WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 1. toukokuuta 2010

Unet



Onko olemassa tapa luokitella unia?
Vast. Suurin piirtein voimme jakaa unetkin seitsemään luokkaan, jotka sitten vuorostaan jakautuvat alaluokkiin. Näin ollen jakaisimme ne seuraavasti:
1. Profeetalliset unet. Nämä painaa muistiimme Korkeampi Itse, ja ne ovat yleensä yksinkertaisia ja selviä: joko kuuluu ääni tai näkyy tuleva tapahtuma.
2. Allegoriset unet eli aivojemme kiinni saamat ja mielikuvituksemme vääristelemät hämärät välähdykset todellisuuksista. Nämä ovat tavallisesti vain puoleksi tosia.
3. Unet, joita lähettävät adeptit, hyvät tai pahat, mesmerisoijat tai hyvin voimakkaiden järkiolentojen ajatukset, joiden pyrkimyksenä on saada meidät tekemään mitä he tahtovat.
4. Retrospektiiviset unennäöt tapahtumista, jotka kuuluvat menneisiin ruumiillistumiin.
5. Varoittavat unet toisia varten, jotka eivät itse ole vastaanottokykyisiä.
6. Sekalaiset unet, joiden syistä on edellä puhuttu.
7. Unet, jotka ovat paljaita mielikuvia ja kaaosmaisia tauluja, aiheutuen ruoansulatuksesta, jostain mielen ahdistuksesta tai muusta sellaisesta ulkonaisesta syystä.
Lähde: H. P. Blavatsky

Ei kommentteja: