulkoisen välille.

Toukokuu

Kun nyt toukokuussa liikutte kuudennen chakran kera, siirrytte sielusuhteenne "kevääseen". Tämä on uudelleenarvioinnin ja irtipäästämisen aikaa, kun energia liikkuu alaspäin viidennen chakran läpi ja kohtaa sitoumuksenne ja luovuutenne matkallaan toiseen chakraan.


Toukokuu on aikaa arvioida uudelleen suhteenne muodon maailmaan lähteenä ja substanssina. Se ei ole edes ilmentämisenne lähde.


Sisäiset sitoumuksenne ovat itse asiassa määritelleet koko jutun ja sen, miten olette resonanssinne kautta vetäneet puoleenne asioita syvemmällä tasolla, kuin olette käsittäneet. Nyt alatte luoda syvempää yhteyttä sisäiseen totuuteen.


Teillä on aktiivisuutta pään, kurkun ja kilpirauhasen alueella. Tämä kilpirauhanen on yhteys tietoisen ja alitajuisen mielen välillä. Se on monin tavoin sieluinspiraation mieli.


Niinpä kohtaatte niitä luovia ilmaisutapoja ja sitoumuksia, joita teillä on ollut. Teihin vaikuttavat nyt syvemmän itsetunnon sisäiset totuudet arvioidaksenne uudelleen, mikä palvelee teitä ja mikä tuo teille merkitystä. Luultavasti tarkastelette ominaisuuksianne, vain lahjojenne ja taitojenne sijasta.


Nämä lahjat ovat liittyneet itseilmaisuunne, mutta ominaisuudet liittyvät siihen, mikä antaa kaikelle merkityksen. Tämä saa teidät täydemmin kosketukseen sen totuuden kanssa, kuka olette, kun opitte kehittämään luomisvoimaanne maailmassa. Se myös avaa kykynne vastaanottaa kokemuksista.


Ensin teidän on päästettävä irti siitä, mikä ei resonoi syvien totuuksienne kanssa, ja katsottava, mitä ominaisuuksia olette kehittäneet tai tarvitsette sielunne matkaa varten. Ominaisuuksia joita kehitätte, tarvitaan ylläpitämään sielunne matkaa - ne hienovirittävät oivallusta siitä, kuka todellisuudessa olette. Katsokaa siis, mitä ominaisuuksia löydätte itsestänne tai mitä teidän täytyy kehittää. Sellaisia asioita kuin myötätunto, lempeys, totuudellisuus, rehellisyys.


On myös negatiivisia ominaisuuksia, kuten omapäisyys, jääräpäisyys, totuudettomuus, häpeä, syyllisyys jne. Niistä on päästettävä irti, niin että voitte tehdä asioita, jotka todella palvelevat teitä pitkässä juoksussa. Negatiiviset ominaisuudet tulevat pelon ja kontrolloinnin tavoitteista. Tämä on aikaa tasapainottaa sisäinen ja ulkoinen painopisteenne. Tämä antaa teille suuremman kyvyn merkitykselliseen kokemiseen.


Sisäinen antaa teille kyvyn kokea siinä, mitä ulkopuolella tapahtuu. Tämä voi saada aikaan kurkkukipua ja allergisia reaktioita, kun alatte laukaista sitä, mikä ei resonoi sielunne tahdon ja aikomuksen kanssa. Niskassa ja hartioissa voi olla terävää kipua.


Kilpirauhasen alueella on myös aktiivisuutta. Teistä voi tuntua kuolleelta sisällä tai väsyneeltä, kun keho sopeutuu ja työstää tukoksia. Saattaa olla myös energiasyöksyjä, mikä jättää teidät ihmettelemään, mistä niitä tulee. On energialiikkeen fyysisiä oireita.


Upea asia on naputella sormillanne seitsemännen chakran kruunualuetta sekä päälakea. Tämä aktivoi yhteyden aivojen pohjan kanssa yltämään (tunne, selviytyminen) fyysisen kehon tietoisuuteen. Tämä kannustaa energiaa liikkumaan virtaavammin.


Voi olla monia päänsärkyjä ja migreenejä, kun tämä energia liikkuu. On kipua koko kallossa, erityisesti ohimoalueilla. Siellä energia latautuu ja muokkautuu kehoa varten.


Toukokuu on enimmäkseen siirtymäaikaa seuraavaan vaiheeseen, mikä valmistelee sielun suunnitelman paljastumiseen. Toukokuu on myös sen uudelleenarviointia, miten olette käyttäneet luovaa energiaanne. Saattaa olla pettymysten aikaa. Teitä kannustetaan työstämään harhakuvia, joita teillä on ollut ulkoisen maailman olemisesta lähde. Tämä saa aikaan mullistuksen siinä, mihin olette sitoutuneet, jos se ei ole linjassa sielunne syvemmän totuuden kanssa. Tästä tulee todellisempaa tänä aikana ja se on välttämätöntä kohdata.


Tämä johtaa teidät toimiin ja valintoihin, kun tunneyhteys asioihin alkaa paljastua syvemmästä totuudesta käsin tulevina kuukausina. Tunneyhteys liittyy sisäiseen totuuteen, kun taas tunnekiinnittyminen liittyy ulkoiseen maailmaan lähteenä. Se mitä koette näiden neljän kuukauden aikana, tuntuu kuin paineen liikkumiselta alaspäin kehossa.


Tämä ensimmäinen kuukausi voi luoda painetta kurkkuun, sydämeen ja myös solar plexukseen. Tämän määrittelee myös se, miten paljon tukkoista energiaa siellä edelleen on. Muuten, kukaan ei ole täysin puhdas. Kaikkiin vaikutetaan jossain määrin. Ja muistakaa, että tukosten määrä ei vastaa arvoa tai sielukehitystä.


On monia syitä, miksi prosessoitte koko sieluhistoriaanne ja karmaanne. Tänä aikana 1994 - 2012 valmistaudutte vapautumaan karmapyörästä ja vaihdatte syystä ja seurauksesta resonanssiluomiseen. Siitä minkä kanssa resonoitte, tulee voimakkaampaa ja suorempaa ja se vaikuttaa ilmentämiseenne. Kun sielu tulee ottamaan hallinnan, siirrytte tuomitsemisesta arviointiin, mikä on kaikkien mahdollisuuksien ja vaihtoehtojen punnitsemista.


Tämä on todella vuosikolmannes, jolloin aivan ensimmäistä kertaa tiedätte, mitä valinnanvapaus oikeasti merkitsee. Jos olette jo alkaneet kokea vapautta kaksinaisuudesta, alatte käsittää luomisvoiman ja tiedätte, että teillä on monia vaihtoehtoja joka hetki. Ei ole mitään hyvää tai pahaa, oikeaa tai väärää. On pelkästään valintoja, joista voi oppia löytämään hienoviritetyn totuuspolun siihen, kuka olette.


Näette tätä tapahtuvan ulkoisessa maailmassa pettymisenä maailmanne muotoihin - uskontoihin, hallituksiin, yhteiskuntajärjestelmiin ja siihen, miten olette antaneet voimanne näille järjestelmille monin tavoin. On syvempi tietoisuus petoksesta, mikä näihin järjestelmiin on sisältynyt. Näette tätä ympärillänne koko ajan. Obaman halu korjata pankkijärjestelmää, jottei se voi jatkaa korruptoituneisuuttaan, on yksi merkki. Tavoitteena on jokaisen kohteleminen vilpittömästi.


Kun siirrytte tähän syvempään totuuteen, näette monia harhakuvia. Totuutta on vaikea paeta. Myös itsenne pettämisestä tulee vaikeampaa. Näette tätä ilmentyvän maailmassa enemmän ja enemmän. Monilta järjestöiltä vaaditaan totuutta!


Kun siirrytte tuleviin kuukausiin, ne vanhat järjestelmät hajoavat enemmän, jotka eivät ole totuudellisia ja vilpittömiä kokonaisuuden palvelemisessa. Tämä on sielun tie. Asioiden vilpittömyys on käsitettävä, kun siirrytte enemmän yhtenäisyyteen. Kun siirrytte sielun arvoihin ja ominaisuuksiin (niihin jotka kunnioittavat ja pitävät jokaista arvossa ja tasavertaisena), alatte nähdä ulkoisen muodon maailman haluluonteen - sen rasitteen ja epätasavertaisuuden - hajoavan. USA on syyllistynyt kovasti tähän, mikä on tehty vapauden ja demokratian valepuvussa.


Kesäkuu

Kuudes chakra liikkuu lisää - neljänteen tai sydänchakraan. Tämä luo kokemuksen itsensä oivaltamisesta versus oikeamielisyydestä (oikeassa olemisesta). Tämä luo tunneyhteyden todelliseen itsetuntoonne, mikä tasapainottaa arvonne henkilökohtaisessa elämässänne syvemmällä tiedostamisella ja sillä, miten jaatte elämänne toisten kanssa.


Alatte oppia antamisen ja vastaanottamisen tasapainon merkityksen - kumpikin on tärkeä. Ne eivät ole toisistaan riippumattomia. Tämä on suhteeseen siirtymisen aikana - ensin itsensä ja sitten toisten kanssa. Havaitsette vähemmän työntämistä ja vetämistä, vähemmän kontrollointitavoitteita. Tämä sydämen aukimurtamisen aika on hyvin parantavaa pitkässä juoksussa.


Kun tämä tapahtuu, kaikki se oikeamielisyys mitä olette tunteneet ja mihin syyllistyneet, paljastuu täydemmin - erityisesti se ajattelu, että tiedätte, mikä on parasta muille. Siitä tulee selkeämpää, ettei pysty hyväksymään toisia siinä, missä he ovat. Sisäisellä tasolla on syvempi totuuskerros itsensä hyväksymisestä.


On itsen osia, jotka on tukahdutettu, joita on hävetty ja jotka täytyy ottaa takaisin. Tämä johtaa kyvyttömyyteen antaa itsestänne, kun pelkäätte osienne paljastumista. Tämä on hyvin rajoittavaa, koko itsensä häpeämisen harhaluulo.


Sieluna teitä hallitsee rakkausvoima, luova kokeminen ja ilmentäminen, joten sydämenne ollessa suljettuna sisällenne, olette rajoitettuja kyvyssänne ilmaista, jakaa ja kokea. Rajoitatte siis kykyänne yhdistyä tosiin.


Suhde elämänne jokaiseen osaan vaatii kykyä antaa, jakaa ja paljastaa itsenne. Tämä kaikki määritellään sisällä. Se määrittelee laajuuden ja merkityksen suhteessanne kaikkeen. Kun otatte takaisin lisää osianne, suhteenne itse elämään voi kasvaa, laajentua ja saada enemmän merkitystä.


Kun pystytte antamaan tasapainossa vastaanottamisen kanssa, syvennätte tuota merkitystä. Ette voi saada enemmän kuin voitte antaa. Jotkut puolustusmekanismit tukkivat vastaanottamisen ja korvaavat sen huolehtimisella ja antamisen tavoitteella, mutta te ette jaa silloin itseänne. Tämä ei ole antamista, vaan tahdon tavoitetta esittää roolia ja saada kontrollin avulla paikka, mihin se sopii. Tarkastelkaa elämänne eri osia.


Toukokuussa arvioitte kaiken tämän uudelleen. Katsokaa kaikkia suhteitanne - ihmiset, työ, luovuus, hauskanpito, nautinto, terveys ja hyvinvointi. Miten näette itsenne henkisenä olentona? Mitä tämä merkitsee teille? Tarkastelkaa kaikkia tarpeitanne jokaisella näistä alueista. Missä tarpeita ei tyydytetä?


Tässä itsensä paljastamiskuussa voitte oppia vastaamaan moniin tärkeisiin, syvempiin totuuksiin - mikä on toiminut ja mikä ei. Kun annatte ja vastaanotatte täydemmin - sisäisestä yhteydestä totuuteen - löydätte lisää merkitystä elämänkokemukseenne.


Mitä ominaisuuksianne tuotte näihin tarpeisiin, saadaksenne voimaa tyydyttää tarpeet tasapainoisempien valintojenne kautta? Antaminen on perimmiltään sen jakamista ja paljastamista, kuka olette. Mitä enemmän olette kosketuksissa itsenne kanssa, sitä suurempi merkitys teillä on suhteessa kaikkiin elämänne osiin. Näettekö, miten määräätte kaiken? Potentiaalinne on erittäin voimakas! Tätä sielunne toivoo teiltä.


Sielu innostaa sitten teitä me-tietoisuuteen, jotta voitte vastaanottaa täydemmin luomistanne yhteyksistä. Antaminen ja vastaanottaminen tarpeidenne totuudesta käsin toteuttaa totuutta siitä, kuka olette. Silloin kun käytätte ominaisuuksianne, lahjojanne ja kykyjänne, antamisenne täyttää teidät. Tunnette täyttymystä.


Jos ongelmanne on enemmän tässä kuussa saamisen esteissä, niin ymmärtäkää, että teidän on käsiteltävä samoja osia itsessänne tullaksenne nähdyksi, ollaksenne käytettävissä ja aito. Kummankin puolen parantaminen on perimmiltään sama kokemus. Painetta rinnassa ja aktiivisuutta ja liikettä sydänchakran edessä ja takana ilmenee myös. Tämä yrittää tasapainottaa persoonaa ja sielua.


Sielu liikkuu alaspäin, mikä luo painetta eteen ja taakse. Saatatte tuntea energian pyörivän sydämessä tai selkärangan alueella, kun tämä avautuu. Hajotatte myös paljon tiivistymiä monilla kehoalueilla. Tätä voi olla hartioissa ja käsivarsissa. Jos teillä on esteitä vastaanottamisessa, koette sitä enemmän vasemmalla puolella. Jos on antamisen ja maailmaan siirtymisen pelkoa, oireita voi olla oikealla puolella.


Solar plexus alkaa myös aktivoitua. Anteeksiantamattomat asiat - alkaen itsestänne - alkavat paljastua, mikä kannustaa teitä anteeksiantamiseen. Saatatte myös surra menneisyyttä tänä aikana, jotta voitte ottaa takaisin osianne. Tänä aikana on myös viisasta yhdistyä haavoittuneeseen sisäiseen lapseen. Menkää syvemmälle pettymyksiin ja suremattomiin menneisiin tapahtumiin. On tärkeää tietää, miten hoivata ja prosessoida itseänne näiden osienne läpi.


Katsokaa taaskin suhteisiinne vihjeiden saamiseksi. Etsikää arvostelua ja oikeamielisyyttä, mikä pitää teitä epätasapainossa. Kiinnipitäminen estää teiltä vapauden kaikissa suhteissanne. Voitte nähdä tätä tapahtuvan tiettyjen maiden kesken, kuten USA ja Israel. Kaikki sisäiset ristiriita-alueet tulevat enemmän tietoon ja paljastuvat ja nähdään, mikä tukee ristiriitoja parantamisen ja ratkaisemisen sijasta.


Paljastukset ovat tärkeitä perimmäisen parantumisen tapahtumiseksi. On myös maiden kesken enemmän halukkuutta astua neuvottelupöytään ja luoda suurempaa tasapainoa. Tänä aikana voi tulla läpimurtoja sydänsairauksien hoitamisessa. Kaikki kehossanne virtaa sydämen ydin- tai keskipisteen kautta.


Tunteet syvenevät, erityisesti arvostamianne asioita kohtaan. Merkityksen tunne syvenee, kun siirrytte suurempaan yhteyteen ja ykseyteen. Tietoisuutenne yhteydestä kaikkeen kasvaa suuremmalla sielutasolla.


Heinäkuu

Kun siirrytte heinäkuuhun, kuudes chakra liikkuu kolmanteen chakraan, solar plexukseen. Tämä voi saada aikaan tasapainottomuutta ruuansulatuksessa ja kehomyrkkyjen poistossa. Vatsan alueella voi olla happoisuutta sekä närästystä.


Sydänkohtaukset voivat lisääntyä, mikä on jo kiihtynyt massojen osalta. Tämä luo inspiraatiotilan halun sijaan.


Tämä on persoonan halukeskus. Tarkastellaan sitä kamppailua, mitä käydään halussa ulkoiseen maailmaan lähteenä, vahvistuksen ja tyydytyksen antajana jne., niin että voitte siirtyä inspiraatioon, mikä tulee sisältä. Sisäinen yhteys sieluolemukseen, mikä valmistelee alempaa tahtoa, avaa teidät inspiraation mahdollisuudelle.


Tämä on yhteydessä korkeampaan tahtoon, ei alempaan. Halu on aina väliaikaista, mihin liittyy mielihyvää ja tunnekiinnittymistä ulkoiseen. Kun siirrytte sisäisen yhteyden inspiraatioon, koette ensimmäistä kertaa eron kiinnittymisen ja todellisen yhteyden välillä. Kiinnittyminen aiheuttaa valtataistelun. Yhteys luo suhteen. Elokuussa syvennätte tätä tietoisuutta. Heinäkuu valmistelee teitä päästämään enemmän irti jäljellä olevista kiinnikkeistä, jotta sielun inspiraatio voi innostaa intuitiivista luonnettanne.


Kehitätte sydämen intuitiota enemmän fyysiseen kokemukseen tänä aikana. Teidän täytyy päästää irti enemmän kontrolloinnista tässä kuussa. Halu vaatii teitä kontrolloimaan. Sillä ei ole luottamusta, hyväksyntää ja neutraaliutta.


Neutraaliudessa antamisesta ja vastaanottamisesta tulee yhtä jatkuvuuden tunteen kera ja ilmentäminen on helpompaa. Tästä tulee luomiskehä. Halu vetää ja kaipaa. Jos sitoutuminen on kaipaamista, ette voi luoda neutraaliutta voimallista ilmentämistä varten. Nyt alatte päästää enemmän irti halusta ja kontrolloinnista, mitä innostaa kasvava sisäinen totuutenne. Alakehossa saattaa olla painetta.


Fyysisiä oireita saattaa olla ala- ja keskiselässä. Alavatsan alueella saattaa ilmetä tiukkuutta. Alaraajoissa voi olla myös tunnottomuutta. Seksuaalinen halukkuus voi muuttua myös merkittävästi tänä aikana, riippuen siitä, miten se liikkuu ja estyy tavallisesti.


Selkärangassa saattaa tuntua liikettä kera yhtäkkisen voiman tai vapautumisen, kuin puistatusta. Myös alaraajoissa saattaa olla särkyä. Kaikki tämä liike herättää käänteistä pyörimistä eetterikehossanne. Tämä voi aiheuttaa sähköistä liikettä ihon pinnassa - kera kutinan ja punotuksen. Saatatte menettää kiinnostuksen joihinkin asioihin, joihin olette ennen ollut kiintynyt.


Tämä voi saada aikaan todellista tyhjyyttä. Hengittäkää syvään alakehoon pitääksenne sen auki. Pitäkää myös sulkijalihas avoimena peräaukon alueella. Sielun inspiraatio syvenee suuremman intuition kautta sekä tahtona toimia syvemmistä totuuksista käsin. Haluatte ehkä yhdistyä muodostamaan uusia ja merkityksellisempiä tapoja. Saatatte huomata syvempää innostusta palvella.


Saattaa olla monia uusia luomisvoiman valintoja ja opitaan arvostamaan uusin tavoin sitä, mitä teillä on annettavana. Saatatte havaita enemmän pettymistä töihin tai suhteisiin, jotka eivät toimi sisäisestä totuudestanne. Toisaalta tunnette intoa jakaa itsestänne enemmän suhteissa, mikä myös muuntaa niitä.


Saattaa olla enemmän kaipauksen ja ikävöinnin ylittävää intohimoa elämää kohtaan. Siirrytte ehkä enemmän iloiseen läsnäoloon, mikä on sielunne olemus. Saattaa olla suopeaa ja rauhallista läsnäoloa ja neutraaliutta, mikä saa teidät olemaan läsnä enemmän kuin koskaan. Jotkut kokevat tämän ensimmäistä kertaa.


Toiset lisäävät tämän kokemuksen taajuutta ja syvyyttä. Halutaan vähemmän työntää, vetää ja kontrolloida. Oma aito identiteettinen syvenee. On enemmän intohimoa yhdistyä. Saatatte olla päättäväisempi ja kykenevämpi tekemään valintoja suuremman vakuuttuneisuuden, intohimon ja arvostuksen kera.


Maailmassa näette lisää pettymyksiä tässä vaiheessa. Näin tämä vaikuttaa massoihin verrattuna niiden tapahtumiin, joka ovat vomaantuneet ja tehneet sisäistä työtä itsensä kehittämiseksi. Sellaiset järjestöt lisääntyvät, jotka välittävät planeetasta ja tarpeessa olevista ryhmistä ja yksilöistä. Tämän kiihtyminen jatkuu, kun inspiraatio kasvaa.


Elokuu

Tässä kuussa kuudes chakra saavuttaa täydemmin toisen chakran, määränpäänsä tällä kertaa. Tämä aktivoi kyvyn suhdevalintoihin. Oivallus ja sitoutuminen ilmentämiseen syvenevät tässä.


Korkeamman tahtonne syöttämä intohimo tulee suhteisiinne, mitkä perustuvat enemmän aitoon vastavuoroiseen kiertoon elämän kanssa. Opitte nyt keskinäisen tuen virtaavuuden. Koette, mitä merkitsee todella yhteisyys ja yhteisö, yhteyden ylläpitämiseksi


Tunnette jossain määrin itsenne säteileväksi voimaksi ja lähteeksi sekä sen vaikutuksen, mikä teillä on elämään ympärillänne. Näette sen vetovoiman, kun se transformoi muita. Alatte kokea enemmän reaktioita toisilta, kun ylläpidätte tuota tilaa. Ympärillänne on enemmän auliutta, kun olette tuossa neutraalissa tilassa ja jaatte itseänne totuudessa kohdellen toisia arvostaen.


Luomisen ja ilmentämisen mysteeri ei ole mysteeri. Se on sen inspiraation oivaltamista, mikä syntyy olemuksenne totuudesta. Muodon maailma reagoi automaattisesti. Teistä tulee tietoisempi siitä, että kaikki on todella yhteydessä ja kaikkeen vaikutetaan. Teillä on kenties hetkiä, missä suhteenne elämään heijastaa suhdettanne itseen ja saatte täydellisempiä kokemuksia yhtenäisyydestä. Tämä avaa teidät moniulotteisemmalle todellisuudelle.


Fyysisesti koette avautumista alakehossa, kenties tunnette olevanne maadoittuneempi. Voi olla kipuja alakehossa siellä, missä on edelleen energiatukoksia. Munuaisiin ja maksaan voidaan vaikuttaa. Jotkut ihmiset laukaisevat syvää vihaa, raivoa ja surua, mitä on pidetty alakehossa ja mikä on hyvin primitiivistä.


Suhteesta tulee ystävänne, vihollisen sijasta, mikä muuntaa tunnekokemustanne merkityksestä. Jotkut ihmiset havaitsevat, etteivät he ole koskaan ennen tienneet aidosta suhteesta. Jotkut tapaavat ihmisiä, jotka ovat yhteydessä syvään totuuteen itsestä - on kyse sitten ystävästä, rakastajasta tai elämänkumppanista.


Energiat tukevat tätä painopistettä ja mahdollisuutta - jos teette sisäisen työn. Elämä heijastaa sitoutumistanne. Jos vastustatte yhteyttä, sekin lisääntyy. Näette suhteiden muuttuvan merkittävillä tavoilla maailmassa ympärillänne. Järjestelmät muuttuvat.


Suhteiden uudelleenmuodostaminen ilmentämisessä on päivän sana - joko valmisteluna tai syvempänä toimintana. Ihmiset haluavat sanoa sanasensa omaan elämäänsä!


Tässä on joitain asioita, joita voitte kokea ja odottaa seuraavien kuukausien aikana vuonna 2010. On upeita mahdollisuuksia sekä syvempiä haasteita. Kohdatkaa ne niin auliisti kuin voitte. Itsensä rakastamaan oppiminen on perusavain, sillä se heijastuu elämässä ympärillänne.


Siunausta,

Gabriel

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.


Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Ei kommentteja: