WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Matka Rakkauteen





Olen henkiolento, joka on parhaillaan kokemassa ihmisenä olemista, Joten yhdyn Alkulähten (Jumalan) Valossa rukoukseen, jonka osoitan Äiti-Maalle ja kaikille sen asukkaille.

Kun istun hiljaisuudessa ja koen Alkulähteen (Jumalan) Valon tehdessäni praanahengitystä, näen samalla, miten Äiti-Maata ympäröi sama Alkulähteen (Jumalan) Valo. Tämä mielikuva parantaa pelkotietoisuuden, joka ympäröi planeettaamme, ja sytyttää Rakkaustietoisuuden intohimon.

Kuvittelen kultaisten valohiukkasten kulkevan sisääni kruunuchakrani kautta ja sen jälkeen ulos. Kun hidastan hengitykseni rytmiä, koen samalla miltä tuntuu olla yhtä Alkulähteen (Jumalan) Rakkauden ja Valon kanssa.

Syvään hengittäminen, kuten praanahengityksessä, auttaa keskittymään ja palauttamaan tasapainon sekä rauhoittamaan mielen ja tunteet. Se auttaa myös saamaan yhteyden Korkeampaan minään ja omiin oppaisiin. Kun käytän tietoista praanahengitystä yhdessä mietiskelyn kanssa, se lisää fyysistä terveyttäni, parantaa keskittymiskykyäni ja tuottaa yleisen hyvänolontunteen.

Prana merkitsee hengitystä tai elämää...

Istun mukavasti selkä suorana ja jalkapohjat lattialla. Asetan käteni syliini ja rentoudun. Vedän syvään henkeä ja kuvittelen sen tulevan kehooni päälakeni kautta. Hengitän kuindelfiini. Kuvittelen hengittäväni sisääni kultaisia valohiukkasia päälakeni kautta ja annan niiden täyttää koko kehoni. Laajennan ja supistan palleaani samalla, kun koen, miten Valo tulee kehooni ja poistuu siitä.

Pidättelen tätä Valoa ( ja hengitystäni) muutaman sekuntin ajan sisälläni ja päästän sen sitten ulos joko sydämeni, päälakeni tai jalkojeni kautta suoraan Äiti-maahan.

Toistan tätä joitakin kertoja ja rentoudun ja hiljennän mieleni yhä syvemmin.

Alkulähteen (Jumalan) Valossa parantuminen

Alkulähteen ydinolemuksesta virtaa Kultaista Valoa Kruunuchakraani. Kun hengitän tätä Valoa sisääni, annan sen kulkea alaspäin käpyrauhaseni ja kateenkorvani kautta koko kehooni. Annan sen täyttää koko kehoni. Pidättelen Valoa sisälläni muutaman sekuntin ajan ja hengitän sen sitten ulos sydänchakrani kautta.

Toistan tämän joitakin kertoja ja annan hengitykseni rytmin hidastua samalla kun hiljennän mieleni ja rentoudun. Kuljen mielikuvituksessani tämän Valon mukana, muutun sen matkakumppaniksi. Kun hengitykseni rytmi hidastuu, koen hyvänolon tunteen, muiston Rakkaudesta ja paranemisen Alkulähteen (Jumalan) Valossa.

Lähde: The Great Shigt / Kirael

Ei kommentteja: