WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 8. toukokuuta 2010

Kirjeet



Kirje I
Veljeni Oinas,
Näe mahdollisuudet ja pidä ovi auki
Kuten hankaluudet ja erimielisyydet levittyvät tämän merkin alle, Oinas edustaa paluun ovea. Seuraavassa aikakaudessa siitä tulee mitä Kalat ovat edustaneet nykyiselle aikakaudelle: henkisen pyrkijän merkki.
Merkissänne olette yhdistetyt olentojen hierarkiaan, jotka muodostavat Aurinkologoksemme silmäkulmien keskuksen, paikkaa jossa aurinkokuntamme monimuotoisuus tulee yhdeksi ja yhtenäinen näkemys on elvytetty. Heidän energiansa on ponnistelujen kautta ykseydessä.
Ominaisuuksianne ovat rohkeus, suoruus ja yksinkertaisuus. Nämä tulevat olemaan ominaisuuksia, jotka palvelevat tulevan aikakauden henkisiä pyrkijöitä.
Hierarkkinen merkkisi hallitsija on Uranus.
Karitsa on kepeä ja vallaton: vanhempi lammas on hitaampi, tarkoituksenmukaisempi mutta puolustautuvampi. Oinaan oikea symboli on nuori karitsa ennen sarvien ilmaantumista.
Ole valoisa nuorena, veljeni. Jätä hankaluuksien näkeminen muille. Kulje eteenpäin, riemuiten elämässä joka virtaa lävitsesi ja ajassa joka on käytössäsi. Tällä tavoin pidät toivoa yllä.
Kaikki on saavuttamisen tilassa, ihmiskunta mukaan luettuna. Yksilöllisissä elämissämme pidämme Elämää; kulkiessamme eteenpäin, me otamme Elämää.
Tulevina vuosina osoita muille kuinka siirtyä eteenpäin rohkaisemalla heitä näkemään haasteet ja mahdollisuudet uudessa. Vanhan tuhoutuminen luo tuoreen mahdollisuuden; ilman hävitystä ei voi olla kehitystä.
Luota intuitioosi. Katso mitä pitää tehdä ja usko itseesi.
Värisi on helakanpunainen ja tulen liekit tulevat aina inspiroimaan ja elvyttämään sinua.
Kirje II
Veljeni Härkä,
Valoisuuden ja auliuden ikuinen liekki
Kuten tähän merkkiin syntyneet mitä mieluisimmin pyrkivät vaalimaan sitä minkä toiset ovat panneet aluilleen, Härkä edustaa pysyvyyttä ja säilyvyyttä. Oma luovuutesi ilmenee rakentamalla perustan, joka tukee pitkäikäisiä rakenteita ja pitkäjännitteistä työskentelyä.
Merkissänne olette yhdistetyt olentojen hierarkiaan, jotka muodostavat Aurinkologoksemme kurkkukeskuksen, energian joka on valoa tiedon kautta.
Ominaisuuksiasi ovat kestävyys ja päättäväisyys. Edustat sinnikkyyttä, mistä assosiaatio Härkään, yhdessä aktivoitumisen pääkeskuksien ja Kolmannen Silmän kehityksen kanssa, joka ihmiskunnassa edustaa henkisen ponnistelun hedelmiä.
Vaalit rauhaa ja harmoniaa koska nämä mahdollistavat kasvun, mutta ymmärrät että maa täytyy ensin muokata ennen kuin siihen voidaan kylvää.
Hierarkkinen merkkisi hallitsija on Vulcanus.
Härkä symboloi härkää pää alhaalla valmiina lähettämään matkoihinsa vanhentunut, ei-toivottu ja ei-tervetullut puolustaakseen sitä mikä pitää säilyttää.
Vuoteen 2012 saakka harkitse mitä pitää säilyttää, ja turvaa sen perusta. Kerää yhteen ne siemenet jotka kylväisit vastakynnettyyn maahan joko Maapallon pinnalle tai ihmisten mieliin.
Tulet huomaaman vaikeaksi hyväksyä menetys ja muutos, jonka joudut todistamaan tulevina vuosina, veljeni: lohduta itseäsi keskittymällä siihen mitä voidaan rakentaa tilalle.
Värisi on valkea ja inspiroidut valon loisteesta puhtaan lasin läpi.
Kirje III
Veljeni Kaksoset,
Pidä sijaa johon ihmisen tarina ilmenee
Tähän merkkiin sisältyy tieto siitä, että meno alas pimeyteen on yhtä tärkeää kuin tulo ylös valoon sillä ilman toista ei ole myöskään toista. Kaksosten alla syntyneet ovat uteliaita ja sallivia ihmisyydelle. Et pelkää kahtalaisuutta.
Merkissänne olette yhdistetyt olentojen hierarkiaan, jotka muodostavat Aurinkologoksemme sydänkeskuksen, ja jonka energia on kaipaus kaksinaisuuteen.
Ominaisuuksiasi ovat uteliaisuus, joustavuus ja suvaitsevaisuus. Pystyt liikkumaan ääripäiden välillä ilman ennakkoluuloja ymmärtäen, että toista tarvitaan toisen määrittämiseen. Näin ollen sitoudut täysillä ja innostuneesti ihmiskokemuksiin - vai pitäisikö minun sanoa kokeiluun? Taiteen ja tieteen kautta rakennat tikkaita ihmisille mennä ylös ja alas uusiin kokemuksiin ja tietoisuuteen.
Hierarkkinen merkkisi hallitsija on itse Maa, paikka jossa dualistisine kokemuksineen ihmiskunta työskentelee, kärsii ja riemuitsee. Sinun tulisi tästä ymmärtää, veljeni, että Aurinkologos pitää sydämessään Maata sekä kaikkea mitä siihen kuuluu.
Kaksosen symboli esittää ylempää ja alempaa itseä.
Näinä aikoina monine huolineen ja epävarmuuksineen kerää talteen aikaansaannokset jotka pitävät hengissä muistoa ja mielenkiintoa ihmiskokeilun luontoon. Taiteiden ja opetuksen kautta muistuta veljille, että ilman alastuloa ei myöskään ole ylösnousua, ei ihmiselle. Kuten Mestari DK tapaa muistuttaa: Mestari on tullut ulos pimeyden syvimmästä syvyydestä. Jos emme olisi niin silloin emme kuuluisi ihmisten maailmaan vaan enkeleiden. Ihmisellä on vain yksi tie ja meidän kaikkien tulee kulkea se omalla tavallaan ja ajallaan.
Veljesi tietävät tämän yhtä hyvin kuin sinäkin, mutta unohtavat sen, usein tarkoituksella, koska he pelkäävät hintaa jonka he saattavat joutua maksamaan elääkseen täydemmin. Toisin kuin sinä he väsyvät helposti elämän monimuotoisuuteen ja perääntyvät arvosteluun ja epätoivoon.
Värisi on vaalean sininen ja inspiroidut Venus-planeetan valosta, joka on joskus aamu- ja joskus iltatähti.
Kirje IV
Veljeni Rapu,
Rakenna muodot, jotka kantavat elämän poikki veden
Kuten kaikkien elämää säilyttävien muotojen muisto on säilötty tähän merkkiin, Rapuun liitetään suojeleminen ja säilyttäminen. Härän ruokkiessa uutta elämää, Rapu suojelee sitä minkä täytyy kestää ajan haasteet turvatakseen jatkumon mistä ihmisen identiteetti on riippuvainen.
Merkissänne olette yhdistetyt olentojen hierarkiaan, jotka muodostavat solar plexuksen Aurinkologoksessa, energian joka on aineellinen elämä.
Ominaisuuksiasi ovat psyykkinen herkkyys ja muistaminen sekä kunnioitus menneisyyden perintöön, josta me kaikki olemme tulleet. Sinulle elämä on erottamaton muodosta jonka kautta se ilmenee ja suhtaudut innokkaasti inkarnaatioon, joka on muodon ottamista, koska tämä edustaa mahdollisuutta uudistaa sitä jota on vaalittu muistoissa.
Hierarkkinen merkkisi hallitsija on Neptunus.
Oikea symboli Ravulle, nyt ja tulevaisuudessa, ei ole rapu vaan arkki, alus joka kantaa elämän vesien yli.
Tulevina vuosina panoksesi on luoda ja suojella muotoja, jotka säilövät sen minkä tahdot ottaa mukaasi matkallesi läpi ajan ja evoluutioprosessin. Luo organisaatiot, jotka avustavat selviytymistä. Ne myös ovat muotoja. Merkkisi säilöö muistoa ihmiskunnan historiasta. On ollut muita tulvia. Kuinka ihmiset tuolloin järjestäytyivät? Tukeudu tuohon muistoon ja elvytä se henkiin. Sinulle, veljeni, lankeaa rooli turvata fyysinen väline kun taas Oinaat turvaavat hengen ja Kaksoset ihmisen sielun.
Mieti mitä tarvitset tällä matkalle. Ajattele tulevia vaaroja. Ajattele kaikkein heikoimpia, vanhuksia ja lapsia, koska he ovat yhdistetyt: vanhat omaavat muistot, jotka voivat suojella nuoria, jotka perivät muistonsa ja aikanaan elvyttävät ne. Tämä on jatkuvuuden salaisuus ja se on ilmaistu Ravun merkin hahmossa, joka ei tule muuttumaan.
Värisi on hopea ja inspiroidut tummasta vedestä heijastuvasta valosta.
Kirje V
Veljeni Leijona,
Pidä liekki vakaana ihmisen kirjoittaessaan omaa tarinaansa
Leijonan merkki on kaikkein vaikutusvaltaisin ihmisen persoonallisuuden näkökulmasta: mitä Leijona pitää omanaan muovaa ihmisen tietoisuuden evoluutioprosessia.
Merkissänne olette yhdistetyt olentojen hierarkiaan, jotka muodostavat Aurinkologoksen pranakeskuksen, korkeimman energian.
Ominaisuuksiasi ovat kyky elää ankarasti ja rakastaa syvästi. Olet mieltynyt ylivaltaan ja nujerrat kaiken joka kohtaa sinut. Näin toimiessasi määrität parametrit tietoiselle ihmiskokemukselle.
Veljeni, kuulut merkkiin joka on lähinnä sydäntäni. Kun ihmiset lopettavat pelkäämästä itseään he lopettavat tuomitsemasta muita, ja tulevat näkemään, kuten minä, että havainnollistat tämän kaiken. Olemalla fyysisessä maailmassa, selviytyen siitä tulevan mestarin tavoin, mitään pelkäämättömänä ja rakastaen sitä olemassaolonsa syvyydellä mahdollisuudesta, jonka se tarjoaa. Tästä rakkauden ja kiitollisuuden paikasta nousee vahva, henkinen ihminen.
Hierarkkinen merkkisi hallitsija on Aurinko.
Ennen ja jälkeen vuoden 2012 vaali tilaa ihmiskokeilun jatkuvuudelle sekä fyysisesti että tietoisuuden uusien kokemusten tavoin ylittämällä ja kukistamalla äärimmäiset olosuhteet. Et tule koskaan olemaan lyötävissä. Tulet imemään itseesi ääripäät ja mahdollistamaan ihmisen tietoisuuden sulattamaan ne tarjoten uutta polttoainetta sen liekkeihin. Tämän sinä usein päädyt tekemään esittävien taiteiden kautta.
Leijonan symboli on varttunut leijona, taisteluarpinen mutta heikentymätön.
Näytä muille kuinka löytää uutta tulta pitääkseen heidän liekkinsä elossa jokaisen haasteen hyväksymisen kautta. Maailmankaikkeus on seikkailu. Vuoden 2012 tapahtumat ovat seikkailu: vaadi oma osasi siitä. Ihmiskunnan tarina kirjoitetaan joka päivä, jokaisella elämällä.
Värisi on sahraminkeltainen ja inspiroidut auringon valosta ja lämmöstä.
Kirje VI
Veljeni Neitsyt,
Suojele elämää muodossa
Tulevina aikoina, kun ihminen ei enää vastusta emotionaalisen puolensa koulimista ja jalostamista, tämä merkki tulee olemaan kaikkein autuaallisin, koska Neitsyt tarjoaa ihmiskunnalle naisellisten arvojen esimerkkiä tasapainottaakseen Oinaista.
Tämän merkin alla syntyneet kuuluvat luovaan hierarkiaan, joka muodostaa Aurinkologoksen sakraalikeskuksen, josta ideaalinen materialisoituu.
Ominaisuuksiasi ovat tunnontarkkuus ja oikeamielisyys.
Seulot ja valitset luonteestasi mitä tarvitsee kehittää ja puhdistaa. Tällä tavoin valmistat välinettäsi vastaanottamaan korkeampia värähtelyjä. Muodostat järjestyksen, jotta ei tule hävikkiä tai jätettä.
Juuri sinä ravitset haurasta henkistä lasta kasvamaan jokapäiväisen elämän kovilla kaduilla ja osoitat oikean suunnan ihmisille kun he ovat väsyneet maallisiin asioihin. Hoivasi alla he kasvavat suoraan. He oppivat rehellisiksi ja tunnollisiksi sekä kunnioittaviksi.
Hierarkkinen merkkisi hallitsija on Jupiter.
Neitsyen symboli on neitonen seisomassa vehnälyhteen kanssa kuunsirpin alla, jonka sakarat ovat kääntyneinä alaspäin osoittaen elämän muodon hallintaa. Älä unohda, että vuoden 2012 jälkeen syntyvät lapset eivät tule koskaan näkemään kuuta, jonka Planeettalogoksemme on peittänyt.
Kerää yhteen kaikki mitä tarvitset kohentamaan, suojelemaan ja parantamaan kehoa ja sielua: kasvit ja yrtit, jotka kautta aikojen ovat avustaneet ihmistä sekä menetelmät ja taidot, jotka vahvistavat ja parantavat. Pidä asiat järjestyksessä ja muistuta muita tarpeesta puhtauteen ja hygieniaan kaikissa tilanteissa sillä lika ja sekaannus heikentävät moraalia sekä masentavat henkeä.
Vaikkakaan ihmiset eivät tulevina aikoina kohtele yhtä ronskisti niin pidä huolta heidän henkisistä lapsistaan yhtä huolellisesti kuin omastasi sillä todellinen ihmiskunnan pelastus on heistä kiinni.
Värisi on vaalea kulta, uuden vehnän väri, ja inspiroidut ja virkistyt sumusta esiintulevasta auringosta.
Kirje VII
Veljeni Vaaka,
Löydä tasapaino suhteessa kaikkiin asioihin
Kunnioituksesta kaikkea kohtaa Vaaka tasapainottaa yksilön ja laajemman kokonaisuuden, jonka osana hän on.
Ihminen ei ole vielä löytänyt tasapainoaan, joten hänen pyrkimyksiensä täytyy jatkua. Eräs syy epätasapainoon on, että tähän saakka Vaa'an ilmaisu ei ole ollut tarpeeksi vakuuttavaa. Nykyajassa vallitsevien henkisten ideoiden laadun johdosta tämän merkin alla syntyneet ovat olleet taipuvaisia passiiviseen havainnointiin. Vaikkakin heidän täytyy tulla aloitteentekijöiksi: Vaaka on kardinaalimerkki ja sen täytyy osallistua ihmiskunnan eteenpäin viemiseen.
Merkissänne olette yhdistetyt olentojen hierarkiaan, jotka muodostavat Aurinkologoksen peruskeskuksen. Tämä olemustaso on rajapinta Aurinkologoksen persoonallisuuden ja Planeettalogoksemme välillä, ei-manifestoidun ja manifestoidun välillä. Tämän olentohierarkian energia on mielen voima.
Ominaisuuksiasi ovat kohtuullisuus ja muiden huomioiminen huomioimatta ilmiasu jonka ei-itse ottaa. Hierarkkinen merkkisi hallitsija on Saturnus.
Ihmisen tietoisuudessa kahden Logoksen rajapinnassa on alempi yhdenmukaisuus persoonallisuuden sekä sen julistetun elämän, sielun välillä; itsen ja toisen; perimän ja potentiaalin. Näiden kahden oikeasta tasapainosta löytyy ihmisen mahdollisuuksien salaisuus. Yksilö on mahdollisuus ja Vaaka varmistaa mahdollisuuksien summan oikealla tasapainolla ajassa ja paikassa, yksilön ja ihmiskunnan perinnön, joka on ihmisessä sekä kaikkialla hänen ympärillään.
Kun kaikki suhteet ja kaikki tilanteet kaikissa suhteissa täytyy huolellisesti punnita, on vaikeata kuvitella paremmin sopivaa symbolia Vaa'alle kuin vaaka.
Tulevina vuosina tutki kaikenlaisia suhteita. Näe tasapainottomuudet ja yhtäläisyydet ja huomioi ne suhteet jotka vaativat korjaamista sillä vuoden 2012 jälkeen kaikki suhteet kaikkien kolmen luontokunnan kanssa täytyy luoda uudelleen. Tämä on Vaa'an alla syntyneiden työ.
Värisi on smaragdinvihreä ja inspiroidut vaaleasta, viileästä valosta.
Kirje VIII
Veljeni Skorpioni,
Paljasta pimeyteen sisältyvä valo
Kaikki emotionaaliset taipumukset, jotka johtavat eriytymiseen, käsitellään tässä merkissä. Kun ihmisen alemmat prinsiipit erotetaan osana planetaarista Vihkimystä silloin Skorpionin kautta tulevien vaikutusten luonto tulee muuttumaan.
Merkissänne olette yhdistetyt olentojen hierarkiaan, jotka muodostavat sydänkeskuksen Aurinkologoksessa, energian joka tulee sanasta, ottaa sydämestä.
Nykyisellään pistävä otus on kiedottuna sydämen ympärille, mutta tulevaisuudessa näin ei tule käymään.
Ominaisuuksiasi ovat oivaltavuus ja kyky tulla takaisin itsetuhon partaalta.
Kun planeettakeho on passittanut sen alemmat astraalienergiat toiseen järjestelmään ja merkkisi alla olevat eivät enää puolusta erillistä itseä epäuskon ilmapiirissä niin Skorpionin symboli tulee muuttumaan liljaksi.
Teistä tulee merkki jossa emotionaalinen kokemus tulee rikkaammaksi, syvemmäksi ja paremmin ymmärretyksi. Ihmisen tietoisuus ei tule vastustamaan kokemusta eikä heitä jotka sen tulevat hänelle tarjoamaan. Muuttuuko myös merkkisi nimi? Tässä asiassa meidän tulee odottaa ja nähdä: Skorpioni ymmärtää nimen voiman.
Hierarkkinen merkkisi hallitsija on Merkurius.
Vuoteen 2012 saakka suurin osa solar plexuksen jakamisesta ylempään ja alempaan tullaan tekemään niiden elämissä ja välineissä, jotka ovat syntyneet tämän merkin alla. Sinun tulee ymmärtää luomisprosessi jossa olet välittäjänä ja todistajana valon mahdille pimeyden yli, ihmisissä mutta myös maailmassa. Kärsit paljon mutta voittosi ovat suuria ja sanasi kantavat paljon muutosvoimaa. Auta muita ymmärtämään prosessia, jonka osana he ovat. Universumimme luotiin valosta pimeydessä.
Topaasi on värisi ja inspiroidut lämpimästi hehkuvasta valosta pimeydessä.
Kirje IX
Veljeni Jousimies,
Etsi huolellisesti jotta voit elää viisaasti
Jousimies liitetään liikkeeseen ja muutokseen. Sinun merkissäsi uusi tietoisuuden taso on jotakin johon vapaudut tavanomaisesta ja rutiineista ja etsiydyt tuntemattomiin ideoihin ja kokemuksiin. Ihmiskunnan tulevaisuus riippuu siitä mikä sinulle on toinen luontosi.
Merkissänne olette yhdistetyt olentojen hierarkiaan, jotka muodostavat Planeettalogoksen solar plexusen, energian joka on aineen energiaa.
Ominaisuuksiasi ovat optimismi ja älykkyys joka näkee kauaskantoisesti ykseyden moninaisuuden alta.
Hierarkkinen merkkisi hallitsija on Mars. Vuoden 2012 jälkeen ihminen tulee käyttämään Marsilaista energiaa, ei itseään tyydyttääkseen, vaan kehittääkseen. Merkkisi symboli on Kentauri tähdäten joustaan ja laukaten riemuiten mahdollisuuksiaan kohti.
Teille, erityisesti nuorille, 2012 on kauan odotettu mahdollisuus vapautua urbaanin kulttuurin orjuudesta ja köyhyydestä. Tehtäväsi on löytää uusia maantieteellisiä sijainteja ja uusia ideoita, jotka tukevat muuttuvia elintapoja ja uusia alkuja ihmiskunnalle. Nämä tulevat löytymään kaukaa siitä mikä on tuttua.
Merkkisi esoteerinen hallitsija on Maa itse, johon sinulla on paljon tunteita. Ymmärrät sen tarpeet parantua ja monet teistä pyrkivät avustamaan planeettaa valmistautumaan sen kasteeseen. Missä ihmiset nyt ilkkuvat ja kritisoivat tulevat he aikanaan arvostamaan ja kääntymään neuvojesi puoleen yrityksellesi elää kevyemmin Maassa ja löytää uusia elämäntapoja.
Tulevina vuosina ota selvää missä sivistynyt ihminen voi elää harmoniassa luonnon kanssa ja miten hän voi elättää itseään yksinkertaisesti. Olkoon tämä sekä läksysi että opetuksesi sillä Jousimies on opettajan merkki ja merkkisi opettaa esimerkillään. Veljeni, anna muiden nähdä sydämesi laajenevan ilosta mahdollisuudesta aloittaa uusi kausi ihmiskunnan jatkuvassa taipaleessa. Tästä he tulevat saamaan luottamusta.
Värisi on kuninkaallinen sininen punaisilla juovilla ja inspiroidut leiritulen liekeistä, joita rakastat pystyttää.
Kirje X
Veljeni Kauris,
Pohjusta suunnitelmat ja tarkkaile hetkeä
Kauris on aina arvioinut etäisyyttä sen välillä mitä on ja miten pitäisi olla. Merkkisi kuuluu koville päätöksille, realistisille arvioille ja kohdistetuille pyrkimyksille.
Kauriin merkki vallitsee ihmisen persoonallisuutta, olentojen hierarkiaa johon ihmiskunta kuuluu. Tämän hierarkian energia on tahto ilmennykseen. Se muodostaa Planeettalogoksen kurkkukeskuksen, jossa tällä hetkellä on vallitsemassa lampaiden ja vuohien erottelu. Tämä erottelu on tietoisen valinnan tulosta, koska tämä hierarkia ilmaisee mielen prinsiippiä.
Tämä ei ole ensimmäinen kerta kun erottelu vuohien ja lampaiden välillä on tehty, kuten hyvin tiedät. Vuohi voi kiivetä löytääkseen kuivaa maata, mutta ensin sen täytyy valita tehdäkseen se, jättäen taakse sen mikä on mukavaa ja tuttua. Kyvystä tehdä tällaisia vaikeita päätöksiä tulee riippumaan ihmiskunnan jäsenten selviytyminen. Yksilöllisesti jokainen ihminen tulee asettaa alttiiksi tällä koetukselle, sillä hänen kiintymyksensä painavat häntä alas ja kääntävät hänet materialismin orjaksi
Hierarkkinen merkkisi hallitsija on Venus.
Kauriin symboli on kehittyvä: meripukista tulee vuoripukki ja tulevaisuudessa vuori, ihmisen pyrkivän luonteen symboli, tulee korvaamaan pukin. Tällä tavoin toinenkin eläin tullaan poistamaan Eläinradasta mutta juuri vuoripukki tulee kiipeämään kuivalle maalle ja ohjaamaan ihmisen läpi ja jälkeen vuoden 2012.
Kauriin symbolin muodonmuutos on linjassa tämän kanssa. Aikanaan perus- 'v' muoto tulee kääntymään vuoren ilmentymäksi vuohen sijaan.
2012 johtavina vuosina merkkinne alla olevat tulevat arvioimaan tilannetta, määrittämään vaihtoehdot ja tekemään järjestelyt. Teille, veljeni, lankeaa vastuu ajoituksesta ja suunnitelmien toimeenpanemisesta sekä ihmisten aikataulussa pitämisestä. Moni tulee tekemään päätöksiä mutta jättää toteuttamatta ne lähtemisen ja vielä suuremmin luopumisen vaikeuden takia. Ole väsymätön ponnistellessasi ihmisiä eteenpäin ja toteuttaessasi suunnitelmia tarkoitellulla tavalla sillä näin ihmiset uskovat itseensä.
Värisi on tähdenvalon vaalean sininen ja inspiroidut liekin sinestä.
Kirje XI
Veljeni Vesimies,
Jaa tämä viisaus: niin kuin ylhäällä, niin alhaalla
Merkkiisi on kätketty salaisuus ihmisten tietoisuuden kehityksen jatkumisesta, koska Vesimies tietää kuinka houkutella korkeampaa alempaan. Jos korkeampi, henki, on ehtymätön - kuten se on - silloin alemman, tämän tietäen, ei koskaan tarvitse olla ilman.
Merkissänne olette yhdistetyt olentojen hierarkiaan, jotka muodostavat Planeettalogoksen sakraalikeskuksen, paikan jossa muodot rakentuvat.
Ominaisuuksiasi ovat kaukonäköisyys, älyllinen vahvuus ja kekseliäisyys.
Merkkisi on ja tulee olemaan vedenkantaja kaatamassa elämää antavaa vettä kuivaan maahan. Seikka johon haluaisin sinun kiinnittävän huomion on alus, joka pyydystää veden tuosta ehtymättömästä lähteestä: Vesimies tietää kuinka järjestää aine muodostaakseen tuollainen alus. Tämä tieto pönkittää magiaa, valkoista ja mustaa.
Tähän saakka Vesimies on ollut liian kiireinen selvittämään ja hyödyntämään eri tapoja kuinka nämä voisivat palvella erillistä itseä. Tämä motivaatio on väärin. Koskaan ei ole ollut parempaa aikaa tai suurempaa tarvetta kuin nyt käyttää tietoutta ihmiskunnan hyväksi.
Hierarkkinen merkkisi hallitsija on Kuu.
Vaa'an huolehtiessa menneisyyden ja nykyisyyden suhteesta Vesimies huolehtii suhteesta nykyisyyden ja tulevaisuuden välillä. Merkkinne alla olevien tulee katsoa eteenpäin ja ennakoida tarpeitanne sillä tästä riippuu ihmiskunnan tietoisuuden selviytyminen. Millaista ymmärrystä tarvitsette sitoutuaksenne positiivisesti mitä tuleman pitää ja löytääksenne siitä tarkoituksen? Tietoisuuden tulee löytää itsestään omat syynsä jatkaakseen kehitystä. Esitä kysymyksesi, mentaalisen tason alukset jotka vastaanottavat mitä tarvitset tietää ja niin suuressa määrin kuin kaipaat, liikkuaksesi luottavaisesti eteenpäin. Kysy ja se tullaan sinulle antamaan: antamaan, muttei tekemään puolestasi, veliseni. Vesimiehen aikana ihminen pelastaa itsensä omilla tiedoillaan. Välitä tätä viestiä kaikilla tavoin kuin tunnet: Vapahtajien Aika on ohi.
Merkkisi väri on hopea/sininen, yhdistelmä jonka vain passiivinen mieli muodostaa harmaaksi. Inspiroidut liikkuvasta, loistavasta ja taittuvasta valosta. Merkkiisi liitetään sateenkaari, valkoisen valon seitsenkertainen heijastuma sekä universaali toivon symboli.
Kirje XII
Veljeni Kalat,
Uneksi unelmia jotka inspiroivat niitä jotka muovaavat tulevaisuuden
Mitä muille merkeille vaikuttaa tulevaisuudelta on kaloille menneisyyttä. Tämä merkki sisältää vaikutelmia tietoisuuden avautumiselta toiselta tasolta, yhtä lähempää Lähdettä, ja tämä saa aikaan surua asioihin jotka eivät enää ole. Ominaisuuksiasi ovat tunteellisuus ja herkkyys.
Merkissänne olette yhdistetyt olentojen hierarkiaan, jotka muodostavat Aurinkologoksen kruunukeskuksen. Kruunukeskus, luonnollisesti, on yhdistetty peruskeskukseen; tässä tapauksessa Planeettalogoksen peruskeskukseen. Tämä yhteys kietoo aurinkokuntamme ja välittää tämän olentojen hierarkian energian, joka on älykästä ainesta, korkeimmasta alas aina alhaisimmalle tasolle.
Hierarkkinen merkkisi hallitsija on Pluto, joka menee alas syvyyksiin missä Alfa ilmenee Omegasta. Merkkisi symboli on kaksi kalaa, yksi ilmestyneenä syvyyksistä, toisen sinne vajotessa.
Täytät epätavallista roolia, veljeni, jossa uhraat viihtyvyyden ja tyytyväisyyden pitääksesi hengissä muiston asioista joita ihmiskunta ei ole koskaan tuntenut, mutta joiden merkitys ihmisen kehitykselle on suurempi kuin koskaan voit aavistaa. Unelmillasi ja kaipauksellasi nostat muut suuruuteen ja ylevyyteen. Välität inspiraatiota ja kannustimia kamppailla ja ahertaa sillä sitä ihmisen nyt täytyy tehdä pitääkseen alhaalla alemmat puolensa.
Vuoden 2012 jälkeen Kalat tulevat olemaan hienostuneisuuden merkki, jossa artistit ja muut luovat yksilöt tulevat hiomaan ja parantamaan herkkyyttään palvellakseen paremmin ihmiskuntaan. Kuitenkin, Maassa, henkisyys tulee muovautumaan Oinaan merkin arvojen mukaan. Ihmisen pyrkivä luonto tulee ryhtymään mielellään ja innokkaasti tehtävään muovata energiaa siirtyäkseen uuteen, ja passiivisuutta sekä alistamista ei tulla liittämään pyhyyteen. Tällä planeettajärjestelmällä Kalojen Aika tulee olemaan ohi, mutta sen kaiku tullaan kuulemaan toisaalla, missä ihmiskunnan nuoremmat veljet ja eläimet tulevat jäljessä, ja tulevat liikuttamaan heitä kuulevien sydämiä tietäen sen kutsuvan heitä kotiin.
Siihen saakka unelmiasi tarvitaan pitämään henkisesti tietoiset ihmiset vahvoina, määrätietoisina ja sivistyneinä sekä muistuttamaan heitä päämäärästään. Sieppaa korkeampien paikkojen kaiut joissa kirjoitat, maalaat, puhut ja toimit muille ja säteile valoa tummiin paikkoihin ihmisessä ja hänen ympärillään.
Värisi on violetti ja inspiroidut toisen maailman viestittäjästä, ensimmäisestä yksinäisestä iltatähdestä.

Lähde: The Red Letters

Ei kommentteja: