WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Ole Sateenkaari





Sateenkaari
on spektrin väreissä esiintyvä ilmakehän optinen ilmiö. Se syntyy, kun valo taittuu pisaran etupinnasta, heijastuu pisaran takapinnasta ja taittuu jälleen pisaran etupinnasta. Koska vesipisara on dispersiivinen, valkoinen valo hajoaa väreiksi muodostaen sateenkaaren.

Vastustamisesi antaa Voimaa sille, mitä Vastustat. Pelkosi antaa sille muodon, mitä Pelkäät. 
 
Siitä minkä hyväksyt Armollisesti vain olevaksi, voi tulla Avoin Ovi uusiin Maailmoihin.

Saatat pelätä jotain tulevaa tapahtumaa, mutta et todellisuudessa pelkää tuota tapahtumaa, vain ennemminkin seuraamuksia joita uskot siitä tulevan. Pelkäämäsi tapahtuma voi todella tapahtua, mutta sen seuraamukset, mitkä ovat pelkosi todellinen ydin, ovat täysin tuntemattomia ja mukautuvia.


Ja pelätyimmät seuraamuksetkaan, jos ne todella tapahtuvat, eivät olisi sitä, mitä ajattelet. Vain vastustaminen ja tuomitseminen tekevät jostain sietämätöntä. Joka hetkessä - riippumatta olosuhteista - on armoa, kauneutta ja ihmettä, siinä On Rakkautta. Ja jokaisen hetken syvimmässä olemuksessa On aina Rauhaa.


Avaudu, avaudu. Kaada vastustamisen ja pelon muurit. Pudota silmälaput, jotka estävät Sinua näkemästä, mitä kaikkea ympärilläsi on juuri nyt. 
 
Käännä päätäsi. Katso ylöspäin. Katso alaspäin. Näe maailma kirkkain silmin. Tunne se rakkaus, mitä virtaa ympärilläsi ja sisälläsi. Tunne se apu ja rakkaus, jotka ympäröivät sinua kuin lämmin peite. Mene syvään sisääsi ja kuunele sitä rakkauden ja rauhan virtaa, joka virtaa aina sydämesi ja kaikkeuden läpi juuri nyt.

Avaudu, avaudu ja yhdisty siihen, mitä on. Ja seuraavalla hetkellä yhdisty siihen, mitä silloin on. Ja näin jatka elämäsi hetkien läpi. Ole syvästi läsnä. Elä tässä voiman paikassa, ainoassa paikassa missä toiminta on mahdollista, ainoassa paikassa missä mikään on mahdollista - tässä hetkessä, juuri nyt.


Tunne Energia kehossasi, tunne sen kihelmöivä elävyys. Tunne mielesi selkeys tässä hetkessä. 
 
Näe ovien ja ikkunoiden lentävän auki ja tunne tuulen puhaltavan läpi puhdistaen pois pelon, tuomitsemisen ja epäilyksen.

Ja katso nyt alas jalkoihisi. Näe, että seisot hedelmällisellä maaperällä ja pieniä ruohonkorsia työntyy maan läpi kaikkialla ympärilläsi. Miljoonia ja miljoonia mahdollisuuksia, jotka kasvavat ja työntyvät kohti luottamuksen Aurinkoa, lempeän Rakkauden Sateen Kastelemina.


Nyt kohota kasvosi tuota Aurinkoa Kohti ja Näe Sateenkaari, joka muodostuu siihen lempeään Rakkauden Sateeseen, mikä on aina olemassa. Sinä olet tuo Sateenkaari. 
 
Olet Auringon ja Sateen sekoitus, mikä tekee Elämän. Olet Kauneus, joka muodostuu, kun kaikki Säteilee sitä, mitä se todellisuudessa on, kun sallit itsesi vain olla.

Seiso nyt tässä Auringossa, tässä Sateessa. Ole Rauhan, Kauneuden, Ilon ja Rakkauden Sateenkaari. 
 
Ja julistaudu maailmalle juuri nyt, tässä hetkessä, täsmälleen sellaisena, kuin olet, kuin kaikki on: Minä olen.

Quado-viestit kanavoinut Carrie Hart (www.carriehart.com) ja
Kirjeitä Taivaasta Gloria Wendorff (www.heavenletters.org)

Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Quado 29.3.2008
OLE SATEENKAARI

Ei kommentteja: