WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 5. elokuuta 2010

Keiju- tai Haltijatähti


Vuoden 2007 Tähtikuvia
27.1.2007
Kuu peittää Seulaset
Kivenlahti, Espoo

Hopeasulka

Plejadit

”Useana yönä näin Seulasten nousevan lempeästä hämystä, Kimaltaen kuin parvi tulikärpäsiä hopeaharsossa.” - Lord Tennyson

Plejadit eli avoin tähtijoukko M45, muodostuu yli viidestä sadasta samanaikaisesti syntyneestä nuoresta, kuumasta tähdestä Härän tähtikuviossa. Se on kirkkain tähtiryhmä taivaalla, visuaalinen kirkkaus 1.6.


Vain kuusi tähteä on helposti näkyvissä paljain silmin, mutta kohtuullisissa olosuhteissa luku nousee yhdeksään ja kun taivas on hyvin kirkas ja tumma, voi nähdä yli 12 Plejadien tähteä, ja kaikkein tarkkasilmäisimmät ovat nähneet 18 tähteä.

Avoimet tähtijoukot ovat syntyneet kaasusumuista, ja nuorimmissa niistä kuten Plejadeissa, sitä on vielä jäljellä. avoimia tähtijoukkoja pitää koossa hyvin löyhä painovoima, ja voivat kadottaa reunoiltaan tähtiä avaruuteen, mutta Plejadit on vielä hyvin kasassa. Ikä vain noin 115 miljoonaa vuotta.

Etäisyys maasta on 378 valovuotta. Plejadeja ympäröi sininen avaruuspölyn hämy, mutta tämä tomu ei ole peräisin Plejadeista, vaan se on ajautunut ympäristöstä niiden kohdalle.

Jotkut Plejadien tähdistä pyörivät nopeasti, 150-300 km/s pintavauhdilla, mikä on yleistä a-b-spektrityyppien normaalitähdille. Sen seurauksena tähdet ovat voimakkaasti navoiltaan litistyneitä. Selkein esimerkki tämän ryhmän nopeasti pyörivästä tähdestä on Pleione, jonka spektroskooppisesti tarkasteltuna havaittiin erittäneen vuosina 1938-52 kaasukuorensa pyörimisensä seurauksena.

Nimet ja myytit

Suomeksi Seulaset tai Seulavaiset, kansanperinteessä Väinämöisen virsut. Riantähdet, Ryhmätähdet.

Saamelaiset Sarvva galba, Ison hirven Sarven silmähaara. Muita: taitavalla metsästäjällä Gallalla eli Siriuksella on mukanaan Rouku eli Vällyt, tai Vanha akkansa, tai Vasatokkansa. Myös Tyttöjoukko.

Koska kreikkalaisille Plejadit olivat mm. Seitsemän kyyhkyä, jotka kantoivat ambrosiaa Zeus-lapselle, kyyhkyparvi-etymologia on luonteva Plejadit-sananalkuperäksi.

Plejadeita kutsutaan myös Seitsemäksi sisareksi. Kreikkalaisen mytologian mukaan tärkeimmät tähdet ovat Maata kannattava titaani Atlas, merenhaltija Pleione ja heidän seitsemän tytärtään: Alcyone, Maia, Electra, Taygeta, Celano/Celaeno/Coele, kaksoistähti Asterope ja Merope. He olivat Artemiksen neitokumppaneita. Kun Orion, kaunis taivaallinen metsästäjä, ryhtyi ahdistelemaan tyttöjä ja heidän äitiään Pleionea, he rukoilivat apua jumalilta. Jumalat vastasivat heidän rukouksiinsa ja muuttivat heidät ensin kyyhkysiksi, ja sitten tähdiksi. - Taivaalla Orion todella seuraa Plejadisisaruksia!

Jo 700-luvulla e.Kr. Hesiodos kirjoitti runomuotoisen maanviljelijän almanakan 'Työt ja päivät', jossa Pleja dien laskeminen lännessä juuri ennen auringonnousua merkitsi sateiden alkamista ja aikaa kyntää pellot. Homeros mainitsee Plejadit Odysseuksessa.

Roomalaiset Kana poikasineen, missä kana on Alcyone. Sama vanha saksa, englanti, venäjä, tanska, tsekki ja unkari. Latinaksi myös Butrum tai Brutun, Viinirypäleterttu sekä Kevätneitsyet.

Vanhassa Euroopassa Plejadien toukokuu-marraskuu sykliä edustivat vapun elämänjuhla ja marraskuun kuolemanjuhla 1.11. jolloin rukoukset lausuttiin Seulasten suuntaan.

Heprea: Kimah, Klusteri, Joukko. Erään lähteen mukaan Jerusalemin temppelin seitsenhaarainen kynttilänjalka, menorah, edustaa Plejadien seitsemää tähteä. Myös Ilmestyskirjan seitsemän tähteä.

Jalokivirasiaksi. Kaldealaiset Chimah eli Sarana, nivel jonka ympäri maailma pyörii.

Egyptiläiset Chu, omistettu jumalalliselle äidille ja taivaan kuningattarelle.. tai Krittikas, ihmiskunnan naistuomarit, joiden nimet kuolleiden piti muistaa tutkinnossa päästäkseen paratiisiin. Vanhassa Teebassa Plejadeita edusti seitsemän prinsessaa, joilla oli yhteys seitsemään viisauden pilariin (Sofia). Suuren pyramidin seitsemän kammiota . Nykyegyptissä Seitsemän kätilöä, tai Kuusi sisarusta tai sairaanhoitajaa.

Esivedalaisessa dravidisessa intialaisessa kulttuurissa Plejadit edustivat Maailman seitsemää äitiä tai papitarta. Hinduilla Plejadit ovat seitsemän pyhän rishin (Otava) vaimoja. Nyt Seitsemän rishiä, Agnin liekit. Kuusi tai Seitsemän kätilöä, Kumaran kätilöt, Taivaallisten armeijoitten kenraali. Kartica.

Englanniksi: Pleiades ja The Seven Sisters, myös the Little Little Dipper, eli Pikkupikkukasari. Ranska: Les Sept Soeurs, Seitsemän sisarta, ja hollanti: het Zevengesterne, Seitsentähdet.

Arabit Al Thurayya, Monta pientä, ja eteläinen Arabia: Turanya, Kamelilauma. Persia: Soraya.

Khoikhoi (bushmannit): Khuseti. Kun Plejadit ilmestyvät itään, äidit nostavat pikkulapsia ja esittelevät heidät tähdille. Plejadeita pidetään ystävällisinä ja lapsia opetetaan ojentamaan käsiään niitä kohti.

Burjatin mongolit: Mushin. Tärkeä merkitys kosmologiassa. Läntisen suunnat johtajat tapasivat Plejadeilla keskustellakseen siitä miten auttaa ihmiskuntaa sairauksia ja kuolemaa vastaan. Valkoisen kuun rituaalissa Plejadeille poltetaan seitsemän suitsuketta.

Kiina: Kimah. Plejadit näyttävät olevat astronomisessa kirjallisuudessa ensimmäiseksi mainittujen joukossa, ainakin vuodesta 2357 e.Kr. Nykyisin Kukannupputähdet tai Kukkatähdet.

Japani: Subaru, Yhdistyneet, on yleisin. Myös Hoki Boshi, Maalipilkut taivaalla tai Sivellintähdet…

Uusi Seelanti, Havaiji… Matariki, Pikkusilmät tai Pikkutähdet monin muunnoksin.”…Ja Pikkusilmät, niin pieniä kuin he ovatkin, ovat silti erittäin loistavia, ja joskus he kuiskailevat ylpeästi toinen toisilleen, että kuutena he ovat vielä ihanampia kuin yhtenä. Enää he eivät uskalla ääneen kerskua kauneudestaan, mutta kun yöt ovat pimeitä ja hiljaisia, he vielä kumartuvat alas lähelle Maata nähdäkseen heijastuksensa valtamerten peilistä, ja silloin he tietävät ettei heille ole ketään vertaista.

Aboriginaalit esimerkiksi Neidot, Juuria ja kasveja keräävät tytöt, Ujot neidot, Esiäidit, Orionin tähtivaimot. Olympialaisten avajaisseremoniassa aboriginaalinaiset tanssivat maahan Seitsemän sisaren Luomismatkan yli Australian ennen kuin he nousivat taivaalle.

Latinalaisessa Amerikassa Seitsemäksi pieneksi vuoheksi, espanjassa Cabrillas, Vuohet

Mayat näkevät useita merkityksiä Plejadeille. Nykyisin yleisin on Kourallinen siemeniä. Inkat: Kylväjä


Azteekit Tianquiztli Tori tai Kokoontumispaikka. Atsteekit seurasivat Plejadien kiertoa varmistuakseen siitä että maailmankaikkeus jatkaa olemassaoloaan. Asioiden mennessä hyvin he viettivät juhlaa joka 52. vuosi.

Tewa-intiaanit ja Navajot: Kun maa oli erotettu taivaasta, Mustalla jumalalla oli nilkassaan seitsemän tähteä, ja ihmiset kyselivät niiden merkitystä. Silloin Musta jumala iski jalkaansa useita kertoja, ja joka iskulla Piipojat (Piikivipojat) hypähtivät korkeammalle, ensin hänen polvelleen, sitten lantiolleen, kolmanneksi hartioilleen, ja lopuksi otsalleen, mikä näytti hänestä parhaalta paikalta, jossa Piipojat voisivat pysyä ikuisesti. Tämä paljasti kaikille, että Musta Jumala oli taivaan hallitsija... Sen jälkeen hän loi muut taivaankappaleet, myös Linnunradan, hienosta kimmeltävästä aineksesta. Musta jumala on myös tulen ja valon luoja. Ja: Navajo: Kimaltavat auringot tai Delyahey, Mustan Jumalan koti.

Tsalagit (cherokee) pitävät kotipaikkanaan Plejadeita. Sieltä on myös pyhä tuli, kalenterimatematiikka sekä vuorikristallien (parannus)käyttöä koskeva tieto. Samoin Ensimmäiset Ihmiset, syntyivät tähtijärjestelmässä, jonka tunnemme Plejadeina." - Dhyani Ywahoo.

Hopit pitävät itseään plejadilaisten suorina jälkeläisinä. Useat heimot uskovat että kaikki Pohjois-Amerikan intiaanit ovat Plejadeilta ja saaneet tehtävän pitää maa turvassa. Dakota-intiaanit: kun kuolet, henkesi palaa etelään Seitsemän sisaren luo.

***


Vanhastaan Alcyonea pidettiin keskustähtenä jolla titaani Atlas seisoo kannattaessaan maata hartioillaan.

Seitsemän 'Rakkauden sisarta' - Plejadit - ja seitsemän 'Tahdon veljeä' - Otava.

Plejadit ovat olleet monin tavoin yhteydessä ihmiskuntaan, myös geneettistä työskentelyä. He ovat edelleen mielellään yhteistyössä kanssamme, myös oppiakseen. Plejadilaisten on helppo inkarnoitua ihmismuotoon. Monet ihmiset ovat eläneet jollain Plejadien planeetalla.

Seitsensakarainen tähti - jota kutsutaan myös Keiju- tai Haltijatähdeksi - edustaa Plejadien tähtiryhmää.

Luonnon pyhyyden syvä arvostus. Rakkaus ja luovuus. Maa "elävänä kirjastona". – Barbara Marciniak.

Chakrameditaatio, ylhäältä Maia – Asterope – Elektra – Merope – Atlas – Pleione – Alcyone.

Plejadit ovat 9. chakran ohjaaja. Plejadilaiset auttavat mielellään hoitotyössä. Heidän Parantamisen temppelinsä on kaikkien käytettävissä. Painottuu Kristus-tietoisuuden feminiiniseen puoleen. Tasapainottaa Siriuksen jang-energioita. – LisaSmith / Siriuksen herra.

Atlantiksen aikana plejadilaisten tarkoituksena oli laajentaa ihmisten keuhkokapasiteettia antamaan enemmän kykyjä manifestoida energioita, ja myös lisätä ihmisten intuitiivisia kykyjä. Plejadi-initiaatio - sydänkeskuksen avaaminen tasapainoisella tavalla: Auttaa meitä kokemaan suurempaa rakkautta ja myötätuntoa itseämme ja toisia kohtaan... johtaa Kristus-tietoisuuden kokemiseen. - Feurst

Plejadien, Otavan ja Siriuksen valokolmio, jonka kautta Pohjantähden valo voi virrata ihmiselle. - Orin

"Plejadien seitsemän sisarta välittävät ihmiskunnalle valon laatuja, jotka auttavat manifestoinnissa. Kohota energiaa kurkkukeskuksestasi kolmanteen silmääsi kuvitellessasi valon tulevan näistä seitsemästä tähdestä sen mentaaliseen kuvaan, mitä haluat luoda." – Orin, Star Journeys

Pleiadian Agenda - Satya


Auttavat herättämään sisäisen jumalattaren. "Siriuslaiset ovat Valon temppelin suunnittelijoita, ja minä (Satya) olen plejadilainen jumalatar, joka aktivoin energian tässä temppelissä."

"Teidät on tarkoitettu elämään yhdessä ja harmoniassa kaikkien lajien kanssa Maan päällä. Värähdelläksenne yhdessä Gaian kanssa teidän on oltava hyvin feminiinisiä. Teidän on oltava yhteydessä toisiin ulottuvuuksiin parantuaksenne."

Me plejadilaiset olemme opettajianne... Ollessanne galaktisessa yössä me rohkaisimme teitä rakastamaan elementaaleja (2D – kaksiulotteinen maailma), virittäytymään (maan) ydinkristalliin (1D), rakastamaan 3D-kehojanne, leikkimään 4D-arkkityyppisten opettajien (pelkojen) kanssa, ja harrastamaan paljon seksiä luodaksenne 5D-kundaliiniaaltoja. Nyt me olemme täällä 5D:ssä kertoaksemme miten 6D (Sirius) rakastaa avartaa teitä valon avulla, miten 7D (Andromeda) rakastaa luoda fotonivalon informaatiokanavia, miten 8D (Tzolk'in, Linnunradan keskus) rakastaa luoda uusia organisaatiorakenteita, ja miten 9D galaktinen keskus saa kosmisia orgasmeja seuratessaan teidän autuuttanne.

Kiertäessään Alcyonen ympäri, joka on aina Galaktisen keskuksen fotonivalosilmukassa, aurinkokuntamme vaeltaa vuoroin 11.000 v. galaktisen yössä ja 2.000 v. fotonivalovyöhykkeessä. Maa saapui fotonivyöhyk keelle 1987 ja maan kiertorata tulee kokonaan sen sisään 2012. - Todella hämmästyttävä uusi rakenne muotoutuu, ja te voitte liittyä siihen virittäytymällä planeettanne keskuksen 1D rautakristallin värähtelyyn.

Vuoden 2000 jälkeen maan asukkaat todella sykkivät yhdessä galaksin kanssa. Pimeyden tunteminen on avain tajunnan ylläpitämiseen fotonivyöhykkeen valossa. Balilaisilla plejadilainen arkkityyppi.

Alcyonesta katsottuna teidän aurinkokuntanne on kuin yksinäinen, viimeinen Plejadien lampaista, joka vaeltaa kaukana pimeydessä ja palaa silloin tällöin takaisin tarhaan… meidän kollektiivinen 5D-äänemme soi nyt voimakkaasti teidän mielissänne. Alcyone on koko Seulasten katraan äiti...

Kaikki tieto jota te tarvitsette liittyäksenne uuteen todellisuuskenttään, tulee teille heti kun katsotte asioita uudella tavalla... Vielä tehokkaampaa on yksinkertaisesti seurata omia tunteitasi...

Ihmisten oli löydettävä miten saavuttaa plejadilainen autuus ja luovuus meditoimalla Aurinkonne kanssa kahdeksantena Alcyonen spiraalin tähtenä ja aktivoimalla ka’nsa. Teidän on kieltäydyttävä tukemasta rumuutta missään muodossa… Teidän sananne ovat ihmeellisen äänikoodattuja.

Nibirulaiset ovat kontrolloineet maata erityisesti pelon ja uraanin avulla. Nyt plejadilaiset ja siriuslaiset yhdessä ovat auttamassa meitä vapautumaan tästä pelosta ja hallinnasta.

Seitsemäs huone 15.4.2003-27.12.2004 Härkä. ”Nyt kun tunnen itseni yhdeksi kosmoksen suurista olennoista – Kristukseksi koska olen gaialainen – kenen kanssa työskentelen ja elän todellistaakseni tämän tiedon?”

Hildegard Bingeniläinen, vapautti alkemian koko keskiajan maailmalle. Ne teistä, joilla on syviä katolisia koodeja, kuunnelkaa Hildegardin 'näkymusiikkia' ja lukekaa hänen sanojaan.

Kirjallisuutta

Clow, Barbara Hand: The Pleiadian Agenda. - Satya.

Essene, Virginia & Nidle, Sheldon: You Are Becoming a Galactic Human. - Washta.

Smulkis, Michael & Rubenfeld, Fred: Starlight Elixirs & Cosmic Vibrational Healing. - Mestari Hilarion.

LÄHDE: Hopeasulka - Matti Juhani Kuusela, 1.9.2004

4 kommenttia:

Nikki kirjoitti...

Ihan itsekkäästi ajatellen ja muutenkin, että jotta kun ja jos tätä etsii myöhemminKIN, niin tunnisteeksi laittaisin Plejadit tai Seitsemän sisarta,
enkä pelkkää seitsemän, jonka yhdistää viikonpäiviin ja seitsemään perusplaneettaan ja Neptunukseen ja....

mut kiitos vaivannäöstäsi!

SeijaTuulikki kirjoitti...

Omia tekemisiään ei pidä selitellä, niit ei ymmärrä ku ite. Tunnisteet? Siinä pohtimista.. ettei liikaa olisi..

Kiitos kommenteistasi... ne pistää tutkimaan ja hutkimaan mut jostain syystä... kivaa on..

Nikki kirjoitti...

Niin no joo,
ne sanoo että syylliset selittelee..mut ite oon aatellut, että ehkä se lisää ymmärrystä, (varsinkin kun on kyse itellä astrologisista mielleyhtymistä)
kun lukijallekin EHKÄ valkenee ne juuret, josta latva on kasvanut =)
ettei tartte mysteerejä yrittää selvitellä 10 vuoden kuluttua,
jos nyt ketä kiinnostaa..

Joo, ja itellähän ei ole minkään valtakunnan tunnisteita,
ehkä se on sitä "hetkessä elämistä" (= meriselitys laiskuudelle..)

Nikki kirjoitti...

"Hopit pitävät itseään plejadilaisten suorina jälkeläisinä."

..tää on sitten vissiin syntymätodistus,
Hopi-asteroidi kun on Ascendentillani..=)