WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Mestarit

Jumalatar Artemis
Artemis on yksi Solar Fusionin I tason feminiinisen energian edustajista. Artemis on todellinen ilon tuoja. Oli sydämesi kuinka täynnä tahansa surua tai murhetta, antaa Artemis aina vertaansa vailla olevan piristysruiskeen energiallansa. Artemiksen energia ilmenee kuplivana, raikkaan keltaisena ilotulituksena, kepeys joka tätä sitruunaista energiaa seuraa on varsinainen kaamoksen kaataja. Artemis on kuun ja maan Jumalatar joka nuorekkaalla olemuksellansa antaa uskoa ja luottamusta elämän kolhujen keskellä.
Jumalatar Pallas Athena
Pallas Athena edustaa mahtavaa soturi henkeä ja antaakin energiallansa todellista voimaa ja itseluottamusta silloin kun sitä eniten tarvitset. Pallas Athena myös suojelee sinua, hän on hahmo joka pitää huolen omistaan, rauha on ominaisuus joka vallitsee hänen läsnä ollessaan. Zeuksen tyttärellä on myös vahva taiteellinen taju ja hän ohjaa sekä inspiroi sinua taideprojekteissa tai käsitöissäsi.
Mestari Babaji
Babaji on yksi suurista suunnannäyttäjistämme. Kerrotaan, että Babaji saavutti ylösnousemuksen mutta, että hän olisi jäänyt luoksemme maallisessa kehossaan. Babajilta saat apua joogan harjoittamiseen, hengitystekniikkaan kehittämiseen sekä meditointiin. Babaji on Joogien ilmeinen valinta.
Mestari Buddha
Buddha on mestareiden mestari. Mikäli valaistuminen on päämääräsi ja haluat irti haluistasi sekä maallisesta harhasta, et voi valita itsellesi parempaa esikuvaa ja opasta kuin Buddha. Hän tuo sinulle ilon, rauhan ja harmonian.
Jumalatar Dana
Dana on kelttiläinen luojajumalatar, hänen kauttaan yhdistyt elementaaleihin ja maan energia-aspekteihin. Danan sydäntä lähellä ovat myös lapset sekä eläimet. Jos sinulla on tarvetta päästä yltäkylläisyyden virtaan tai jos itsetuntosi kaipaa kohennusta tai jos kuulet maan elementaalien kutsun, on Dana sinulle oikea jumalatar lähestyä.
Mestari Ganesha
Ganesha on yksi hindulaisuuden tärkeimmistä jumaluuksista, hän on Shivan ja Parvatin poika. Ganesha on esteiden raivaaja, menestyksen ja vaurauden tuoja. Ganesha edustaa myös kauneutta ja vahvuutta siksi hän on myös hyvä apu matkoilla tai taidepainotteisissa asioissa.
Mestari Horus
Horus on Osiriksen ja Isiksen poika ja edustaa näin kolminaisuudessa maskuliinisuuden ja feminiinisyyden yhdistävää tekijää. Voit hyvin mieltää Osiriksen ja Isiksen fyysisiksi silmiksi, oikeaksi ja vasemmaksi. Horus on tuossa kokonaisuudessa kolmas silmä, portti intuition maailmaan ja tässä ominaisuudessa Horus kanssasi myös toimii. Hän on vähäpuheinen mestari joka rakastaa visuaalista kommunikointi tapaa ja hänen esittämänsä kuvat ovat veitsen teräviä kuvia jotka hän heijastaa mielesi valkokankaalle. Horus ilmenee haukan muodossa joten siivet ja haukan pää ovat elementtejä jotka tulevat sinulle tutuiksi tämän vihkimyksen myötä.
Jumalatar Isis
Isis on Egyptin jumaluuksista ehkä kaikkein rakastetuin hahmo. Hän tuo magian, kauneuden ja feminiinisen voiman pysyväksi osaksi elämääsi. Isis on suuri parantaja, maagikko, alkemian tuntija ja Äiti Maan edustaja. Isistä on erittäin helppo lähestyä ja hänen olemuksensa säteilee aivan erityistä äidillistä voimaa. Isis on äiti joka pitää lapsistaan huolta ja hänellä on mahtavat työkalut tuohon huolenpitoon. Isiksen kontaktia voi hyvin suositella jokaiselle parantajalle tai sellaiseksi haluavalle. Isiksen kautta olemuksesi feminiininen aspekti saavuttaa täyttymyksen. Haluan muistuttaa, että olit mies tai nainen on sinulla oltava molemmat aspektit yhtälailla tasapainossa, et voi keskittyä vain vaalimaan toista.
Mestari Jeesus
Jeesus tuli ja näytti meille kaikille esimerkkiä miten saavuttaa ylösnousemus ja Kristus-tietoisuus. Jeesuksen kulkema tie on meidän kaikkien kuljettava jonain päivänä, kuka olisi tuolle matkalle parempi opas kuin mestari itse? Jeesus on parantamisen ja universaalin rakkauden ilmentymä, poika kolminaisuudessa, yhdistävä elementti dualistisessa maailmassamme. Jeesus Kristus opettaa sinulle ihmiselon suurimmat salaisuudet ja ne ovat hyvin yksinkertaisia, yllätyt vielä.
Jumalatar Kali
Kali on hindulaisuuden suuri feminiinisen aspektin jumalatar, monesti väärin ymmärretty hurjan ilmenemismuotonsa takia. Kali on jumalatar joka pistää todellakin tapahtumaan kun aihetta on. Esteet raivataan niin nopeasti, että se voi jopa säikäyttää herkimmät. Kali suojelee ja antaa muutokselle siivet jos pyydät Kalilta apua varaudu siihen, että muutos voi tapahtua totaalisen kaaoksen kautta. Näin siksi, että Kali hoitaa asiat aina kaikkein nopeinta väylää myöden, eikä hän silloin murehdi siitä, että riittääkö sinulla perspektiiviä nähdä tapahtuman todellinen syy ja luonne. Ei suositella hitaille kiiruhtajille.
Jumalatar Quan Yin
Quan Yin on idän myötätunnon jumalatar, lännessä neitsyt Marja on hänen lähin vastineensa. Quan Yin on erittäin voimallinen kontakti, hänen kauttaan astut aimo harppauksen eteenpäin henkisellä tielläsi. Quan Yin herättää myötätunnon ja pyyteettömän rakkauden sisälläsi ja jos olet valmis hän johdattaa sinut valaistumisen tielle. Vaaleanpunainen lootus ja valkoinen valo tulevat sinulle hyvin tutuksi Quan Yinin kanssa toimiessa.
Jumalatar Lakshmi
Lakshmi on Vishnun puoliso hindulaisuudessa. Lakshmi tuo elämääsi yltäkylläisyyttä ja kauneutta, hän auttaa aviollisissa ja perheen sisäisissä asioissa. Yhtälailla hän on myös tiedon ja valon jumalatar, erittäin lempeä ja kaunis kontakti jokaiselle etsijälle.
Jumalatar Maeve
Maeve on yksi Solar Fusion I tason oppaista ja hän yhdistää sinut suoraan maan elementaaleihin, eli keijut tulevat näin osaksi elämääsi. Maeve auttaa myös yrtti ja aromaterapia asioissa sekä eläinten ja luonnon hoidossa. Maeve on erikoistunut luonnon kautta tapahtuvaan parantamistyöhön.
Mestari Maitreya
Maitreya on yksi kolmesta suuresta kultaisen rakkauden energian ilmentäjistä. Maitreya, Kuthumi ja Jeesus ovat yhdessä kultainen kolminaisuuden Buddha SFT:ssä. Maitreya on tulevan ajan Buddha ja hän tuo ilon, naurun ja rauhan elämääsi. Maitreya on suuri opettaja ja mestari jota ei voi liikaa kunnioittaa. Tiedät kyllä jos olet valmis hänen läsnäololleen.
Mestari Melchizedek
Mechizedek on suuri mestari jolla on tieto ja taito jakaa meille ihmisille energiaa oikeissa suhteissa. Hän on mestari joka huolehtii mm. Solar Fusion energian oikeasta sekoitussuhteesta hoidoissa. Yhteys edesauttaa esoteerisen tiedon ymmärtämistä. Hän on erittäin hyvä kontakti kristallien kanssa toimimisessa, fengsuissa ja ymmärryksen lisäämisessä energiamaailmaan liittyvissä asioissa.
Mestari Merlin
Tarujen Merlin on todellakin hyvin aktiivinen auttaja joka tulee luoksemme aina kun on aika mennä eteenpäin magiaan liittyvissä asioissa. Ajan manipulointi ja psyykkisten kykyjen lisääminen on Merlinin ominta alaa. Merlin on myös erittäin hyvä apu parannustyössä.
Fransiskus Assisilainen
Mahtava universaalin rakkauden edustaja joka työskentelee eläinten kanssa tiiviissä yhteistyössä. Jos haluat ankkuroitua rakkauden energiaan ja kommunikoida ja parantaa eläinkuntaa et voi löytää oivallisempaa opettajaa kuin Fransiskus. Yhteys tähän mestariin, on aivan mahtava kokemus, sen voin luvata…
Saint Germain
Seitsemännen säteen mestari ja violetinliekin vartija auttaa puhdistamaan ympäristöä ja ihmiskuntaa negatiivisuudesta. Germain auttaa löytämään elämäntehtäväsi helpommin ja hän on yksi uuden ajan merkittävimmistä opettajista. Saint Germain kontaktia voi suositella kaikille energiatyöläisille sillä Germain toimii niin laajalla spektrillä, että hän voi olla suureksi hyödyksi melkein alueella kuin alueella.
Mestari Serapis Bey
Serapis on Solar Fusion kakkostason merkittävin opas, hän on 4 säteen ja valkoisen liekin vartija. Hänen kauttaan voi ihminen nostaa värähtelytasonsa korkeimmille mahdollisille tasoille. Serapis tulee olemaan tulevan ajan tärkeimpiä hahmoja sillä hän on mestari joka tuo harmonian ristiriitojen hallitsemaan maailmaamme. Hän auttaa meitä tiellä kohti valaistumista, hän tuo rauhaa ja parantaa kykyämme kommunikoida suoraan Jumalan kanssa. Serapiksen kautta myös enkelimaailma tulee pysyväksi osaksi kokemuskenttääsi. Jos otat nyt vasta ensi askeleitasi valon polulla voi Serapis olla sinulle vielä hieman liian korkean värähtelytason edustaja.
Mestari Solomon
Juutalaisten muinainen kuningas tuo viisautta ja ymmärrystä. Hän edesauttaa henkimaailman kanssa toimimista ja kommunikointia. Solomonilla on avaimet rikkauksien ja viisauksien manifestointiin, hän on kabbalistisen tiedon mestari ja jumalaisen magian suuri opettaja.
Mestari Thot
Egyptin tiedon- ja viisaudenjumala Thot auttaa kirjoitusprojekteissa, opetustehtävissä, pyhässä geometriassa ja magiassa. Thot on ollut kanssamme jo Atlantiksen ajoista lähtien silloin hän toimi ylipappina. Samanlaista opettajan roolia hän on pitänyt yllään tähän päivään asti, hänellä on varmasti paljon annettavaa jokaiselle etsijälle.
Valkoinen Tara
Valkoinen Tara muistuttaa energeettiseltä olemukseltaan paljon Quan Yiniä, mutta hän ei ole maasta kotoisin vaan muualta tähdistä niin kuin hänen nimensäkin jo vihjaa. Tara tarkoittaa tähteä. Tara edistää valaistumista, hän lisää myötätuntoa ja pyyteetöntä rakkautta elämääsi. Tara on myös pitkän elämän tuoja. Tara on tunnettu siitä, että hän on vierelläsi jo ennen kuin ehdit hänen nimeään lausua. Jos olet herkkä, huomaat hänen energialaatunsa erilaisuuden, suurin ero tulee hänen kyvystään nähdä paljon enemmän ja syvemmin kuin me ihmiset kykenemme näkemään. Kun näkijän perspektiivi on samaan aikaan syvä, että laaja, eikä häntä rajoita maalliset asiat, on hän pakostakin mitä oivallisin kumppani henkisen kehityksen tielle.

Ei kommentteja: