WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 22. toukokuuta 2010

Universaali energia

Reiki hoitoa voidaan antaa käsien kautta suoraan hoidettavaan tai kaukohoitona tai mielenhoitona (esimerkiksi: vanhojen mielipahojen hoitamiseen).

Reiki on taivaallista universaalia energiaa jonka alkuperä on "henkinen korkeampi viisaus" ja jota heruu loppumattomasta lähteestä.

Reiki hoidolla voi hoitaa sekä ihmisiä että eläimiä.

Reiki on oikeastaan työkalu henkistä kasvua varten jonka tarkoitus on oman itsensä tuntemaan oppiminen. Kyseessä on henkilökohtainen transformaatio ja tietoisuuden avautuminen. Monille Reiki on myös työkalu valaistumisen saavuttamiseen. Reikin avulla oppii olemaan itse itsestään vastuussa ja myöskin olemaan omasta terveydestään vastuussa. Terveydenhoidossa Reiki auttaa täydentävänä hoitomuotona (ei siis lääkärissä käymisen sijasta). Reiki energian positiiviset vaikutukset fyysisellä tasolla ovat oikestaan vain Reikin toissijainen puoli.

Mitä on Reiki?

Reiki on kokonaisvaltainen monta tuhatta vuotta vanha hoitomuoto joka palauttaa tasapainon sekä kehoon että mieleen. Reiki aktivoi kehon, mielen ja hengen oman luonnollisen kyvyn parantaa itse itsensä. Reiki-hoitosta saa hyvän olon, tuntee enemmän elämän iloa ja se rentouttaa. Reiki harmonisoi kehon energiavirran, poistaa energiatukoksia ja täyttää tyhjäksi käytetyt energiavarastomme ja antaa takaisin elinvoimaamme.


Tiibetin esoteerisessa historiassa on mainittu Reikin tyyppisen menetelmän olemassa olosta jo tuhansia vuosia sitten ja ennen budhalaisuuden saapumisesta Tiibettiin. Jossain vaiheessa perintölinjat sitten hävisivät, mutta n. 1800 luvun lopussa Reiki löytyikin uudestaan mutta tällä kertaa Japanista. Sana Rei-Ki on japania.

"Rei" suomennettuna japanista tarkoittaa "Korkeampi Henkinen Viisaus" ja oikeastaan kyseessä onkin Korkeamman Minän viisaus. " KI " tarkoittaa taas elämän energiaa (elinvoimaa) joka virtaa kaikissa elävissä olennoissa. Ilman elämän energiaa " Ki " elävät olennot eivät voisi edes elää.

" Rei " + " Ki " = Reiki . Reiki on henkisesti opastettua elämän energiaa. Reikin käytössä Korkeampi Henkinen Viisaus "Rei" ohjaa elämän energiaa "Ki". Siksi Reiki toimii aina korkeamman parhaan mukaan eikä sitä voi väärinkäyttää.
Kuka tahansa halukas voi oppia Reiki hoidon virityksen kautta. Reiki energian voima ja kyky kanavoida Reiki energiaa käsillä siirretään virityksen aikana Reiki opettajan (Reiki Master) kautta Reiki oppilaaseen. Heti virityksen jälkeen Reiki oppilas voi kanavoida Reiki energiaa sekä itseensä että muihin.

Virityksiä voi antaa ainoastaan Reiki opettaja (Reiki Master). Yleensä Reiki opettaja on jo vuosia käyttänyt Reiki energiaa omaan henkiseen kasvuunsa (esim. nostaakseen omaa värähtely nopeuttansa, meditaatioon, oman mielen hoitoon ja oman itsensä mestariksi tulemiseen). Usein Reiki opettaja on jo pitkään ollut omalla valaistumisen polullansa. Reiki opettaja on vuosien kuluessa käynyt kaikki Reiki kurssien eri asteet ja saanut kaikki tarvittavat viritykset ja initaatiot.

Reiki henkisen kasvun työkaluna

Reikin kaikkein tärkein käyttömahdollisuus on henkisessä kasvussa. Oma henkilökohtainen Reiki tie alkaa yleensä oman itsensä tuntemaan oppimisella ja oman tietoisuuden avautumisella. Sitten se oma Reiki tie vie kohti omaa henkilökohtaista transformaatiota.


Heti Reiki 1 kurssista lähtien Reiki oppilas voi hoitaa itseänsä päivittäin Reiki itse-hoidoilla nostaakseen värähtely nopeuttansa. Reiki itse-hoidon käyttö rauhoittaa mielen, rentouttaa ja harmonisoi. Ahkeran Reiki itse-hoidon käytön avulla löytyy pysyvä sisäinen mielenrauha, saa enemmän itsevarmuutta ja intuitio kasvaa.

Reiki 2 kurssilla opitun Reiki mieli-hoidon avulla Reiki oppilas voi hoitaa kaikki omat vanhat mielipahat ja traumat pois solumuististaan. Sen jälkeen vanhojen mielipahojen ja traumojen paikoilla solumuistissa on ainostaan vain Reikin valoa. Reiki 2 työkalujen avulla oppilas voi myös vapauttaa kaikki vanhat ajatus-mallit joita ei enään tarvitse. Reiki 2 kurssilla opitaan myös hoitamaan karmaa pois Reikin avulla. Sillä tavalla voi myös vapauttaa ne ajatus-mallit joiden juuret ovat aikaisemmissa elämissä ja joita ei tässä elämässä tarvita. Reiki 2 kurssilla opitaan paljon eri tapoja Reiki energian käytössä, m.m "tilanne-Reiki" jota voi käyttää saadakseen Reikin kautta opastusta johonkin asiaan tai vaikka löytääkseen Reikin avulla ratkaisun johonkin ongelmaan. Reiki 2 kurssilla opimme myös kuinka Reiki voi auttaa meitä yhdistymään Korkeampaan Minäämme (sitten kun oppilas on siihen valmis). Näiden kaikkien Reiki 2 kurssin "työkalujen" avulla meistä tulee oman itsemme mestareita mutta vain sillä ehdolla että näitä "työkaluja" sitten käytetään ahkerasti ja että Reikin käytöstä tulee elämäntapa.

Reiki - 1 kurssin käynyt...

Ei kommentteja: